Tanque Verde Ranch

Reisetype:
rgf-logo_8d39_M
Reis trygt med oss!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Resort ranch i Arizona!

Dette er det mest kjente ranch-programmet i Arizona.

Tanque Verde Ranch ligger øst for Tucson og grenser til Saguaro nasjonalpark. Ranchen er en av Amerikas eldste kveg- og gjestrancher, og har blitt oppgradert til en luksuriøs ranch som byr på den ultimate opplevelsen.

Uansett om det gjelder mat, aktiviteter eller overnatting, tar vertskapet stolthet i å gi deg et eksepsjonelt opphold.

Ranchen ligger vakkert til i ørkenområdet, omgitt av Rincon-fjellene.

Du vil gjenoppleve historien når du rir på de milelange stiene som snor seg gjennom ørken og fjell, hvor Apache-indianere en gang red rundt.

Etter endt ridetur kan du sparke av deg de støvete skoene, lene deg tilbake og nyte den spektakulære solnedgangen - akkurat slik de tidligere cowboyene gjorde etter en lang dag på hesteryggen.

Ranchen har 69 rom i ulike kategorier, plassert rundt om i fjellskråningen. Rommene er autentisk innredet og har utsikt over enten fjellene eller ørkenen.

Alle rommene har balkong, aircondition, bad med dusj og toalett, peis, et lite kjøleskap og WiFi.

Fasilitetene inkluderer spisesal, bar, basseng (inne og ute), fire tennisbaner, basketballbane, spa, sandvolleyball, yoga og treningssenter.

Ranchen er kjent for sine utmerkede og varierte måltider. To dager i uken er det BBQ utendørs med western underholdning og en Ville Vesten-stil over maten.

Rideturer tilbys hver dag, med turer for nybegynnere og erfarne ryttere – og alle turer er inkludert!

Her finner du et variert og spennende program så ingen dag er lik. Det arrangeres heldagsturer, piknikturer, frokosturer, rideturer i solnedgangen og mange andre turer.

Andre aktiviteter som er inkludert er guidede fotturer og sykling.
Det kan arrangeres turer med jeep og fiske (tillegg kan forekomme).

Hver dag legges det frem en oversikt over hvilke aktiviteter som er inkludert og ikke inkludert den dagen.

For familiens minste er det egen barneklubb for de mellom 4-12 år (inkludert).

Ved ankomst blir barna plassert i grupper i henhold til alder. De små cowboyene deltar på aktiviteter og ridning. I løpet av dagen er de med på mange spennende aktiviteter og opplevelser. Merk at aktivitetene varierer i henhold til alder og erfaring.

Det arrangeres også Kids Day Camp (7-12 år). Barna får også mulighet til å vise frem sine nylærte kunster i ridekonkurranser. Det er ikke bare hester som står på programmet. Det blir også svømming, fiske, fortellinger om naturen, hestestell, turer med hest og vogn, tegning og andre aktiviteter som hører hjemme på en ranch.

Merk at deltagelse i Kids Day Camp må bestilles på forhånd og er ikke inkludert. Avgiften betales direkte til ranchen.

Klimatabell

Her kommer klimatabell for reisemålet. I mellomtiden kan du besøke denne siden for å søke på reisemål og se klima for hele året.

Vi tilpasser reisen til dine ønsker. Prisen varierer etter sesong og kapasitet på fly og overnattingssteder.

FORSLAGET INKLUDERER

  • Overnatting
  • Tre måltider om dagen (frokost, lunsj og middag)
  • Ranchaktiviteter som frokostrideturer (torsdag og søndag), BBQ med underholdning (onsdag og lørdag), hesteridning, mountain biking, fiske, guidede fotturer, yoga og tennis, barneklubb og underholdning
  • Lokale skatter

VIKTIG INFORMASJON

Transport (flyplass – ranch – flyplass) er inkludert når du bor 4 eller flere netter. Det kan arrangeres transport mot betaling for 3 eller færre netter.

Nærmeste flyplass er Tucson International (35 minutter med bil).

Reiseperiode: Hele året.

rgf-logo_8d39_M

REIS TRYGT MED OSS!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Nordmenn som reiser til USA uten visum (under "visa waiver programme") må registrere seg på internett i ESTA databasen før avreise.
Lenke til skjema: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Se eget vedlegg om informasjon om ESTA, kriterier og informasjon om utfylling.
Innreisetillatelsen koster USD 14,- per person som betales direkte på nettet.
Vær obs på at det finnes andre nettsider som tilbyr denne tjenesten, men til en mye høyere pris!!!

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser.

Reiser kjøpt hos oss er omfattet av Lov om pakkereiser

Klikk her for å lese reisebetingelsene.

Vi anbefaler alle å ha gyldig reiseforsikring uansett reisemål!

Husk å notere hotellets navn og full adresse og legg denne i håndbagasjen. Ved innsjekk på flyplassen i Norge må dette registreres. Har man ingen adresse i USA, slipper man ikke gjennom passkontrollen. Første natts opphold må være ordnet før avreise fra Norge.

Det kreves ingen vaksinasjoner for innreise til USA.
I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.

USA er kjent for store variasjoner i klima, og mange steder har raske vekslinger i været. Mesteparten av landet har innlandsklima, med ofte svært varme somrer, og store temperaturvariasjoner i løpet av døgnet.

