• 18 DAGER
 • INKL. FLYREISER

På legendariske Route 66 er selve reisen målet. Bevegelsen er selve ferien. Det handler ikke om å ligge på en badestrand for å bli brun. Det handler ikke om å se museer for å bli klok. Det handler ikke om å bestige fjell. Vekk fra motorveien kommer du tett innpå det landlige USA og ofte tettere på menneskene. Sett på cruise control og len deg tilbake, mens landskapet fra Chicago til Los Angeles ruller forbi som den beste road movie du noen sinne har sett.

Med et kart over ruten med alle dens merkelige og fascinerende stopp og kjøregleden på topp, forlater dere Chicago. Gjennom ørken, jordbruksområder, enorme fjellandskaper og drømmer om California. Dere skal gjennom åtte delstater og kjøre 3949 kilometer, med alt de har å by på. Dere får med dere Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og California. Hver delstat har noe unikt og interessant å by på. Få med dere Bluesklubbene i Chicago, westernbyen Tucumcari, arkitekturen i Santa Fe i New Mexico, Grand Canyon og Las Vegas (krever en liten omvei siden disse ikke ligger langs Route 66) og Santa Monica i Los Angeles. Dette er de store severdighetene. De små er alle de gamle bensinstasjonene, saloonene, spøkelsesbyene, bilmuseene og cowboybutikkene. Så er det landskapet og omgivelsene og menneskene du møter.

Route 66. Smak på ordet. Frihet. Lang, rett vei. Brede amerikanske biler fra femtitallet. Blues og rock. Hamburgere. Vakkert landskap. Slik lyder myten. Så kjører dere!

Se video fra lignende reise

DAG 1
Norge – Chicago

Avreise fra Norge. I Chicago henter dere leiebilen og kjører til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting: Chicago

DAG 2
Chicago

Dagen er til egen disposisjon slik at dere kan utforske Chicago nærmere. The Windy City er kjent for sine gangstere, skyskrapere og seriøse kunstmuseer. Det er dog mye mer til byen om du bare beveger deg litt bort fra The Loop og Near North, hvor de primære attraksjonene og hotellene ligger, og til de mange distinktive kvartalene hvor lokalbefolkningen bor.

Overnatting: Chicago

DAG 3
Chicago – Springfield, Illinois

Nå begynner selve eventyret på Route 66. Kjøreturen tar dere gjennom flere småbyer, og det blir en koseetappe gjennom Illinois’ flate og grønne landskap.
Selv om veien går mer rundt enn gjennom, anbefales et stopp i byen Pontiac. Her kan dere besøke Route 66 Association Hall of Fame & Museum, som ligger i den gamle brannstasjonen.
Ankomst Springfield, byen som er ”besatt” av president Abraham Lincoln. Det var nemlig her Lincoln bodde og jobbet fra 1837 til 1861 og hvor han er gravlagt.

Overnatting: Springfield

DAG 4
Springfield – St. Louis, Missouri

Etter utsjekk forlater dere delstaten Illiois til fordel for en ny delstat: Missouri.
Underveis kan dere stoppe i Collinsville, berømt for sin 51 meter høye World’s Largest Catsup Bottle.
Byen St. Louis ligger vakkert til ved Mississippi- elven, og ønsker dere velkommen med sitt berømte landemerke The Gateway Arch. Stålbuen strekker seg 190 meter i været, og en tur opp på toppen er absolutt å anbefale.

Overnatting: St. Louis

DAG 5
St. Louis

Dagen til egen disposisjon slik at dere kan utforske St. Louis nærmere. Byen har alltid vært ansett som startstedet for utforskingen av den vestlige delen av USA, og det var her eventyrerne og oppdagelsesreisende Lewis og Clark startet sin ekspedisjon fra. I 1904 steg Charles Lindbergh om bord i sitt fly her, og la ut på den første transatlantiske flyturen.
St. Louis er en trivelig by, med flere attraksjoner og et bredt utvalg restauranter og butikker.

