fbpx

Golfreiser

Skreddersydde pakkereiser

Unike golfreiser

Putt deg gjennom verden – ett slag av gangen!

Det har blitt mer og mer populært å kombinere ferie og golfreiser. Opplev spennende land, flotte hoteller, god mat og ikke minst: Fantastiske golfbaner! Underveis kommer du også i kontakt med andre golfentusiaster, enten på banen eller i klubbhuset. Sør-Afrika, USA, Irland, Skottland og Mauritius er kjent for sine spektakulære baner. Kanskje frister det med litt mer ukjente destinasjoner, som Tanzania og Uganda? Eller hva med en luksuriøs golfreise med tog?

Les mer

Irland

Irland er en av verdens beste og mest ettertraktede golfdestinasjoner. Den grønne øy har mer enn 400 golfbaner, som gir utfordringer for golfere på alle nivåer. Golfreiser til Irland er noe helt spesielt. Her får du vakker natur, enestående utsikt og en avslappet atmosfære mens du spiller.

Seychellene

På Seychellene kan vi anbefale luksushotellet Constance Lemuria Resort. Hotellet har eksklusiv beliggenhet på nordvestsiden av Praslin, ligger direkte på stranden Petite Anse Kerlan og kan tilby Seychellenes eneste 18-hulls Championshipbane. Golfreiser til Seychellene er golfreiser til paradis!

Tanzania

Den ultimate golfreisen må være å spille noen runder med golf på Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate, Tanzanias første 18-hulls Championship- bane. Med beliggenhet mellom Mount Kilimanjaro og Mount Meru kommer du garantert ikke til å klage på utsikten mens du spiller.
Så utforsker du Tanzanias ville side med safari i Lake Manyara og videre til verdensberømte Serengeti nasjonalpark hvor løver, elefanter, leoparder og sebraer venter. Fly så til herlige Zanzibar, hvor golfreisen kan avsluttes med late dager under palmene på kritthvite strender.

Uganda

Uganda byr på mange vakre golfbaner, og flere av disse ble bygget under kolonitiden. Mange av banene har vært vertskap til store turneringer og holder internasjonal standard. Golfbanene ligger i kort avstand fra de store hotellene og lodgene. Dermed er det lett å kombinere golfreiser med de store dyreopplevelsene som gorillatrekking og safari. Golfpakkene skreddersys etter ønske slik at du får den optimale golfreisen, kombinert med dyreliv, natur og kultur.

Sør-Afrika

Sør-Afrika er perfekt for de som vil svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Vi anbefaler golf på to av Sør-Afrikas mest populære golfsteder: Steenberg Golf Club og Fancourt Golf Estate. Banene byr på utfordringer og er omgitt av vakker natur. Ikke rart golfentusiaster fra hele verden kommer hit for å spille en runde (eller fler)! Ingen golfreise til Sør-Afrika er komplett uten safari. Landet har mange nasjonalparker og er kjent for sitt unike landskap – og naturligvis – ville dyr. I Sør-Afrika er det også muligheter for å oppleve togturer som inkluderer golf og safari med verdensberømte Rovos Rail og Shongololo Express.

Book golfreisen hos Unike Reiser

Se reiseforslagene på vår hjemmeside og send inn skjema fra den reisen du liker, eller be oss skreddersy en reise etter dine ønsker. Hos oss får du alt samlet i en pakkereise som er sikret av Reisegarantifondet.

Ja takk, jeg vil gjerne motta et skreddersydd tilbud.

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Scroll to Top