REISER TIL CUBA

Når du reiser til Cuba merker du at du har krysset en grense. Kulturen, politikken, menneskene, bilene, tempoet – det er ikke uvanlig at du får en fornemmelse av å ha reist tilbake i tid.

Cubanerne i seg selv har veldig lite materialistisk, men Cuba har så uendelige mye. Kritthvite strender som bukter seg bortover, eggende salsarytmer som møter deg på hvert gatehjørne, duften av sigarer i små barer, lyden av gamle amerikanske biler og griser og høner i bakgården.

Da Christopher Columbus gikk i land på Cuba om morgenen den 27. oktober 1492 uttalte han følgende: «Dette er den vakreste øy et menneske noen gang har lagt sine øyne på». Columbus tok ikke feil. På Cuba feirer menneskene livet på gaten, under revolusjonær propaganda på falleferdige husvegger. Her er rasjoneringskort den eneste måten å livnære seg på. Havanna byr på gammel arkitektur, små og trange gater, livlige barer og historie. Enorme, bevokste klipper skyter opp som paddehatter midt i et flatt, veltrimmet landskap med tobakksåkre i Viñäles.

Gjenopplev revolusjonen og følg i Fidel Castros fotspor i Grisebukta, Santiago og Sierra Maestra – fjellene. Besøk mausoleet til ikonet Che Guevara i Santa Clara for deretter å nyte musikken i Bayamo og Camagüey. I Trinidad tilbringes dagene på stranden, men når kvelden kommer, rusler du rundt i trange smug, mens fargerike hus omringer deg.

Cuba byr på vandreturer i fjellene. Krystallblått hav lokker med en fargerik verden under havoverflaten og frister både til snorkling og dykking. Bli med på en båttur og se etter delfiner. Lær om landets rike historie i et av de mange museene. Du kan smake på rom og sigarer, samtidig som du får en introduksjon av hvordan disse produseres.

Mål krefter med blue marlin, sverdfisk og andre skapninger i havet under en spennende fiskeekspedisjon. Det er også mulig å oppleve den vakre øya fra sykkelsetet. Mens du tråkker av sted, vinker cubanske barn deg videre. Start livet som nygifte med å legge bryllupsreisen til fascinerende og romantiske Cuba.

Cuba er autentisk. Cuba er ekte. Cuba er kjærlighet. Cuba er stedet du vil forelske deg i. Cuba er rett og slett stedet hvor tiden stod stille og du ønsker å forbli her!

REISEFORSLAG TIL CUBA

DET EKTE CUBA

VARIGHET: 12 Dager

Når du reiser til Cuba merker du at du har krysset en grense. Kulturen, politikken, menneskene, bilene, tempoet – det er ikke uvanlig at du får en fornemmelse av å ha reist tilbake i tid. Havanna byr på gammel arkitektur, små og trange gater, livlige spisesteder og historie.

Les mer

FAMILIEFERIE PÅ MAGISKE CUBA

VARIGHET: 13 Dager

Cubanerne i seg selv har veldig lite materialistisk, men Cuba har så uendelig mye. Kritthvite strender som bukter seg bortover, eggende salsarytmer som møter deg på hvert gatehjørne, duften av sigarer i små barer, lyden av gamle amerikanske biler og griser og høner i bakgården.

Les mer

OPPLEV VESTLIGE CUBA

VARIGHET: 8 Dager

Da Christopher Columbus gikk i land på Cuba uttalte han følgende: ”Dette er den vakreste øy et menneske noen gang har lagt sine øyne på”. Han tok ikke feil! Enorme bevokste klipper skyter opp som paddehatter midt i et flatt, veltrimmet landskap med tobakksåkre i Viñales. Okser som trekker plogen etter seg visker ut skillet mellom fortid og nåtid.

Les mer

OPPLEVELSER PÅ CUBA

Varadero

Varadero er ensbetydende med sol, strand og mer sol og strand. Kubanske rytmer blandet med sol, kritthvite strender og turkisblått hav. Du kan ikke velge feil om det er dette du er på jakt etter.

