Din personlige turoperatør!

Unike Reiser AS ble etablert i 2015 og har siden den gang levert hundrevis av drømmereiser til fornøyde kunder. Personene bak selskapet har lang erfaring fra reiselivsbransjen og har selv reist verden rundt. Vi kan vise til gode resultater og mange fornøyde referansekunder.

I Unike Reiser er vi lidenskapelig opptatt av at du får oppfylt din reisedrøm og at du blir så fornøyd at du anbefaler oss videre. Foruten å være eksperter på unike reiser i USA, Afrika, Asia, Europa, Midtøsten og Karibia så har vi høy kompetanse på IT, logistikk og kundeservice.

Vi har et solid nettverk med profesjonelle samarbeidspartnere på alle våre reisemål og du vil alltid føle deg godt ivaretatt når du reiser med oss.

  • Vi er medlem av Reisegarantifondet
  • Vi kjenner våre destinasjoner godt
  • Vi har lang erfaring fra reiselivsbransjen
  • Vi skreddersyr hver reise slik at DU får din drøm oppfylt
  • Vi leverer produkter av unik og høy kvalitet
  • Vi behandler alle våre kunder unikt, akkurat som våre reiser
  • Vi har profesjonelle samarbeidspartnere ved alle våre reisemål
  • Vi elsker å reise – akkurat som deg
  • Du mottar detaljerte og innholdsrike programmer og avreiseinformasjon
  • Vi gir det lille ekstra som setter prikken over i’en for reisen din

 

OPPFYLL DRØMMEN I DAG!

 ... den frister og lokker med spennende steder du bare har hørt om eller sett på tv. Det rykker og river i reisefoten, og kofferten er nesten pakket. Verden ligger der ute og venter på deg. Hvorfor ikke bli med oss på en spennende og eventyrlig reise til steder du så lenge har drømt om?

Vi i Unike Reiser har selv fartet jorden rundt og forelsket oss i den ene destinasjonen etter den andre. Det er en evig kjærlighetsdans hvor musikken ikke stilner og inntrykksboksen aldri fylles. Det er ingen vaksine mot reisefeber – og den eneste kuren er å fortsette å reise.

Ingen reisemål er like. Har du besøkt Kenya og forelsket deg i safarilivet, prøv Malawi eller Zambia neste gang. Var du på en lang ferie og trenger bare noen dagers hvile? Legg turen til en av Polens spennende byer eller Marokko. Valgte du sol og bad sist gang, ja da passer det kanskje med en Kjør-Selv ferie i USA eller Sør-Afrika. Ferie med barn sist gang? Ta en romantisk langhelg på Island da vel.

Alle våre destinasjoner har sitt særpreg. Det er nettopp dette vi vil at våre reisende skal oppleve. Møt menneskene, se naturen, bli ett med kulturen, lær om historien – med andre ord: Bli ett med landet dere besøker. Derfor har vi valgt navnet Unike Reiser. Fordi en hver reise er unik! Akkurat som våre reisende. Vi skreddersyr programmet etter ditt ønske.

Reiseplanlegging

Vi har opplevd store deler av verden og har et nettverk av profesjonelle agenter, operatører, hoteller og partnere, verden rundt. La oss planlegge din neste reise.

Priser

Som godkjent turoperatør har vi  gode avtaler med tilbydere på alle våre reisemål. Vi sikrer deg gode priser og god service – før, under og etter reisen.

Personlig kundeservice

Det ligger mange timers arbeid bak alle tilbud fra oss og ingenting er overlatt til tilfeldighetene eller automatiske apper. Vi ønsker å bli husket for god service av våre kunder.

Memphis USA

Vi vil bare takke dere for en fantastisk flott tur i Memphis. Vi hadde så utrolig gøy og koselig. Å kjøre bil der gikk som en drøm.

Hilsen Margareth, Malin og Yasmin

White Stallion Ranch

Vi hadde en strålende tur til White Stallion Ranch i USA – takk skal dere ha!

Hilsen Jens Arne

Beste safariopplevelser!!

Vi hadde en vidunderlig tur med Unike Reiser gjennom Masai Mara, Serengeti og Ngorogoro hvor naturopplevelsene stod i kø. Guidene våre strakte seg i det lengste for å gi oss best mulig nærkontakt med både dyr og natur. Vi fikk se alle de fem store og ikke minst alle kattedyrene og de store gnu-/sebraflokkene som var vårt store ønske. Guidene bidro også rent sosialt og spiste stort sett alle måltider sammen med oss. De bød med andre ord på seg selv.

