Nærmere naturen kommer du ikke!

Rwanda er bittelite, men det er ikke størrelsen som teller. Selv om Rwanda kanskje mest er kjent for folkemordet i 1994, så vil landet overraske positivt. Det er for tiden Afrikas tryggeste og minst korrupte land. Det er et av Afrikas mest naturskjønne og det absolutt reneste land. Her finner du ikke søppel langs veiene, og plastikkposer er forbudt.

Hovedattraksjonen i Rwanda er fjellgorillaene. De lever kun i tre land, og det er rundt 750 fjellgorillaer igjen i verden. Rundt en tredjedel av dem kan du møte i Rwanda.

Volcanos nasjonalpark står på alle reisendes liste. Her opplever du det unike Rwanda, med vulkaner, et dramatisk landskap, fjellgorillaer og apekatter. Du vandrer også gjennom historien og følger fotsporene til den verdensberømte amerikanske zoologen Dian Fossey. Fossey studerte gorillaene her, og et besøk ved graven og på forskningssenteret, er noe du bør legge inn på turen.
Nasjonalparkene Nyungwe og Akagera byr på naturopplevelser og møter med Afrikas ville dyr. Giraffer, elefanter, flodhester, sebraer og hjortedyr venter på deg. I Nyungwe kan du også bli med på Øst – Afrikas eneste canopy walk – en tur du ikke glemmer med det første.

Kigali er landets hovedstad, en vibrerende og spennende by. Den siste søndagen i måneden kan du delta i samfunnsarbeid for deretter å slappe av med god samvittighet på en byens restauranter.

Ved Lake Kivu nyter du late dager og bearbeide alle inntrykkene mens du leser en bok på solsengene eller tar en avkjølende dukkert. Det er selvsagt et stort utvalg vannaktiviteter om du vil være litt mer aktiv.
Ønsker du en aktiv ferie velger du Congo Nile Trail. Du kan velge å følge hele ruten i 10 dager, eller oppleve deler av den. Om du ønsker å tråkke den på sykkel eller ta apostlenes hester i bruk, er helt opp til deg. Uansett hvilke måte du velger, er dette den vakreste turen du noen gang har tatt.

Lille, sjarmerende, vakre og fascinerende Rwanda. Landet frister deg med gorillatrekking, safari, fugletitting, kulturelle opplevelser, markeder, grotter, landskapet, helikopterturer og festivaler. Det er opp til deg hvilke deler av Rwanda du vil oppleve!

Gorilla Rwanda
A herd of elephant on Kilala Plain

POPULÆRE REISER TIL RWANDA

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve. Våre eksperter skreddersyr gjerne din drømmereise til Rwanda!

OPPLEV GORILLAER OG SJIMPANSER I RWANDA

6 Dager

Denne fantastiske reisen byr på det beste av Rwanda – de tusen høyders land. Landet er bittelite, i størrelse. Opplevelsene derimot er enorme. Rwanda er ett av Afrikas mest naturskjønne og absolutt reneste land. Nasjonalparkene er en herlig blanding av skog og fjell, med ville dyr og fugler, fossefall og fargerik vegetasjon.

Les mer

SAFARI I AKAGERA NASJONALPARK

2 Dager

Denne to dager lange safarien i Akagera nasjonalpark gir deg den ultimate safariopplevelsen med bil og båt slik at du virkelig får oppleve parkens ville dyr og vakre natur. Akagera er den eneste nasjonalparken i Rwanda med savannelandskap. Rundt 80 elefanter vandrer rundt i parken. Store flokker med bøfler, giraffer og sebraer dukker frem fra skogen for å drikke, og er du riktig så heldig vil du se leoparder, hyener eller løver som streifer omkring

Les mer

FOTTUR TIL MOUNT BISOKE

2 Dager

Denne turen passer for både den som ønsker å kombinere storslått natur med aktivitet. Mount Bisoke er en aktiv vulkan, som strekker seg 3711 meter mot himmelen. Den ligger i den vakre nasjonalparken Virunga. Du blir hentet på enten hotellet eller flyplassen og kjører rundt 2,5 time hvor du sjekker inn på hotellet for en god natts søvn før fotturen begynner dagen etter.

Les mer

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

UNIKE REISER I 24 LAND!

Volcanoes nasjonalpark

Du har sett de på film og lest så mye om dem at en nærmere presentasjon ikke er nødvendig. Nå mangler det bare at du selv reiser for å se dem. Det er virkelig en uforglemmelig opplevelse. I Volcanoes nasjonalpark kan du møte de myteomspunne dyrene i Rwandas tåkefulle regnskoger. Få ting gir så varige, fine inntrykk som et besøk hos fjellgorillaene.

Les mer

Gorillatrekking

Du har akkurat vandret i flere timer gjennom tropisk regnskog på jakt etter akkurat dette øyeblikket! Du føler utmattelse, eufori, glede, gråt, ydmykhet og engasjement. Den litt strabasiøse vandreturen opp er glemt, og du nyter øyeblikket hvor du står så nærme en av verdens vakreste skapninger: Fjellgorillaen! Det gir gjenlyd i skogen. Sølvryggen dunker hendene mot brystet. Unger som leker.

Les mer

Safari

Flere som har vært på safari vil nikke anerkjennende til Karens Blizens beskrivelse av opplevelsen av nærkontakten med savannens dyr, dufter og lyder som berusende. Noen sier at du glemmer alle livets sorger og føler at du har en flaske champagne innabords og du er inderlig takknemlig for at du lever. Det som er helt sikkert er at safarilivet går raskt i blodet og kan være kraftig vanedannede.

Les mer