fbpx

Mfuwe Lodge

Hvor elefantene sjekker inn og ut!

Denne lekre lodgen ligger i unike South Luangwa nasjonalpark og er det perfekte utgangspunkt for spennende safariturer og total avslapning.

Hvert år ønsker Mfuwe noen meget spesielle gjester velkommen.

Familier med elefanter har ankommet lodgen og vandrer gjennom resepsjonen for å spise fallen frukt fra trærne i hagen!

Ja, du leste rett: Elefantene rusler gjennom resepsjonen, noe de har gjort i flere generasjoner. Faktum er at den store lodgen er bygget rundt matbordet deres, og hvorfor skal de ta noen ekstra (store) skritt for å komme til maten når de kan ta snarveien gjennom resepsjonen?

Elefantene ankommer i slutten av oktober til midten av desember. En mer minneverdig opplevelse (og bilder) skal du lete lenge etter!

Men Mfuwe Lodge er mer enn bare elefanter. Bygningene ligger flott til på kanten av to laguner hvor du ofte kan se dyr som kommer for å drikke. Lodgen er designet slik at den blender inn med landskapet og du blir en del av naturen.

Lodgen tilbyr 18 chalet som ligger spredd rundt kanten av de to lagunene. Det er 13 dobbeltrom, to suiter og tre familierom.

Chaletene har egen veranda, store bad med dusj og toalett, toalettsaker, hårføner, safe, myggnett og vifte.

Hvilken bedre måte å oppdage Afrika enn fra din egen veranda hvor du kan se på lagunen og dyrene som kommer for å stilne tørsten eller flodhester som dupper i vannet.

Fasiliteter inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, lounge, resepsjon, bibliotek, spa og gave/suvenirbutikk.

Aktiviteter som tilbys inkluderer safari, nattsafari, fotsafari, besøk i den lokale landsbyen, skolen og tekstilfabrikken. Det kan også arrangeres bush spa.
Merk at noen av disse aktivitetene koster ekstra og må bestilles 24 timer på forhånd.

Mfuwe Lodge er åpen hele året og ønsker barn i alle aldre velkommen.

Merk at for å delta på fotsafari må du være minst 12 år.

Fra Mfuwe Airport er det rundt 45 minutter å kjøre til lodgen.

Skroll til toppen