fbpx

Fra Las Vegas til Los Angeles

Opplev Las Vegas, San Francisco og Los Angeles!

Road trip fra Las Vegas til Los Angeles

Opplev Las Vegas, San Francisco og Los Angeles – med innslag av vakker natur mellom storbyene!

Fra lys, glitter og kasinoer i Las Vegas til kabeltrikker og fengselsbesøk i San Francisco til kjendiser og filmstudioer i Los Angeles. Tre meget forskjellige storbyer, hvor opplevelsene står i kø.

Las Vegas er verdens fornøyelses- og gamblingby, og tilbyr 24-timers nonstop vanvidd hele året. Her venter berg-og-dal-baner du aldri har sett maken til, fantastiske show og monumenter fra hele verden.

San Francisco anses av mange som USAs vakreste by. Det er lett å forstå etter å ha ruslet eller syklet over Golden Gate Bridge, tatt kabeltrikken opp og ned i gatene og utforsket Fisherman’s Wharf.

Los Angeles er hjem til de rike og berømte. Her er det besøk i filmstudioer, late dager på stranden og en spasertur blant stjernene som venter.

Legg så til et besøk i Death Valley hvor det er ørken så langt du kan se og spektakulær natur i Yosemite nasjonalpark. Kjør den berømte Highway 1 langs kysten, med besøk i sjarmerende byer som Monterey og Santa Barbara.

Forslag til program

Avreise fra ønsket flyplass i Norge.

Mellomlanding og flybytte i Europa eller USA (avhengig av flyselskap).

I Las Vegas henter dere leiebil og kjører til hotellet.

Så er det bare å komme seg ut The Strip for å se hva byen har å by på. Det er ikke så rent lite, for her er det nonstop action døgnet rundt – hele året.

Overnatting: Las Vegas

reiser til usa,, usareiser, reiser til amerika, tur til usa, usa reiser, reiser usa, usa turer, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips, las vegas

I Las Vegas er det berg-og-dal-baner, vulkaner som eksploderer, kanonkuler som flyr og et Eiffeltårn og en pyramide som ruver over hodene på dere. Dere hallusinerer ikke – dere er bare i Las Vegas.

Stratosphere byr på et adrenalinkick uten sidestykke: X-Scream løfter publikum åtte meter ut over avgrunnen, der dere bokstavelig talt henger og dingler høyt over The Strip, før dere igjen blir trukket tilbake i sikkerhet. Enda verre er Insanity, som nærmest er en høyhastighetskarusell som svinger passasjerer ut over avgrunnen.

Alternativ er å ta turen til Hoover Dam eller Red Rock Canyon.

Overnatting: Las Vegas

reiser til usa,, usareiser, reiser til amerika, tur til usa, usa reiser, reiser usa, usa turer, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips

Ta farvel med glitter og lys i Las Vegas og sett kursen mot Death Valley, det laveste sted på den vestlige halvkule.

Med sin beliggenhet 90 meter under havnivå, byr området på mange usedvanlige naturfenomener.

Dette er det varmeste stedet i USA, og kommer du hit i sommerhalvåret er det best bare å kjøre gjennom parken. Gjennomsnittstemperatur i juli på 47 grader. Klapperslanger, prærieulver og løpegjøk (road runner) er ikke uvanlige syn i Death Valley.

Nyt utsikten fra Zabriskie Point og besøk Badwater før dere fortsetter til Lone Pine.

Kjøreturen til Fresno tar dere gjennom et jordbruksområde hvor det dyrkes vindruer, nøtter og frukt.

Overnatting: Fresno
Kjøredistanse: 772 km

reiser til usa,, usareiser, reiser til amerika, tur til usa, usa reiser, reiser usa, usa turer, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips

I dag ankommer dere det som blir det sceniske høydepunktet på turen, Yosemite nasjonalpark.

En eksplosjon av naturens gaver kommer den besøkende i møte. Pompøse fossefall, monumentale klippevegger, virvlende bekker, speilblanke innsjøer, bløte enger og evige kjempetrær.

Yosemite-dalen skyter seg som en kile inn i Sierra Nevadas fjellmasse og skaper flere flotte fossefall og imponerende monumentale klipper, som har fått navn som North Dome, Half Dome og Glacier Point.

Fortsett så til San Francisco, som mange anser som USAs vakreste by.

Ettermiddagen tilbringes på Fisherman’s Wharf, med sine restauranter, butikker, museer og gateunderholdning.