Overnatting: St. Louis

DAG 6
St. Louis – Springfield, Missouri

I dag kjører dere gjennom Missouris sceniske landskap, som også var hjem til forfatteren Mark Twain. Stopp innom Jesse James Wax Museum i Stanton, og hør historiene om den beryktede banden og deres togrøverier.
Det beste stoppet i Missouri er Meramec Caverns, en kalksteinsgrotte. Grottene ble utvunnet under Borgerkrigen for deretter å bli et populært sted for bøndene å samles til dans. I dag kan du bli med på en guidet tur i de vakre grottene.
I Lebanon er det et meget bra Route 66 Museum, hvor hele den historiske veiens historie er fortalt ved hjelp av kart, postkort, plakater og dioramaer.
Siste stopp i dag er Springfield, Missouri.

Overnatting: Springfield

DAG 7
Springfield – Tulsa, Oklahoma

Velkommen til nok en stat: Oklahoma. Delstaten er rik på historie, og kanskje mest kjent som fristaten slavene ankom under Den amerikanske borgerkrigen. De innfødte har satt et sterkt preg på Oklahoma, noe som gjenspeiler seg i kulturen.
Byen Vinita har et godt museum som ærer regionens indianere; Eastern Trail Museum. Utstillingen fokuserer på Cherokee Trail of Tears, som førte stammen hit etter at de ble tvunget til å gå fra North Carolina i 1830-årene. Museet dekker også den generelle historien i området.
Oljebyen Tulsa, er en fascinerende by og utforske. Her er det mange flotte art deco bygninger fra 1920-tallet. Vel verdt et besøk er Gilcrease Museum, et av landets beste kunstmuseer, med gjenstander fra det vestlige USA og en stor samling indianergjenstander.

Overnatting: Tulsa

DAG 8
Tulsa – Oklahoma City

I dag kjører dere til delstatens hovedstad, Oklahoma City. Underveis bør dere stoppe i Chandler, en av mest behagelige, gamle Route 66- byene i Oklahoma. Her er det fine Route 66 Interpretive Center.
Motorsykkelentusiaster vil like Seaba Station Motorcycle Museum i Warwick.
I Arcadia er det et herlig landemerke, Pops. Bensinstasjonen og den lille kafeen frontes med et enormt 20 meter høyt brusflaske-skilt (ikke neon, men flerfarget og energibesparende LED-lys). Her selges over 500 ulike typer brus samt hamburgere og milkshake.
I Oklahoma City bør dere besøk Stockyard City, som er en flott sjanse til å oppleve det autentiske western som fortsatt lever i en moderne metropol. The National Cowboy Western & Heritage Museum er USAs desidert beste institusjon for western historie, kunst og kultur. Også populært blant besøkende er The Myriad Botanical Gardens.

Overnatting: Oklahoma City

DAG 9
Oklahoma City – Amarillo, Texas

Etter frokost fortsetter eventyret på Route 66. Stopp i Clinton, som ligger på den originale Route 66- ruten. Her er et besøk på Oklahoma Route 66 Museum et must.
Noen få kilometer utenfor Amarillo vil dere få øye på USAs mest kjente kunstverk: Ti gamle Cadillac’er med fronten ned i bakken. Verdens største støvlebutikk, Cavender’s Boot City, er også verdt et stopp.
I Amarillo (og resten av Texas) er det kjøtt som gjelder, og på Big Texan Steak House kan du få i deg 2,2 kilo kjøtt. Klarerer du hele måltidet, spanderer kokken!

