I herlige Eilat er det sol, bad og avslapning som gjelder!

OPPLEV 8 DAGER UNDER SOLEN I EILAT


Eilat, Israels sørligste by overrasker sansene og har masse å by på for turistene. Enten du ønsker å slappe av på stranden, solsengen eller ønsker aktiviteter, er Eilat et perfekt valg. Her danses det på stranden, svømmes blant delfiner og koraller, lekes i fornøyelsesparker og festes til langt ut på natten.

Eilat lover deg en sann kom–bort–fra–alt–ferie. Byen er en opplevelse for både barn og voksne: En morsom, interessant og solfylt kilde til underholdning for hele familien.
Vanntemperaturen er det heller ikke noe å si på. Den holder seg konstant mellom 20 og 27 grader.

Reisen inkluderer også en natt i Tel Aviv, kåret til en av verdens hotteste storbyer. Byen er kontrastfylt, spennende, dynamisk og levende.

Eilat, Dafna Tal, IMOT

DAG 1: Norge – Tel Aviv – Eilat

Avreise fra Norge. Vel fremme i Tel Aviv går dere gjennom passkontrollen og sjekker inn for fly videre til Eilat. I Eilat blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til hotellet for innsjekk.

Overnatting: Eilat

Eilat 3, Dafna Tal, IMOT

DAG 2-6: Eilat

Dagene er til egen disposisjon, og dere kan nyte dagene på stranden, ved bassenget eller bli med på en utflukt eller delta på aktiviteter.

Byen overrasker sansene. I det ene øyeblikket går du langs sørlige Negevs høyland og Arava- ørkenen, med sine steiner og fjell i rødt, grått, gult og hvitt. I neste øyeblikk er du ved Eilat- gulfen på Rødehavets strand.

Her danses det på stranden, svømmes blant delfiner og koraller, lekes i fornøyelsesparker og festes til langt ut på natten.
Vanntemperaturen er det heller ikke noe å si på. Den holder seg konstant mellom 20 og 27 grader.

Med nesten 14 kilometer med kystlinje, behagelig temperatur i det turkisblå havet og solen fra en skyfri himmel, sier det seg nesten selv at dagene tilbringes med tærne i sanden eller hodet under vann.

Overnatting: Eilat

Eilat 5, Dafna Tal, IMOT

DAG 7: Eilat – Tel Aviv

Etter frokost blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for fly til Tel Aviv. Her tar dere en taxi til hotellet. Innsjekk på hotellet og resten av dagen til egen disposisjon slik at dere kan utforske herlige Tel Aviv nærmere.

Overnatting: Eilat

Tel Aviv 6

DAG 8: Tel Aviv – Norge

Formiddagen til egen disposisjon og så tar dere en taxi til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Eilat – Tel Aviv – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 6 netter på hotell i Eilat, inkludert frokost
 • 1 natt på hotell i Tel Aviv, inkludert frokost
 • Transport flyplass – hotell – flyplass i Eilat
 • Setereservasjon på flyreisene
 • 1 x innsjekket bagasje (á 20 kilo) og 1 x håndbagasje (á 10 kilo) på flyreisene
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Israel

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Aktiviteter/utflukter
 • Transport ikke nevnt i program

Prisen er basert på at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Reisen kan fint utvides med noen dager i Tel Aviv og/eller Jerusalem.

Reiseperiode: Hele året

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

EN KLASSISK RUNDREISE

VARIGHET: 8 Dager

Israel – en ekstra dimensjon og et spennende reisemål. Selv på din første reise vil alle steder være kjent for deg, nettopp fordi de har historisk betydning, og du kan knytte stedet mot en hendelse, et navn eller en feiring. Israel er et moderne land som kombinerer en rik historie med en infrastruktur som passer reisende. Landet er også lite, så det er korte reiseavstander, noe som betyr at du rekker mye på få dager. Denne reisen gir deg det aller beste av hva Israel har å by på – og er en fantastisk reise gjennom historie, religion og natur.

UNDER SOLEN I EILAT

VARIGHET: 8 Dager

Eilat, Israels sørligste by overrasker sansene og har masse å by på for turistene. Enten du ønsker å slappe av på stranden, solsengen eller ønsker aktiviteter, er Eilat et perfekt valg. Her danses det på stranden, svømmes blant delfiner og koraller, lekes i fornøyelsesparker og festes til langt ut på natten. Reisen inkluderer også en natt i Tel Aviv, kåret til en av verdens hotteste storbyer. Byen er kontrastfylt, spennende, dynamisk og levende.