REISER TIL TANZANIA

Reiser til Tanzania

SAFARI OG LATE DAGER PÅ ZANZIBAR

FRA KR 19 170,-

Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på. På programmet står verdenskjente Serengeti og Ngorongoro-krateret, hjem til De fem store (elefant, bøffel, neshorn, løve og leopard). Afrikas ville dyr viser seg gjerne frem, og det er lett å bli bitt av safaribasillen når du ser dyrene i sine naturlige omgivelser.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Tanzania

SAFARI I SELOUS VILTRESERVAT OG ZANZIBAR

FRA KR 33 530,-

Denne turen er den perfekte kombinasjonen av safari og late dager i sol og varme. I Selous viltreservat kan du oppleve Afrika fra sin mest øde og utemmede side og på Zanzibar er det er langstrakte, kritthvite strender, bølgebrus og vakre korallrev med varmt og solrikt klima året rundt. Her sniker duften av krydder seg opp i nesen og du opplever historiens sus i herlige Stonetown.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Ngorongoro Sopa Lodge 7

TANZANIAS VILLE SIDE

FRA KR 38 950,-

Tanzanias natur er Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskoger og utdødde vulkaner. Verdens største flokker av gnuer og sebraer og Afrikas høyeste fjell. Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Dette er den ultimate reisen til Tanzania – i hvert fall om du er en golfentusiast med en god dose safarifeber og lengsel etter late dager på kritthvite strender! Spill noen runder med golf på Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate, Tanzanias første 18-hulls Championship-bane. Så utforsker du Tanzanias ville side med safari og flyr videre til Zanzibar for mer golf og late dager på stranda.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Tanzania

PÅ TOPPEN AV AFRIKA - OG SAFARI

FRA KR 39 475,-

Akkurat som de hvite skyene som for det meste dekker toppen, er Kilimanjaro innhyllet i mystikk og omgitt av myter. Kilimanjaro er Afrikas høyeste fjell (5892 meter) – og vi inviterer deg til å bestige den sagnomsuste toppen! Ingen reise til Tanzania er komplett uten safari, så eventyret avsluttes med noen dager på safari i Tarangire nasjonalpark.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Kenya, Reiser til Tanzania

OPPLEV DET BESTE AV KENYA OG TANZANIA

FRA KR 43 975,-

Opplev det beste av Afrika, med safari i både Kenya og Tanzania! En uslåelig kombinasjon som byr på dyremøter i verdenskjente parker som Masai Mara og Serengeti. Reisen inkluderer også besøk på Elefantbarnehjemmet i Nairobi, båttur på Lake Naivasha og det spektakulære Ngorongoro-krateret, som anses som Edens Paradis.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Tanzania

GOLF OG SAFARI I TANZANIA

FRA KR 57 185,-

Denne reisen er den perfekte kombinasjon av golf og safari. Spill noen runder på en av Tanzanias vakreste baner og begi deg ut på safari i noen av Afrikas mest spektakulære nasjonalparker! Eventyret starter med tre dager på Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate. Du utfordrer deg selv på Tanzanias første 18-hulls Championship-bane. Med beliggenhet mellom Mount Kilimanjaro og Mount Meru kommer du garantert ikke til å klage på utsikten mens du spiller.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

OVERNATTING

Tarangire Sopa Lodge

Etter å ha tilbrakt hele dagen på savannen med Afrikas ville dyr og vakre natur, er Tarangire Sope Lodge et utmerket sted å trekke seg tilbake til. Du ankommer lodgen via en liten bakketopp, og så åpenbarer lodgen seg foran deg. Tarangire Sopa Lodge er bygd slik at den glir inn i naturomgivelsene, og flott lokalisert mellom trærne. Lodgen er et utmerket sted å bo i nasjonalparken. Området er ikke inngjerdet, som gjør at dyrene kommer og går som de vil. Om kvelden følges gjestene til rommene av vakter.

Les mer

Serengeti Sopa Lodge

Denne flotte lodgen ligger i Nyarboro Hills i den sørvestlige delen av Serengeti, med fantastisk utsikt over savannen. Gjestene slapper av under den afrikanske solen, omgitt av et vakkert landskap, med Tanzanias ville dyr som nærmeste nabo. Lodgen har 73 rom, hvorav fire av disse er suiter. Alle rommene er store og har balkong, to doble senger, myggnett, minibar, bad med dusj, toalett, hårføner og badeprodukter. Noen av rommene er sammenkoblede og passer fint for familier.

Les mer

Ngorongoro Sopa Lodge

Den afrikanske solen er i ferd med å synke ned i horisonten. Mørket senker seg over Ngorongoro-krateret, hjem til mer enn 25 000 dyr. Kraterkanten stuper 500 meter nedover. På kanten av ligger Ngorongoro Sopa Lodge, og byr på spektakulær utsikt over krateret, som også kalles Verdens åttende under. Beliggenheten er fantastisk. Bygningens utseende og interiør har grunnlag i de tradisjonelle afrikanske husene, og glir lett inn i omgivelsene.