Overnatting: Amarillo

DAG 10
Amarillo – Santa Fe, New Mexico

Før dere krysser grensen til New Mexico kommer dere til byen Adrian. Alle stopper her, for dere er nemlig kommet halvveis på turen. Da er det naturlig med et fotostopp foran skiltet Midpoint.
New Mexico er etter manges mening den vakreste staten, og kjøreturen tar dere gjennom tørr, rød ørken og spektakulære fjellformasjoner. Dere kjører også gjennom de gamle jaktmarkene til Comanche– indianerne før du ankommer Tucumcari. Her ligger et av ikonene på Route 66: The Blue Swallow Hotel, hvor hvert rom har privat garasje, som igjen er dekorert med motiver fra Route 66 og den verdensberømte filmen ”Easy Rider”.
Så ankommer dere delstatens hovedstad, Santa Fe. Indianere på rekke og rad med små utstillinger av kunsthåndverk. Rødbrune leirhus. Fantasifulle, moderne skulpturer langs kunstnergaten Canyon Road. Farger, lys, bilder og stemning er helt spesielt i Santa Fe, og det er ikke merkelig at byen er blitt et eget begrep i USA. Besøk det fargerike indianer markedet og History Museum.

Overnatting: Santa Fe

DAG 11
Santa Fe og Taos

Nyt en utflukt til herlige Taos. Det er ikke uten grunn Taos ble satt på UNESCOs verdensarvliste. Det er den største og flotteste av New Mexicos 19 pueblolandsbyer, der man har bevart den tradisjonelle adobe-byggestilen, som rett og slett består av leire, vann og strå blandet sammen. Helt usedvanlig for Taos er at husene har opp til fem etasjer, som er forbundet med lange stiger. Puebloen er bygget fra år 1000 til 1450, og den ser omtrent lik ut som da de første spanske misjonærene kom til byen i 1540.

Overnatting: Santa Fe

DAG 12
Santa Fe – Gallup

På vei til Gallup bør dere stoppe i Albuquerque, hvor den beste delen av byen er Old Town, det historiske hjertet. Populære stopp er American International Rattlesnake Museum og Indian Pueblo Cultural Center.
Underveis bør dere stoppe i Acoma Pueblo, et av de mest fascinerende stedene i sørvest. Lenge kjent som ”Sky City”, og er ett av de eldste samfunnene i Nord-Amerika, bebodd fra 1150. Utsikten over slettene er fantastisk.
Dagens etappe ender i Gallup, et annet kjent sted på Route 66. Besøk det legendariske El Rancho Motel, hvor mange store filmstjerner har bodd og spilt inn scener fra filmene sine.

DAG 13
Gallup – Grand Canyon

Start dagen med et besøk i Petrified Forest National Park, hvor dere vil oppleve en forsteinet skog som er flere millioner år gammel.
Winslow, Arizona, kom ikke med på Bobby Troup’s originale Route 66 hitliste, men byen gjorde det en generasjon senere da The Eagles slapp ”Take It Easy”. Andre vers starter nemlig med ”Standin’ on a corner in Winslow, Arizona”. Denne strofen har fått utallige besøkende til å stoppe innom. Byen har naturligvis et skilt hvor du kan avbildes under den kjente strofen.
I det ellers så flate landskapet ligger et fascinerende meteorkrater (Meteor Crater) med en dybde på 170 meter og en diameter på 1,2 kilometer. Krateret ble skapt for 50 000 år siden da en 45 meter bred meteor rammet jorden.
Et morsomt stopp langs Route 66, som også er foreviget i Disney-filmen Biler, er byen Seligman. Kjøp en cheeseburger eller en soft is hos Delgatillo’s Snow Cap, der det alltid drives gjøn med kundene. Langs gaten står parkerte bilvrak, skilt og symboler på Route 66.

Overnatting: Grand Canyon- området

DAG 14
Grand Canyon

I dag skal dere utforske den verdensberømte og vakre nasjonalparken Grand Canyon, uten tvil et av verdens underverker. Med sine 2700 km lange ferd fra kilden i Rocky Mountains til California- bukta i Mexico har Colorado- elven skapt dette naturvidunderet. Grand Canyon er 446 km lang, opp til 29 km bred og 1,6 km dyp. Nede i dypet bukter den mudderrøde Colorado- elven seg i kjapt tempo i et forsøk på å grave seg enda lenger ned. Når solen leker seg med skyggene og får klippelagene til å gløde i utallige nyanser av rødt, er det som en eksplosjon av farger og former.
Gå langs South Rim slik at dere kan beundre mirakelet nærmere.

