Reiser til Sør-Afrika

FANTASTISK TOGREISE, GOLF OG SAFARI

ROVOS RAIL: GOLF SAFARI

Fra kr. 53 910,- PR. PERSON

Rovos Rail har satt sammen en flott 9- dagers tur med nok program til å tilfredsstille selv den mest skarpsindige golfspiller. Det er også lagt opp til utflukter for reisende som ikke spiller golf.

Golf-safarien begynner i Pretoria og toget kjører vestover mot Sun City, med en flott beliggenhet i Pilanesberg. Golfere tester sine egenskaper på banen og for ikke-golfere venter en spennende safari. Ved foten av de imponerende Drakensberg- fjellene venter Champagne Sports Resort, en 18- hulls golfbane på golferne. Det er lagt opp til en guidet tur på slagmarkene for de som ikke har med golfkøller. Nok en runde venter på Durban Country Club (eller Beachwood) eller dere kan utforske byen nærmere. Toget ruller videre mot Zululand for safari i Hluhluwe før eventyret fortsetter til Swaziland, Afrikas siste tradisjonelle kongerike. Tee off på Royal Swazi eller se flere ville dyr på safari i Mkhaya og besøk Ngwenya Glass and Guava Gallery.

Golfere får så prøve seg på den utfordrende Leopard Creek mens ikke- golfere koser seg på safari i den verdensberømte Kruger nasjonalpark, Sør-Afrikas største park. Parken er hjem til De fem store (elefant, neshorn, løve, bøffel og leopard). Den minneverdige reisen ender i Pretoria.

Rovos Rail er et luksustog trukket av gamle damplokomotiver som tar deg på en episk reise gjennom noen av det sørlige Afrikas mest spektakulære områder.
Forventningene vibrerer i luften. En togtur med Rovos Rail er den store reisedrømmen for mange. En reisedrøm de har spart til lenge. For Rovos Rail er ingen billig fornøyelse. Men så er også det meste inkludert i reisen. Bortsett fra hummer og champagne. Kelnere kledd i skjorte og vest glir lydløst mellom gjestene med digre vinlister og påkostede menyer. Vinen serveres selvfølgelig i krystallglass. Servicen er like perfekt som maten. Kupeene mangler ingenting, og du er omgitt av komfort. Det er noe spesielt å reise med tog. Det er som en rullende, romantisk drøm. Den rytmiske dunkingen fra skinnegangen er det siste du hører før du sovner om bord på majestetiske Rovos Rail.

Merk at programmet varierer for golfere og ikke-golfere.

PRIS: FRA KR. 53 910,- PR. PERSON

TUREN VARER I 9 DAGER/8 NETTER

Prisen inkluderer:

  • 8 netter om bord på Rovos Rail i delt kupé
  • Alle måltider (frokost, lunsj og middag)
  • Utflukter i henhold til program
  • Drikke, inkludert alkohol (med unntak av champagne)

Prisen forutsetter at 2 personer reiser sammen og deler kupé.

Togreisen kan fint kombineres med noen dager i Cape Town og vinområdet Stellenbosch.

Reiseperiode: Utvalgte reisedatoer.

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF, VIN OG SAFARI I SØR-AFRIKA

PRIS: Fra kr. 35 795,- pr. person
VARIGHET: 9 Dager

Velkommen til herlige Sør-Afrika, et perfekt land for de som liker å svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Eventyret starter i Cape Town. Her skal dere på bytur, oppleve den flotte naturen langs Kapp det gode håp, Table Mountain, spille golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner, smake på vin i det vakre vinområdet og naturligvis se på de ville dyrene!

Les mer

ROVOS RAIL: GOLF SAFARI

PRIS: Fra kr 53 910,- pr. person
VARIGHET: 9 Dager

Rovos Rail har satt sammen en flott 9- dagers tur med nok program til å tilfredsstille selv den mest skarpsindige golfspiller. Det er også lagt opp til utflukter for reisende som ikke spiller golf.

Les mer

ROVOS RAIL: PRETORIA TIL VICTORIA FALLS

PRIS: Fra kr 24 255,- pr. person
VARIGHET: 4 Dager

Eventyret begynner når toget forlater Rovos Rails elskverdige stasjon i Pretoria. Så bukter toget seg sørover gjennom Johannesburg og markene i Witwatersrand før det vender vestover langs Magaliesberg– fjellene.

Les mer

ROVOS RAIL: PRETORIA TIL CAPE TOWN

PRIS: Fra kr 18 540,- pr. person
VARIGHET: 3 dager

Denne 1600 kilometer lange reisen er en perfekt illustrasjon av Sør-Afrika, som én verden i ett land. Her reiser du gjennom vidstrakte sletter i den sentrale delen av landet, det såkalte Highveld, gjennom de ufruktbare områdene …

Les mer

CAPE TOWN, VINLAND OG HVITHAI

PRIS: Fra kr 17 350,- pr. person
VARIGHET: 8 Dager

Over Cape Town ruver byens landemerke, Table Mountain. Dette er det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

Les mer

SHONGOLOLO EXPRESS: SOUTHERN CROSS

PRIS: Fra kr 50 530,- pr. person
VARIGHET: 15 Dager

Togeventyret starter i Pretoria, og de første dagene går reisen østover forbi de mektige Drakensberg Mountains til Kruger nasjonalpark hvor utrolige safariopplevelser venter.

Les mer

FRIVILLIG ARBEID MED KATTEDYRENE

PRIS: Fra kr 26 350,- pr. person
VARIGHET: 3 Uker

Det å jobbe som frivillig i Sør-Afrika er en fantastisk opplevelse! Bare noen timers kjøring fra Cape Town ligger et paradis for kattedyr og dyreelskere: Panthera Africa. Det er ikke alle forunt å sovne til løvebrøl, mens stjernehimmelen blinker over deg.

Les mer

AFRIKANSK FAMILIEEVENTYR

PRIS FOR HELE FAMILIEN:
Fra kr 85 900,-
VARIGHET: 10 Dager

Legg familieferien til KwaZulu–Natal, ferieprovinsen par excellence. Denne rundreisen er lagt opp på barnas premisser: Fantastiske safariopplevelser og barna gjennomfører et kurs for å bli Junior Ranger (viltvokter).

Les mer

BRYLLUPSREISE: OUT OF AFRICA

PRIS FOR BRUDEPARET:
Fra kr 64 500,-
VARIGHET: 8 Dager

En magisk bryllupsreise beriket med ville dyr i verdensberømte Kruger nasjonalpark og tropeparadiset Mosambik hvor det blir late dager på stranden. Eventyret starter i Kruger nasjonalpark hvor dere bor på Lukimbi Safari Lodge …

Les mer

BRYLLUPSREISE: AFRIKANSK BRYLLUPSEVENTYR

PRIS FOR BRUDEPARET:
Fra kr 96 095,-
VARIGHET: 15 Dager

Denne luksuriøse bryllupsreisen starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her bor dere på Winchester Mansions, Cape Towns ledende kysthotell. Under oppholdet blir det en dagstur rundt Kapp– halvøya …

Les mer