Les mer

Valle de Viñales

Okser som trekker plogen etter seg, visker ut skillet mellom fortid og nåtid i Viñales. Ved soloppgang ligger palmelundene og de kuppelformede fjellknausene innhyllet i tåke med et vakkert, uvirkelig skjær i den frodige dalen. Du skal ikke mer enn 80 kilometer vest for Havanna før grønne fjell og en behagelig temperert luft avløser det flate landskapet langs hovedveien mot Pinar del Río.

Les mer

Trinidad

Gatene i Trinidad ble anlagt labyrintisk for å forvirre angripende sjørøvere og fører forbi en perlerad av prektige bygninger fra kolonitiden. Byens velholdte arkitektur fra 1700 – og 1800 – tallet står oppført på UNESCOs verdensarvliste. I den nesten bilfrie bykjernen kan du spasere rundt i ro og mak og beundre husenes søylekorridorer, romantiske trebalkonger samt dekorativ keramikk og smijernsgitter.

Les mer

Santiago de Cuba

Fra toppen av den gamle borgen, med utsikt over den speilblanke Santiago-bukten og Sierra Maestra – fjellenes grønne topper, sanser du hele Cubas historie: Skip lastet med gull og slaver, indianernes opprør, sjørøvernes herjingstog og partisanenes kamp i fjellene. Dramaet som skapte Cuba.

Les mer

Havanna

Solen får Havannas fine bygninger til å gløde som kobber, men den vakre kveldsbelysningen klarer ikke å skjule at mange hus ikke er blitt malt på et halvt århundre, og at de flotte kalksteinsarkadene er i ferd med å krakelere på grunn av saltholdige vinder som slynges inn over Havanna fra havet.

Les mer

PRAKTISK INFORMASJON OM CUBA

Norske statsborgere trenger visum (såkalt turistkort) og reiseforsikring for å besøke Cuba. Det må søkes om visum til Cuba i god tid før avreise hos den cubanske ambassaden i Oslo. Turistvisum gir tillatelse til opphold i 30 dager. Passet må være gyldig minst 6 måneder etter utreise.
Ved en eventuell bestilling av reisen vil du få nærmere informasjon om hvordan du søker om visum (turistkort). Visum koster fra NOK 470,- per person.

Det er ikke påbudt å vaksinere seg før innreise til Cuba, med mindre man kommer fra områder med kolera og gulfeber. I så tilfelle må man kunne dokumentere vaksinasjon. Malariaprofylakse er heller ikke påkrevd. Helsetilsynet anbefaler imidlertid at man vaksinerer seg mot difteri og tetanus (stivkrampe) samt mot hepatitt A (smittsom leverbetennelse), eventuelt i kombinasjon med hepatitt B. Ved lenger opphold kan det være aktuelt med vaksine mot tyfoidfeber.
I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.
Klikk her for å lese reisebetingelsene.

Vi anbefaler alle å ha gyldig reiseforsikring uansett reisemål!

Beskjedne mengder regn og behagelige milde temperaturer gjør februar, mars og april til ideelle reisemåneder på Cuba. Fra mai går det mot sommer med høyere temperaturer og fuktigere klima, med gjennomsnittelig ti regnværsdager i måneden mellom juni og oktober. Sommeren er på sitt heteste på Øst- Cuba rundt Santiago de Cuba og Guantánamo, hvor den fuktige varmen ofte sniker seg opp over 35 grader i juli og august.
Selv om orkaner ikke er et årlig fenomen, kan man risikere at de treffer Cuba fra juni til oktober.
I høysesongen for turister, fra 22. til 31.desember samt januar, februar og 15.juli til 31.august, stiger prisene på hotellene og privat innkvartering 10 til 15 prosent de fleste steder.

Visa er det eneste kortet som fungerer i minibanker. Ved uttak i minibanker blir man belastet med et (vanlig) gebyr. Master Card godtas bare noen få steder. American Express, Diners og andre kredittkort tilsluttet bank i USA aksepteres ikke (jf. USAs handelsblokade).
Det aksepteres heller ikke tilsvarende reisesjekker.

Det er minibanker i de fleste store byer, men begrenset på landet. Merk at det kan være problematisk å få ut penger i minibanker da disse ofte er tomme for penger.
Du kan alltid ta ut penger direkte i bankene. Da trenger du Visa- kort, pass, turistkort og ofte navnet på hotellet du bor på.

