Reiser til Zimbabwe

7 DAGER/6 NETTER

Kontakt oss i dag!

I Zimbabwe finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker. Landet er også hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls.

Så venter en annerledes og spennende safariopplevese når dere går om bord på Elephant Express (som kun er tilgjengelig for gjester på Imvelos lodger). Toget tar dere med langs kanten av Hwange nasjonalpark. Her venter noen magiske dager med spektakulære safariopplevelser i Zimbabwes største nasjonalpark. Hwange er en uoppdaget perle, og hjem til De fem store.

I tillegg vil du være med på båttur på Zambezi-elven, fotsafari, besøke en landsby og skole og fotografere dyrene på nært hold ved vannhullet i en spesiallaget grotte.

Overnatting skjer på de luksuriøse lodgene Gorges Lodge i Victoria Falls og Bomani Tented Camp i Hwange.

Det er slik du skal oppleve Zimbabwe!

Gorges Lodge 1

DAG 1: Norge – Victoria Falls

Avreise fra Norge. Vel fremme i Victoria Falls blir dere hentet av en sjåfør, som kjører dere til Gorges Lodge. Her får dere én av de beste utsiktene i hele den sørlige delen av Afrika. Den lekre lodgen ligger fantastisk til på kanten av Batoka Gorge, hele 200 meter over Zambezi-elven. Når kvelden kommer, kan du sitte på verandaen din og nyte solnedgangen.

Overnatting: Gorges Lodge

Bomani Tented Lodge 2

DAG 2: Victoria Falls – Hwange nasjonalpark med Elephant Express

I dag går turen til Zimbabwes største nasjonalpark, Hwange. Det er ikke hvilke som helst transportmiddel dere tar for å komme til parken, men Elephant Express (Elefantekspressen)! Toget er spesialbygd for safari og tilbys kun til Imvelos gjester. Togturen tar rundt to timer, og tar dere langs Hwange. En annerledes og spennende safariopplevelse.

Innsjekk på Bomani Tented Camp, en luksuriøs camp som ligger i et privat viltreservat rett ved Hwange. Det er kun 15 minutter med bil til Hwange, og Bomani har ”egen” inngang til parken.

Overnatting: Bomani Tented Camp

Bomani Tented Lodge 6

DAG 3-4: Hwange nasjonalpark

Hwange er fortsatt en uoppdaget perle, og i landskapet hersker De fem store (elefant, løve, bøffel, neshorn og leopard). Legg så til sebraer, antiloper, giraffer, bavianer, afrikansk villhund og geparder, så er safarien komplett!

Dere velger selv hvordan dere ønsker å legge opp dagene i Hwange. Det er mulig med følgende aktiviteter: Safari i åpen safaribil, fotsafari, fotografering ved vannhullet, besøk på pumpestasjonene hvor dyrene kommer for å slukke tørsten (med pikniklunsj under trærne) og besøk på lokal landsby og skole.

Overnatting: Bomani Tented Camp

Magisk reise på Zambezi 2

DAG 5: Hwange nasjonalpark – Victoria Falls

Etter noen minneverdige dager med safari, går turen tilbake til Victoria Falls. Dere kjører gjennom Hwange, og kjøreturen byr på flere muligheter til å se dyr.

I dag anbefaler vi båtcruise i solnedgangen på Zambezi-elven.

Overnatting: Gorges Lodge

Victoria Falls 4

DAG 6: Victoria Falls

Dagen til egen disposisjon slik at dere kan delta på spennende aktiviteter: Helikoptertur over Victoria Falls, white water rafting, kanotur på Zambezi-elven, George swing og zip line.
Favorittene våre er disse to: Maling med elefanter, hvor du sitter omgitt av elefanter og maler de majestetiske dyrene, eller bading i Devil’s Pool (på kanten av de mektige Victoria Falls).

Aktivitetene er ikke inkludert. Kontakt oss for pris.

Overnatting: Gorges Lodge

Reiser til Zimbabwe

DAG 7: Victoria Falls – Norge

Formiddagen til egen disposisjon og så blir dere kjørt til flyplassen for innsjekk på fly hjem til Norge. En reise i magiske Zimbabwe er over – for denne gang!

