YOGA OG MEDITASJON I KERALA


India er et land med lange tradisjoner innen meditasjon, spirituell energi og yoga. Ta det et skritt lenger enn yogatimene på helsestudioet, og få et dypere innblikk i både religionen og filosofien, kombinert med opplevelser, storslått natur og reiselyst. Denne turen går til Kerala som ligger som en grønn landstripe klemt inne mellom fjellene og havet, og er en av Indias minste stater. Det perfekte stedet for spirituell meditasjon og yoga.

St. Francis Church

DAG 1: Norge – Cochin

Avreise fra Norge. Mellomlanding og flybytte i Europa. I Cochin ønskes dere velkommen av en representant fra vår lokale samarbeidspartner i India. Dere mottas med den gjestfriheten som kjennetegner landet. Transport til hotellet for innsjekk.

Eventyret i Kerala starter med et besøk på St. Francis Church, den eldste kolonikirken i Asia, og så Dutch Palace. Fortet, som opprinnelig het Fort Emanuel, ble bygd i 1503, kun fem år etter at Vasco da Gama fant veien til India. Restene av fortets mur strekker seg fra de kinesiske fiskegarnene og hele veien over til Den nederlandske kirkegården. I den jødiske bydelen blir det et besøk i Pardesi- synagogen.

Overnatting i Cochi.

Cochin

DAG 2: Cochin – Periyar

Frokost på hotellet og så kjører dere til Periyar, sør- Indias mest populære viltreservat. Parken ble inkludert i Prosjekt Tiger i 1973, men er mest kjent for sine elefanter. Her bor også store gaurokser, ertete apekatter og noen flere hundre arter med fugler og sommerfugler.

Tidlig kveld er det yoga og meditasjon (1 time og 15 minutter).

Overnatting i Periyar.

Periyar

DAG 3: Periyar

Tidlig opp for en båttur på Lake Periyar (05:30). Det er helt stille. Et par spøkelsesaktige, nakne trær stikker opp av sjøen og brukes som avsats av morgentrette fugler. Inne ved bredden drikker dyrene. En flokk elefanter hjelper ungene sine og drikker ellers uforstyrret videre.

Om ettermiddagen kan du bli med på en guidet fottur, som gir deg en unik mulighet til å komme tett innpå naturen.

Deretter er det yoga og meditasjon (1 time og 15 minutter).

Overnatting i Periyar.

Kerala Backwaters 1

DAG 4: Periyar – Alleppey

Dagen starter med yoga og meditasjon (1 time).
Frokost på hotellet og så kjører dere til Allepey og går om bord i husbåten. De første husbåtene i The Backwaters ble bygd av tradisjonelle kettu vallamer, eller ”risprammer”, av jackfrukttre. Husbåten tøffer fredelig forbi hele hager av flytende vannhyasinter og planter mens skipperen sitter i stavnen og styrer tilbakelent med en fot på relingen.

Resten av dagen til egen disposisjon og avslapping.

Lunsj og middag og overnatting på husbåten.

Tropical_Lagoon

DAG 5: Kumarakom – Marari

Dagen starter med yoga og meditasjon om bord på husbåten (1 time).
Etter frokost sjekker dere ut fra husbåten og blir kjørt til Marari. Innsjekk på hotellet og resten av dagen til egen disposisjon slik at dere kan nyte den vakre stranden. En unik og flott strand, med hvit sand og rekker av palmetrær.

Tidlig kveld er det yoga og meditasjon (1 time og 15 minutter).

Overnatting i Marari.

IndiaBeach_373

DAG 6-8: Marari

Dagen starter med yoga og meditasjon (1 time).
Dagen er til egen disposisjon slik at dere kan slappe av på stranden og bare nyte livet.

Tidlig kveld er det yoga og meditasjon (1 time og 15 minutter).

Overnatting i Marari.