Overnatting: Grand Canyon- området

DAG 15
Grand Canyon – Las Vegas

I dag kjører dere langs den ene av de lengste sammenhengende deler av Route 66 som fortsatt eksisterer. Las Vegas er opprinnelig ikke en del av Route 66, men det er en by som bare må oppleves når dere først er i nærheten. Las Vegas vil garantert fascinere og imponere dere – med glitter, stas, lys og imponerende hoteller og kasinoer. Når dere går langs The Strip er det som å komme inn i en tidsmaskin, der verdener og tidsepoker smelter sammen.

Overnatting: Las Vegas

DAG 16
Las Vegas

Dagen til egen disposisjon slik at dere kan utforske gambler- byen Las Vegas. Ta på dere gode sko og spaser ned The Strip, la dere underholde av de mange gratisshowene på hotellene og test noen av de mange ekstreme opplevelsene som berg-og-dal-baner og karuseller.
Kanskje frister det med et av de verdensberømte showene om kvelden? Eller en helikoptertur over byen?
Alternativt kan dere ta en tur til Hoover Dam.

Overnatting: Las Vegas

DAG 17
Las Vegas – Los Angeles

Veien tar dere gjennom Mojave- ørkenen. Underveis bør dere stoppe i Calico Ghost Town, spøkelsesbyen som hadde sin storhetstid på 1880-tallet. En tredjedel av bygningene er bevart, mens resten er rekonstruert for å skape litt liv og røre. Det er mulig å bli med på en kort tur med gruvetoget.
Kryss de flotte San Bernardino Mountains og ankom Los Angeles, som brer seg utover i landskapet. Det er her Route 66 blir Santa Monica Boulevard, som skjærer gjennom Hollywood og Beverly Hills før den plutselig ender på Santa Monica Boardwalk, ved Stillehavet.

Overnatting: Los Angeles

DAG 18
Los Angeles – Norge

Utsjekk fra hotellet og leiebilen leveres på flyplassen. Eventyret langs Route 66 er over og dere sjekker inn for fly hjem til Norge.

REISEN INKLUDERER
 • Fly Oslo – Chicago/ Los Angeles – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 17 netter på hotell (standard) i delt dobbeltrom
 • Kartbok (PDF)
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • Leiebil i 18 dager

  Fullsize (Toyota Camry eller lignende), inkludert forsikring, ubegrenset kjørelengde og lokale skatter og avgifter

 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i USA
REISEN INKLUDERER IKKE
 • ESTA innreise til USA (USD 14,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider
 • Drikke
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Parkering
 • GPS og annet tilleggsutstyr til leiebilen
 • Ekstra sjåfør
 • Drivstoff
 • Enveisleieavgift for leiebil

SLIK SKREDDERSYR VI DIN REISE

Slik bestiller du hos oss 2

KONTAKT OSS

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor og fortell oss hva du vil oppleve. Vi setter sammen reisen slik du vil ha den. Du kan også ringe til oss på tlf. 40458517.

VI SKREDDERSYR REISEN

Hos Unike Reiser får du din egen reisekonsulent. Sammen avklarer dere alle spørsmål og sjekker muligheter så reisen blir som du ønsker.

REISEN BLIR BOOKET

Når planen er godkjent av deg så booker vi reisen hos flyselskaper og samarbeidspartnere, slik at alt er klart for avreise. Nå kan du kjenne reisefeberen!

AVREISE

Verden er herlig og du skal ut på tur. Unike Reiser og våre samarbeidspartnere står klare til å hjelpe deg før, under og etter reisen. God tur!

