Reiser til Hawaii

17 DAGER/16 NETTER

Kontakt oss i dag!

Aloha!

Det betyr velkommen – og dere føler dere virkelig velkommen på Hawaii, for ordet symboliserer hele oppholdet deres. Hawaii er ett av de beste og koseligste reisemål dere kan tenke dere: Lekre strender, krystallklart hav, vakker natur, flotte hoteller, en behagelig temperatur, vennlige mennesker og et stort aktivitetstilbud. Kombinasjonen er uslåelig!

På denne reisen besøker dere fire av øyene: Oahu, Big Island (Hawaii), Kauai og Maui. Dere opplever det beste av hva hver øy har å tilby, og får et innblikk av hver av øyenes særegenheter.

Det er deluxe- overnatting på alle øyene.

Aloha

DAG 1: Norge – Oahu

Avreise fra Norge. Ankomst Oahu hvor dere ønskes velkommen med den tradisjonelle blomsterkransen lei. Transport til hotellet for innsjekk og resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting: Moana Surfrider

Oahu

DAG 2-3: Oahu

Start drømmeferien på Oahu, som er Hawaii slik dere kjenner det fra tv. Oahu er Hawaiis tredje største øy, og hjem til øystatens største by Honolulu, og den verdensberømte Waikiki Beach. Bak og utenfor disse stedene ligger et tropisk vidunderland som venter på å bli utforsket. Oahus mest kjente attraksjon er Pearl Harbor. Dramaet som utspilte seg den 7.desember 1944 vil for alltid skjære dypt i amerikanernes hjerter. Museet er innholdsrikt og ærbødig. Deretter følger en kort båttur. Under dere ligger slagskipet SS Arizona, og dere avlegger et besøk på minnesmonumentet.
Dere deltar også en autentisk Luau med mat, drikke og dans på Polynesian Culture Center.

Overnatting: Moana Surfrider

Oahu 6

DAG 4: Oahu – Big Island (Hawaii)

Det lille flyet tar dere fra Oahu til Big Island, Hawaiis yngste øy. Er dere riktig så heldig ser dere den aktive vulkanen Kilauea fra flyet.

Overnatting: Fairmont Orchid; Volcano House

DAG 5-6: Big Island (Hawaii)

Som navnet tilsier er dette den største av øyene. Big Island er en vulkanøy med dramatisk natur. De to største toppene, Mauna Kea og Mauna Loa, er rundt 4300 meter høye. Øya er også hjem til den aktive vulkanen Kilauea, som har hatt kontinuerlige utbrudd siden 1983. Ganske så spektakulært, og et av de heteste showene på jorden!
Vi anbefaler at dere bruker den første dagen til og utforske Big Island på en båttur slik at dere får et bedre overblikk over kysten. Deretter slapper dere av på en av lekre strendene.
Kaffeelskere kan følge The Kona Coffee Country Driving Tour, og følge kaffens opprinnelse på øya. Også verdt å få med seg er Ka Lae, kjent som det sørligste punktet i hele USA. Green Sand Beach består faktisk av grønn sand, og det finnes ikke maken på hele øya. Big Island er også det eneste stedet hvor dere kan besøke hvite, svarte og grønne strender.

Overnatting: Fairmont Orchid; Volcano House

Hawaii Volcanoes national park

DAG 7-8: Hawaii Volcanoes nasjonalpark

Et besøk i Hawaii Volcanoes nasjonalpark er et must. Dette er en reise tilbake til begynnelsen av skaperverket. Kjør rundt og opplev hvordan Big Island koker og bobler, og det meste er svart med forstenet lava rundt deg. Besøk øyas berømte fossefall og varme kilder, som Rainbow Falls og Peepee Falls som fyller det såkalte Boiling Pots. Dere kan også begi dere ut på en fottur og stå på kanten av et vulkankrater midt i en tropisk skog.

Overnatting: Fairmont Orchid; Volcano House

Big Island 3

DAG 9: Big Island (Hawaii) – Kauai

Ta farvel med Big Island før det blir en kort flytur til Kauai, den eldste, nordlige og kanskje vakreste av alle øyene. Kontrasten til Big Island er ganske så stor, for Kauai er den minste av alle øyene.

