- Boutiquehotell på stranden!

Z-Hotel ligger på den idylliske stranden i Nungwi, på den nordlige delen av Zanzibar. Her har du direkte tilgang til kritthvit strand og Det indiske hav. Hotellet er en herlig blanding av elegant moderne design med tradisjonelle afrikanske trekk. Kombinasjonen skaper en unik og avslappet atmosfære. Hotellet er omringet av en vakker tropisk hage.

Boutiquehotellet har 39 rom i ulike kategorier:

Deluxe rom med hageutsikt
26 m2.
Rommene ligger på bakkenivå og i første etasje. Fra rommet er det utsikt mot hagen og lett tilgang til bassenget. Det er bare noen meter å gå til den vakre hvite stranden. Balkongen er et flott sted å slappe av etter endt dag på Zanzibar.
Rommene har klimaanlegg, flatskjerm-tv, iPod-dokk, minibar, safe, bad med dusj og toalett, hårføner, badeprodukter, badekåper og gratis WiFi.

Deluxe rom med havutsikt
26 m2.
Rommene ligger i 1. og 2.etasje. Fra balkongen kan du nyte den flotte panoramautsikten over Det indiske hav. Når kvelden gjør sitt inntog er dette et fint sted å se solnedgangen fra.
Rommene har klimaanlegg, flatskjerm-tv, iPod-dokk, minibar, safe, bad med dusj og toalett, hårføner, badeprodukter, badekåper og gratis WiFi.

Roof Top Suite
50 m2.
De to Roof Top suitene er individuelt designet av hotellets eiere. Som navnet tilsier ligger disse suitene på toppen av hotellet og byr på fantastisk utsikt fra balkongen.
Begge suitene har stor balkong, klimaanlegg, flatskjerm-tv, iPod-dokk, telefon, safe, minibar, bad med dusj og toalett, hårføner, badeprodukter, badekåper og gratis WiFi.

Z Suite
70 m2.
Suiten dekker en hel toppetasje, er luksuriøs og romslig og byr på fantastisk utsikt fra sine to balkonger. Det er også en utendørs jacuzzi. Et perfekt valg for par på bryllupsreise eller de som ønsker å skjemme seg bort.
Suiten har også klimaanlegg, flatskjerm-tv, iPod-dokk, telefon, safe, minibar, bad med dusj og toalett, hårføner, badeprodukter, badekåper og gratis WiFi.

Ocean Front Cottages
60 m2.
For de som ønsker litt mer privatliv anbefales Ocean Front Cottages. De to hyttene ligger separat fra hotellet. Hver hytte har to etasjer og balkong som strekker seg ut over havet. Ikke noe er bedre enn å våkne om morgenen til bølgeskvulp og den afrikanske solen som skinner inn i rommet.
Hyttene har en liten kjøkkenkrok, stue, klimaanlegg, flatskjerm-tv, iPod-dokk, telefon, safe, minibar, bad med dusj og toalett, hårføner, badeprodukter, badekåper og gratis WiFi.

Hotellet har også to villaer som heter Kidoti Villa by The Z-Hotel. De ligger ti minutter unna hotellet.

Fasiliteter inkluderer utendørsbasseng, restaurant, bar, spa, turistinformasjon, kafé, kontorsenter og suvenir-/gavebutikk.

I restauranten Saruche serveres det internasjonale og afrikanske retter. Andre spisealternativer er kafeen, bassengbaren eller baren.

Dagene på Z-Hotel trenger ikke bare tilbringes på stranden. Det er en rekke aktiviteter du kan være med på: Vannsportaktiviteter, fisketurer og få massasje eller annen spa-behandling. Om kvelden er det underholdning.

Z-Hotel samarbeider med dykkeselskapet i Nungwi, East Africa Dive Center (EADC) og tilbyr både dykkekurs og dykketurer for de som allerede er PADI-sertifisert.

Dette herlige boutiquehotellet ligger ikke langt fra en lokal landsby som har noen få butikker. Dette gir en fin mulighet til å komme i kontakt med lokalbefolkningen.
Langs stranden er det også åtte restauranter som frister med et stort utvalg matretter. Det er gangvei fra hotellet til restaurantene langs stranden.

