Opplev Cuba før det er for sent!

Når du reiser til Cuba merker du at du har krysset en grense. Kulturen, politikken, menneskene, bilene, tempoet – det er ikke uvanlig at du får en fornemmelse av å ha reist tilbake i tid.

Cubanerne i seg selv har veldig lite materialistisk, men Cuba har så uendelige mye. Kritthvite strender som bukter seg bortover, eggende salsarytmer som møter deg på hvert gatehjørne, duften av sigarer i små barer, lyden av gamle amerikanske biler og griser og høner i bakgården.

Da Christopher Columbus gikk i land på Cuba om morgenen den 27. oktober 1492 uttalte han følgende: «Dette er den vakreste øy et menneske noen gang har lagt sine øyne på». Columbus tok ikke feil. På Cuba feirer menneskene livet på gaten, under revolusjonær propaganda på falleferdige husvegger. Her er rasjoneringskort den eneste måten å livnære seg på. Havanna byr på gammel arkitektur, små og trange gater, livlige barer og historie. Enorme, bevokste klipper skyter opp som paddehatter midt i et flatt, veltrimmet landskap med tobakksåkre i Viñäles.

Gjenopplev revolusjonen og følg i Fidel Castros fotspor i Grisebukta, Santiago og Sierra Maestra – fjellene. Besøk mausoleet til ikonet Che Guevara i Santa Clara for deretter å nyte musikken i Bayamo og Camagüey. I Trinidad tilbringes dagene på stranden, men når kvelden kommer, rusler du rundt i trange smug, mens fargerike hus omringer deg.

Cuba byr på vandreturer i fjellene. Krystallblått hav lokker med en fargerik verden under havoverflaten og frister både til snorkling og dykking. Bli med på en båttur og se etter delfiner. Lær om landets rike historie i et av de mange museene. Du kan smake på rom og sigarer, samtidig som du får en introduksjon av hvordan disse produseres.

Mål krefter med blue marlin, sverdfisk og andre skapninger i havet under en spennende fiskeekspedisjon. Det er også mulig å oppleve den vakre øya fra sykkelsetet. Mens du tråkker av sted, vinker cubanske barn deg videre. Start livet som nygifte med å legge bryllupsreisen til fascinerende og romantiske Cuba.

Cuba er autentisk. Cuba er ekte. Cuba er kjærlighet. Cuba er stedet du vil forelske deg i. Cuba er rett og slett stedet hvor tiden stod stille og du ønsker å forbli her!

Cuba 4
Santa Clara

POPULÆRE REISER TIL CUBA

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve. Våre eksperter skreddersyr gjerne din drømmereise til Cuba!

DET EKTE CUBA

PRIS: Fra kr. 19 170,- pr. person
VARIGHET: 12 Dager

Når du reiser til Cuba merker du at du har krysset en grense. Kulturen, politikken, menneskene, bilene, tempoet – det er ikke uvanlig at du får en fornemmelse av å ha reist tilbake i tid. Havanna byr på gammel arkitektur, små og trange gater, livlige spisesteder og historie.

Les mer

FAMILIEFERIE PÅ MAGISKE CUBA

FAMILIEPRIS: Fra kr. 98 430,-
VARIGHET: 13 Dager

Cubanerne i seg selv har veldig lite materialistisk, men Cuba har så uendelig mye. Kritthvite strender som bukter seg bortover, eggende salsarytmer som møter deg på hvert gatehjørne, duften av sigarer i små barer, lyden av gamle amerikanske biler og griser og høner i bakgården.

Les mer

OPPLEV VESTLIGE CUBA

PRIS: Fra kr. 19 895,- pr. person
VARIGHET: 8 Dager

Da Christopher Columbus gikk i land på Cuba uttalte han følgende: ”Dette er den vakreste øy et menneske noen gang har lagt sine øyne på”. Han tok ikke feil! Enorme bevokste klipper skyter opp som paddehatter midt i et flatt, veltrimmet landskap med tobakksåkre i Viñales. Okser som trekker plogen etter seg visker ut skillet mellom fortid og nåtid.

Les mer

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

UNIKE REISER I 24 LAND!

Varadero

Varadero er ensbetydende med sol, strand og mer sol og strand. Kubanske rytmer blandet med sol, kritthvite strender og turkisblått hav. Du kan ikke velge feil om det er dette du er på jakt etter.

Les mer

Valle de Viñales

Okser som trekker plogen etter seg, visker ut skillet mellom fortid og nåtid i Viñales. Ved soloppgang ligger palmelundene og de kuppelformede fjellknausene innhyllet i tåke med et vakkert, uvirkelig skjær i den frodige dalen. Du skal ikke mer enn 80 kilometer vest for Havanna før grønne fjell og en behagelig temperert luft avløser det flate landskapet langs hovedveien mot Pinar del Río.

Les mer

Trinidad

Gatene i Trinidad ble anlagt labyrintisk for å forvirre angripende sjørøvere og fører forbi en perlerad av prektige bygninger fra kolonitiden. Byens velholdte arkitektur fra 1700 – og 1800 – tallet står oppført på UNESCOs verdensarvliste. I den nesten bilfrie bykjernen kan du spasere rundt i ro og mak og beundre husenes søylekorridorer, romantiske trebalkonger samt dekorativ keramikk og smijernsgitter.

Les mer

Santiago de Cuba

Fra toppen av den gamle borgen, med utsikt over den speilblanke Santiago-bukten og Sierra Maestra – fjellenes grønne topper, sanser du hele Cubas historie: Skip lastet med gull og slaver, indianernes opprør, sjørøvernes herjingstog og partisanenes kamp i fjellene. Dramaet som skapte Cuba.

Les mer

Havanna

Solen får Havannas fine bygninger til å gløde som kobber, men den vakre kveldsbelysningen klarer ikke å skjule at mange hus ikke er blitt malt på et halvt århundre, og at de flotte kalksteinsarkadene er i ferd med å krakelere på grunn av saltholdige vinder som slynges inn over Havanna fra havet.

Les mer