La romantikken blomstre på vakre Island!

OPPLEV ROMANTISKE ISLAND

Fra kr. 7 780,- PR. PERSON

Alle har behov for å komme seg vekk fra hverdagens stress og mas iblant. Da er Sagaøya den perfekte løsning. Reisen inkluderer både land og by, og starter med at dere trekker dere tilbake to netter på et flott firestjerners hotell i Selfoss. Leiebil er inkludert. Med utgangspunkt i Selfoss kan dere dra på utflukter og aktiviteter etter eget ønske.

Reisen starter med et besøk og bad i Den blå lagune, en oase midt i lavaområdet. Gode og varme fortsetter dere til Selfoss, hvor dere sjekker inn. Om kvelden venter en velsmakende middag på hotellets fine restaurant.

For at dere virkelig skal få skjemt bort dere selv, er det inkludert inngang til Riverside Spa, som ligger rett ved hotellet. Deretter er resten av dagen til egen disposisjon. Vi anbefaler en ridetur på de herlige islandshestene, eller en isbrevandring.

Islands mest berømte attraksjon heter Den gylne sirkel, og inkluderer det vakre fossefallet Gullfoss, den aktive geysiren Strokkur og nasjonalparken Thingvellir. Alle tre attraksjonene kan dere besøke når dere setter kurs mot hovedstaden Reykjavik.

Siste dag i Reykjavik brukes til å rusle hånd i hånd i den trivelige byen. Det er også mulig å legge inn andre aktiviteter, som hvalsafari, superjeeptur eller fotturer.

La romantikken blomstre på vakre Island!

SPA på Island 1

DAG 1: Norge – Reykjavik

Avreise fra Norge. Opphenting av leiebil på flyplassen på Island.

Besøket på Sagaøya starter med et avslappende bad i den berømte Blå lagune, som ligger som en oase midt i et lavaområde. Vannet holder 350-400, og er lysende turkisblått.

Etter et forfriskende bad fortsetter dere sørover, mot Selfoss. Vel fremme sjekker dere inn på Hótel Selfoss, og nyter de vakre omgivelsene. Middagen inntas på hotellets fine restaurant, som byr på både tradisjonelle og mer innovative retter av høy klasse.

Overnatting: Hótel Selfoss

SPA på Island 2

DAG 2: Spa og spennende utflukter

Etter frokost venter et besøk på Riverside Spa, som ligger i tilknytning til hotellet. Her er det badstue, varme basseng, damprom, dusj med regnvann og rom for avkobling. Lokalene er stemningsfullt designet med naturen i minne, og en blanding av temaene ild og is.

Resten av dagen er til egen disposisjon. Med leiebil er det lett å ta seg rundt. I nærheten finner dere blant annet et ridesentrum hvor dere kan ri på de sjarmerende islandshestene. Hvorfor ikke oppleve en vandring på isbreen Solheimsjökull?

Overnatting: Hótel Selfoss

Reiser til Island

DAG 3: Den gylne sirkel og Reykjavik

Island er absolutt verdt og utforske, og det er mange severdigheter å velge mellom. Vi anbefaler at dere kjører Den gylne sirkel, en klassisk rute som byr på en herlig miks av naturens underverker.

Start med geysiren Strokkur, som med få minutters mellomrom sender kokende vann og damp 25-30 meter opp i været. Kjenn jordens indre krefter når dere rusler rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder.

Fortsett så til majestetiske Gullfoss, også kjent som ”Den gylne fossen”. Her henger kaskader fra fossen i luften som fint regn, og i solskinnet dannes det flotte regnbuer.
Gullfosskafferi er et perfekt sted for dagens lunsj.

Velkommen til Reykjaviks, landets sjarmerende hovedstad. Innsjekk på hotellet før dere utforsker byen til fots.

Overnatting: Reykjavik

Island 9

DAG 4: Reykjavik

Dagen er til egen disposisjon. Bli gjerne med på noen av våre utvalgte aktiviteter og utflukter, hvor en rekke spennende opplevelser venter: Hvalsafari, Superjeeptur, fottur med bad i varme kilder eller ATV-kjøring.

Reykjavik har et bredt utvalg av restauranter, hvor dere enten kan nyte islandske spesialiteter eller innta internasjonale retter.

Overnatting: Reykjavik

Reykjavik 3

DAG 5: Reykjavik – Norge

En siste frokost før dere kjører til flyplassen. Avlevering av leiebil og innsjekk for fly hjem til Norge.