Busser og biler på Cuba har ikke helt den samme standarden som vi kjenner fra Nord-Europa. Unike Reiser gjør naturligvis alt som er mulig for å få god standard på busser og biler som brukes.

Ved ankomst i Cuba blir du møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. Ved avreise blir du kjørt tilbake fra hotellet til flyplassen.

Norsk tid minus 6 timer. Man skifter mellom sommer- og vintertid på Cuba, slik vi gjør i Norge, men fra vinter- til sommertid skifter man to uker tidligere enn i Norge.

Hvor mye bagasje du har lov til å ha med deg, varierer med hvilket flyselskap du benytter. Vanligvis er det 10 kilo håndbagasje og 20 kilo innsjekket bagasje.
Har du tenkte deg på fottur, bør du i tillegg til tursko også ha med deg TEVA- sandaler og regnjakke. En fleece- eller ulljakke er alltid godt å ha, også fordi de luftkondisjonerte bussene kan være kalde. Ellers bør kofferten hovedsakelig inneholde sommerklær samt kaps, solhatt, lommelykt og myggspray.

Man kan drikke kranvann hvis man koker det først, men det smaker ikke godt. Kjøp i stedet kildevann på flaske, som selges i de fleste supermarkeder og kiosker, enten med kullsyre (aqua mineral con gas) eller uten kullsyre (aqua mineral sin gas).

På Cuba er hygienen på et noe lavere nivå enn i Vest- Europa. På dyrere hoteller samt i mange casas particulares er derimot toalettene ofte glimrende. Ute i byen, på museer og på landet kan man komme ut for såkalte pedaltoaletter og manglende toalettpapir. Standarden på offentlige toaletter eller ute på landet kan forekomme primitiv.
Ta selv med toalettpapir eller en pakke våtservietter og eventuelt hånddesinfeksjonsmiddel. Da er ikke behovet for vann så påtrengende.
Merk også at det er vanlig og ikke kaste toalettpapiret i selve toalett, men i en søppeldunk ved siden av.

Det er to gyldige myntenheter på Cuba: Cuban convertible peso (CUC) og peso cubano (CUP).
CUP er de alminnelige kubanernes valuta. Kubanerne må forholde seg til begge myntenheter da lønningene utbetales i peso cubano mens mange varer selges kun i CUC. Som besøkende forholder man seg stort sett bare til CUC og nesten aldri bruk av CUP. De fleste varer betales med CUC.

1 CUC = cirka 24 peso cubano (CUP).
1 CUC = cirka 1 amerikansk dollar

Det kan være greit å ta med et beløp i euro (ikke amerikanske dollar da vekslingskursen på USD er høyere enn på andre valutaer). De veksles så til CUC (pesos convertibles) ved ankomst på Cuba.
Du kan veksle CUC tilbake til euro på flyplassen før du flyr hjem til Norge. Når man veksler ved ankomst får man CUC og en kvittering på at man har vekslet. Ta vare på kvitteringen slik at du kan veksle tilbake til euro på flyplassen før man reiser hjem.

Stort sett alle plasser der det kommer turister, vil være vist i CUC. Ta gjerne med deg noen euro i mindre sedler, siden de flere steder kan brukes som direkte betalingsmiddel.

Husk at du kun bruker godkjente vekslingssteder (bank eller vekslingskontorer) og IKKE veksler på gaten. Det har forekommet at turister har blitt lurt ved å veksle av mannen på gaten, siden man får CUP i stedet for CUC.
Det statlige vekslingskontoret heter Cadeca, eller du kan benytte en av de mange bankene.

På Cuba er driks vanlig praksis i turistbransjen. Det er normalt at man som reisende betaler driks til bussjåfør, lokalguider, hotellpikkoloer, på restauranter osv.
Barer, kafeer, nattklubber og restauranter på hoteller vil ofte legge på 10-15 prosent i ”service charge” på de oppgitte prisene. Dette vil fremgå på regningen, men i tillegg vil det å legge til ytterligere 5 prosent av den samlede regningen i drikkepenger til servitøren.
I tillegg til dette forventes at stuepiker, toalettpassere og andre servicepersonale du møter på din vei, også får litt driks.
Reisen inkluderer ikke tips ettersom det er et individuelt anliggende, og tipssystemet er en del av den kulturen du velger å besøke, og som du bør respektere. For ordens skyld understreker vi at det er frivillig om – og hvor mye – du vil gi i tips.