Overnatting: Grand Hyatt Kauai Resort

Kauai 4

DAG 10 – 12: Kauai

Selv om dette er den minste av øyene, mangler det ikke på ting å gjøre og se! Kauai er et paradis for strandløver, og dere trenger ikke bekymre dere for at det blir kamp om plassen. En av de vakreste lagunene ligger i Hanalei. Øyas desidert vakreste plass, Lumahai Beach, er også bruk t i utallige filmer. Øya er også hjem til ett av verdens dypeste juv, Waimea Canyon. Juvet står i sterk kontrast til det ellers så frodige landskapet. Vann finnes i mengder på øya, i form av over 50 fossefall. Avlegg et besøk til det enorme Opeaka Falls eller Wailua Falls. Deres besøk på Kauai kan også inneholde golf, sand mellom tærne og avslapning under palmene, hvalsafari, dyphavsfiske, fugletitting, fotturer og helikoptertur rundt og over øya.

Overnatting: Grand Hyatt Kauai Resort

Kauai 2

DAG 13: Kauai – Maui

Så forlater dere paradisøyen og setter kursen mot den siste Hawaii- skjønnheten: Maui.

Overnatting: Andaz Wailea

Maui

DAG 14-16: Maui

Maui er også kjent som ”No ka oi” – den beste! Dette er den nest største av Hawaiis øyer, og desidert den mest populære blant besøkende. Øya lokker med mil etter mil med herlige strender, en kulinarisk reise som er like fargerik som de beste tropiske cocktailene, spennende opplevelser, shopping, aktiviteter og vulkanen Haleakala.
Dere kan ikke ha besøkt Maui uten å ha fått med dere tre ting: Hvalsafari, vulkanen Haleakala og Hana. I filmen ”Trollmannen fra Os” følger Dorothy den gule veien. På Maui kan dere også følge den gule veien, men endepunktet er ikke hos en trollmann, og turen handler ikke om å finne et hjerte, hjerne eller mot. Den handler om å finne Mauis vakre natur, i form av fossefall, blomster i alle farger og størrelser og utsikt over havet, hvor bølgene slår inn over svarte og røde strender.
Byen Lahaina byr på et utall med historiske steder og monumenter fra fortiden, restauranter, butikker og gallerier. Dere kan også ta en helikoptertur over og rundt øya.

Overnatting: Andaz Wailea

Reiser til Hawaii

DAG 17: Maui – Oahu - Norge

Drømmeferien er over for denne gang, og selv om blomsterkransen har visnet hen, reiser dere hjem til Norge i trygg forvaring om at minnene fra reisen aldri går i glemmeboken.
Fly tilbake til Oahu, og så videre hjem til Norge.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Honolulu – Oslo i økonomiklasse
 • Innlandsfly Oahu – Big Island – Kauai – Maui – Oahu i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • Meet & Greet med tradisjonell lei på flyplassen på Oahu
 • 16 netter på hotell (deluxe) i delt dobbeltrom
 • Kartbok (PDF)
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i USA

Prisen inkluderer ikke:

 • ESTA innreise til USA (USD 14,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider
 • Drikke
 • Aktiviteter/utflukter
 • Inngangspenger til attraksjoner
 • Leiebil
 • Parkering
 • GPS og annet tilleggsutstyr til leiebilen
 • Ekstra sjåfør
 • Bensin

Prisen er basert på at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Reiseperiode:
4.januar - 15.desember

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

ØSTKYSTEN OG CANDA

17 DAGER

Fra New York til New York!
En komplett reise som tar dere med til USAs fantastiske byer; New York, Boston, Washington D.C. og Philadelphia. Underveis får dere oppleve den vakre naturen og små, herlige byer og historiske steder. Ingen reise i denne delen av landet er komplett uten et stopp i Niagara Falls. Ta turen til Canada, hvor dere opplever herlige byer som Quebec, Montreal, Ottawa og Toronto.

ROUTE 66

18 DAGER

På legendariske Route 66 er selve reisen målet. Bevegelsen er selve ferien. Det handler ikke om å ligge på en badestrand for å bli brun. Det handler ikke om å se museer for å bli klok. Det handler ikke om å bestige fjell. Vekk fra motorveien kommer du tett innpå det landlige USA og ofte tettere på menneskene. Sett på cruise control og len deg tilbake, mens landskapet fra Chicago til Los Angeles ruller forbi som den beste road movie du noen sinne har sett.

