SPAnder en helg på deg selv – sammen med jentene. Du er verdt det!

SPAnder en helg på jentene i vakre Sopot – hvor oppholdet bare handler om dere og det å skjemme seg bort. Hverdagens stress og mas forsvinner når dere tilbringer noen timer med behandlinger på SPA, god mat og drikke og en skikkelig jenteprat.

SPA for Henne- pakken inkluderer tilgang til bassenger og badstue, faglig råd om hud– og kroppspleie både på SPA og hjemme, kroppspiling med sukkerskrubb, avslappende aroma massasje, ansiktspleie med massasje tilpasset de individuelle behovene for huden og te og vann mens dere slapper av i avslapningsrommet og nyter utsikten over havet.

Hotellet ligger to minutters gange fra stranden og kombinerer skandinavisk og regional arkitektur. Det er også et av de største SPA- senterne i Polen og passer dermed utmerket for et opphold som kombinerer opplevelser med avslapning eller en ren avslapningshelg.
Hotellet har fire bassenger, hvorav ett er et utendørsbasseng på taket.

Marriott Sopot Resort & Spa

DAG 1: Norge – Gdansk – Sopot

Avreise fra Norge. I Gdansk blir dere hentet på flyplassen og kjørt til hotellet i Sopot for innsjekk.
Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting: Hotel Sopot Marriott Resort & Spa

Spabehandling Sopot

DAG 2: Spa-dag

Frokost på hotellet og så er dagen satt av til å pleie seg selv. Pakken SPA for Henne gir dere en god og avslappende start på dagen.
Pakken inkluderer tilgang til bassenger og badstue, faglig råd om hud og kroppspleie (både på SPA og hjemme), kroppspiling med sukkerskrubb, avslappende aromamassasje, ansiktspleie med massasje tilpasset de individuelle behovene for huden og te og vann mens dere lener dere tilbake i avslapningsrommet og nyter utsikten over havet.
SPA- pakken inkluderer badekåpe, håndkle og engangstøfler.
Behandlingen varer i 2 timer og 20 minutter.

Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting: Hotel Sopot Marriott Resort & Spa

Bike paths

DAG 3: Sopot

Dagen er til egen disposisjon slik at dere kan utforske Sopot og Trippelbyen nærmere.
Lunsj og middag på egen hånd.

Vi anbefaler en sykkeltur som også tar dere med til Gdansk, den vakre og historiske nabobyen. Dere starter ved stranden i Sopot, tråkker gjennom de sjarmerende gatene og byens parker før dere utforsker Gamlebyen i Gdansk med alle dens severdigheter og flotte bygninger.
En kunnskapsrik, engelsktalende guide er med dere hele veien, og syklene er velutstyrt med tykke dekk og 21 gir.

Overnatting: Hotel Sopot Marriott Resort & Spa

Crooked House- Jakub Pavlinec

DAG 4: Sopot – Gdansk – Norge

Frokost på hotellet og utsjekk. Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i Gdansk hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Gdansk – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 3 netter på Hotel Sopot Marriott Resort & Spa i dobbeltrom, inkludert frokost
 • 1 SPA for Henne- pakke
 • Privat transport flyplass i Gdansk – hotell – flyplass i Gdansk
 • Setereservasjon på flyreisene
 • 1 x innsjekket bagasje (á 20 kg) og 1 x håndbagasje (á 8 kg) per person på flyreisene
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Polen

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • SPA- pakker og behandlinger ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Tilleggsutflukter
 • Transport ikke nevnt i program

Prisen er basert på at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Reiseperiode: Hele året

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SPA-OPPHOLD I SOPOT

VARIGHET: 4 Dager

SPAnder en helg på jentene i vakre Sopot – hvor oppholdet bare handler om dere og det å skjemme seg bort. Hverdagens stress og mas forsvinner når dere tilbringer noen timer med behandlinger på SPA, god mat og drikke og en skikkelig jenteprat. SPA for Henne- pakken inkluderer tilgang til bassenger og badstue, faglig råd om hud– og kroppspleie både på SPA og hjemme, kroppspiling med sukkerskrubb, avslappende aroma massasje, ansiktspleie med massasje tilpasset de individuelle behovene for huden og te og vann mens dere slapper av i avslapningsrommet og nyter utsikten over havet.

ADRENALINKICK I GDANSK

VARIGHET: 4 Dager

Boys will be boys! Nå er trenden at guttegjengen på tur er ute etter litt mer enn bare avslapning og kald øl. Denne reisen byr på et skikkelig adrenalinkick, som inkluderer både Off Road-kjøring, paintball og quad bikes. Et besøk i Gdansk er heller ikke komplett uten besøk på et av byens små bryggerier. Opplev Gdansk med guttegjengen – i ekte Off Road-stil!

EN REISE GJENNOM 2.VERDENSKRIGS HISTORIE

VARIGHET: 8 Dager

Det var nettopp her det hele startet. 1.september 1939 innledet Tyskland andre verdenskrig med nok en gang å invadere Polen. Snart falt bombene over Warszawa, det ble hengt opp plakater med Achtung, innført rasjonering, og tilfeldige nedskytinger ble del av hverdagen der jødene ble integrert i gettoer. Bli med på en utrolig reise gjennom andre verdenskrig – og kom tettere på historien enn noen gang før!