Innkvartering i casa particulares (”private hjem”) handler om å heve alminnelige familiers dårlige økonomi og gi dem adgang til hard valuta ved å leie ut rom i sine private hjem. De er en type ”Bed & Breakfast” hvor man får et unikt innblikk i kubanske familiers livsstil, i form av for eksempel familiemønstre (mange generasjoner lever ofte sammen) samt interiørtrender (kubanske hjem bugner av det vi i vår del av verden ofte anser som kitsch, for eksempel hjortehoder av plast, hjerteformede veggur av plast og skrikende røde sofaer, også i plast). Mange vertsfamilier er også villige til å diskutere diverse kubanske samfunnsspørsmål med fremmede gjester.

NORGES BESTE REISEBLOGG 2019?

Vår egen globetrotter har besøkt mer enn 90 land og er nominert til beste norske reiseblogg i 2019.

UNIKE REISER

Unik kompetanse – uslåelig kundeservice

Hvorfor skal du reise med oss?

Internett har gjort verden mindre og det kan være lett å tenke at du ikke trenger noen andre til å planlegge og booke din reise. Stort sett så er vi enige i det. Ønsker du derimot tilgang til de beste opplevelsene, de lokale hemmelighetene, lokale konktaktpersoner som alltid er tilgjengelig og assistanse når du trenger det, så er vi ikke enige. Her har du noen eksempler på hva du får når du reiser med oss:

1. Trygghet

Vi er medlem av det norske reisegarantifondet og du er dekket av pakkereiseloven.

2. Kundeservice

Vi elsker det vi gjør og vi vil at du skal sitte igen med ditt livs beste minner når du har reist med oss. Med på kjøpet får du derfor alltid enestående kundeservice og unik kompetanse.

3. Unike reiser

Vi kjenner våre reisemål bedre enn de fleste og vi samarbeider kun med profesjonelle lokale aktører. Vi kan gi deg opplevelsene du ikke får booket på egenhånd.

4. Fornuftig pris

Vi er en seriøs norsk bedrift og vi ønsker å være kjent for å levere reiser av høy kvalitet til gode priser. Når du kjøper en reise av oss kan du være trygg på at vi følger sunne etiske regler.

Orlando 2

Vi anbefaler på det sterkeste å bestille tur til Florida av Unike Reiser!

Med et ferdig planlagt opplegg fra Unike reiser kunne vi nyte turen fra start til slutt. Alt gikk som planlagt med fly, leiebilen stod klar og hotellene var fantastiske. Vi var både på opplevelsesparker i Orlando og hadde strandferie i Fort Lauderdale.

Turen til Florida var en kjempeopplevelse for hele familien, med høyt tempo og mange inntrykk i Orlando, til en roligere uke fylt med sol, strand og mye bading i Fort Lauderdale. Hotellet i Fort Lauderdale hadde en fantastisk beliggenhet og var kun 1 min gange fra stranden.

Parker var forhåndsbestilt og opplevelsene i både Disney og Universal er noe jeg ønsker alle får oppleve. Vi ble også anbefalt en riddermiddag på Medieval Times, dette var en hyggelig og annerledes opplevelse med mat som måtte spises med hendene.

Vi hadde store fine hotellrom og veldig bra fasiliteter!
I tillegg fikk vi mange gode tips til steder vi kunne velge å besøke.

Dette er en opplevelse vi sent vil glemme og vi kommer garantert til å bestille vår neste reise gjennom Unike reiser.

Thomas

USA, Florida
Reiser til Zimbabwe

Dere hadde virkelig lagd en flott sommerferie til oss!

Ngoma safari lodge var helt fantastisk. For en beliggenhet, og for en luksus. Båtturen på Chobe var spekket med dyr- og fugleopplevelser. Vi spiste lunsj på båten omringet av elefanter som krysset elva.

Camelthorn var også et fint sted. De to første nettene var vi de eneste gjestene, så vi ble bare omtalt som the king and queen. Siste kvelden vi var der kom det en amerikansk gruppe, og da ble det dekket middagsbord for bare oss to ute ved bålplassen, med egen kelner hele kvelden. Amerikanerene måtte spise inne 😂. Et flott opphold med fantastiske ansatte!