LAS VEGAS OG NASJONALPARKER

12 DAGER

I Las Vegas venter 24 timers nonstop vanvidd hele året. Selv fantasien strekker ikke til. Byen er lys, glitter, kasinoer og opplevelser. Dere hallusinerer ikke – dere er bare i Las Vegas.
Fra gamblerbyen Vegas til vakker natur, stillhet og ro i sjelen. Denne reisen tar dere med på noen av de vakreste stedene i USA: Nasjonalparkene Zion, Bryce Canyon, Capitol Reef, Arches, Monument Valley og Guds gave til menneskene, Grand Canyon.

EN RUNDREISE I VEST

22 DAGER

Dette er en komplett pakke som byr på det beste av den herlige Vestkysten. Utforsk storbyer som Los Angeles, Las Vegas og San Francisco. Besøk USAs vakre og varierte natur i nasjonalparker som Grand Canyon, Death Valley og Yosemite. Reisen inneholder også en kjøretur langs legendariske Highway 1, som tar dere med til små og sjarmerende kystbyer.

TO ØYER PÅ HAWAII

8 DAGER

Start drømmeferien på Oahu, som er Hawaii slik dere kjenner det fra tv. Oahu er Hawaiis tredje største øy, og hjem til øystatens største by Honolulu, og den verdensberømte Waikiki Beach. Bak og utenfor disse stedene ligger et tropisk vidunderland som venter på å bli utforsket. Her får dere en flott kombinasjon av to av Hawaiis vakreste og mest spennende øyer.

TRE MAGISKE BYER

14 DAGER

Utforsk New York med alle sine severdigheter og attraksjoner, New Englands vakre og særpregede landskap, historiske Boston og legendariske Chicago med sine gangsters, musikk og imponerende museer. Besøk tre magiske byer, opplev den fantastiske amerikanske naturen og få en ferie du aldri glemmer!

OPPLEV THE GREAT LAKES OG TORONTO

15 DAGER

En herlig reise som tar dere med til storbyen Chicago, hvor historiens sus ligger i luften, bluesmusikken strømmer ut fra klubbene og imponenrende museer lokker. Dere kjører gjennom vakker natur, små og sjarmerende byer, slapper av på strender og beundrer fossefall i ulike nasjonalparker. Bilbyen Detroit er en interessant opplevelse. I Toronto, Canada, kan dere stå på toppen av én av verdens høyeste bygninger.

OPPLEV ATLANTERHAVSKYSTEN

18 DAGER

Hektisk storbystemning i verdensmetropolen New York, Pennsylvanias fjell reiser seg i det fjerne når ankommer Philadelphia, Washington er maktens korridor og monument etter monument vitner om USAs krefter utenfor landets grenser. Fortsett langs Atlanterhavskysten med besøk i sjarmerende og autentiske byer, late dager på stranden og fart og spenning i Orlando.

BESØK DET ØSTLIGE TRIANGEL

9 DAGER

Opplev de store byene, de landlige omgivelsene og de største severdighetene på USAs fascinerende østkyst. Denne turen tar deg gjennom New York, Niagara Falls, Washington D.C. og Phildelphia. God tur!

OPPLEV ØSTKYSTENS HØYDEPUNKTER

10 DAGER

Denne reisen starter i USAs hovedstad, Washington D.C., og tar dere gjennom historiske byer som Philadelphia og New York før dere ankommer Boston. I hovedstaden vandrer dere gjennom Amerikas historiebok, og se monument etter monument som vitner om supermaktens krefter. Pennsylvanias fjell reiser seg i det fjerne før dere ankommer Philadelphia, hvor USAs første lover ble skrevet og definert.

OPPLEV DEN HERLIGE VESTKYSTEN

15 DAGER

Eventyret starter i Los Angeles, med alle sine kjente attraksjoner. Deretter følger en rekke flotte opplevelser i nasjonalparker som Grand Canyon, Bryce Canyon, Death Valley og Yosemite. Naturens skjønnhet og imponerende formasjoner vil både fascinere og forundre dere. Det blir noen dager i USAs vakreste by, San Francisco og sene kvelder på kasinoene i Las Vegas. Turen tar dere også med til små, sjarmerende byer langs kysten.

