MIAMI

SPØR OSS OM PRIS

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve

Våre eksperter skreddersyr gjerne reisen for deg!

– The Magic City!

Miami lever opp til sitt rykte som en av USAs flotteste strandbyer, og er et perfekt reisemål for familier som ønsker å kombinere strand med storby.
Her finner du noen av verdens flotteste bystrender, panoramautsikt mot en fantastisk skyline og karismatiske bydeler. Art Deco District med sine sjarmerende pastellbygninger og Little Havana med sin kubanske befolkning, salsamusikk i gatene, markeder og flotte kunstgallerier.

Miami har en unik skyline og en imponerende utsikt mot horisonten, kilometervis av hvit, bred sandstrand og vakre bukter, broer og båter. For ikke å glemme god shopping, glimrende fester, unike kulturtilbud og en blomstrende gastronomisk scene.
Dermed er alt tilrettelagt for at du kan nyte late timer på verdensberømte South Beach om dagen, mens du om kvelden spaserer ned en av verdens mest kjente strandpromenader: Ocean Drive om kvelden.

Miami Beach er en tropisk symfoni av pelikaner, palmer, neonlys, blått hav og solslikkende besøkende. Her ligger restauranter, hoteller og barer på rekke og rad, og venter på din ankomst.

South Beach er Miamis primære turistdestinasjon og pulserende sentrum for festing. Området byr på pastellfarget art deco – arkitektur, glimrende strender og nattklubber av en annen verden.

Coral Gables er også kjent som «Den vakre byen» og Miamis «Bel Air». Bydelen er anlagt i 1920 – årene med villaer i middelhavsstil og kunstferdige fontener.

For de minste venter spennende oppdagelser på Miami Seaquerium med spekkhoggere, seler og delfiner. Miami Metrozoo er rangert som en av de beste dyrehagene i verden med over 2000 dyr.
Det er lett å kombinere Miami med Orlando, Fort Lauderdal, Everglades og Key West, men da må du ha leiebil.

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

OPPLEV FLORIDA

Everglades nasjonalpark

Alligatorene ligger som forsteinet i solen. Det er en eim av råttent tre i luften. Ikke en lyd å høre, annet enn vinden som visler i sivet, og mygg som summer svakt. De eneste fikspunktene i horisonten er små, trekledde øyer, som hist og pist stikker opp av det stille, brune vannet. Velkommen til Everglades nasjonalpark!

Les mer

Miami

Miami lever opp til sitt rykte som en av USAs flotteste strandbyer, og er et perfekt reisemål for familier som ønsker å kombinere strand med storby. Her finner du noen av verdens flotteste bystrender, panoramautsikt mot en fantastisk skyline og karismatiske bydeler.

Les mer

Fort Lauderdale

Fort Lauderdalen har et komplett tilbud til den ferierende. Herlige strender, flott vann, bra hoteller, mengder av restauranter og shopping i alle prisklasser. Selv om «vinteren», mellom desember til februar, er det behagelig vær både i vannet og i luften i sørøstlige Florida, hvor Fort Lauderdale ligger.

Les mer

Florida Keys og Key West

Kjør sørover fra Miami og du kommer til et USA som ser totalt annerledes ut. Her finner du Florida Keys, som et elegant perlekjede i det turkisfargede vannet. En avslappet atmosfære med en karibisk tvist, hvite strender, fargerike korallrev, koselige barer og fint vær året rundt… Hva mer kan du ønske deg?

Les mer

Orlando

Mørket har akkurat senket seg. Det er tettpakket med mennesker som alle venter i spenning. Plutselig står nattehimmelen i lys lue, og det braker løs. Fyrverkerimakeren har sluppet løs sine skapninger bak det karakteristiske Askepott – slottet i Magic Kingdom. Showet eskalerer, himmelen brenner, det varer og varer og ender til slutt i et crescendo av en annen verden.

Les mer

Golfkysten

Golfkysten av Florida er forsynt med brede sandstrender, varmt vann og vakre solnedganger, som selvsagt er unikt i det østlige USA. Det er også hjemsted for finanssenteret Tampa, kulturbyen Saraosta, naturparadiset Sanibel Island og rikmannsbyen Naples.

Les mer

Floridas østkyst

Hele Floridas østkyst er forsynt med vakre, brede sandstrender. Her finnes utallige feriesentre mellom palmene. Alt er utbygd, det meste nytt og velfrisert. Klientellet består av barnefamilier, pensjonister, vennegjenger, kjærestepar og popstjerner på jakt etter sol og sand. Midt i ferieparadiset sender USA raketter ut i rommet.

Les mer