Reiser til Sør-Afrika

En fantastisk togreise med bar, lounge, balkong og utsikt!

SHONGOLOLO EXPRESS: Southern Cross

Fra kr. 50 350,- PR. PERSON

Denne imponerende 12 dager lange reisen mellom Pretoria og Victoria Falls foretar spennende stopp i Sør-Afrika, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.

Togeventyret starter i Pretoria, og de første dagene går reisen østover forbi de mektige Drakensberg Mountains til Kruger nasjonalpark hvor utrolige safariopplevelser venter. Så gjennom historiske og naturskjønne områder som Pilgrim’s Rest, Bourke’s Luck Potholes og God’s Window. Så følger et besøk i Maputo, hovedstaden i Mosambik, før du reiser inn i det lille fjellrike Swaziland, Afrikas siste tradisjonelle kongerike. Nyt en safari i det berømte viltreservatet Kapama før det blir en avslappende dag på toget mens det tøffer av sted mot Great Zimbabwe Ruins for et besøk her.
Deretter venter Antelope Park, med sine åpne gressletter og Matobo nasjonalpark. Her besøker du graven til Cecil John Rhodes før toget ruller videre til Hwange nasjonalpark hvor nok en safari venter.
Siste dagen ankommer toget de berømte Victoria Falls hvor du blir med på en vandretur i landsbyen og skal beskue de imponerende fossefallene. Denne eventyrlige reisen avsluttes med et cruise i solnedgangen på den mektige Zambezi– elven.

Om bord er det komfortable en– suite kupeer med dobbeltseng eller twin beds og egne bad. Toget kan ta opp til 72 gjester. To historiske spisevogner setter scenen for hvor måltidene inntas. Det serveres en herlig blanding av moderne og tradisjonelle lokale retter, slik at du også kan smake deg gjennom Afrika. Til maten serveres et stort utvalg sør- afrikanske viner, så det er bare å heve glasset i en skål for at drømmereisen i Afrika endelig ble oppfylt.
Det er også en bar hvor du kan slappe av, egen lounge for røykere og en balkong i bakerste vogn hvor du kan nyte utsikten mens landskapet suser forbi.

PRIS: FRA KR. 50 350,- PR. PERSON

TUREN VARER I 15 DAGER/14 NETTER

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Cape Town - Johannesburg/Victoria Falls – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 1 natt på Court Classique Suite Hotel i dobbeltrom, inkludert frokost
 • 11 netter om bord Shongololo Express i Gold Suite, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 2 netter på Lokuthula Lodge i 2-soveroms lodge, inkludert frokost
 • Aktiviteter i henhold til program
 • Transport fra Johannesburg flyplass til Court Classique Suite Hotel
 • Transport fra Court Classique Suite Hotel til Rovos Rail Pretoria (Shongololo Express)
 • Transport fra Rovos Rail Victoria Falls til Lokuthula Lodge
 • Transport fra Lokuthula Lodge til Victoria Falls flyplass
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Sør-Afrika

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Mosambik (SEK 600,- per person + forsendelse)
 • Visum til Zimbabwe (USD 50,- per person)
 • Reise – og avbestillingsforsikring
 • Lunsj
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Tips
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Tilleggsutflukter

Prisen forutsetter at 2 personer reiser sammen og deler rom og lugar.

Turen kan også kjøres i motsatt retning: Victoria Falls – Pretoria.

Reisen kan fint forlenges med noen dager i Cape Town før eller etter reisen.

Reiseperiode: Utvalgte datoer (Shongololo Express)

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF, VIN OG SAFARI I SØR-AFRIKA

PRIS: Fra kr. 35 795,- pr. person
VARIGHET: 9 Dager

Velkommen til herlige Sør-Afrika, et perfekt land for de som liker å svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Eventyret starter i Cape Town. Her skal dere på bytur, oppleve den flotte naturen langs Kapp det gode håp, Table Mountain, spille golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner, smake på vin i det vakre vinområdet og naturligvis se på de ville dyrene!

Les mer

ROVOS RAIL: GOLF SAFARI

PRIS: Fra kr 53 910,- pr. person
VARIGHET: 9 Dager

Rovos Rail har satt sammen en flott 9- dagers tur med nok program til å tilfredsstille selv den mest skarpsindige golfspiller. Det er også lagt opp til utflukter for reisende som ikke spiller golf.

Les mer

ROVOS RAIL: PRETORIA TIL VICTORIA FALLS

PRIS: Fra kr 24 255,- pr. person
VARIGHET: 4 Dager

Eventyret begynner når toget forlater Rovos Rails elskverdige stasjon i Pretoria. Så bukter toget seg sørover gjennom Johannesburg og markene i Witwatersrand før det vender vestover langs Magaliesberg– fjellene.

Les mer

ROVOS RAIL: PRETORIA TIL CAPE TOWN

PRIS: Fra kr 18 540,- pr. person
VARIGHET: 3 dager

Denne 1600 kilometer lange reisen er en perfekt illustrasjon av Sør-Afrika, som én verden i ett land. Her reiser du gjennom vidstrakte sletter i den sentrale delen av landet, det såkalte Highveld, gjennom de ufruktbare områdene …

Les mer

CAPE TOWN, VINLAND OG HVITHAI

PRIS: Fra kr 17 350,- pr. person
VARIGHET: 8 Dager

Over Cape Town ruver byens landemerke, Table Mountain. Dette er det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

Les mer

SHONGOLOLO EXPRESS: SOUTHERN CROSS

PRIS: Fra kr 50 530,- pr. person
VARIGHET: 15 Dager

Togeventyret starter i Pretoria, og de første dagene går reisen østover forbi de mektige Drakensberg Mountains til Kruger nasjonalpark hvor utrolige safariopplevelser venter.

Les mer

FRIVILLIG ARBEID MED KATTEDYRENE

PRIS: Fra kr 26 350,- pr. person
VARIGHET: 3 Uker

Det å jobbe som frivillig i Sør-Afrika er en fantastisk opplevelse! Bare noen timers kjøring fra Cape Town ligger et paradis for kattedyr og dyreelskere: Panthera Africa. Det er ikke alle forunt å sovne til løvebrøl, mens stjernehimmelen blinker over deg.

Les mer

AFRIKANSK FAMILIEEVENTYR

PRIS FOR HELE FAMILIEN:
Fra kr 85 900,-
VARIGHET: 10 Dager

Legg familieferien til KwaZulu–Natal, ferieprovinsen par excellence. Denne rundreisen er lagt opp på barnas premisser: Fantastiske safariopplevelser og barna gjennomfører et kurs for å bli Junior Ranger (viltvokter).

Les mer

BRYLLUPSREISE: OUT OF AFRICA

PRIS FOR BRUDEPARET:
Fra kr 64 500,-
VARIGHET: 8 Dager

En magisk bryllupsreise beriket med ville dyr i verdensberømte Kruger nasjonalpark og tropeparadiset Mosambik hvor det blir late dager på stranden. Eventyret starter i Kruger nasjonalpark hvor dere bor på Lukimbi Safari Lodge …

Les mer

BRYLLUPSREISE: AFRIKANSK BRYLLUPSEVENTYR

PRIS FOR BRUDEPARET:
Fra kr 96 095,-
VARIGHET: 15 Dager

Denne luksuriøse bryllupsreisen starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her bor dere på Winchester Mansions, Cape Towns ledende kysthotell. Under oppholdet blir det en dagstur rundt Kapp– halvøya …

Les mer