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SVAR PÅ HENVENDELSER

Vi forsøker å besvare alle henvendelser innen 48 timer. Dersom du trenger raskere tilbakemelding på din forespørsel er det bare å ringe oss.

TILGJENGELIG ALLE HVERDAGER, 09:00 - 17:00

(+47) 404 58 517
post@unikereiser.no.
Ut på tur

Hvorfor skal du reise med oss?

Internett har gjort verden mindre og det kan være lett å tenke at du ikke trenger noen andre til å planlegge og booke din reise. Stort sett så er vi enige i det. Ønsker du derimot tilgang til de beste opplevelsene, de lokale hemmelighetene, lokale konktaktpersoner som alltid er tilgjengelig og assistanse når du trenger det, så er vi ikke enige. Her har du noen eksempler på hva du får når du reiser med oss:

1. Trygghet

Vi er medlem av det norske reisegarantifondet og du er dekket av pakkereiseloven.

2. Kundeservice

Vi elsker det vi gjør og vi vil at du skal sitte igen med ditt livs beste minner når du har reist med oss. Med på kjøpet får du derfor alltid enestående kundeservice og unik kompetanse.

3. Unike reiser

Vi kjenner våre reisemål bedre enn de fleste og vi samarbeider kun med profesjonelle lokale aktører. Vi kan gi deg opplevelsene du ikke får booket på egenhånd.

4. Fornuftig pris

Vi er en seriøs norsk bedrift og vi ønsker å være kjent for å levere reiser av høy kvalitet til gode priser. Når du kjøper en reise av oss kan du være trygg på at vi følger sunne etiske regler.

Orlando 2

Vi anbefaler på det sterkeste å bestille tur til Florida av Unike Reiser!

Med et ferdig planlagt opplegg fra Unike reiser kunne vi nyte turen fra start til slutt. Alt gikk som planlagt med fly, leiebilen stod klar og hotellene var fantastiske. Vi var både på opplevelsesparker i Orlando og hadde strandferie i Fort Lauderdale.

Turen til Florida var en kjempeopplevelse for hele familien, med høyt tempo og mange inntrykk i Orlando, til en roligere uke fylt med sol, strand og mye bading i Fort Lauderdale. Hotellet i Fort Lauderdale hadde en fantastisk beliggenhet og var kun 1 min gange fra stranden.

Parker var forhåndsbestilt og opplevelsene i både Disney og Universal er noe jeg ønsker alle får oppleve. Vi ble også anbefalt en riddermiddag på Medieval Times, dette var en hyggelig og annerledes opplevelse med mat som måtte spises med hendene.

Vi hadde store fine hotellrom og veldig bra fasiliteter!
I tillegg fikk vi mange gode tips til steder vi kunne velge å besøke.

Dette er en opplevelse vi sent vil glemme og vi kommer garantert til å bestille vår neste reise gjennom Unike reiser.

Thomas

USA, Florida
Reiser til Zimbabwe

Dere hadde virkelig lagd en flott sommerferie til oss!

Ngoma safari lodge var helt fantastisk. For en beliggenhet, og for en luksus. Båtturen på Chobe var spekket med dyr- og fugleopplevelser. Vi spiste lunsj på båten omringet av elefanter som krysset elva.

Camelthorn var også et fint sted. De to første nettene var vi de eneste gjestene, så vi ble bare omtalt som the king and queen. Siste kvelden vi var der kom det en amerikansk gruppe, og da ble det dekket middagsbord for bare oss to ute ved bålplassen, med egen kelner hele kvelden. Amerikanerene måtte spise inne 😂. Et flott opphold med fantastiske ansatte!

Hwange var bare en eneste stor opplevelse. Masse løver tett på, løveunger på ca 4 uker, som nok gjerne ville inn i bilen til oss.