UTFORSK VESTKYSTEN

15 DAGER

Det amerikanske eventyret starter i det som anses som USAs vakreste by, San Francisco, og tar dere med gjennom nasjonalparkene Yosemite, Bryce og Grand Canyon. Hver park har sin unike natur og karakter. Test spillekunnskapene og lykken i Las Vegas, nyt solens varme stråler i San Diego, spaser blant stjernene i Los Angeles og opplev den ville Stillehavskysten med sine herlige byer. Herlige Vestkysten venter på dere!

SMAKEN AV VEST

16 DAGER

California er Drømmenes land, og et USA i miniatyr: Hollywood, Disneyland, San Francisco, nasjonalparker og Highway 1. Her ligger store høysletter og ørkener, snørike fjell, grønne daler med de mest fenomenale vingårder, fornøyelsesparker og en kystlinje med strender og fascinerende klipper.
Det er deluxe-overnatting alle steder.

CALIFORNIA DREAMIN’

15 DAGER

California Dreaming byr på en flott kombinasjon av delstatens velkjente byer som San Francisco, Los Angeles og San Diego. Ta trikken eller tråkk rundt på sykkel i San Francisco, bli fengslet av Alcatraz og fengselets historie. Prøv nye retter i Chinatown og hils på sjøløvene i havnen. Los Angeles er Hollywood, filmstjerner, verdensberømte attraksjoner og Universal Studios. San Diego er sol, late dager på stranden, båtturer og vakre solnedganger.

UTFORSK NEW ENGLAND

15 DAGER

En komplett reise som gir deg det beste av New England!
USA- eventyret starter i historiske og sjarmerende Boston, hvor dere kan utforske byens severdigheter til fots. Så venter New Englands vakre og særpregede landskap, hvor snødekte fjell ruver over skogskledde skråninger, ville skoger der elg og bjørn hersker og små, autentiske landsbyer venter.

OPPLEV ROMANTISKE NEW ENGLAND

10 DAGER

Reisen starter i historiske og sjarmerende Boston, hvor USA i bunn og grunn ble født. Boston er svingete brosteinsgater og bygningsperler fra 1700-tallet, den gang byen gjorde opprør mot den britiske kolonimakten. Bruset fra Atlanterhavet, hvit sand mellom tærne og kystbyer som oser av idyll og hygge. Det er deluxe-overnatting på hele reisen.

OPPLEV VAKRE HAWAII

17 DAGER

Aloha! Det betyr velkommen – og dere føler dere virkelig velkommen på Hawaii, for ordet symboliserer hele oppholdet deres. Hawaii er ett av de beste og koseligste reisemål dere kan tenke dere: Lekre strender, krystallklart hav, vakker natur, flotte hoteller, en behagelig temperatur, vennlige mennesker og et stort aktivitetstilbud. Kombinasjonen er uslåelig!

ØYHOPPING PÅ HAWAII

13 DAGER

Aloha! Hawaii er ett av de beste og koseligste reisemålene dere kan tenke dere. Lekre strender, krystallklart hav, vakker og variert natur og et aktivitetstilbud som gjør det vanskelig å velge hva dere skal gjøre. Naturligvis er Hawaii assosiert med late dager på stranden – og det er ingenting som sier at dere ikke bare kan stikke føttene i sanden og bare slappe av.

SØRLIGE FLORIDA

11 DAGER

Denne reisen tar dere med på en kjøretur under solen til noen av Floridas mest populære steder. Underveis vil dere oppleve mil etter mil med sandstrender, storbyen Miami, alligatorer i Everglades nasjonalpark, verdensberømte The Keys, fornøyelsesparkene i Orlando og avslapning i Fort Lauderdale.

FLORIDA DELUXE

11 DAGER

Denne reisen starter og ender i Miami, og byr på det beste av Solskinnsstaten. Her bor dere på deluxe- overnatting og opplever herlige steder som Miami, Palm Beach, Orlando, Naples og Fort Lauderdale. Opplev solskinnsstaten!

DET BESTE AV FLORIDA

13 Dager

Denne reisen tar dere med til Solskinnsstanes mest berømte byer; Miami, Naples, Orlando, Palm Coast og Palm Beach. Underveis bor dere på deluxe- overnattinger. Det er også mulighet til å legge noen runder med golf om ønskelig.