REISER TIL JORDAN

Er du eventyrlysten, interessert i historie og kultur – og vil ha sol og bad – ja da reiser du til Jordan! Her finner du en overdådige og imponerende by, skjult i en dal i ørkenen. Petra fascinerte tilreisende allerede da den hadde sin storhetstid fra cirka år 400 f. Kr., og den fascinerer fortsatt.

Området hvor Jordan ligger i dag har vært hjem for en av verdens eldste kulturer og bebodd av mange ulike sivilisasjoner – og dermed er landet rikt på historie. Gjennom hele Jordan lyder et ekko av svunnen tid. Under Bibelens tid var området på begge siden av Jordan- elven verdens navle. Tenk deg tilbake til en tid da begivenhetene i verdens mest leste bok, angivelig, fant sted. På toppen av fjellet Nebo stod Moses og skuet ut over Israel – Det hellige land. Ved elven er det mulig å besøke stedet hvor døperen Johannes skal ha døpt Jesus. Følg i Lawrence of Arabias fotspor og utforsk den spektakulære Wadi Rum- ørkenen, med sine dramatiske sandsteinsklipper og myke daler. Her lever fortsatt beduinene, og hvor er det vel bedre å utforske området fra kamelryggen og beundre stjernehimmelen enn nettopp her?

En annen av Jordans severdigheter er god for både hud, ledd og underholdning – nemlig Dødehavet. Verdens mest lavtliggende og saltinnholdige innsjø er å finne nettopp her. Ta deg en dukkert hvor det er garantert at du ikke synker, så du kan lese avisen mens du slapper av i vannet. I Rødehavet, ved Aqaba – bukten derimot, er det flotte muligheter til å utforske livet under havoverflaten. Fargerike fisker omringer deg og du snorkler rundt i et gedigent akvarium. Byen Aqaba tilbyr en internasjonal stemning, flotte hoteller, herlige badestrender og gode utfluktsmuligheter. Her faller temperaturen nemlig aldri under 20 grader!

Kongeriket Jordan venter på deg – uansett om du vil utforske den med bil, til fots, på kamel eller sykkel. Kombinasjonsmuligheten er mange, og spørsmålet er bare hvor lang ferie du har!

- Jordan vet hvordan

Dette er ikke bare et slagord for tannbørsteprodusenten. Landet Jordan vet faktisk hvordan! Det er sannheten om et magisk lite land, rik på kultur og historie – og sol og bad! Her står opplevelsene i kø, og magien vibrerer i luften og legger seg som en myk dyne over det vakre landskapet.
For deg som ønsker en annerledes OG fantastisk ferie (noe vi alle gjør), da er Jordan landet for deg!

Her er 6 meget gode grunner til å velge Jordan:

1. Petra
Midt i ørkenen finner du en overdådig og imponerende by, skjult i en dal. Petra fascinerte tilreisende allerede da den hadde sin storhetstid fra cirka år 400 f.Kr., og den imponerer fortsatt. Selv om Petra er kjent som en historisk verden av stein, trenger du ikke være veldig opptatt av stein for å la deg bergta av oldtidsbyen. Navnet skyldes ganske enkelt at Petra betyr stein på gresk, og det er også hva byen er. Store fjell, klipper og høyder danner kulissene til en eventyrlig og historisk by. Gigantiske klippevegger omringer deg når du vandrer inn i den trange inngangspassasjen, kun tidvis opplyst av solstråler. I veggene ser du rester av hellige skrifter og de opprinnelige vannkanalene. Den halvtime lange spaserturen ender ved et av verdens mest spektakulære byggverk: Skattekammeret Al Khaznen. Magisk!

2. Wadi Rum
Her er det ørken så langt øyet kan se, og de rustrøde sandsteinsfjellene Jabals reiser seg nesten 1700 meter mot himmelen. Dramatiske klippefremspring og topper stikker opp av myke, sandete daler. Wadi Rum er akkurat det du forbinder med Lawrence of Arabia.
Den vakre ørkendalen frister med sitt fantastiske landskap, rideturer på kameler, firehjulstrekkere som tar seg gjennom området og beduiner.
Sett prikken over i’en med noen netter i en beduinleir. Nyt en søt og kruttsterk te mens du filosoferer over hvor deilig det er å komme vekk fra hverdagens mas og jag. Stjernehimmelen danner den perfekte kulisse over deg. Vekkerklokken dagen derpå er kamelene som uler i morgengryet på sin vei over sanddunene.

