REISER TIL SØR-AFRIKA

Reiser til Sør-Afrika

AFRIKANSK FAMILIEEVENTYR

FRA KR 84 900,- FOR HELE FAMILIEN

- Dette er Sør-Afrika på barnas premisser

Legg familieferien til KwaZulu–Natal, ferieprovinsen par excellence. Denne rundreisen er lagt opp på barnas premisser: Fantastiske safariopplevelser og barna gjennomfører et kurs for å bli Junior Ranger (viltvokter). Dere stifter også bekjentskap med det stolte folkeslaget Zuluene og avslutter familieeventyret med sol og bad på noen av Sør-Afrikas beste strender.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Sør-Afrika

GOLF, VIN OG SAFARI I SØR-AFRIKA

FRA KR 35 795,-

- Golf, vin og ville dyr

Velkommen til herlige Sør-Afrika, et perfekt land for de som liker å svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Eventyret starter i Cape Town, en kosmopolitisk storby, med flott beliggenhet. Det er ikke uten grunn at Cape Town er en av verdens mest populære feriebyer. Noen sier den er verdens vakreste. Med Table Mountain som kulisse, ligger byen der som ”et stykke Europa i Afrika”. Her skal dere på bytur, oppleve den flotte naturen langs Kapp det gode håp, Table Mountain, spille golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner, smake på vin i det vakre vinområdet og naturligvis se på de ville dyrene!

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Sør-Afrika

FRIVILLIG ARBEID MED KATTEDYRENE

FRA KR 26 350,-

- Frivillig jobbing i Sør-Afrika er fantastisk!

De store og fantastiske kattedyrene er truet i det ville, og utnyttes i fangenskap. Mange besøkende og frivillige i Afrika er ikke klar over at dette foregår, så Panthera Africa tar stolthet i å snakke på dyrenes vegne. Som frivillig her kommer du ikke bare i kontakt med Afrikas ville dyr, men du får også en opplevelse helt utenom det vanlige. Du utgjør en forskjell og gir en hjelpende hånd til et prosjekt som er basert på ekte og genuin kjærlighet for dyrene.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Sør-Afrika

CAPE TOWN, VINLAND OG HVITHAI

FRA KR 17 350,-

- Velkommen til magisk Sør-Afrika!

Cape Town er en kosmopolitisk storby og ingen afrikansk storby kan måle seg med denne. Det er ikke uten grunn byen er kjent som ”lille Europa”. Det er nesten som du ikke befinner deg i Afrika. Atmosfæren er internasjonal. Waterfront, den store turistattraksjonen, bugner med restauranter, butikker, barer og båtliv. Over Cape Town ruver byens landemerke, Table Mountain. Dette er det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Sør-Afrika

BRYLLUPSREISE: OUT OF AFRICA

FRA KR 64 500,- FOR BRUDEPARET

- En magisk bryllupsreise beriket med ville dyr

En magisk bryllupsreise beriket med ville dyr i verdensberømte Kruger nasjonalpark og tropeparadiset Mosambik hvor det blir late dager på stranden. Eventyret starter i Kruger nasjonalpark hvor dere bor på Lukimbi Safari Lodge, en fantastisk luksuriøs lodge som ligger i den sørlige delen av parken. Kruger nasjonalpark er en av verdens fineste dyreparker og har den største variasjonen av ville dyr i Afrika. Safariopplevelsene er uforglemmelige!

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Sør-Afrika

AFRIKANSK BRYLLUPSEVENTYR

FRA KR 96 095,- FOR BRUDEPARET

- Den magiske og luksuriøse bryllupsreisen

Denne luksuriøse bryllupsreisen starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her bor dere på Winchester Mansions, Cape Towns ledende kysthotell. Under oppholdet blir det en dagstur rundt Kapp– halvøya med besøk til Cape Point Nature Reserve og hos pingvinene ved Boulders Beach. Så følger noen dager på et lekkert hotell i vindistriktet Stellenbosch. Den sjarmerende byen ligger vakkert til mellom fjellene, med vinranker på rekke og rad foran og rundt.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Sør-Afrika

ROVOS RAIL: GOLF SAFARI

FRA KR 53 910,-

- Togtur med golf og fantastisk safari

Golf-safarien begynner i Pretoria og toget kjører vestover mot Sun City, med en flott beliggenhet i Pilanesberg. Golfere tester sine egenskaper på banen og for ikke-golfere venter en spennende safari. Ved foten av de imponerende Drakensberg- fjellene venter Champagne Sports Resort, en 18- hulls golfbane på golferne. Det er lagt opp til en guidet tur på slagmarkene for de som ikke har med golfkøller.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Sør-Afrika

ROVOS RAIL: PRETORIA - VICTORIA FALLS

FRA KR 24 255,-

- Den store reisedrømmen!