Overnatting: San Francisco
Kjøredistanse: 500 km

reiser til usa,, usareiser, reiser til amerika, tur til usa, usa reiser, reiser usa, usa turer, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips, yosemite

Herlige San Francisco rommer en del klassiske attraksjoner som er verdenskjent gjennom utallige filmer og bilder.

Du har ikke vært i San Francisco om du ikke har tatt kabeltrikken opp og ned byens bratte bakker. Gått eller syklet over Golden Gate Bridge eller tatt båten til Alcatraz og utforsket verdens mest kjente fengsel. Glem ikke å hils på sjøløvene på Pier 39 eller ta et bilde av «verdens mest svingete gate».

Morgenfugler anbefales en tur til Chinatown for å se kineserne utfolde seg med tai chi, enten på St. Mary’s Square eller Portsmouth Square. Ellers syder Chinatown over av aktivitet om kvelden.

Når alt dette er gjort, er det fortsatt mye igjen å utforske i den meget spennende byen.

Overnatting: San Francisco

reiser til usa,, usareiser, reiser til amerika, tur til usa, usa reiser, reiser usa, usa turer, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips, San Francisco

Californias vakre kyst er kjent verden over, og det er en vakker strekning. Klippene stuper ned i havet og området er frodig og grønt.

Historiske Monterey og sjarmerende Carmel er begge verdt et besøk.

Cannery Row er Montereys berømte gate, med gallerier, butikksentre, kafeer og restauranter. Monterey Bay Aquarium holder til i den gamle hermetikkfabrikken, og er et akvarium i verdensklasse.

Carmel er en ualminnelig sjarmerende by med mange, små, eventyraktige hus med skjeve skorsteiner.

San Simeon er hjem til Hearst Castle, som også er verdt et besøk.

Overnatting: Silver Surf Motel
Kjøredistanse: 336 km

vestkysten usa, reiser til vestkysten, reiser california, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips

Den flotte kjøretur langs legendariske Highway 1 tar dere til Santa Barbara, en perle langs kysten. Byens spansk-mauriske hus med hvitkalkede murer og røde tegltak, er vakkert rammet inn av fjell og hav.

Spaser langs State Street og besøk Mission Santa Barbara.

Fortsett videre mot Los Angeles via Malibu og Santa Monica.

Overnatting: Los Angeles
Kjøredistanse: 390 km

reiser til usa,, usareiser, reiser til amerika, tur til usa, usa reiser, reiser usa, usa turer, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips, santa barbara

Start dagen med en spasertur langs Hollywood Boulevard og avslutt ved Man’s Chinese Theater for å se alle fot- og håndavtrykkene til stjernene.

Etter lunsj tar dere turen til berømte Santa Monica Beach for litt avslapning.

Los Angeles har en rekke attraksjoner som er verdt å få med seg: Filmstudioene i Hollywood, surferne i Malibu, stjernenes hus i Beverly Hills og fart og spenning i Universal Studios.

Avslutt dagen med å beundre stjernehimmelen fra Griffith Observatory.

Overnatting: Los Angeles

reiser til usa,, usareiser, reiser til amerika, tur til usa, usa reiser, reiser usa, usa turer, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips

Formiddagen til egen disposisjon.

Deretter kjører dere til flyplassen hvor dere leverer leiebilen og sjekker inn for fly hjem til Norge.

reiser til usa,, usareiser, reiser til amerika, tur til usa, usa reiser, reiser usa, usa turer, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips

Mellomlanding og flybytte i Europa.

Dere ankommer Norge etter endt fantastisk reise i USA.

reiser til usa,, usareiser, reiser til amerika, tur til usa, usa reiser, reiser usa, usa turer, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips

Dette er inkludert:

 • Fly Norge – Las Vegas/Los Angeles – Norge
 • Flyskatter
 • 2 netter på Tropicana Las Vegas
 • 1 natt på Best Western Village Inn Fresno
 • 2 netter på Hilton Parc 55
 • 1 natt på Silver Surf Motel
 • 2 netter på DoubleTree by Hilton La Downtown
 • Leiebil i 9 dager, inkludert forsikring og ubegrenset kilometer
 • Kartbok (PDF på engelsk)
 • Lokale skatter og avgifter
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i USA

Dette er ikke inkludert:

 • ESTA-innreise til USA (USD 14,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider
 • Drikke
 • Aktiviteter/utflukter
 • Inngang til nasjonalparker/attraksjoner/severdigheter
 • Parkering
 • Bensin
 • GPS og annet tilleggsutstyr til leiebilen

Opptil 2 barn under 12 år bor gratis om de deler rom med 2 voksne.

Reiseperiode: Hele året.

Skroll til toppen