Reiser til Sør-Afrika

8 DAGER/7 NETTER

Kontakt oss i dag!

Cape Town er en kosmopolitisk storby og ingen afrikansk storby kan måle seg med denne. Det er ikke uten grunn byen er kjent som ”lille Europa”. Det er nesten som du ikke befinner deg i Afrika. Atmosfæren er internasjonal. Waterfront, den store turistattraksjonen, bugner med restauranter, butikker, barer og båtliv. Over Cape Town ruver byens landemerke, Table Mountain. Dette er det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

Dere har akkurat kjørt båt langt ut på havet. Solen steker og sjøspruten slår opp foran båten. Ankret droppes, agnet slenges ut, og så er det bare å vente. Guiden blir ivrig og peker ned i havet. En stor skygge nærmer seg. Så en til. Så enda en. Fra båtstripen virker disse skapningene enorme. De sirkler rundt båten og gnafser etter tunfisken. Buret senkes, dere justerer masken og klatrer over rekken. Eventyret kan begynne. Med et fast grep i buret ruller du i takt med det kraftig bølgende havet mens du venter på at The Great White skal nærme seg.

Deres afrikanske eventyr avsluttes med noen dager i Franschhoek i Vinlandet. Omgitt av velduftende vinranker, majestetiske fjell og sjarmerende vingårder. Her er vinen eksepsjonell og restauranten blant de beste i Sør-Afrika.

Velkommen til magisk Sør- Afrika: Hvor hver dag er et nytt eventyr!

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Cape Town – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 5 netter på City Lodge Hotel V&A i standard rom, inkludert frokost
 • 2 netter på Protea Hotel Franschhoek i standard rom, inkludert frokost
 • Dykking med hvithai i Gansbaai, inkludert transport til og fra Cape Town
 • Inngang til Table Mountain
 • Tur med Franschhoek Wine Tram (Vintrikken) inkludert to vinsmakinger og 1 pikniklunsj
 • Transport fra Cape Town flyplass til City Lodge Hotel V&A
 • Transport fra City Lodge Hotel V& A – Protea Hotel Franschhoek
 • Transport fra Protea Hotel Franschhoek – Cape Town flyplass
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Sør- Afrika

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Tips
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program

Prisen forutsetter at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Turen kan fint forlenges med safari og sol og bad.

Reiseperiode: Hele året.

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF, VIN OG SAFARI I SØR-AFRIKA

9 Dager

Velkommen til herlige Sør-Afrika, et perfekt land for de som liker å svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Eventyret starter i Cape Town. Her skal dere på bytur, oppleve den flotte naturen langs Kapp det gode håp, Table Mountain, spille golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner, smake på vin i det vakre vinområdet og naturligvis se på de ville dyrene!

Les mer

GOLF SAFARI

9 Dager

Rovos Rail er et luksustog trukket av gamle damplokomotiver som tar deg på en episk reise gjennom noen av det sørlige Afrikas mest spektakulære områder. Forventningene vibrerer i luften. En togtur med Rovos Rail er den store reisedrømmen for mange. Kupeene mangler ingenting, og du er omgitt av komfort. Det er noe spesielt å reise med tog. Det er som en rullende, romantisk drøm.

Les mer

MED TOG FRA PRETORIA TIL VICTORIA FALLS

4 Dager

Eventyret begynner når toget forlater Rovos Rails elskverdige stasjon i Pretoria. Så bukter toget seg sørover gjennom Johannesburg og markene i Witwatersrand før det vender vestover langs Magaliesberg– fjellene, tvers gjennom Bushveld Igneous Complex. Dette området er et av de rikeste med tanke på verdifulle mineraler. Toget kjører gjennom Sør-Afrika, Botswana og Zimbabwe. Merk at toget noen ganger kan kjøre nordover gjennom Beitbridge og Zimbabwe, avhengig av tilgjengelighet for toget.

Les mer

MED TOG FRA PRETORIA TIL CAPE TOWN

3 dager

Denne 1600 kilometer lange reisen er en perfekt illustrasjon av Sør-Afrika, som én verden i ett land. Her reiser du gjennom vidstrakte sletter i den sentrale delen av landet, det såkalte Highveld, gjennom de ufruktbare områdene i Great Karoo, tøff så videre gjennom de spektakulære fjellkjedene og det vake vinlandet i Kapp–området. Siste holdeplass er Cape Town, Moderbyen i Sør–Afrika, hvor Table Mountain troner over byen.

Les mer

CAPE TOWN, VINLAND OG HVITHAI

8 Dager

Over Cape Town ruver byens landemerke, Table Mountain. Dette er det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

Les mer

SHONGOLOLO EXPRESS – SOUTHERN CROSS

15 Dager

Denne imponerende 12 dager lange reisen mellom Pretoria og Victoria Falls foretar spennende stopp i Sør-Afrika, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.Togeventyret starter i Pretoria, og de første dagene går reisen østover forbi de mektige Drakensberg Mountains til Kruger nasjonalpark hvor utrolige safariopplevelser venter.

Les mer

FRIVILLIG ARBEID MED KATTEDYRENE

3 Uker

Det å jobbe som frivillig i Sør-Afrika er en fantastisk opplevelse! Bare noen timers kjøring fra Cape Town ligger et paradis for kattedyr og dyreelskere: Panthera Africa. Det er ikke alle forunt å sovne til løvebrøl, mens stjernehimmelen blinker over deg.

Les mer

AFRIKANSK FAMILIEEVENTYR

10 Dager

Legg familieferien til KwaZulu–Natal, ferieprovinsen par excellence. Denne rundreisen er lagt opp på barnas premisser: Fantastiske safariopplevelser og barna gjennomfører et kurs for å bli Junior Ranger (viltvokter).

Les mer

OUT OF AFRICA

8 Dager

En magisk bryllupsreise beriket med ville dyr i verdensberømte Kruger nasjonalpark og tropeparadiset Mosambik hvor det blir late dager på stranden. Eventyret starter i Kruger nasjonalpark hvor dere bor på Lukimbi Safari Lodge …

Les mer

AFRIKANSK BRYLLUPSEVENTYR

15 Dager

Denne luksuriøse bryllupsreisen starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her bor dere på Winchester Mansions, Cape Towns ledende kysthotell. Under oppholdet blir det en dagstur rundt Kapp– halvøya …

Les mer