3. Aqaba
Jordans milde klima og Aqaba- buktens tempererte badevann gjør Aqaba til den perfekte feriedestinasjon. Her ligger flotte hoteller som perler på en snor, enten du velger å bo i Tala Bay eller i Aqaba. Hvite sandstrender, palmesus og bølgebrus.
Aqaba er ingen badeby i den forstand som du er vant med fra Syden. Strandpromenaden ved selve byen er tettpakket med kafeer hvor vannpiperøyken ligger som et teppe over det hele. Servicen er ypperlig, og jordanerne er gjestfrie og vennlige mot alle som besøker deres vakre land.
Med andre ord er Aqaba perfekt for den som ønsker sol, bad, snorkling, vannsportaktiviteter og en behagelig temperatur – når vinterkulden og mørket har senket seg over Norge!

4. Dødehavet
Dødt som i graven og mer enn en klype salt… Dødehavet, som danner grensen mellom Jordan og Israel, er egentlig ikke et hav, men verdens laveste beliggende sjø. Det ligger 400 meter under havets overflate, og er dermed jordens laveste punkt. Saltinnholdet er på nesten 35 prosent, så intet levende kan overleve. Derav navnet Dødehavet. I tillegg til enorme mengder salt, inneholder sjøen mineraler, og herligheten fungerer derfor som et gigantisk spaanlegg. Her flyter du som en kork i vannet og kan lese favorittboken mens du bader.
Området er også det perfekte sted for rekreasjon og avslapning. Smør på med svart leire, få deg en god massasje og trekk inn den rene luften. Da får du krefter til å returnere til hverdagen hjemme!

5. Amman
Det historiske sentrum av Jordan er hovedstaden Amman. Byen er også et knutepunkt for landeveien til Aqaba, Jerusalem og Damaskus. De største severdighetene er ruiner etter romerne og bysantinerne som grunnla Amman på en av byens syv hauger. Utsikten fra Hercules- tempelet og ned over Amman er enestående i solnedgangstimene.

6. Jerash
Jerash setter deg flere tusen år tilbake i tid og havner midt i det romerske riket når du går under hvelvingene på triumfbuen. Denne romerske byen er så vel bevart, at man med litt godvilje og fantasi hører hestevognene rulle over marmorflisene, overklassen som rusler rundt i arkadene og gladiatorene som slåss for livet i den store arenaen. Restene av den 6500 år gamle byen ble oppdaget under sanddynene for 70 år siden, og er siden blitt gravd ut og restaurert. Mest imponerende er de store templene som reiser seg med enorme søyleganger, og det store teateret som troner akkurat slik det gjorde da den siste romerske gjest forlot det.
Velkommen til fortiden – og Jerash!

Jordan er et fredelig skattekammer av severdigheter – så kom og opplev magien du også!

REISEFORSLAG TIL JORDAN

FANTASTISKE JORDAN

VARIGHET: 8 Dager

I Jordan finner du en overdådig og imponerende by, skjult i en dal i ørkenen. Petra fascinerte tilreisende allerede da den hadde sin storhetstid fra cirka 400 år f.Kr., og den fascinerer fortsatt. Følg i Lawrence of Arabias fotspor og utforsk den spektakulære Wadi Rum- ørkenen, med sine dramatiske sandsteinklipper og myke daler. I Rødehavet, ved Aqaba- bukten derimot, er det flotte muligheter til og utforske livet under havoverflaten. Kongeriket Jordan venter på dere!

Les mer

OPPLEVELSER I JORDAN

Wadi Rum

I et ørkenland som Jordan kan det selvfølgelig ikke bare dreie seg om badeferie, selv om de fleste besøkende tilbringer store deler av oppholdet i badebyen Aqaba. I Wadi Rum er det ørken så langt øyet kan se, og de rustrøde sandsteinsfjellene Jabals reiser seg nesten 1700 meter mot himmelen. Dramatiske klippefremspring og topper stikker opp av myke, sandete daler.
Wadi Rum er akkurat det du forbinder med Lawrence of Arabia. De fleste utflukter inkluderer et besøk i en mindre dal, hvor ansiktet av datidens største arabiske frihetskjemper, Thomas Edward Lawrence, er hugget ut i klippen.

