REISER TIL KENYA

Reiser til Kenya, Reiser til Tanzania

OPPLEV DET BESTE AV KENYA OG TANZANIA

FRA KR 43 975,-

Opplev det beste av Afrika, med safari i både Kenya og Tanzania! En uslåelig kombinasjon som byr på dyremøter i verdenskjente parker som Masai Mara og Serengeti. Reisen inkluderer også besøk på Elefantbarnehjemmet i Nairobi, båttur på Lake Naivasha og det spektakulære Ngorongoro-krateret, som anses som Edens Paradis.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Kenya

DEN STORE VANDRINGEN

FRA KR 22 725,-

- Opplev verdens største dyrevandring

Dette er verdens største dyrevandring, og et av de mest spektakulære naturfenomener du kan oppleve. En evig sirkelvandring på 3500 kilometer, drevet frem av regn og jakten på grønne beitemarker. I begynnelsen av juni begir over én million hvitskjeggede gnuer og pysjamasstripede sebraer seg hen med å krysse Mara–elven. Det friske, grønne gresset i Masai Mara lokker dem over på denne livsfarlige ferden.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Kenya

MAGISKE SAFARIOPPLEVELSER

FRA KR 23 525,-

- En komplett safari

En magisk reise i Kenya med safariopplevelser du aldri glemmer i nasjonalparkene Masai Mara og Samburu! Kenya handler om uforglemmelige opplevelser og første stopp er et slikt sted: Elefantbarnehjemmet i Nairobi byr på møter med elefantunger som er leker i gjørmen og viser seg frem. Turen fortsetter til Nairobi nasjonalpark, som er den eneste parken i Afrika hvor du kan se ville dyr med skyskrapere i bakgrunnen.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et gratis tilbud!

Reiser til Kenya

LAKE NAIVASHA & SAFARI I MASAI MARA

FRA KR 25 115,-

– Det beste av Afrikas nasjonalparker!

Eventyret i Kenya starter med et besøk på Elefantbarnehjemmet før dere begir dere ut på safari i Nairobi nasjonalpark. Den er ikke blant de største, men kan skryte av å være den eneste parken i Afrika hvor du kan ta bilder av de ville dyrene med skyskrapere i bakgrunnen! Fortsett så til magiske Lake Nakuru nasjonalpark, med neshorn, apekatter og giraffer...

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Kenya

BRYLLUPSREISE I ROMANTISKE KENYA

FRA KR 63 670,- FOR BRUDEPARET

– Eventyret som nygifte starter i Kenya

Denne reisen passer utmerket for en bryllupsreise! Eventyret som nygift starter i nasjonalparken Lake Nakuru, kjent for vakre innsjø og magiske dyreliv. Her er det stor sjanse for å se neshorn! Reisen fortsetter til Lake Naivasha, med vandretur opp en aktiv vulkan og sykkel i nasjonalparken Hell’s Gate. Fortsett videre ut på den store savannen i verdensberømte Masai Mara nasjonalpark, med dens spektakulære dyreliv. Her bor dere på en flott lodge inne i parken, rett ved Mara-elven...

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Kenya

MOUNT KENYA

FRA KR 15 500,-

– Som om du har landet på Mars

Mount Kenya ligner ikke på noe annet sted på jorden. Selv om navnet Mount Kenya ikke er omringet av samme forlokkende mystisk som Kilimanjaro i Tanzania, kan fjellet som naturopplevelse så absolutt måle seg med sin tanzaniske storebror. Faktisk er det en utbredt oppfatning at Mount Kenya overgår Kilimanjaro takket være sin helt enestående og mer varierte natur. Dermed blir turen opp til toppen ikke en konkurranse eller et kappløp, men heller en magisk vandring gjennom et fascinerende landskap.

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Reiser til Kenya

MOUNT KENYA MED SAFARI

FRA KR 35 200,-

– Dette er garantert en opplevelse for livet!