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Victoria Falls – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 3 netter på Gorges Lodge, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag) samt utvalgt drikke og to aktiviteter per natt*
 • 3 netter på Bomani Tented Camp, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag) samt utvalgt drikke og safariaktiviteter
 • Safariaktiviteter i henhold til program
 • 1 togtur med Elephant Express
 • Transport flyplass – Gorges Lodge
 • Transport Gorges Lodge – Elephant Express
 • Transport Elephant Express – Bomani Tented Camp
 • Transport Bomani Tented Camp – Gorges Lodge
 • Transport Gorges Lodge – flyplass
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Zimbabwe

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Zimbabwe (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør/guide

*Aktiviteter inkludert på Gorges Lodge: Guidet tur til Victoria Falls (inngang til parken inkludert), sundowner cruise på Zambezi River (drikke, snacks og inngang til parken er inkludert), besøk på en lokale skole og landsbyen Chisuma og Dibu Dibu Eagle Show (guidet tur for å se etter ørn, med snacks og drikke inkludert).

Prisen er basert på at to personer reiser sammen og deler rom.

Reiseperiode: 1.november – 30.april (lavsesong) og 1.mai – 31.oktober (høysesong)

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

BRYLLUPSREISE TIL VAKRE ZIMBABWE

8 Dager

Dette er turen for de som ønsker en bryllupsreise helt utenom det vanlige!
Dere bor på fantastiske lodger, går om bord Elephant Express, som tar dere med til Hwange nasjonalpark, drar på safari, begir dere ut på en båttur på Zambezi-elven, besøker en landsby og fotograferer dyrene på nært hold ved vannhullet i en spesiallaget grotte. Victoria Falls skal naturligvis også oppleves.

LUKSUS I UNIKE ZIMBABWE

10 Dager

I Zimbabwe finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker. Landet er også hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls. Zambezi-elven lokker med båtsafari og kanoturer. Velkommen til en vill verden med flodhester som dupper i vannet, elefanter langs vannkanten, krokodiller på bredden og hylende hyener. Solnedgangen er ulik alle andre du har sett; det er som om solen eksploderer før den forsvinner.

MAGISKE ZIMBABWE

7 Dager

Zimbabwe er et bemerkelsesverdig og magisk land! Det frister med enestående natur, et rikt dyreliv, vennlige mennesker og opplevelser du aldri glemmer. Landet er hjem en av Afrikas største attraksjoner: Victoria Falls. Med sine 1,7 kilometer i bredden og 108 meter i høyden, er fossefallene et spektakulært syn. Men Zimbabwe har så utrolig mye mer å by på!
Denne fantastiske reisen tar deg med på safari i Sable Sands private viltreservat, hvor ville dyr gjerne viser seg frem. Flokker med elefanter og bøfler dukker opp i horisonten. Gnuene trasker rundt og sebraene, som naturligvis er kledd i sine pysjamaser, rolig gresser i morgensolen.

SPEKTAKULÆRE VICTORIA FALLS OG SAFARI I HWANGE

7 Dager

I Zimbabwe finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker. Landet er også hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls. Så venter en annerledes og spennende safariopplevese når dere går om bord på Elephant Express (som kun er tilgjengelig for gjester på Imvelos lodger). Toget tar dere med langs kanten av Hwange nasjonalpark. Her venter noen magiske dager med spektakulære safariopplevelser i Zimbabwes største nasjonalpark. Hwange er en uoppdaget perle, og hjem til De fem store

DEN KOMPLETTE REISEN

12 Dager

Zimbabwe er et bemerkelsesverdig land, som byr på opplevelser som rett og slett tar pusten fra deg! På denne reisen får dere oppleve de mektige Victoria Falls, hvor lyden av vannet som braser over kanten minner om torden. Men Zimbabwe har mer å by på enn fossefall. Zambezi-elven lokker med båtsafari og kanoturer. Velkommen til en vill verden med flodhester som dupper i vannet, elefanter langs vannkanten, krokodiller på bredden og hylende hyener.

LUKSUS, SAFARI, ZAMBEZI OG VICTORIA FALLS

8 Dager

Denne turen er en luksusreise, som gir deg det beste av hva Zimbabwe har å by på: Fantastiske Victoria Falls, spektakulære safariopplevelser i Hwange nasjonalpark, kanotur på Zambezi-elven, utmerkede lodger, velsmakende måltider, togtur og vakre solnedganger. Bedre enn dette kan det ikke bli!