Les mer

Petra

Klippeveggene reiser seg mot himmelen og stenger solen ute. Gigantiske vegger omringer deg når du vandrer inn gjennom den trange inngangspassasjen. Tidvis opplyses stien av solstråler. Veggene har rester av hellige skrifter og de opprinnelige vannkanalene. Det tar vel en halvtime å spaserere den spektakulære veien, som ender ved et av verdens mest fantastiske byggverk: skattekammeret Al Khaznen. Petra en en oldtidsby som var nabateernes hovedstad og senter for karavanehandel. Byen hadde sin storhetstid fra cirka år 400 f. Kr. til cirka år 300 e. Kr.

Les mer

Dødehavet (Jordan)

ødehavet, som danner grensen mellom Jordan og Israel, er egentlig ikke et hav, men verdens lavest beliggende sjø. Den ligger 400 meter under havets overflate, og er dermed jordens laveste punkt. Saltinnholdet er på nesten 35 prosent, så intet levende kan overleve. Derfor navnet Dødehavet. I tillegg til enorme mengder salt, inneholder sjøen mineraler, og herligheten fungerer derfor som et gigantisk spaanlegg. Her flyter du som en kork i vannet. Området er også det perfekte sted for rekreasjon og avslapning. Smør på med svart leire, få deg en god massasje og trekk inn den rene luften.

Les mer

Aqaba

Jordans milde klima og Aqababuktens tempererte badevann gjør Aqaba til en perfekt feriedestinasjon. Her ligger flotte hotell som perler på en snor, enten du velger å bo i Tala Bay eller i Aqaba. Hvite sandstrender, palmesus og bølgebrus. Servicen er ypperlig, enten du snakker med hotellets personale eller han som jobber i nærbutikken, og jordanerne er gjestfrie og vennlige mot alle som besøker deres vakre land. Dette er ingen badeby i den formen du er vant til fra syden. Strandpromenaden ved selve byen er tettpakket med kafeer hvor vannpiperøyken ligger som et teppe over det hele.

Les mer

Aktiv i Jordan

Velkommen til kongeriket Jordan. For deg som vil virkelig ta og føle på landet, hva er vel bedre enn å gjøre det fra sykkelsetet og kamelryggen? Du ankommer Amman og setter kursen rett til Jerash, en av verdens best bevarte gamle romerske byer. Fortidens sus sniker seg innpå deg fra søylegangene , pilarene, den gamle triumfbuen og inn i tempelet bygget til Afrodites ære. I det romerske teateret hører du fortsatt gjenklangen av gammel underholdning og fester. Følg veien gjennom fjellene, på vei til Ajluon og citadellet som har stått siden korsfarernes tid. Du tar en stopp i Pella og ser de gamle ruinene etter byen.

Les mer

PRAKTISK INFORMASJON OM JORDAN

Nordmenn trenger visum for opphold i Jordan. Man kan kjøpe én- måneds single entry- visum ved ankomst til flyplassene i Amman og Aqaba, og ved alle grenseovergangene utenom King Hussein Bridge/ Allenby Bridge mot Vestbredden. Visum må betales kontant i jordanske dinarer (JOD 40). På flyplassene finnes det minibanker, med ved mindre grenseoverganger anbefales det å ha med betalingen i kontanter. Dersom man ønsker multi- entry visum må man imidlertid søke om visum på forhånd på den jordanske ambassaden i Belgia. Dersom man har ervervet norsk statsborgerskap relativt nylig, må man også søke om visum på forhånd hos ambassaden.
Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter utreise fra Jordan.

Skal du være mer enn to netter i Jordan, vil Unike Reiser hjelpe deg med visum. Da må du sende følgende informasjon til oss i god tid før avreise: Fullt navn (slik det står i passet), passnummer, fødselsdato, nasjonalitet, passet utstedelsesdato og utløpsdato. Visum vil bli ordnet gjennom vår samarbeidspartner i Jordan og er gratis. Merk at dette gjelder norske statsborgere.

Ved utreise fra Jordan over land må det betales en utreiseskatt på JOD 8 per person. Dette gjelder ikke ved utreise fra flyplass.

