Reiser til Zanzibar

Her kommer romantikken garantert til å blomstre

ROMANTISK OG UFORGLEMMELIG BRYLLUPSREISE PÅ ESSQUE ZALU, ZANZIBAR

Fra kr. 31 780,- FOR BRUDEPARET

Et lekkert og luksuriøst hotell som passer utmerket for en bryllupsreise! Brudeparet blir skjemt bort på dette femstjerners hotellet, som virkelig lever opp til forventningene.

Dette vakre boutiquehotellet har det turkisblå havet på den ene siden og en frodig skog på den andre. Kritthvit strand, flotte rom, utmerket service og velsmakende måltider gjør Essque Zalu til et lite paradis. Over det hele sprer en svak duft av krydder seg – dere er jo tross alt på Zanzibar.

Her kommer romantikken garantert til å blomstre. Også lenge etter at dere har kommet hjem igjen!

PRIS FOR BRUDEPARET: FRA KR. 31 780,-

TUREN VARER I 8 DAGER/7 NETTER

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Zanzibar – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 7 netter på Essque Zalu i Garden Suite, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 1 romantisk middag
 • 1 parmassasje (30 minutter)
 • Transport flyplass – hotell – flyplass på Zanzibar
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner på Zanzibar

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Zanzibar (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter

Reisen kan kombineres med safari i Tanzania før eller etter oppholdet.

Reiseperiode: Hele året

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SAFARI I SELOUS VILTRESERVAT OG ZANZIBAR

PRIS: Fra kr. 33 530,- pr. person
VARIGHET: 12 Dager

Denne turen er den perfekte kombinasjonen av safari og late dager i sol og varme. I Selous viltreservat kan du oppleve Afrika fra sin mest øde og utemmede side og på Zanzibar er det er langstrakte, kritthvite strender, bølgebrus og vakre korallrev med varmt og solrikt klima året rundt. Her sniker duften av krydder seg opp i nesen og du opplever historiens sus i herlige Stonetown.

Les mer

GOLF, SAFARI OG ZANZIBAR

PRIS: Fra kr. 69 215,- pr. person
VARIGHET: 18 Dager

Dette er den ultimate reisen til Tanzania – i hvert fall om du er en golfentusiast med en god dose safarifeber og lengsel etter late dager på kritthvite strender! Spill noen runder med golf på Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate, Tanzanias første 18-hulls Championship-bane. Så utforsker du Tanzanias ville side med safari og flyr videre til Zanzibar for mer golf og late dager på stranda.

Les mer

TANZANIAS VILLE SIDE

PRIS: Fra kr. 38 950,- pr. person
VARIGHET: 9 Dager

Tanzanias natur er Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskoger og utdødde vulkaner. Verdens største flokker av gnuer og sebraer og Afrikas høyeste fjell. Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på.

Les mer

PÅ TOPPEN AV AFRIKA – OG SAFARI

PRIS: Fra kr. 39 475,- pr. person
VARIGHET: 12 Dager

Akkurat som de hvite skyene som for det meste dekker toppen, er Kilimanjaro innhyllet i mystikk og omgitt av myter. Kilimanjaro er Afrikas høyeste fjell (5892 meter) – og vi inviterer deg til å bestige den sagnomsuste toppen! Ingen reise til Tanzania er komplett uten safari, så eventyret avsluttes med noen dager på safari i Tarangire nasjonalpark.

Les mer

GOLF OG SAFARI I TANZANIA

PRIS: Fra kr. 57 185,- pr. person
VARIGHET: 14 Dager

Denne reisen er den perfekte kombinasjon av golf og safari. Spill noen runder på en av Tanzanias vakreste baner og begi deg ut på safari i noen av Afrikas mest spektakulære nasjonalparker!

Les mer

DET BESTE AV KENYA OG TANZANIA

PRIS: Fra kr. 43 975,- pr. person
VARIGHET: 12 Dager

Opplev det beste av Afrika, med safari i både Kenya og Tanzania! En uslåelig kombinasjon som byr på dyremøter i verdenskjente parker som Masai Mara og Serengeti. Reisen inkluderer også besøk på Elefantbarnehjemmet i Nairobi, båttur på Lake Naivasha og det spektakulære Ngorongoro-krateret, som anses som Edens Paradis.

Les mer

SAFARI OG LATE DAGER PÅ ZANZIBAR

PRIS: Fra kr. 43 945,- pr. person
VARIGHET: 12 Dager

Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på. På programmet står verdenskjente Serengeti og Ngorongoro-krateret, hjem til De fem store (elefant, bøffel, neshorn, løve og leopard). Afrikas ville dyr viser seg gjerne frem, og det er lett å bli bitt av safaribasillen når du ser dyrene i sine naturlige omgivelser.

Les mer