Hwange var bare en eneste stor opplevelse. Masse løver tett på, løveunger på ca 4 uker, som nok gjerne ville inn i bilen til oss.

Vannhullet hvor vi satt i en "bunker" og så på elefantene var ubeskrivelig. Vi var der over 3 timer, og var tett på minst 150 elefanter i alle størrelser. Noen kom så nært at vi kunne tatt på snabelen.

Victoria fallene var supert, og hotellet var veldig bra.

Vilanculos var en perfekt, avslappende avslutning på turen. Passe stort, ikke overbefolket, og flotte ansatte. Hadde fin båttur til øyene, snorkling, og deilig mat.

Dette var en ferie vi aldri vil glemme, flott natur, fantastisk dyreliv, og de mest hyggelige og gjestfrie menneskene!

Nå er vi snart klare for Uganda, gleder oss veldig til en ny, stor Afrikaopplevelse.

Takk for at du lager de flotteste turene!

Marianne og Jan

Botswana, Zimbabwe, Sør-Afrika og Mosambik
Moldova 5

Helt topp tur!

Et myggestikk eller ti ødelegger ikke intrykket mitt av Moldova. Jeg følte meg velkommen som turist, og det satte jeg pris på.

Beklageligvis fikk jeg ikke testet ut restaurantene du anbefalte. Var rett og slett litt trøtt om kveldene.

Kofferten min hadde det ikke så travelt med å komme hjem, men jeg fikk akkurat melding om at den er kommet til Værnes.

Jeg kommer til å anbefale Moldova som reisemål, og dere som reisearrangør

Tusen takk for et flott opplegg!

Ha en fin dag

Ellen E

Moldova
Reiser til Moldova

Moldova var utrolig bra.

Alt fra sjåfør og guide til hoteller, mat og ikke minst vin.

Dere hadde lagt opp et veldig flott program til oss.

Alle sammen er strålende fornøyd!

Vi anbefaler dette på det sterkeste til andre!

Knut, Jon Arild, Erik, Lasse og Christer

Moldova
Reiser til Egypt

Hei, da er vi tilbake igjen fra Egypt. Dette har vært en fantastisk opplevelsestur for oss begge. Vi er meget fornøyde med servicen til Galaxia Tours. De møtte opp til alle avtalte tider og bistod med innsjekking på hotell, flyplasser osv og stilte med behagelige kjøretøyer når vi skulle på de mange utfluktene.

Vi må tilegne guiden vår, Nabil Anwar, et eget avsnitt. Han er en fantastisk person, meget kunnskapsrik, behagelig og rolig fremtoning - kort sagt: Han gjorde vår opplevelsesreise 110% vellykket! Han utviste også stor menneskekunnskap og tilpasset visningene slik at det passet oss på best mulig måte.

Vi opplevde hoteller og båt som meget komfortable og maten og servicen var upåklagelig gjennom hele reisen. Det eneste lille minus vi har å bemerke var hestedrosjen til tempelet i Luxor, som vi forstod var noe som var bestemt av myndighetene. Dette føltes noe utrygt og risikabelt. Dog er dette et ubetydelig minus for helhetsinntrykket vårt av reisen.

Dette ga absolutt mersmak og vi snakker allerede om å reise tilbake når det nye egyptiske museet åpner. Vi takker så mye for samarbeidet med dere og for organiseringen av en meget vellykket tur!

Vi gir Unike reiser våre beste anbefalinger og vi kommer mer enn gjerne tilbake til dere😄Hilsen historiefantastene Bodil og John 

Bodil og John 

Egypt

Beste safariopplevelser!!

Vi hadde en vidunderlig tur med Unike Reiser gjennom Masai Mara, Serengeti og Ngorogoro hvor naturopplevelsene stod i kø. Både planleggingen og gjennomføringen av turen gikk på skinner og turen ble et minne for livet som kan anbefales på det sterkeste. Hakuna Matata!

Kristin og Even

Kenya og Tanzania
Triple Creek Ranch 6

Meget fornøyd med opplegget deres og kommer til å anbefale dere til andre jeg kjenner!!!

Petter

Ranchopphold i USA
Triple Creek Ranch 6

Vi har hatt en «Kongetur» til USA og vi er strålende fornøyd begge to. Vi anbefaler gjerne opplegget og dere som turoperatør til alle kjente.