Ingen vaksinasjoner er obligatoriske. Ta gjerne Hepatitt A, Polio, stivkrampe og tyfoid.
Unike Reiser anbefaler å ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor for råd og informasjon.

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.
Klikk her for å lese reisebetingelsene.

Vi anbefaler alle å ha gyldig reiseforsikring uansett reisemål!

Rundt 90 prosent av Jordan består av ørken eller ørkenlignende terreng. Særlig mot øst er landskapet tørt, flatt og ubebodd, med endeløse vidder av sand og små bergknauser, bare sjelden avbrutt av en oase her og der. Lenger mot vest begynner høylandet med 1600-1700 meter høye tinder som faller bratt ned mot Jordan- elven. Denne elven, som er så viktig for kristne pilegrimer, utgjør grensen til Israel og Vestbredden. Den munner ut i verdens mest lavtliggende og mest saltinnholdige innsjø, Dødehavet, som ligger 408 meter under havoverflaten.
Klimaet er tørt ørkenklima, men de vestlige områdene har regntid fra november til april. Somrene er stekende varme, med 30 grader som termometerets yndlingstall. Vintrene har temperaturer på rundt 15 grader, med til tider isende kalde vinder, og til og med snø i de vestlige delene av landet. Byen Aqaba ved Rødehavet er likevel lun og behagelig hele året rundt.

Valutaen i Jordan er jordansk dinar (JOD) og fils, 1 jordansk dinar (JOD) = 1000 fils.

Ta med enten USD eller EUR som valuta, for man får ikke kjøpt jordanske dinarer hjemme.

Minibanker er lett tilgjengelige i Amman og de fleste steder turister ferdes. Visa, MasterCard og American Express aksepteres de fleste steder i storbyer, turiststeder og hoteller, og kan også benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibank. Vær oppmerksom på at kredittkort som regel sjekkes pr. telefon. Dersom det ikke oppnås forbindelse, må man bruke kontanter. Ha derfor alltid kontanter i reserve.

Under oppholdet blir du kjørt rundt av en av våre dyktige og kunnskapsrike sjåfør/guide, som snakker engelsk. Bussene har ikke helt samme standard som vi er vant til i Europa. Vi har naturligvis valgt den beste kategorien med aircondition der det er mulig.

Ved ankomst i Jordan blir du møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. Ved avreise blir du kjørt tilbake fra hotellet til flyplassen.

Tidsforskjellen mellom Norge og Jordan varierer alt etter som Norge har sommer – eller vintertid.
Tidsforskjell i forhold til Norge + 1 time ved sommertid og +2 timer ved vintertid.
Jordan stiller ikke klokken fra sommertid til vintertid.

Enkelte dager kan det være lange kjøreetapper, mellom 5-6 timer, avhengig av avreise- og ankomststed. Underveis er det mye spennende å se, både landskap og landsbyer. Det er vannflasker tilgjengelig i bilen. Det legges inn stopp underveis om ønskelig.
Husk at veistandarden i Jordan ikke er den samme som i Nord-Europa.

Unngå å drikke vann fra springen og kjøp heller flaskevann.

Hoteller og større restauranter har moderne/vestlige toaletter. Ute i byen kan du komme ut for såkalte pedaltoaletter og manglende toalettpapir. Standarden på offentlige toaletter eller ute på landet kan også forekomme primitiv. Ta selv med toalettpapir eller en pakke våtservietter og eventuelt desinfeksjonsgel (fås på apoteket hjemme). Da er ikke behovet for vann så påtrengende.

I Jordan har man en forholdsvis avslappet holdning til påkledningen. I nærheten av moskeer og andre hellige steder skal man vise respekt – også med påkledningen. Vi anbefaler at du er kledd slik at knær og skuldrer er dekket. Ta gjerne med et sjal eller en lett jakke som er tilgjengelig i vesken for sikkerhetsskyld.

Jordan er primært et muslimsk land, selv om det er religionsfrihet for alle religioner. Muslimske kvinner dekker ofte armer, ben og hår. Vestlige kvinner er ikke vant til det, men svært avslørende antrekk anses ikke som anstendig og konservativ påkledning er anbefalt for både menn og kvinner i den gamle delen av Amman (downtown) og utenfor byene. Shorts er sjelden brukt blant både menn og kvinner og vil passe dårlig i områden rundt «downtown» i Amman. I Aqaba virker det noe mindre strengt da de har mange vestlige turister og mange er blitt vant til å se noe mer lettkledde mennesker. Toppløs soling er imidlertid forbudt og badedrakt er foretrukket, men det er akseptert med bikini ved hotellbassengene.