Eventyret begynner når toget forlater Rovos Rails elskverdige stasjon i Pretoria. Så bukter toget seg sørover gjennom Johannesburg og markene i Witwatersrand før det vender vestover langs Magaliesberg– fjellene, tvers gjennom Bushveld Igneous Complex. Dette området er et av de rikeste med tanke på verdifulle mineraler.
Ved grenseovergangen i Mafikeng, hvor dere ordner alle formaliteter med visum og pass, kjører toget nordover gjennom Botswanas hovedstad ...

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Sør-Afrika

ROVOS RAIL: PRETORIA - CAPE TOWN

FRA KR 18 540,-

- Som én verden i ett land

Denne 1600 kilometer lange reisen er en perfekt illustrasjon av Sør-Afrika, som én verden i ett land. Her reiser du gjennom vidstrakte sletter i den sentrale delen av landet, det såkalte Highveld, gjennom de ufruktbare områdene i Great Karoo, tøff så videre gjennom de spektakulære fjellkjedene og det vake vinlandet i Kapp–området. Siste holdeplass er Cape Town, Moderbyen i Sør–Afrika, hvor Table Mountain troner over byen.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Sør-Afrika

SHONGOLOLO EXPRESS: SOUTHERN CROSS

FRA KR 50 350,-

- Et togeventyr

Togeventyret starter i Pretoria, og de første dagene går reisen østover forbi de mektige Drakensberg Mountains til Kruger nasjonalpark hvor utrolige safariopplevelser venter. Så gjennom historiske og naturskjønne områder som Pilgrim’s Rest, Bourke’s Luck Potholes og God’s Window. Så følger et besøk i Maputo, hovedstaden i Mosambik, før du reiser inn i det lille fjellrike Swaziland, Afrikas siste tradisjonelle kongerike.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

OVERNATTING

MalaMala Game Reserve

Dette er et av de aller beste private viltreservatene i Sør – Afrika, og safari her byr på spektakulære og unike opplevelser. Dette er også det første private reservatet i Sør – Afrika, og området satte standarden for safariopplevelser for resten av parkene. Siden 1964 har reservatet vært eid og drevet av familien Rattray, som har satt bevaring av dyr og natur i fokus.

Les mer

Thanda Safari Lodge

Mer enn en luksuslodge, mer enn en drømmedestinasjon for safari, mer enn en afrikansk flukt… Thanda Safari Lodge tilbyr en autentisk sør- afrikansk villmarksopplevelse, med en herlig dose av Zulu – kultur og en sterk interesse for bevaring av natur og dyr. Thanda betyr nemlig ”kjærlighet” på Zulu – språket, og lodgen er medlem av The Leading Hotels of the World. Den har vunnet flere priser og er anerkjent for sine betydningsfulle safariopplevelser og nære møter med De fem store (elefant, løve, bøffel, neshorn og leopard).

Les mer

Pakamisa Private Game Reserve

Pakamisa ligger KwaZulu Natal, og betyr «å løfte opp» på zuluspråket, og er en gjemt perle i vakkert landskap. Dette er virkelig et afrikansk Shangri-la. Beliggenheten er helt eksepsjonell, for lodgen ligger nemlig på toppen av et fjell, med panoramautsikt over det vakre og frodige dalene og slettene i øst og bølgende fjell i vest. Pakamisa er et privat reservat og kun gjester og lokale beboere har tilgang. Parken ligger i et malariafritt område.

Les mer

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

Cape Town

Cape Town er en kosmopolitisk storby og ingen afrikanske storby kan måle seg med denne. Det er ikke uten grunn byen er kjent som «lille Europa». Det er nesten som du ikke befinner deg i Afrika. Atmosfæren er internasjonal. Waterfront , den store turistattraksjonen, bugner med restauranter, butikker, barer og båtliv. Over Cape Town ruver byens landemerke: Table Mountain. Dette er også det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

Les mer

Stellenbosch

Det produseres vin i store deler av Sør – Afrika, men det er Kapplandets jorder som gir de beste vinene og har den vakreste beliggenheten mellom fjellene og havet rett i nærheten. Mange av vingårdene har vakre bygninger i Cape Dutch – stil. Stellenbosch Wine Route er den eldste vinruten, etablert i 1971. Denne uoffisielle vinhovedstaden som er berømt for sine mange kvalitets – og prisvinnende viner, ligger bare 40 kilometer fra Cape Town. Vinruten har over hundre vingårder som medlemmer, så her er det noe for en hver smak, enten du liker rødt, hvit eller rosa.