Gjestfriheten i campene var også upåklagelig. I Ol Moran fikk vi fortreffelig, personlig oppvartning og gutta i Serengeti Kati Kati Tented Camp var helt herlige. Når vi dessuten hadde bøfler, hyener og sebraer ruslende rundt teltveggene ble overnattingene i Kati Kati skikkelig stas! Vi fikk også en perfekt avslutning på vår safari i Ngorogoro Sopa Lodge som var ren luksus med sin nydelige utsikt over Ngorogoro-krateret.

Både planleggingen og gjennomføringen av turen gikk på skinner og turen ble et minne for livet som kan anbefales på det sterkeste. Hakuna Matata!

Hilsen Kristin og Even

Peru og Bolivia

Det er ærlig talt ingenting jeg ikke var glad for på turen til Peru og Bolivia, kanskje noen av hotellrommene var litt stramme på plass, men jeg forventet det med 3 personer. Alt i alt en flott tur med at innholdsrikt program. Alle fly i rute og alle guider on time. Bare hyggelige og hjelpsomme mennesker har vi møtt på vår vei:-)

Takk for at dere arrangerte denne fantastiske turen

Eirik, Cecilie og Jim

Ranchopphold i USA

Meget fornøyd med opplegget deres og kommer til å anbefale dere til andre jeg kjenner!!!

  - Hilsen Petter

Alt i alt en helt perfekt bryllupsreise!

Vi hadde en fantastisk bryllupsreise, alle mennesker og steder og opplevelser var bedre enn vi hadde kunnet håpe på!

Servicen var upåklagelig, både i fra Moses, og i fra alle andre vi ble møtt av.

Vi var jo litt slitne i begynnelsen, men det var perfekt med mye action de første dagene, og så strandliv på slutten.

Maten var fantastisk, ølen kald og god og været også perfekt😊

Alt i alt en helt perfekt bryllupsreise!

Flyreisen i fra Masai Mara til Ukundu var litt shaky, men ned kom vi, og det kommer jo også til å bli et morsomt minne😊

Tusen takk for at vi fikk oppleve magiske Kenya!

- Kristoffer og Therese

Vanskelig å si hva som kunne vært bedre... 🙂

Alt fungerte bra. Hyggelige folk hele veien. Kred til Aston Martin gutta for sporty oppfølging uten store utsikter til salg. 😉 Kanskje litt puslete servering på Beer Factory med ett til to små plastkrus, men det var nok som spesifisert (og vi kunne kjøpe mer). Offroad kjøringen var morsom; hyggelige «pensjonister» som drev det, og vi fikk utfordret oss litt med teknisk vanskelig kjøring, ikke høy fart. Viktig at vi stoppet på veien dit og kjøpte oss noe nistemat for ingen servering på stedet.

  - Hilsen Motorklubben

Safari i Lake Nakuru var supert!
Camp Ashnil var helt supert, kan nesten ikke beskrives. Spesielt var det å være 30 cm unna en leopard, han satt rett utenfor bildøra. Helt vilt!

Vi stortrivdes på Chale. Helt super service, mat og drikke. Tror det er det fineste stedet jeg har vært.

Det var virkelig en super tur, og safariopplevelsen ga mersmak. Takk for et supert opplegg, skal anbefale dere!

  - Silje og Kenneth

Vi hadde en helt fantastisk tur og ble godt ivaretatt av alle i Jordan.

Vi er godt fornøyd med dere som turoperatør!

  - Marianne og Jan 

Fantastisk tur!

Vi hadde en kjempefin tur til Kenya, og opplevde det ekte Afrika.

En tur vi vil huske for livet 🙂

  - Rune og Camilla

Bedre enn dette kan det vel ikke bli 🙂

Togturen med Shongololo Express fra Pretoria til Victoria Falls var helt fantastisk. Mange fine opplevelser og inntrykk. 

Turen var helt prima planlagt og gjennomført.

Absolutt et minne for livet.

  - Thor og Grethe

Helt fantastisk ...

Vi har hatt en helt fantastisk reise i Tanzania og kommer til å anbefale Unike Reiser på det varmeste. Veldig profesjonelt og ryddig og dere har laget en flott tur med mange unike opplevelser!

- Tone og Sindre

UNIKE REISER I SOSIALE MEDIER