På reisene våre kommer du i kontakt med stedets hverdagsliv og skikk og bruk. Det kan forekomme forhold du ikke er vant til, som for eksempel skikken med tips.
I mange land er tipssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det kan være en forventning om at lokalguider, sjåfører og andre som hjelper underveis på tuen mottar en viss sum i tips som takk for hjelpen. Reisens pris inkluderer ikke personlige tips, da det er en individuell og frivillig sak. Tipssystemet er samtidig en del av den kulturen man velger å besøke, og som vi derfor oppfordrer til at man følger og respekterer.

Regn med å legge til 10 % i tips på den samlede regningen ved restaurantbesøk.

NORGES BESTE REISEBLOGG 2019?

Vår egen globetrotter har besøkt mer enn 90 land og er nominert til beste norske reiseblogg i 2019.

UNIKE REISER

Unik kompetanse – uslåelig kundeservice

Hvorfor skal du reise med oss?

Internett har gjort verden mindre og det kan være lett å tenke at du ikke trenger noen andre til å planlegge og booke din reise. Stort sett så er vi enige i det. Ønsker du derimot tilgang til de beste opplevelsene, de lokale hemmelighetene, lokale konktaktpersoner som alltid er tilgjengelig og assistanse når du trenger det, så er vi ikke enige. Her har du noen eksempler på hva du får når du reiser med oss:

1. Trygghet

Vi er medlem av det norske reisegarantifondet og du er dekket av pakkereiseloven.

2. Kundeservice

Vi elsker det vi gjør og vi vil at du skal sitte igen med ditt livs beste minner når du har reist med oss. Med på kjøpet får du derfor alltid enestående kundeservice og unik kompetanse.

3. Unike reiser

Vi kjenner våre reisemål bedre enn de fleste og vi samarbeider kun med profesjonelle lokale aktører. Vi kan gi deg opplevelsene du ikke får booket på egenhånd.

4. Fornuftig pris

Vi er en seriøs norsk bedrift og vi ønsker å være kjent for å levere reiser av høy kvalitet til gode priser. Når du kjøper en reise av oss kan du være trygg på at vi følger sunne etiske regler.

Orlando 2

Vi anbefaler på det sterkeste å bestille tur til Florida av Unike Reiser!

Med et ferdig planlagt opplegg fra Unike reiser kunne vi nyte turen fra start til slutt. Alt gikk som planlagt med fly, leiebilen stod klar og hotellene var fantastiske. Vi var både på opplevelsesparker i Orlando og hadde strandferie i Fort Lauderdale.

Turen til Florida var en kjempeopplevelse for hele familien, med høyt tempo og mange inntrykk i Orlando, til en roligere uke fylt med sol, strand og mye bading i Fort Lauderdale. Hotellet i Fort Lauderdale hadde en fantastisk beliggenhet og var kun 1 min gange fra stranden.

Parker var forhåndsbestilt og opplevelsene i både Disney og Universal er noe jeg ønsker alle får oppleve. Vi ble også anbefalt en riddermiddag på Medieval Times, dette var en hyggelig og annerledes opplevelse med mat som måtte spises med hendene.

Vi hadde store fine hotellrom og veldig bra fasiliteter!
I tillegg fikk vi mange gode tips til steder vi kunne velge å besøke.

Dette er en opplevelse vi sent vil glemme og vi kommer garantert til å bestille vår neste reise gjennom Unike reiser.

Thomas

USA, Florida
Reiser til Zimbabwe

Dere hadde virkelig lagd en flott sommerferie til oss!

Ngoma safari lodge var helt fantastisk. For en beliggenhet, og for en luksus. Båtturen på Chobe var spekket med dyr- og fugleopplevelser. Vi spiste lunsj på båten omringet av elefanter som krysset elva.

Camelthorn var også et fint sted. De to første nettene var vi de eneste gjestene, så vi ble bare omtalt som the king and queen. Siste kvelden vi var der kom det en amerikansk gruppe, og da ble det dekket middagsbord for bare oss to ute ved bålplassen, med egen kelner hele kvelden. Amerikanerene måtte spise inne 😂. Et flott opphold med fantastiske ansatte!