Les mer

Kruger nasjonalpark

En av verdens fineste dyreparker befinner seg i Sør – Afrika. Kruger nasjonalpark har den største variasjon av ville dyr i Afrika. Mens du kjører rundt i parken, passerer art etter art utenfor landroveren, og ferske poteavtrykk i uttørket elveleie viser vei.
Det suser i trekronene, himmelen er knallblå og kroppen sitrer av spenning. En gruppe elefanter knekker greiner slik at rødt støv farer rundt. Så krysser de veien rett foran bilen. De gigantiske dyrene flakser med ørene og svinger med snabelen, blåser og tar noen små skritt i retning mot deg. Du er fascinert av scenen foran deg og fotograferer ivrig. Dette blir noe å fortelle om hjemme!

Les mer

Knysna

Knysna er et av de mest sentrale feriestedene ved Garden Route, idyllisk beliggende mellom fjell, skog og hav, ved en stor lagune. Byen skjermes av to store sandsteinsklipper, The Heads. Her kan turister få nesten alle sine ønsker oppfylt. Byen er mest kjent for sin årlige østersfestival (juli), og er et mekka folk som elsker mat og noe godt i glasset. Men Knysna er også mye, mye mer. Knysna, som uttales Naisna, er en fantastisk by å besøke når du kjører den kjente Garden Route fra Cape Town, og området er frodig og grønt.

Les mer

Garden Route

Blomsterparadiset med vakre strender, formidable fjell og landsbyer, som en gang var blant de flotteste i verden. Garden Route er stedet for aktive feriefolk, både til sjøs, på elvene og oppe i fjellene. Ruten strekker seg over to provinser, Eastern Cape og Western Cape. Garden Route er, som navnet tilsier, et blomsterparadis med vakre laguner og kilometerlange strender vekslende med bratte fjell som stuper loddrett ned i havet – og imponerende skoger. Paradiset er innrammet av fjellkjeden Outeniqua litt inne i landet.

Les mer

Entabeni Private Game Reserve

Natten kommer fort i Afrika. Du nyter en sundowner ved et vannhull. Drinken kjennes behagelig og kald der ned forsvinner ned halsen din. Millioner av stjerner tennes på den dypblå, høye himmelen. En grein knekker i buskaset til venstre for deg. Det tasser i krattet og noe eller noen stopper og puster tungt. Siluetten av noen sebraer dukker opp foran deg og fortsetter til vannhullet mens de titter forskremt rundt seg. Ikke for at du sitter her, men snarere på vakt. Buskaset kan gjemme så mangt, skygger blir til virkelige skikkelser og materialiserer seg, deriblant deres verste fiender: Rovdyrene.

Les mer

Dykking med hvithai

Du har akkurat kjørt båt langt ut på havet. Solen steker og sjøspruten slår opp foran båten. Det sitrer i kroppen og spenningen stiger. Ankret droppes og du tar på deg våtdrakten. Agnet (en diger tunfisk) slenges ut, og så er det bare å vente. Vente på at monsteret skal dukke komme frem. Guiden blir ivrig og peker ned i havet. En stor skygge nærmer seg. Så en til. Så enda en. Fra båtstripen virker disse skapningene enorme. De sirkler rundt båten og gnafser etter tunfisken. Det første agnet forsvinner som ingenting. Akkurat som det var en liten sild som var kastet ut.

Les mer

Bryllupsreise i Sør-Afrika

Sør-Afrika passer utmerket for en bryllupsreise. Landet har så utrolig mye å by, og her vil dere finne den perfekte kombinasjon av romantikk, opplevelser, avslapning, god mat, verdensberømte viner og flotte hoteller. En bryllupsreise skal ikke være stress og mas. Den skal inneholde å bli skjemt bort, lekre måltider, massasje, fantastiske safariopplevelser, vin i glasset, solnedganger og tid til hverandre. Den skal deles av to mennesker som har sagt ja til å dele resten av livet sammen. Den skal inneholde deres drømmer og ønsker. Den skal gi dere tid til å glemme hverdagens mas og jag. Den skal være uforglemmelig.

Les mer

Tog gjennom Afrika

Toget tøffer gjennom et vakkert slettelandskap. Utenfor vinduet kan du se antiloper som gresser eller bykser av sted. Landsbyer, giraffer og tomme vidder. Mektige fjell og historiske steder. Krystallglassene er fylt med den beste vin. Springbukksteken smelter i munnen. Kupeen består av mahognivegger og en stor myk dobbeltseng. Det er ikke snakk om NSB mellom Oslo – Trondheim, så absolutt ikke. Nei, det er snakk om togreise i Afrika. Toget du sitter på er et av verdens mest luksuriøse – sørafrikanske Rovos Rail.

Les mer

Safari

Flere som har vært på safari vil nikke anerkjennende til Karens Blizens beskrivelse av opplevelsen av nærkontakten med savannens dyr, dufter og lyder som berusende. Noen sier at du glemmer alle livets sorger og føler at du har en flaske champagne innabords og du er inderlig takknemlig for at du lever. Det som er helt sikkert er at safarilivet går raskt i blodet og kan være kraftig vanedannede.

Les mer