Tone og Veleik

USA, Sørstatene
Memphis 6

Vi vil bare takke dere for en fantastisk flott tur i Memphis. Vi hadde det så utrolig gøy og koselig.

Å kjøre bil der gikk som en drøm.

Margareth, Malin og Yasmin

Memphis USA
Machu Picchu

Det er ærlig talt ingenting jeg ikke var glad for på turen til Peru og Bolivia, kanskje noen av hotellrommene var litt stramme på plass, men jeg forventet det med 3 personer. Alt i alt en flott tur med at innholdsrikt program. Alle fly i rute og alle guider on time. Bare hyggelige og hjelpsomme mennesker har vi møtt på vår vei:-)

Takk for at dere arrangerte denne fantastiske turen!

Eirik, Cecilie og Jim

Peru og Bolivia
TUSCON, AZ -- at the White Stallion Ranch.
Photo by Mark Bedor

Vi hadde en strålende tur til White Stallion Ranch i USA – takk skal dere ha!

Jens Arne

White Stallion Ranch, USA

Alt i alt en helt perfekt bryllupsreise!

Vi hadde en fantastisk bryllupsreise, alle mennesker og steder og opplevelser var bedre enn vi hadde kunnet håpe på!

Servicen var upåklagelig, både i fra Moses, og i fra alle andre vi ble møtt av. Maten var fantastisk, ølen kald og god og været også perfekt😊

Kristoffer og Therese

Kenya
off road 1 – Kopi

Vanskelig å si hva som kunne vært bedre... 🙂

Alt fungerte bra. Hyggelige folk hele veien. Kred til Aston Martin gutta for sporty oppfølging uten store utsikter til salg. 😉 Kanskje litt puslete servering på Beer Factory med ett til to små plastkrus, men det var nok som spesifisert (og vi kunne kjøpe mer). Offroad kjøringen var morsom; hyggelige «pensjonister» som drev det, og vi fikk utfordret oss litt med teknisk vanskelig kjøring, ikke høy fart. Viktig at vi stoppet på veien dit og kjøpte oss noe nistemat for ingen servering på stedet.

Motorklubben

Skottland

Safari i Lake Nakuru var supert!
Camp Ashnil var helt supert, kan nesten ikke beskrives. Spesielt var det å være 30 cm unna en leopard, han satt rett utenfor bildøra. Helt vilt!

Vi stortrivdes på Chale. Helt super service, mat og drikke. Tror det er det fineste stedet jeg har vært. Det var virkelig en super tur, og safariopplevelsen ga mersmak. Takk for et supert opplegg, skal anbefale dere!

Silje og Kenneth

Kenya
Petra 1-min

Vi hadde en helt fantastisk tur og ble godt ivaretatt av alle i Jordan.

Vi er godt fornøyd med dere som turoperatør!

 Marianne og Jan 

Jordan
Reiser til Kenya

Fantastisk tur!

Vi hadde en kjempefin tur til Kenya, og opplevde det ekte Afrika.

En tur vi vil huske for livet 🙂

Rune og Camilla

Kenya

Bedre enn dette kan det vel ikke bli 🙂

Togturen med Shongololo Express fra Pretoria til Victoria Falls var helt fantastisk. Mange fine opplevelser og inntrykk. 

Turen var helt prima planlagt og gjennomført.

Absolutt et minne for livet.

Thor og Grethe

Shongololo Express, Sør-Afrika, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.
Serengeti nasjonalpark 3

Helt fantastisk ...

Vi har hatt en helt fantastisk reise i Tanzania og kommer til å anbefale Unike Reiser på det varmeste. Veldig profesjonelt og ryddig og dere har laget en flott tur med mange unike opplevelser!

Tone og Sindre

Tanzania

ER DU KLAR FOR DITT LIVS BESTE REISEOPPLEVSE?

ikke kom hjem fra ferie med den samme historien som alle andre... vær unik!ÅPNINGSTIDER
Mandag - Fredag: 09:00 - 17:00

KONTAKT OSS
Telefon: +47 40458517
E-post: post@unikereiser.no

POSTADRESSE
Statsminister Torps vei 5
1738 Borgenhaugen, Norway

Org. Nr. 916 190 603