Les mer

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

5 insider tips for safari i Tanzania

Etter å ha spart opp penger og bladd deg gjennom et utall med reisemagasiner, har du tatt en beslutning. Turen går til… Tanzania! Varierte, autentiske og vakre nasjonalparker, som er hjem til ville dyr. Hva bør du vite om din afrikanske ferie som gjør den enda mer spesiell og minneverdig? Vi gir deg 5 gode insider tips som sørger for at du får din livs safari!

Les mer

10 ting å gjøre på Zanzibar

Etter all spenningen og alle opplevelsene på safarien, er det ikke noe som er bedre enn noen dagers avslapning på den tropiske paradisøya Zanzibar. Nyt en cocktail mens du stikker føttene i sanden. Les en bok i skyggen av palmetreet. Lukk øyene mens du hører lyden av bølgene som slår innover stranden. Men ikke lukk øynene for lenge! Mens de lange, hvite sandstrendene er Zanzibars hovedattraksjon, har Krydderøya så mye mer å tilby. Her er våre Topp 10 ting å gjøre på Zanzibar!

Les mer

Den store vandringen – måned for måned

Den store vandringen, med gnuene i hovedrollen, er det mest spektakulære showet i verden. Men bare fordi du bestiller en safari til Serengeti nasjonalpark betyr ikke at du er garantert seter på første rad. Timing er alt. Du er nødt til å være på rett tid til rett sted. Denne guiden vil hjelpe deg med å finne ut hvor og når du skal reise.

Les mer

8 steder du ikke vil gå glipp av i Tanzania!

Tanzania er Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Med så mye å se og så mye å gjøre i landet, kan det være en utfordring å sette sammen den perfekte reisen. For å gjøre det litt lettere for deg har vi satt opp en liste over åtte av Tanzanias mest ikoniske steder – som du ikke vil gå glipp av!

Les mer

Hva slags safaritype er du?

For hver eneste reisende kan vi skreddersy den perfekte ferien. En privat safari som matcher dine individuelle behov og ønsker. Men hvor godt vet du hva du er på utkikk etter? Leter du etter den autentiske opplevelsen utenom turistflokken? Liker du å møte nye mennesker og lære om andre kulturer? Eller er du en ekte safarielsker som vil fortape deg i magien i det ville Afrika?
Vi har satt opp en oversikt over fem ulike safarityper. Hvilken er du?

Les mer

5 grunner til å reise til Tanzania i lavsesongen

Tanken på å begi seg ut på safari i den våte tiden høres kanskje ikke fristende ut, ikke sant? Men, det lodgene anser som lavsesong, anser vi som den ”grønne” sesongen. Det er helt sant at den grønne sesongen i Tanzania er ganske spesiell. Det er en rekke fordeler med å reise utenom høysesongen, som du sikkert ikke visste. Vi gir deg 5 grunner til hvorfor du bør reise til Tanzania i lavsesongen, som er absolutt fantastisk. Pssst – ikke si det til noen!

Les mer

Hvorfor reise til Tanzania?

Drømmer du om å dra på safari, klatre i fjell eller bare nyte dagene på stranden? Er du usikker på hvilket land du skal velge? Vi gir deg 5 meget gode grunner til hvorfor Tanzania er et utmerket valg!

Les mer

Kilimanjaro

Akkurat som de hvite skyene, som for det meste dekker toppen, er Kilimanjaro innhyllet i mystikk og omgitt av myter. Fjellet har i århundrer vært omdreiningspunkt i østafrikanernes sagn og religion. Med sin snøkledde topp og ikoniske kjegleform tårner fjellet opp midt på den flate høyslette. Det er ikke bare Afrikas høyeste, men også verdens høyeste frittstående fjellmasse – og nettopp derfor ekstra imponerende, fordi du kan se den i full figur.

Les mer

Nasjonalparker

To millioner gnuer. Et 6000 meter høyt fjell. 30 000 kvadratkilometer med savanne. 3500 kilometer dyrevandring pluss et vulkankrater fullt av dyr. Det er de som mener at nord-Tanzania er foran resten av Afrika på ett punkt når det gjelder safariopplevelser og spektakulære naturopplevelser: Kilimanjaro, Serengeti og Ngorongoro-krateret. Alle er på UNESCOs verdensarvliste.

Les mer

Tarangire nasjonalpark

En elefant kan spise opp til 250 kilo gress og blader om dagen. Det blir 150 kilo avføring hver dag. Så kan du selv tenke deg hvor mye det utgjør med over 3000 elefanter i Tarangire nasjonalpark! Flokker på over 300 av jordens største landedyr er ikke usedvanlig å se, og det er et meget spektakulært syn…

Les mer