Fra hotellet kan du bli med på en rekke utflukter: Mnanrani med sine mange skilpadder, Stone Town, Mnanrani Natural Aquarium og båttur ut til øya Changuu (Prison Island), kryddertur eller besøke Jozani nasjonalpark.
Strendene Nungwi, Kendwa og Mnemba ligger også i nærområdet.

Det er en aldersgrense på 12 år på Z-Hotel.

Z-Hotel ligger rundt 1 times bilkjøring fra flyplassen og Stone Town. Det er to kilometer til Numgwi sentrum.

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING PÅ ZANZIBAR

Indigo Beach Zanzibar

På vakre Indigo Beach går hverdagen i glemmeboken. Her er det bare å sparke av seg skoene, lene seg tilbake og nyte dagene! Turkist hav slår rolig inn over den kritthvite stranden og kokospalmene svaier lett i vinden.
Indigo Beach er et lite, koselig boutiquehotell, rett ved Paje-stranden, på sørøstkysten av Zanzibar.

Les mer

Fruit & Spice Wellness Resort

Turkisblått hav. Frodige, grønne og eksotiske trær og blomster. En lett bris, som får palmene til å svaie lett. Følelsen av avslapning, ferie og magi. Alt er i perfekt harmoni med naturen. Fruit & Spice Wellness Resort er et fem-stjerners hotell som ligger i Mchangamle, på den sørvestlige delen av Zanzibar. Her finner du en perfekt balanse mellom det moderne og tradisjonelle, komfort og enkelthet, autentisitet og teknologi. Et utmerket sted å tilbringe drømmeferien, hvor hverdagens jag svinner hen og kropp og hode slapper av.

Les mer

Z-Hotel Zanzibar****

Z-Hotel ligger på den idylliske stranden i Nungwi, på den nordlige delen av Zanzibar. Her har du direkte tilgang til kritthvit strand og Det indiske hav. Hotellet er en herlig blanding av elegant moderne design med tradisjonelle afrikanske trekk. Kombinasjonen skaper en unik og avslappet atmosfære. Hotellet er omringet av en vakker tropisk hage. Boutiquehotellet har 39 rom i ulike kategorier.

Les mer

Pongwe Beach Hotel

Hotellet har flott beliggenhet direkte på en kritthvit, puddermyk strand, turkisblått hav og omgitt av palmer. Her finner du garantert roen – og hverdagens stress og mas forsvinner. Pongwe Beach ligger på østsiden av Zanzibar, i et stille område uten andre hoteller i nærheten. Hotellet tilbyr rom 20 i ulike kategorier. Rommene er smakfullt innredet i typisk afrikansk stil, med stråtak og treverk. Alle rommene har terrasse/balkong, vifte, myggnett, bad med dusj og toalett, safe, badekåpe, badeprodukter, sittehjørne og gratis WiFi. Sea View suitene har egen plunge pool.

Les mer

Michamvi Sunset Bay

Et sjarmerende og koselig hotell på sørøst- siden av Zanzibar. Hotellet ligger ved Chwaka Bay, med kritthvite strender og turkisblått hav rett på utsiden av døren. Dette er en liten perle, som byr på en avslappet atmosfære, gjestfri personale, utmerket service og meget god mat. Nyt en tropisk drink på solsengen mens du graver tærne ned i sanden, speider utover Det indiske hav og vinden rusker lett i palmetrærne.

Les mer

Essque Zalu

En romantisk og intim destinasjon med beliggenhet i en naturlig bukt ved Nungwi, på nordøstkysten av Zanzibar. Her kombineres luksus med en genuin følelse av å være på rett sted til rett tid. Dette vakre boutique hotellet befinner seg med det turkisblåe indiske hav på en side og en frodig, grønn skog på den andre. Her, på Essque Zalu, kan gjestene skape sitt eget paradis, i sin egen luksus, med en svak duft av krydder som sprer seg med den varme, tropiske vinden.

Les mer