Denne reisen kombinerer Lake Naivasha, fottur opp den aktive vulkanen Mount Longonot, fem dagers tur på Mount Kenya og safari i verdensberømte Masai Mara nasjonalpark. Dermed får du oppleve det beste av hva Kenya har å by på: Fra landets høyeste topp til det spektakulære dyrelivet på savannen. Dette er garantert en opplevelse for livet!

Oppfyll drømmen i dag!

Les mer og kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

OVERNATTING

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli Sopa Lodge ligger vakkert til i landskapet. Afrikas høyeste fjell, Mount Kilimanjaro danner bakgrunnskulissen. Lodgen ligger i et Masai-område, og er et ideelt utgangspunkt for safari i Amboseli nasjonalpark, som ligger 20 minutters kjøretur unna. Det var dette området av Kenya som inspirerte forfatteren Ernst Hemingway til å skrive Snøen på Kilimanjaro.

Les mer

Lake Nakuru Sopa Lodge

Lake Nakuru Sopa Lodgeligger i skråning av fjellene som danner den vestlige grensen av Rift Valley, og byr på flott utsikt over den vakre Lake Nakuru nasjonalpark og innsjøen. Lake Nakuru er et paradis for safariopplevelser, og parken er kjent for sine mange flamingoer og sort neshorn.

Les mer
Reiser til Kenya

Lake Naivasha Sopa Resort

Omgitt av et frodig og grønt landskap, med akasiatrær og busker, er hotellet også hjem til en fastboende giraff, vannbukk og apekatter. Om kvelden trekker flodhester ofte opp på plenen for å spise. For å bevare mest mulig av naturen, har Sopa Resort kuttet ned minst mulig trær så hovedbygningen har et nyskapende og kunstnerisk utseende som sniker seg mellom trærne.

Les mer

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

Bryllup i Kenya

Drømmer dere om et litt annerledes bryllup enn det tradisjonelle? Da er Kenya den perfekte destinasjon. Savannen i nasjonalparken Masai Mara er det perfekte sted for en romantisk og spesiell vielse. Ikke bare er parken hjem til et spektakulært dyreliv, men det er også noen av de vakreste naturomgivelsene dere kan tenke dere. Bedre bakgrunn for både vielse og brudebilder skal dere lete lenge etter!

Les mer

Nasjonalparker i Kenya

Tenk på et landskap – og Kenya har det. Fra knasende tørr ørken til frodig regnskog og fra tropiske sandstrender til snøkledde vulkaner. For ikke å snakke om savanne, høylandsslette og frodige daler med friske avlinger, fete kuer og geiter. Legger man til en 480 kilometer lang kyststrekning og en stor del av Afrikas største innsjø, Victoriasjøen, er det ikke en overdrivelse å kalle Kenyas natur for avvekslende. Og fantastisk!

Les mer

Mombasa

Det er ved Kenyas kyst mange velger å vaske støvet av seg etter fantastiske safariopplevelser inne i landet. Kokospalmene og mangotrærnes skygge i Mombasa eller en av de andre kystbyene ved Det indiske hav er gode steder å avslutte den spennende reisen i Kenya.

Les mer

Safari

Flere som har vært på safari vil nikke anerkjennende til Karens Blizens beskrivelse av opplevelsen av nærkontakten med savannens dyr, dufter og lyder som berusende. Noen sier at du glemmer alle livets sorger og føler at du har en flaske champagne innabords og du er inderlig takknemlig for at du lever. Det som er helt sikkert er at safarilivet går raskt i blodet og kan være kraftig vanedannede.

Les mer

Opplev Mount Kenya

Mount Kenya ligner ikke på noe annet sted på jorden. Selv om navnet Mount Kenya ikke er omringet av samme forlokkende mystikk som Kilimanjaro i Tanzania, kan fjellet som naturopplevelse så absolutt måle seg med sin tanzaniske storebror. Faktisk er det en utbredt oppfatning at Mount Kenya overgår Kilimanjaro takket være sin helt enestående og mer varierte natur.

Les mer