PRIS: FRA KR. 7 780,- PR. PERSON

TUREN VARER I 5 DAGER/4 NETTER

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 2 netter på Hotel Selfoss i superior rom, inkludert frokost
 • 2 netter på hotell i Reykjavik, inkludert frokost
 • 3 retters middag, inkludert musserende vin, første kvelden i Selfoss
 • Leiebil (Hyundai I10 eller lignende) i 5 døgn, inkludert forsikring og ubegrenset kjørelengde
 • Inngang til Riverside Spa på Hotel Selfoss andre dagen
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner på Island

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Inngang til Den blå lagune (anbefales å bestille minst 5 måneder før avreise)
 • Oppgradering av leiebil
 • Ekstrautstyr til leiebilen (GPS, ekstra sjåfør, bensin, parkering osv.)
 • Flyplassgebyr for leiebilen (betales direkte til bilutleiefirmaet)

Prisen er basert på at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Reiseperiode: Hele året.

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF PÅ VAKRE ISLAND

PRIS: Fra kr. 17 230,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Golfatmosfære er det ikke mange som forbinder med Island, men Sagaøya byr på store og uforglemmelige golfopplevelser. Faktum er at det er utrolig spennende å spille her – med helt annerledes baner enn i Norge. Her er ingen trær, men en knallhard, svart lava i røffen som krever at du har tungen rett i munnen når du slår. Det er hele 70 baner på den lille øya, og i Akureyri ligger verdens nordligste bane.

ROMANTISKE ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 780,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Alle har behov for å komme seg vekk fra hverdagens stress og mas iblant. Da er Sagaøya den perfekte løsning. Reisen inkluderer både land og by, og starter med at dere trekker dere tilbake to netter på et flott firestjerners hotell i Selfoss. Leiebil er inkludert. Med utgangspunkt i Selfoss kan dere dra på utflukter og aktiviteter etter eget ønske.

RIDE, RIDE RANKE PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 11 370,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Island er et vidunderlig sted! Det magiske landskapet, med sine geysirer, varme kilder, isbreer og fossefall. Det aller beste er å oppleve den imponerende naturen fra hesteryggen. Denne rideturen foregår i området rundt vulkanen Hengill. I løpet av disse dagene vil du og din lille islandshest bli gode venner, og utforsker Sagaøya sammen.

JULEBORD PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 650,-
VARIGHET: 4 Dager

Islandsk kultur er rik på juletradisjoner, og mørket er faktisk bare en fordel når man skal feire lysets høytid.
I uformelle omgivelser får dere sammen oppleve mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Vintervakre Reykjavik er det perfekte sted å avslutte året sammen med kollegaer. Restaurant Reykjavik byr på et utsøkt julebord. Her serveres de beste tradisjonelle islandske julerettene, side om side med skandinavisk julemat.

FIRMATUR TIL ISLAND

PRIS: Fra kr. 4 290,- pr. person
VARIGHET: 3 Dager

Lille Island. Så vakkert. Så sjarmerende. Så utmerket for en firmatur, Kick-Off, julebord eller jubileum.
Legg neste firmatur til Island, og gi de ansatte noe å glede seg til. Island er nært, spennende og unik. Det er umulig å overse den lille øya som destinasjon til neste firmatur. En reise hit inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte, som igjen fører til økt motivasjon og trivsel på arbeidsplassen. Det er lov å ha det moro på jobben!

FAMILIEFERIE PÅ MAGISKE ISLAND

FAMILIEPRIS: Fra kr. 45 710,-
VARIGHET: 10 Dager

Island er et magisk sted for familier! Denne vakre øya er skapt av ild og is, og overalt hvor dere reiser vil dere være i nærheten av vulkaner og isbreer. Denne reisen er basert på at dere kjører selv rundt på Sagaøya. Overnatting skjer på trivelige bondegård og i hytter. Under oppholdet på bondegårdene inviteres familiens minste med et besøk i fjøset, hvor dyrene skal både klappes og mates. Underveis får dere oppleve Islands store severdigheter, som Den blå lagune, Gullfoss, Geysir, nasjonalparken Thingvellir, Vestmannaøyene og ridning på islandshest.

VIKINGFESTIVAL PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 9 785,-
VARIGHET: 4 Dager

For drøye 1000 år siden ankom sunnfjordingen Ingolf Arnarson Island. Han var lyst fredløs i Norge etter et drap. I 874 brakte han med seg familie og tjenestefolk fra Norge. Arnarson ble så begeistret for Island at han reiste en gård der hovedstaden Reykjavik nå ligger. I de kommende årene fulgte mange nordmenn hans eksempel. De utvandret med frender, treller og husdyr og slo seg ned i det islandske lavlandet. Bli med på en uforglemmelig opplevelse for alle vikingentusiaster!

BARNAS ISLAND

PRIS: Fra kr. 6 215,- pr. person
VARIGHET: 6 Dager

Ta med barna på en innholdsrik reise til magiske Island!
Opplev Sagaøya med sine praktfulle fossefall, svarte lavastrender og en magisk natur som er hentet ut fra eventyrenes verden. I løpet av reisen blir dere med på hvalsafari, rir på den sjarmerende islandshesten, bader i varme kilder, besøker dyreparken i Reykjavik og utforsker landskapet.