NEHIMBA LODGE

SPØR OSS OM PRIS

– Hvor du bor blant elefantene!

Nehimba Lodge ligger lunt og trygt i en privat del av den nordlige delen av Hwange nasjonalpark. Her kombineres luksuriøs overnatting med afrikansk sjarm. Denne lodgen er designet for å legge til rette for den ultimate safariopplevelsen.

Ingen dager er like på Nehimba, og safariopplevelsene er skreddersydd etter gjestenes ønske, og inkluderer safari med bil, fotsafari og safari om natten. Alle tre valgene byr på spennende møter med dyrene, men på ulike måter. Safari etter mørkets frembrudd gir sjansen til å observere dyr som er aktive om natten.

Enten du velger å følge i de store fotsporene til en elefantflokk ifølge med en kunnskapsrik guide om morgenen, eller tilbringe ettermiddagen med å speide utover vannhullet fra bassenkanten, tar du garantert med deg minner som varer livet ut!

Nehimba tilbyr 9 store og flotte safaritelt, som alle har utsikt mot vannhullet. Alle teltene er komfortabelt innredet, og har privat balkong, en-suite bad med badekar og utendørsdusj (skjermet), myggnetting, hårføner, vifte, morgenkåpe, safe og vannkoker.
To av teltene er for familier.

Hovedbygningen er åpen, med stråtak, og består av bar, lounge og spiseområde med utsikt mot vannhullet. Det er også utendørsbasseng og gratis WiFi i fellesområdene.

All safari skjer i Hwange nasjonalpark, en uoppdaget perle. Denne spektakulære parken er Zimbabwes største, og strekker seg utover med imponerende 14 000 kvadratkilometer. Den er hjem til mer enn 100 dyrearter (inkludert De fem store) og 400 fuglearter.

Safari kan oppleves på flere måter. Det er den tradisjonelle safari med åpen bil (morgen og ettermiddag). Du kan også tilbringe hele dagen på safari, med pikniklunsj underveis. Ønsker du å oppleve Hwange i et helt annet ”lys”, er nattsafari tingen. Da kan du se dyrene som er aktive etter mørkets frembrudd. Spesielle lyskaster gjør at du får sjansen til å se hyener, piggsvin, diverse kattedyr og kanskje til og med en leopard på jakt!

Ikke langt fra campen ligger Grannies Pan. Her er det satt opp en plattform som gir deg mulighet til å se den fantastiske solnedgangen og dyrene som kommer for å drikke.
Nehimba Seeps er et beskyttet område inne i parken. Vannkilden er én av få som er tilgjengelig året rundt, og ble tidligere brukt av San-folket. I dag er det elefanter som ankommer.
Mandavu Dam byr på flotte muligheter til å se dyr og fugler. Her inntas en brunsj, mens du nyter utsikten.

Merk at barn under 7 år ikke er tillatt på Nehimba.

Nehimba Lodge ligger 3-4 timers kjøretur fra Victoria Falls. To tredjedeler er gjennom Hwange nasjonalpark.

På Nehimba bor du omtrent sammen med elefantene! Lodgen er luksuriøs og det oser Afrika av hele området. Safariopplevelsene er fantastiske. Et opphold på Nehimba går rett inn på Topp Ti Listen over opplevelser du må ha med deg!

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING I ZIMBABWE

Nehimba Lodge

Ingen dager er like på Nehimba, og safariopplevelsene er skreddersydd etter gjestenes ønske, og inkluderer safari med bil, fotsafari og safari om natten. Alle tre valgene byr på spennende møter med dyrene, men på ulike måter. Safari etter mørkets frembrudd gir sjansen til å observere dyr som er aktive om natten.

Les mer

Zambezi Sands

Lekre Zambezi Sands ligger på elvebredden av den mektige Zambezi – elven, i den vestlige delen av Zambezi nasjonalpark. De spektakulære Victoria Falls er kun en times minutter unna med bil. Et opphold på Zambezi Sands gir deg ikke bare vakker natur og luksus, men også et stort utvalg aktiviteter. Lodgen tilbyr 8 luksustelt som alle ligger ved elvebredden. Hvert telt har egen splash pool, veranda, store bad, minibar, takvifte, hårføner, myggnett, safe og badekåper.

Les mer

Camelthorn Lodge

Denne flotte lodgen ligger i vakre omgivelser vest for Ngamo, i ytterkanten av det sørvestlige hjørnet av Hwange nasjonalpark. Camelthorn er unik i sin stil og design, og strategisk plassert rundt et eldgammelt og gedigent camelthorn tre. Under et opphold her få du en spektakulær villmarkopplevelse. Camelthorn tilbyr 8 luksuriøse villatelt med veranda på bakkenivå, store bad, peis, takvifte, te/kaffekoker, hårføner, myggnett, badekåper, safe og minibar.

Les mer

Bomani Tented Lodge

Denne luksuriøse lodgen ligger i en privat del av det spektakulære Ngamo Plain, i den nesten uberørte sørvestlige delen av Hwange nasjonalpark. Bomani er kjent for sitt unike landskap, hvor store flokker med elefanter trasker i rolig tempo forbi deg.
Elefanter kan ikke klokken – og den glemmer du også under oppholdet. Her eksisterer ikke timeplaner eller rutetabeller. Personalet legger vekt på at din tid bestemmes av deg. Det er jo du som er på ferie!

Les mer

Gorges Lodge

Gorges Lodge har en av de beste utsiktene i hele den sørlige delen av Afrika. Denne lekre lodgen ligger fantastisk til på kanten av Batoka Gorge, hele 200 meter over Zambezi – elven. Her bor du i luksuriøse omgivelser, med en utrolig utsikt som kan ta pusten fra noen og en hver. Se Zambezi – elven dundre forbi under deg. Når kvelden kommer, kan du sitte på balkongen foran rommet ditt og nyte solnedgangen.

Les mer