Yoga

DAG 9: Marari – Cochin – Norge

Frokost på hotellet og så blir dere kjørt til Cochin og flyplassen for innsjekk til flyet hjem til Norge.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Cochin – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 1 natt på Holiday Inn, inkludert frokost
 • 2 netter på Sarovar Poetree, inkludert frokost
 • 1 natt på Deluxe Houseboat, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 4 netter på Abad Turtle by Beach, inkludert frokost
 • Tradisjonell indisk velkomst på flyplassen
 • Transport i henhold til program
 • Sightseeing i Cochin med engelsktalende guide
 • 1 båttur i Periyar
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i India

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til India
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør og guide
 • Kameraavgifter ved monumenter

Prisen er basert på at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Reiseperiode: September – mars

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SYKKELTUR I INDIA

VARIGHET: 13 Dager

Denne reisen tar dere med på en minneverdig sykkeltur i delstaten Rajasthan. Ranke rajput-menn bærer turbaner, glitrende øreringer og store buskete skjegg. Kvinnenes sarier er en orgie av farger og med tråder i gull.
Dere sykler gjennom det vakre landskapet i Indias største delstat, forbi rismarker, hellige kuer, innsjøer og fjellsider. Underveis skal dere oppleve landsbyer, fort og monumenter.

TIGERSAFARI I INDIA

VARIGHET: 14 Dager

Denne reisen tar deg med til tigrenes rike og nasjonalparkene Bandhavgarh, Kanha og Corbett, og gir deg sjansen til å se en av verdens vakreste dyr i sine naturlige omgivelser. Parkene er også hjem til en rekke andre dyrearter, så det blir noen minneverdige møter med Indias ville natur. Reisen inkluderer også et besøk til Agra, hjem til Taj Mahal, selve symbolet på India.

DET GYLNE TRIANGEL OG HIMALAYA

VARIGHET: 11 Dager

Til sammen utgjør de Indias Gylne triangel. Denne reisen byr på legender, imponerende monumenter, gjestefrie mennesker og de maleriske fjellene i Himalaya! Ladakh- regionen er fjell, stillhet og natur. På utflukt i nære og fjerne områder rundt Leh lærer dere å kjenne en rekke flotte klostre, og får et godt inntrykk av hvor sterkt den tibetanske religionen står i området. Denne reisen er for de som ønsker å kombinere den tradisjonelle reisen i India (Det gylne triangel) med spektakulære naturomgivelser – og noe utenom den vanlige allfarvei!

FARGERIKE INDIA

VARIGHET: 9 Dager

En unik reise som kombinerer det beste av Indias severdigheter med spennende aktiviteter som rafting, kajakk og rappellering. Opplev Taj Mahal i soloppgangen, utforsk Delhi fra setet i rickshawen og se hinduene utføre sitt ritual ved Ganges- elven mens solen forsvinner. Bli med på en fottur i den vakre naturen og kjøl deg ned i fossefallet som stuper nedover fjellkanten. Toget tøffer av sted med retning Agra, forbi landsbyer og lokale som vinker. Utforsk den fascinerende byen Jaipur, hvor hellige kuer, menn med turban og kvinner i fargerike sarier er en del av bybildet.

KERALA OG THE BACKWATERS

VARIGHET: 7 Dager

Cochi er Keralas kulturelle og økonomiske hovedstad. Byen ligger både på fastlandet og en rekke øyer, hvor den portugisiske og nederlandske arven er ganske synlig. Bli med på en oppdagelsereise i den herlige byen. Deretter går turen ut i naturen, til Periyar viltreservat, hvor elefanter, fugler, aper og andre ville dyr venter. Intet besøk til Kerala er komplett uten en natt på husbåt, som seiler på Vembanad-sjøen. Eventyret i India avsluttes med late dager på en lekker strand, hvor palmene danser lett i vinden og bølgenes brus luller deg i søvn.

KLASSISKE INDIA

VARIGHET: 14 Dager

Denne reisen tar dere med til Indias største severdigheter, og byr på fargerike tradisjoner, kultur og spektakulære monumenter. Besøk Delhi med sin fantastiske historie, blandet sammen i gammelt og nytt. Agra, hjemsted til Taj Mahal, symbolet på kjærligheten. Den hellige byen Varanasi. Jaipur med sine fort og palasser. I Ranthambores ville jungel speider dere etter tiger, mens solen våkner opp.

YOGA OG MEDITASJON I KERALA

VARIGHET: 9 Dager

India er et land med lange tradisjoner innen meditasjon, spirituell energi og yoga. Ta det et skritt lenger enn yogatimene på helsestudioet, og få et dypere innblikk i både religionen og filosofien, kombinert med opplevelser, storslått natur og reiselyst. Denne turen går til Kerala som ligger som en grønn landstripe klemt inne mellom fjellene og havet, og er en av Indias minste stater. Det perfekte stedet for spirituell meditasjon og yoga.