Vannhullet hvor vi satt i en "bunker" og så på elefantene var ubeskrivelig. Vi var der over 3 timer, og var tett på minst 150 elefanter i alle størrelser. Noen kom så nært at vi kunne tatt på snabelen.

Victoria fallene var supert, og hotellet var veldig bra.

Vilanculos var en perfekt, avslappende avslutning på turen. Passe stort, ikke overbefolket, og flotte ansatte. Hadde fin båttur til øyene, snorkling, og deilig mat.

Dette var en ferie vi aldri vil glemme, flott natur, fantastisk dyreliv, og de mest hyggelige og gjestfrie menneskene!

Nå er vi snart klare for Uganda, gleder oss veldig til en ny, stor Afrikaopplevelse.

Takk for at du lager de flotteste turene!

Marianne og Jan

Botswana, Zimbabwe, Sør-Afrika og Mosambik
Moldova 5

Helt topp tur!

Et myggestikk eller ti ødelegger ikke intrykket mitt av Moldova. Jeg følte meg velkommen som turist, og det satte jeg pris på.

Beklageligvis fikk jeg ikke testet ut restaurantene du anbefalte. Var rett og slett litt trøtt om kveldene.

Kofferten min hadde det ikke så travelt med å komme hjem, men jeg fikk akkurat melding om at den er kommet til Værnes.

Jeg kommer til å anbefale Moldova som reisemål, og dere som reisearrangør

Tusen takk for et flott opplegg!

Ha en fin dag

Ellen E

Moldova
Reiser til Moldova

Moldova var utrolig bra.

Alt fra sjåfør og guide til hoteller, mat og ikke minst vin.

Dere hadde lagt opp et veldig flott program til oss.

Alle sammen er strålende fornøyd!

Vi anbefaler dette på det sterkeste til andre!

Knut, Jon Arild, Erik, Lasse og Christer

Moldova
Reiser til Egypt

Hei, da er vi tilbake igjen fra Egypt. Dette har vært en fantastisk opplevelsestur for oss begge. Vi er meget fornøyde med servicen til Galaxia Tours. De møtte opp til alle avtalte tider og bistod med innsjekking på hotell, flyplasser osv og stilte med behagelige kjøretøyer når vi skulle på de mange utfluktene.

Vi må tilegne guiden vår, Nabil Anwar, et eget avsnitt. Han er en fantastisk person, meget kunnskapsrik, behagelig og rolig fremtoning - kort sagt: Han gjorde vår opplevelsesreise 110% vellykket! Han utviste også stor menneskekunnskap og tilpasset visningene slik at det passet oss på best mulig måte.

Vi opplevde hoteller og båt som meget komfortable og maten og servicen var upåklagelig gjennom hele reisen. Det eneste lille minus vi har å bemerke var hestedrosjen til tempelet i Luxor, som vi forstod var noe som var bestemt av myndighetene. Dette føltes noe utrygt og risikabelt. Dog er dette et ubetydelig minus for helhetsinntrykket vårt av reisen.

Dette ga absolutt mersmak og vi snakker allerede om å reise tilbake når det nye egyptiske museet åpner. Vi takker så mye for samarbeidet med dere og for organiseringen av en meget vellykket tur!

Vi gir Unike reiser våre beste anbefalinger og vi kommer mer enn gjerne tilbake til dere😄Hilsen historiefantastene Bodil og John 

Bodil og John 

Egypt

Beste safariopplevelser!!

Vi hadde en vidunderlig tur med Unike Reiser gjennom Masai Mara, Serengeti og Ngorogoro hvor naturopplevelsene stod i kø. Både planleggingen og gjennomføringen av turen gikk på skinner og turen ble et minne for livet som kan anbefales på det sterkeste. Hakuna Matata!

Kristin og Even

Kenya og Tanzania
Triple Creek Ranch 6

Meget fornøyd med opplegget deres og kommer til å anbefale dere til andre jeg kjenner!!!