Hwange var bare en eneste stor opplevelse. Masse løver tett på, løveunger på ca 4 uker, som nok gjerne ville inn i bilen til oss.

Vannhullet hvor vi satt i en "bunker" og så på elefantene var ubeskrivelig. Vi var der over 3 timer, og var tett på minst 150 elefanter i alle størrelser. Noen kom så nært at vi kunne tatt på snabelen.

Victoria fallene var supert, og hotellet var veldig bra.

Vilanculos var en perfekt, avslappende avslutning på turen. Passe stort, ikke overbefolket, og flotte ansatte. Hadde fin båttur til øyene, snorkling, og deilig mat.

Dette var en ferie vi aldri vil glemme, flott natur, fantastisk dyreliv, og de mest hyggelige og gjestfrie menneskene!

Nå er vi snart klare for Uganda, gleder oss veldig til en ny, stor Afrikaopplevelse.

Takk for at du lager de flotteste turene!

Marianne og Jan

Botswana, Zimbabwe, Sør-Afrika og Mosambik
Moldova 5

Helt topp tur!

Et myggestikk eller ti ødelegger ikke intrykket mitt av Moldova. Jeg følte meg velkommen som turist, og det satte jeg pris på.

Beklageligvis fikk jeg ikke testet ut restaurantene du anbefalte. Var rett og slett litt trøtt om kveldene.

Kofferten min hadde det ikke så travelt med å komme hjem, men jeg fikk akkurat melding om at den er kommet til Værnes.

Jeg kommer til å anbefale Moldova som reisemål, og dere som reisearrangør

Tusen takk for et flott opplegg!

Ha en fin dag

Ellen E

Moldova
Reiser til Moldova

Moldova var utrolig bra.

Alt fra sjåfør og guide til hoteller, mat og ikke minst vin.

Dere hadde lagt opp et veldig flott program til oss.

Alle sammen er strålende fornøyd!

Vi anbefaler dette på det sterkeste til andre!

Knut, Jon Arild, Erik, Lasse og Christer

Moldova
Reiser til Egypt

Hei, da er vi tilbake igjen fra Egypt. Dette har vært en fantastisk opplevelsestur for oss begge. Vi er meget fornøyde med servicen til Galaxia Tours. De møtte opp til alle avtalte tider og bistod med innsjekking på hotell, flyplasser osv og stilte med behagelige kjøretøyer når vi skulle på de mange utfluktene.

Vi må tilegne guiden vår, Nabil Anwar, et eget avsnitt. Han er en fantastisk person, meget kunnskapsrik, behagelig og rolig fremtoning - kort sagt: Han gjorde vår opplevelsesreise 110% vellykket! Han utviste også stor menneskekunnskap og tilpasset visningene slik at det passet oss på best mulig måte.

Vi opplevde hoteller og båt som meget komfortable og maten og servicen var upåklagelig gjennom hele reisen. Det eneste lille minus vi har å bemerke var hestedrosjen til tempelet i Luxor, som vi forstod var noe som var bestemt av myndighetene. Dette føltes noe utrygt og risikabelt. Dog er dette et ubetydelig minus for helhetsinntrykket vårt av reisen.

Dette ga absolutt mersmak og vi snakker allerede om å reise tilbake når det nye egyptiske museet åpner. Vi takker så mye for samarbeidet med dere og for organiseringen av en meget vellykket tur!

Vi gir Unike reiser våre beste anbefalinger og vi kommer mer enn gjerne tilbake til dere😄Hilsen historiefantastene Bodil og John 

Bodil og John 

Egypt

Beste safariopplevelser!!

Vi hadde en vidunderlig tur med Unike Reiser gjennom Masai Mara, Serengeti og Ngorogoro hvor naturopplevelsene stod i kø. Både planleggingen og gjennomføringen av turen gikk på skinner og turen ble et minne for livet som kan anbefales på det sterkeste. Hakuna Matata!

Kristin og Even

Kenya og Tanzania
Triple Creek Ranch 6

Meget fornøyd med opplegget deres og kommer til å anbefale dere til andre jeg kjenner!!!

Petter

Ranchopphold i USA
Triple Creek Ranch 6

Vi har hatt en «Kongetur» til USA og vi er strålende fornøyd begge to. Vi anbefaler gjerne opplegget og dere som turoperatør til alle kjente.

