VARADERO

SPØR OSS OM PRIS

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve

Våre eksperter skreddersyr gjerne reisen for deg!

– Vamos a la playa!

«La oss dra på stranden» betyr det, og Varadero er ensbetydende med sol, strand og mer sol og strand.
Kubanske rytmer blandet med sol, kritthvite strender og turkisblått hav. Du kan ikke velge feil om det er dette du er på jakt etter.
En halv millioner mennesker kan ikke ta feil – og det er omtrent den mengden som velger Varadero som sitt feriested hvert år.
Varadero er Cubas desidert største turiststed. Lange, innbydende strender med hvite sandkorn, innbydende blått hav og et stort spekter vannsportaktiviteter. Her kan du samle krefter mens solen varmer opp en vinterkald kropp, eller du kan fornye energien med noe litt sterkere, servert under en parasoll på en av de mange strandbarene.

For de som ønsker å benytte dagen til noe annet enn late timer på stranden, tilbyr Varadero en flott 18 – hulls golfbane. Eller du kan besøke Delfinaro, som er utmerket for både voksne og barn. Atletiske delfiner utmerker seg med beundringsverdige stunt under de daglige showene i en liten naturlige mangrovebukt. Du kan også få et kyss og ditt livs ridetur på ryggen av en av de lekne delfinene.

Ferieparadiset ligger 140 kilometer øst for Havanna, og stikker ut i havet som en halvøy. Hoteller, restauranter, butikker og barer ligger tett i tett langs hovedgaten. Langs Atlanterhavskysten strekker den 20 kilometer lange sandstranden seg bortover, som en forførende slange. Det asurblå havet frister til mer enn én dukkert.

Varaderos nære beliggenhet til Cubas hovedstad Havanna, gjør at du kan kombinere strandferien med en tur til den sjarmerende storbyen. En tur til Cuba er ikke komplett uten en spasertur i de pittoreske gatene i Havanna, et spektakulært show på Tropicana eller et besøk på en sigarfabrikk.
Du kan også velge en rundreise på Cuba først og så avslutte ferien i Varadero.

Varadero er rett og slett et perfekt reisemål for deg som vil slappe av på stranden, men samtidig få en helt unik opplevelse i omgivelser som ikke finnes noe annet sted.
Vamos – kom og slapp av i Varadero du også!

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

OPPLEV CUBA

Varadero

Varadero er ensbetydende med sol, strand og mer sol og strand. Kubanske rytmer blandet med sol, kritthvite strender og turkisblått hav. Du kan ikke velge feil om det er dette du er på jakt etter.

Les mer

Valle de Viñales

Okser som trekker plogen etter seg, visker ut skillet mellom fortid og nåtid i Viñales. Ved soloppgang ligger palmelundene og de kuppelformede fjellknausene innhyllet i tåke med et vakkert, uvirkelig skjær i den frodige dalen. Du skal ikke mer enn 80 kilometer vest for Havanna før grønne fjell og en behagelig temperert luft avløser det flate landskapet langs hovedveien mot Pinar del Río.

Les mer

Trinidad

Gatene i Trinidad ble anlagt labyrintisk for å forvirre angripende sjørøvere og fører forbi en perlerad av prektige bygninger fra kolonitiden. Byens velholdte arkitektur fra 1700 – og 1800 – tallet står oppført på UNESCOs verdensarvliste. I den nesten bilfrie bykjernen kan du spasere rundt i ro og mak og beundre husenes søylekorridorer, romantiske trebalkonger samt dekorativ keramikk og smijernsgitter.

Les mer

Santiago de Cuba

Fra toppen av den gamle borgen, med utsikt over den speilblanke Santiago-bukten og Sierra Maestra – fjellenes grønne topper, sanser du hele Cubas historie: Skip lastet med gull og slaver, indianernes opprør, sjørøvernes herjingstog og partisanenes kamp i fjellene. Dramaet som skapte Cuba.

Les mer

Havanna

Solen får Havannas fine bygninger til å gløde som kobber, men den vakre kveldsbelysningen klarer ikke å skjule at mange hus ikke er blitt malt på et halvt århundre, og at de flotte kalksteinsarkadene er i ferd med å krakelere på grunn av saltholdige vinder som slynges inn over Havanna fra havet.

Les mer