THE SANDS AT NOMAD

SPØR OSS OM PRIS

– Den ultimate strandferien!

Dette lille paradiset ligger på en av Kenyas vakreste strender, Diani Beach, et tropisk paradis med sine kritthvite strender, asurblått hav og palmesus. Med en plassering bare fire grader sør for ekvator, er The Sands at Nomad et utmerket utgangspunkt for en vellykket badeferie i flotte og romantiske omgivelser. Rett utenfor de forlokkende sandstrendene strekker et stort korallrev seg utover, og undervannsopplevelsen består av fargerike fisker i alle former og størrelser.
Rundt hotellet er det frodig og grønt, med fokus på å bevare naturen slik den er. Store trær og et blomsterhav i en eksplosjon av farger trekker til seg fugler, insekter og apekatter. På stranden kan du se krabber og skilpadder som hurtig tar seg frem i den hvite sanden.

Ved ankomst ønsker du varmt velkommen med et «Jambo, Jambo» fra det smilende personalet, og deretter en drink og en tropisk blomsterkrans. Standarden for oppholdet er satt – og du trenger ikke senke kravene mens du er gjest her.

The Sands at Nomad tilbyr 18 komfortable rom, 7 eksklusive strandhytter og 12 luksuriøse suiter. Alle rommene har unikt og individuelt interiør og er møblert med en herlig blanding av swahili og treverk. Fasilitetene består av store bad, aircondition, minibar, tv og internettilgang.
Suitene har privat veranda med jacuzzi og er meget populære for par som ønsker romantikk eller for en bryllupsreise.

Fasiliteter inkluderer utendørssvømmebasseng, to restauranter, pizzeria, bar, strandbar, spa og gave/suvenirbutikk.
Du trenger heller ikke bekymre deg for at hver dag må tilbringes på stranden. Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, både til havs og på land. Snorkling, kitesurfing, kajakk, turer med glassbunnsbåter, dyphavsfiske og båtturer frister de som er glad i havet og vannaktiviteter.

For de som ønsker noen timer på land, bort fra solseng og lyden av bølger som slår innover stranden, tilbys yogatimer, guidede skogsturer eller en behandling på hotellets spa.

Det er eget PADI – dykkesenter på hotellet. Du kan bli med på flere dykkerturer i området nord og sør for hotellet, hvor korallrevene stikker 30 meter ned i det krystallklare havet. I perioden november til februar er det stor sjanse for å se hval. Du kan også ta dykkerlappen om du ønsker.

Ikke langt unna hotellets område kan du spille tennis og golf. Det ligger en 18 – hulls golfbane bare noen minutter unna. Denne banen ansees som en av de beste i hele øst – Afrika.
Hotellets personale er også behjelpelige med å booke utflukter til Mombasa, Shimba Hills og snorkleturer til Kisite Marine Park og Wasini Island.

The Sands at Nomad ligger 45 kilometer sørvest for Mombasa flyplass.

Et opphold på The Sands at Nomad innfrir alle dine forventninger om en ferie i paradis og er det perfekte sted å tilbringe ferien ved Det indiske hav.

Smil – du er i Kenya!

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING I KENYA

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli Sopa Lodge ligger vakkert til i landskapet. Afrikas høyeste fjell, Mount Kilimanjaro danner bakgrunnskulissen. Lodgen ligger i et Masai-område, og er et ideelt utgangspunkt for safari i Amboseli nasjonalpark, som ligger 20 minutters kjøretur unna. Det var dette området av Kenya som inspirerte forfatteren Ernst Hemingway til å skrive Snøen på Kilimanjaro.

Les mer

Lake Nakuru Sopa Lodge

Lake Nakuru Sopa Lodge ligger i skråning av fjellene som danner den vestlige grensen av Rift Valley, og byr på flott utsikt over den vakre Lake Nakuru nasjonalpark og innsjøen. Lake Nakuru er et paradis for safariopplevelser, og parken er kjent for sine mange flamingoer og sort neshorn.

Les mer

Lake Naivasha Sopa Resort

Omgitt av et frodig og grønt landskap, med akasiatrær og busker, er hotellet også hjem til en fastboende giraff, vannbukk og apekatter. Om kvelden trekker flodhester ofte opp på plenen for å spise. For å bevare mest mulig av naturen, har Sopa Resort kuttet ned minst mulig trær så hovedbygningen har et nyskapende og kunstnerisk utseende som sniker seg mellom trærne.

Les mer

The Sands at Nomad

Dette lille paradiset ligger på en av Kenyas vakreste strender, Diani Beach, et tropisk paradis med sine kritthvite strender, asurblått hav og palmesus. Med en plassering bare fire grader sør for ekvator, er The Sands at Nomad et utmerket utgangspunkt for en vellykket badeferie i flotte og romantiske omgivelser.

Les mer

The Sands at Chale Island

Ønsker du avslapning i magiske omgivelser, kritthvite strender, turkisblått hav, vakker natur og utmerket service, ja da er The Sands på Chale Island et utmerket valg. Denne lille, magiske øya ligger kun 600 meter fra Kenyas fastland og 10 kilometer sør for Diani Beach. Chale er bare 1,2 kilometer lang og 0,8 kilometer bred.

Les mer

Ashnil Samburu Camp

Bedre beliggenhet på en lodge skal du lete lenge etter! Ashnil Samburu Camp ligger i hjertet av nasjonalreservatet Samburu, rett ved elven Ewaso – Ngiro. Her finner du alt du trenger for en utmerket ferie i bushen: Luksuriøse, store telt, utmerket service, vakker natur, ville dyr og god mat.

Les mer

Ashnil Mara Camp

Ashnil Mara Camp har desidert en av de beste plasseringer av alle lodger i Masai Mara. Dette er det perfekte utgangspunkt for safariturer samt for avslapning og hygge på lodgen etter endt safarieventyr. Ashnil ligger rett ved Mara – elven slik at du kan beundre flodhester, fugler og krokodiller fra en betryggende avstand mens du koser deg i teltet eller i restauranten.

Les mer

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet av nasjonalparken Tsavo East, med en utmerket beliggenhet. Flere vannhull finnes rett i nærheten av lodgen, og vannhullene lokker til seg et rikt dyreliv. Dette er en utmerket lodge, kjent for sin gode service og god standard.

Les mer