Tone og Veleik

USA, Sørstatene
Memphis 6

Vi vil bare takke dere for en fantastisk flott tur i Memphis. Vi hadde det så utrolig gøy og koselig.

Å kjøre bil der gikk som en drøm.

Margareth, Malin og Yasmin

Memphis USA
Machu Picchu

Det er ærlig talt ingenting jeg ikke var glad for på turen til Peru og Bolivia, kanskje noen av hotellrommene var litt stramme på plass, men jeg forventet det med 3 personer. Alt i alt en flott tur med at innholdsrikt program. Alle fly i rute og alle guider on time. Bare hyggelige og hjelpsomme mennesker har vi møtt på vår vei:-)

Takk for at dere arrangerte denne fantastiske turen!

Eirik, Cecilie og Jim

Peru og Bolivia
TUSCON, AZ -- at the White Stallion Ranch.
Photo by Mark Bedor

Vi hadde en strålende tur til White Stallion Ranch i USA – takk skal dere ha!

Jens Arne

White Stallion Ranch, USA

Alt i alt en helt perfekt bryllupsreise!

Vi hadde en fantastisk bryllupsreise, alle mennesker og steder og opplevelser var bedre enn vi hadde kunnet håpe på!

Servicen var upåklagelig, både i fra Moses, og i fra alle andre vi ble møtt av. Maten var fantastisk, ølen kald og god og været også perfekt😊

Kristoffer og Therese

Kenya
off road 1 – Kopi

Vanskelig å si hva som kunne vært bedre... 🙂

Alt fungerte bra. Hyggelige folk hele veien. Kred til Aston Martin gutta for sporty oppfølging uten store utsikter til salg. 😉 Kanskje litt puslete servering på Beer Factory med ett til to små plastkrus, men det var nok som spesifisert (og vi kunne kjøpe mer). Offroad kjøringen var morsom; hyggelige «pensjonister» som drev det, og vi fikk utfordret oss litt med teknisk vanskelig kjøring, ikke høy fart. Viktig at vi stoppet på veien dit og kjøpte oss noe nistemat for ingen servering på stedet.

Motorklubben

Skottland

Safari i Lake Nakuru var supert!
Camp Ashnil var helt supert, kan nesten ikke beskrives. Spesielt var det å være 30 cm unna en leopard, han satt rett utenfor bildøra. Helt vilt!

Vi stortrivdes på Chale. Helt super service, mat og drikke. Tror det er det fineste stedet jeg har vært. Det var virkelig en super tur, og safariopplevelsen ga mersmak. Takk for et supert opplegg, skal anbefale dere!

Silje og Kenneth

Kenya
Petra 1-min

Vi hadde en helt fantastisk tur og ble godt ivaretatt av alle i Jordan.

Vi er godt fornøyd med dere som turoperatør!

 Marianne og Jan 

Jordan
Reiser til Kenya

Fantastisk tur!

Vi hadde en kjempefin tur til Kenya, og opplevde det ekte Afrika.

En tur vi vil huske for livet 🙂

Rune og Camilla

Kenya

Bedre enn dette kan det vel ikke bli 🙂

Togturen med Shongololo Express fra Pretoria til Victoria Falls var helt fantastisk. Mange fine opplevelser og inntrykk. 

Turen var helt prima planlagt og gjennomført.

Absolutt et minne for livet.

Thor og Grethe

Shongololo Express, Sør-Afrika, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.
Serengeti nasjonalpark 3

Helt fantastisk ...

Vi har hatt en helt fantastisk reise i Tanzania og kommer til å anbefale Unike Reiser på det varmeste. Veldig profesjonelt og ryddig og dere har laget en flott tur med mange unike opplevelser!

Tone og Sindre

Tanzania

ER DU KLAR FOR DITT LIVS BESTE REISEOPPLEVSE?

ikke kom hjem fra ferie med den samme historien som alle andre... vær unik!ÅPNINGSTIDER
Mandag - Fredag: 09:00 - 17:00

KONTAKT OSS
Telefon: +47 40458517
E-post: post@unikereiser.no

POSTADRESSE
Statsminister Torps vei 5
1738 Borgenhaugen, Norway

Org. Nr. 916 190 603