Vestkysten har et kystklima, med relativt milde vintre. Det er stor forskjell på den nordlige og sydlige delen av vestkysten, der de nordlige delene (Washington, Oregon og det nordlige California) har et maritimt klima. Disse områdene har ofte mye nedbør, spesielt om høsten. I det sentrale og sørlige California er det svært lite nedbør, og ofte sol året rundt. Et av verdens varmeste områder, Death Valley, ligger i Sør- California.

Øst for Rocky Mountains ligger The Great Plains. Dette området består av store stepper, med et spesielt klima. Her møtes fuktig luft fra Mexico - golfen og kald luft nordfra, noe som fører til svært ustabilt vær. Området er kjent for tornadoer, og har også mange snø- og haglstormer. Midtvesten er kjent for sine korte vårer og høster, og har ofte lange vintre.

I sørstatene langs golfen er klimaet varmt, ofte helt uten ordentlige vintre. Disse områdene plages ofte av orkaner om høsten, noe som kan forårsake store skader. På østkysten og i Appalachene er klimaet mer variert, ofte med mye nedbør.

Østkysten er i mindre grad enn vestkysten preget av påvirkning fra havet, og har ofte et typisk innlandsklima. De nordøstlige deler av USA har ofte svært mye snø om vinteren, også langs kysten.

Leie av bil er godt tilrettelagt i USA. Norsk førerkort kan benyttes dersom oppholdet ikke strekker seg utover 12 måneder. Amerikanske byer har store veier og stor trafikk. Vær også oppmerksom på at bilister i liten grad stopper for fotgjengere i fotgjengerfelt. 

Trafikkskiltene er annerledes enn de europeiske og benytter i større grad tekst, noe som gjør dem godt forståelig med litt øvelse. Amerikanere kjører på høyre side av veien. Det amerikanske veinettet holder gjennomgående en høy standard.

Amerikanere følger generelt regler og retningslinjer nøye. Ansatte som har kontakt med publikum har ofte liten beslutningsmyndighet. Dersom du føler deg urimelig behandlet kan du be om å få snakke med sjefen (”may I speak to your supervisor, please”).

En ”manager” står mer fritt til å ta beslutninger. Amerikanere skiller ofte klart mellom hva som er ditt ansvar og hva som er deres ansvar - og føler ikke nødvendigvis noe behov for å løse problemer de oppfatter som ditt ansvar.

USA ligger tidsmessig etter Norge. Når det er morgen i USA er det blitt ettermiddag i Norge. Tidsforskjellen avhenger av hvor du er i USA.

Tidssoner:
Eastern Standard Time - Østkysten: Normalt seks timer etter Norge*.
Central Standard Time: Normalt syv timer etter Norge*.
Mountain Standard Time: Normalt åtte timer etter Norge*.
Pacific Standard Time -- Vestkysten, inklusive California: Normalt ni timer etter Norge*.
Alaska: Normalt 10 timer etter Norge*.
Hawaii: 11 timer etter Norge om vinteren, 12 timer om sommeren*.

Sommertid: Både USA og Norge skifter til sommertid, slik at tidsforskjellen er den samme sommer som vinter. Unntaket er korte perioder på høsten og om våren, fordi skiftet til/fra sommertid ikke skjer på samme dato i USA og i Europa. Sommertiden i USA gjelder fra andre søndag i mars til første søndag i november. Arizona og Hawaii benytter ikke sommertid.

Kredittkort er svært utbredt i USA og aksepteres i de fleste butikker, restauranter og liknende. Visa, MasterCard, American Express, og Diners Club er mest utbredt, men andre kort aksepteres også i varierende grad. På restaurant tar servitøren med seg kortet og returnerer med betalingsanvisning for underskrift.

Den amerikanske frokostkulturen er forholdsvis enkel sammenlignet med den skandinaviske. Frokosten på de fleste standardhotellene i USA er ”continental”, noe som innebærer kaffe/te, juice og brød med smør og syltetøy.

Tollreglene blir håndhevet strengt, herunder forbudet mot å innføre frukt, kjøtt og en del andre matvarer. Den amerikanske ambassaden i Oslo kan gi nærmere informasjon om regelverket for innreise til USA.

Driks benyttes i større utstrekning i USA enn i Norge og utgjør i mange serviceyrker en betydelig og forventet del av inntekten. Følgende kan benyttes som et utgangspunkt for hva som er vanlig i USA: På restaurant med bordservice ventes 15-20% driks. Vær klar over at lavere beløp trolig blir oppfattet som lite hyggelig eller som et uttrykk for misnøye. En del restauranter fører selv driks på regningen for større grupper, da trenger du ikke legge på ytterligere. Gi et par dollar til en bartender som blander drinker. Beregn 10-15% driks til drosjer. Pizzabud forventer tre til fem dollar. Gi en til fem dollar dersom pikkolo bærer inn bagasje (en til to dollar per kolli). Det er omtenksomt å gi driks til hotellets rengjøringspersonell ved å legge to til tre dollar på nattbordet hver dag dersom du er fornøyd. Det er vanlig å gi 10%, opp til 20% i driks til frisører, massører, på spa og tilsvarende steder.

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen