Denne reisen er like mektig som guden Odin!

OPPLEV VIKINGFESTIVAL PÅ ISLAND

Fra kr. 9 785,- PR. PERSON

For drøye 1000 år siden ankom sunnfjordingen Ingolf Arnarson Island. Han var lyst fredløs i Norge etter et drap. I 874 brakte han med seg familie og tjenestefolk fra Norge. Arnarson ble så begeistret for Island at han reiste en gård der hovedstaden Reykjavik nå ligger. I de kommende årene fulgte mange nordmenn hans eksempel. De utvandret med frender, treller og husdyr og slo seg ned i det islandske lavlandet.

I dag følger vikingentusiaster i samme spor. De ankommer Island i store mengder i juni, for den store Vikingfestivalen. Her treffer dere vikinger fra hele verden, som samles for å selge varer, slå av en prat, vise frem sine håndverkskunstner og braker sammen i et slag eller to.

Dere bor på Hotel Viking, som er en del av Viking Village. Temaet selvfølgelig er vikingrelatert. Festivalen avholdes bare noen meter fra hotellet.

Reisen er like mektig som guden Odin - og en uforglemmelig opplevelse for alle vikingentusiaster!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DAG 1: Norge – Reykjavik – Hafnarfjöður

Avreise fra Norge. På flyplassen på Island blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til Hafnarfjöður, hvor Vikingfestivalen avholdes.

Middagen inntas på Fjörugarðurinn (Restaurant Viking), hvor interiøret er vikinginspirert. Her serveres ekte vikingretter, servert på fat fra den tiden. Det er aldri en kjedelig stund under middagen, hvor vikingene og valkyrjer synger og byr på overraskelser. Høvdingen kårer også en Hedersviking. Vi anbefaler en tre-retters vikingmiddag. Til maten serveres den islandske spesialiteten Svartedauen, servert i tradisjonelt sauehorn. Prøv også mjød, en ekte vikingdrikk.

Velkommen til en ekte Vikingfest – i godt lag med vikinger fra hele verden, hvor feiringen pågår til de sene nattetimer - eller det er tomt for mjød.

Overnatting: Viking Hotel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DAG 2-3: Vikingfestivalen

Formiddagene til egen disposisjon. Det er en rekke valgfrie utflukter som kan arrangeres. Kontakt oss for forslag.

Vikingfestivalen åpner om ettermiddagen.

Denne vikingfestivalen er den eldste og største av sitt slag på Island. Siden 1995 har Hafnarfjörður vært lekeplass for vikinger. Hit kommer de for å demonstrere sine ferdigheter og kunnskaper i henhold til alle perspektiver innen viking-kulturen: Skipsbygging, mat, håndverksarbeid, historiefortellinger, bueskyting, leker, musikk og kampferdigheter.
Vikingene kommer fra hele verden for å feire og minnes våre ærverdige forfedre.
Festivalen har også vært åsted for noen unike hendelser, som vikingbryllup og konfirmasjon!

Helt fra første gang vikingene samles her, har det vært fokus på autentisitet slik at besøkende føler de blir satt tusen år tilbake i tid. Skip fra andre land har lagt til kai, og handelsmennene har lagt frem varene sine og forhandlingene er i full gang. Atmosfæren er gledelig og stemningen høy, med musikk, god mat og drikke. Men til tross for at alt virker fredelig, så bryter kampene plutselig ut! Med glede og en stor porsjon god humør, tar vikingene "livet av hverandre". Heldigvis kan alle reise seg etter endt kamp og skåle sammen senere på kvelden.

Overnatting: Viking Hotel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DAG 4: Hafnarfjörður – Reykjavik – Norge

Det på tide å pakke ned vikingklær og sverd og ta avskjed med Island. Til tross for at dere har levd som vikinger i noen dager, går hjemreisen med fly, ikke vikingskip. Transport til flyplassen, innsjekk og fly hjem til Norge.

PRIS: FRA KR. 9 785,- PR. PERSON

TUREN VARER I 4 DAGER/3 NETTER

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 3 netter på Hotel Viking, inkludert frokost
 • Inngang til Vikingfestivalen alle dager
 • 1 Vikingmiddag
 • Transport flyplass – hotell – flyplass
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner på Island

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Valgfrie utflukter/aktiviteter
 • Transport ikke nevnt i program

Prisen er basert på minst 10 reisende.
Turen kan fint arrangeres for par, familier og vennegjeng.

Oppholdet kan også forlenges med noen dager i Reykjavik før eller etter Vikingfestivalen.

Reiseperiode: Juni (datoer varierer fra år til år). Kontakt oss for nøyaktig datoer for Vikingfestival

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF PÅ VAKRE ISLAND

PRIS: Fra kr. 17 230,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Golfatmosfære er det ikke mange som forbinder med Island, men Sagaøya byr på store og uforglemmelige golfopplevelser. Faktum er at det er utrolig spennende å spille her – med helt annerledes baner enn i Norge. Her er ingen trær, men en knallhard, svart lava i røffen som krever at du har tungen rett i munnen når du slår. Det er hele 70 baner på den lille øya, og i Akureyri ligger verdens nordligste bane.

ROMANTISKE ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 780,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Alle har behov for å komme seg vekk fra hverdagens stress og mas iblant. Da er Sagaøya den perfekte løsning. Reisen inkluderer både land og by, og starter med at dere trekker dere tilbake to netter på et flott firestjerners hotell i Selfoss. Leiebil er inkludert. Med utgangspunkt i Selfoss kan dere dra på utflukter og aktiviteter etter eget ønske.

RIDE, RIDE RANKE PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 11 370,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Island er et vidunderlig sted! Det magiske landskapet, med sine geysirer, varme kilder, isbreer og fossefall. Det aller beste er å oppleve den imponerende naturen fra hesteryggen. Denne rideturen foregår i området rundt vulkanen Hengill. I løpet av disse dagene vil du og din lille islandshest bli gode venner, og utforsker Sagaøya sammen.

JULEBORD PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 650,-
VARIGHET: 4 Dager

Islandsk kultur er rik på juletradisjoner, og mørket er faktisk bare en fordel når man skal feire lysets høytid.
I uformelle omgivelser får dere sammen oppleve mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Vintervakre Reykjavik er det perfekte sted å avslutte året sammen med kollegaer. Restaurant Reykjavik byr på et utsøkt julebord. Her serveres de beste tradisjonelle islandske julerettene, side om side med skandinavisk julemat.

FIRMATUR TIL ISLAND

PRIS: Fra kr. 4 290,- pr. person
VARIGHET: 3 Dager

Lille Island. Så vakkert. Så sjarmerende. Så utmerket for en firmatur, Kick-Off, julebord eller jubileum.
Legg neste firmatur til Island, og gi de ansatte noe å glede seg til. Island er nært, spennende og unik. Det er umulig å overse den lille øya som destinasjon til neste firmatur. En reise hit inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte, som igjen fører til økt motivasjon og trivsel på arbeidsplassen. Det er lov å ha det moro på jobben!

FAMILIEFERIE PÅ MAGISKE ISLAND

FAMILIEPRIS: Fra kr. 45 710,-
VARIGHET: 10 Dager

Island er et magisk sted for familier! Denne vakre øya er skapt av ild og is, og overalt hvor dere reiser vil dere være i nærheten av vulkaner og isbreer. Denne reisen er basert på at dere kjører selv rundt på Sagaøya. Overnatting skjer på trivelige bondegård og i hytter. Under oppholdet på bondegårdene inviteres familiens minste med et besøk i fjøset, hvor dyrene skal både klappes og mates. Underveis får dere oppleve Islands store severdigheter, som Den blå lagune, Gullfoss, Geysir, nasjonalparken Thingvellir, Vestmannaøyene og ridning på islandshest.

VIKINGFESTIVAL PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 9 785,-
VARIGHET: 4 Dager

For drøye 1000 år siden ankom sunnfjordingen Ingolf Arnarson Island. Han var lyst fredløs i Norge etter et drap. I 874 brakte han med seg familie og tjenestefolk fra Norge. Arnarson ble så begeistret for Island at han reiste en gård der hovedstaden Reykjavik nå ligger. I de kommende årene fulgte mange nordmenn hans eksempel. De utvandret med frender, treller og husdyr og slo seg ned i det islandske lavlandet. Bli med på en uforglemmelig opplevelse for alle vikingentusiaster!

BARNAS ISLAND

PRIS: Fra kr. 6 215,- pr. person
VARIGHET: 6 Dager

Ta med barna på en innholdsrik reise til magiske Island!
Opplev Sagaøya med sine praktfulle fossefall, svarte lavastrender og en magisk natur som er hentet ut fra eventyrenes verden. I løpet av reisen blir dere med på hvalsafari, rir på den sjarmerende islandshesten, bader i varme kilder, besøker dyreparken i Reykjavik og utforsker landskapet.