Petter

Ranchopphold i USA
Triple Creek Ranch 6

Vi har hatt en «Kongetur» til USA og vi er strålende fornøyd begge to. Vi anbefaler gjerne opplegget og dere som turoperatør til alle kjente.

Tone og Veleik

USA, Sørstatene
Memphis 6

Vi vil bare takke dere for en fantastisk flott tur i Memphis. Vi hadde det så utrolig gøy og koselig.

Å kjøre bil der gikk som en drøm.

Margareth, Malin og Yasmin

Memphis USA
Machu Picchu

Det er ærlig talt ingenting jeg ikke var glad for på turen til Peru og Bolivia, kanskje noen av hotellrommene var litt stramme på plass, men jeg forventet det med 3 personer. Alt i alt en flott tur med at innholdsrikt program. Alle fly i rute og alle guider on time. Bare hyggelige og hjelpsomme mennesker har vi møtt på vår vei:-)

Takk for at dere arrangerte denne fantastiske turen!

Eirik, Cecilie og Jim

Peru og Bolivia
TUSCON, AZ -- at the White Stallion Ranch.
Photo by Mark Bedor

Vi hadde en strålende tur til White Stallion Ranch i USA – takk skal dere ha!

Jens Arne

White Stallion Ranch, USA

Alt i alt en helt perfekt bryllupsreise!

Vi hadde en fantastisk bryllupsreise, alle mennesker og steder og opplevelser var bedre enn vi hadde kunnet håpe på!

Servicen var upåklagelig, både i fra Moses, og i fra alle andre vi ble møtt av. Maten var fantastisk, ølen kald og god og været også perfekt😊

Kristoffer og Therese

Kenya
off road 1 – Kopi

Vanskelig å si hva som kunne vært bedre... 🙂

Alt fungerte bra. Hyggelige folk hele veien. Kred til Aston Martin gutta for sporty oppfølging uten store utsikter til salg. 😉 Kanskje litt puslete servering på Beer Factory med ett til to små plastkrus, men det var nok som spesifisert (og vi kunne kjøpe mer). Offroad kjøringen var morsom; hyggelige «pensjonister» som drev det, og vi fikk utfordret oss litt med teknisk vanskelig kjøring, ikke høy fart. Viktig at vi stoppet på veien dit og kjøpte oss noe nistemat for ingen servering på stedet.

Motorklubben

Skottland

Safari i Lake Nakuru var supert!
Camp Ashnil var helt supert, kan nesten ikke beskrives. Spesielt var det å være 30 cm unna en leopard, han satt rett utenfor bildøra. Helt vilt!

Vi stortrivdes på Chale. Helt super service, mat og drikke. Tror det er det fineste stedet jeg har vært. Det var virkelig en super tur, og safariopplevelsen ga mersmak. Takk for et supert opplegg, skal anbefale dere!

Silje og Kenneth

Kenya
Petra 1-min

Vi hadde en helt fantastisk tur og ble godt ivaretatt av alle i Jordan.

Vi er godt fornøyd med dere som turoperatør!

 Marianne og Jan 

Jordan
Reiser til Kenya

Fantastisk tur!

Vi hadde en kjempefin tur til Kenya, og opplevde det ekte Afrika.

En tur vi vil huske for livet 🙂

Rune og Camilla

Kenya

Bedre enn dette kan det vel ikke bli 🙂

Togturen med Shongololo Express fra Pretoria til Victoria Falls var helt fantastisk. Mange fine opplevelser og inntrykk. 

Turen var helt prima planlagt og gjennomført.

Absolutt et minne for livet.

Thor og Grethe

Shongololo Express, Sør-Afrika, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.
Serengeti nasjonalpark 3

Helt fantastisk ...

Vi har hatt en helt fantastisk reise i Tanzania og kommer til å anbefale Unike Reiser på det varmeste. Veldig profesjonelt og ryddig og dere har laget en flott tur med mange unike opplevelser!

Tone og Sindre

Tanzania