Mat og vin i Piemonte

5

DAGER

rgf-logo_8d39_M
Reis trygt med oss!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Piemonte – perfekt for vin- og matentusiasten!

Vakker natur, alltid noe godt i glasset og velsmakende retter på tallerkenen. Det er Piemonte det. Regionen ligger nordvest i Italia. Distriktet er kjent for sin kvalitetsvin og et rikt mangfold av spennende matvarer.
Bli med reiseleder Marianne-Rossi Aas på en velsmakende reise til Piemonte!

cutlery-kitchen-set-icon-design-260nw-1543190774
Fullpensjon

Høydepunkter

Avreiser

21.04.2022

5 dager

Utsolgt

Fra kr. 12 900,-

Flyselskap
SAS Oslo Lufthavn Milano 21. april 2022 08:25 21. april 2022 11:05
Milano Oslo Lufthavn 25. april 2022 14:40 25. april 2022 17:15

19.05.2022

5 dager

Ledige plasser

Fra kr. 12 990,-

Flyselskap
SAS Oslo Lufthavn Milano 19. mai 2022 08:25 19. mai 2022 11:05
Milano Oslo Lufthavn 23. mai 2022 14:40 23. mai 2022 17:15

Hotell

Villa Bella Piemonte

Dette koselige Bed & Breakfast-stedet ligger rett utenfor Nizza Monferrato i Piemonte-regionen. Her bor du omgitt av flotte vingårder og vakker natur. På klare dager kan du se Alpene mellom Italia og Frankrike.

Villa Bella ble bygd i 2016, og drives av et svensk ektepar.

Det er totalt 8 rom på Villa Bella, med mulighet for enten dobbeltseng eller separate senger på hvert rom. Alle rommene har privat bad og gratis WiFi.

Seks av rommene ligger i andre etasje, og to av disse har en liten balkong. De to siste rommene ligger i en forlengelse på bakkenivå. Hver av disse har sin lille «private» uteplass.

Fasiliteter inkluderer spisestue/møterom, salong og bar. Det er et stort hageområde med sittegrupper og et innbydende bassengområde med fantastisk utsikt. Det er solsenger rundt bassenget.

Kjøkkenet er moderne, og vi tilbyr de beste råvarene fra det italienske landskapet.

Den absolutt beste måten å oppleve Piemonte og alle de fantastiske stedene rundt Villa Bella på, er med el-sykkel. Du kan leie direkte av oss.

Program

Morgenavgang fra Oslo Gardermoen med direktefly til Milano.
Vi ankommer Milano flyplass og kjører buss til Nizza Monferrato i Piemonte-regionen.

Innsjekk på Villa Bella Piemonte og tid til hvile.

Om kvelden blir det transport til restaurant La Viranda. Her serveres hjemmelaget piemontesisk mat, forberedt av mammaen i familien. Den 80-år gamle kvinnen trives aller best på kjøkkenet, hvor hun tryller frem den ene velsmakende retten etter den andre.
Det er inkludert to glass vin, vann og kaffe til maten.

Transport tilbake til hotellet.

Frokost på hotellet.

I dag går turen til Contratto i Canelli, hvor en 150 år lang historie utspiller seg. Giuseppe Contratto startet sin første vingård i 1867, og produserte en av Italias første musserende viner, Champagne. Samtidig startet familien å bygge sine første vinkjellere, som vi skal besøke i dag.

Vinkjelleren på Cintratto er i dag på UNESCOs verdensarvliste, og er på 5000 kvadratmeter.

Omvisningen avsluttes med smaking.

Lunsj på Pizzeria Cascina Vecchia, inkludert vin, vann og kaffe.

Fortsett så til vingården Cascina Collina, som drives at et norsk ektepar. Det produseres åtte viner på gården, og produksjonen baseres på økologiske og biodynamiske prinsipper.

Etter endt omvisning venter vinsmaking. Det blir servert fem ulike viner og fingermat.

Transport tilbake til hotellet.

Vi rusler til Nizza Monferrato (1,5 km) for å spise middag på den koselige restauranten Terzo Tempo. Det er inkludert to glass vin til maten.  

Det blir transport tilbake til hotellet etter middagen.

Frokost på hotellet.

I dag blir det en utflukt til herlige Asti, som ligger ved elven Tanaro. Byen ble grunnlagt i romersk tid, og er et gammelt handelssentrum, med historie tilbake til middelalderen. Asti forbindes ofte med spumante, den musserende vinen som produseres i distriktet.

Asti er i dag en kombinasjon av moderne og gammelt. Her er det en rekke handlegater, restauranter og kafeer. Hver onsdag og lørdag er det marked. Du kan også besøke byens severdigheter, som inkluderer Palazzo Mazzetti samt en rekke kirker, tårn og palasser fra middelalderen.

Dere har tid til å utforske byen på egen hånd før vi møtes til en felles lunsj på en av de koselige restaurantene i Asti.

Transport tilbake til hotellet.

Tid til avslapning før middagen inntas på hotellet. Det er inkludert to glass vin, vann og kaffe til maten.

Frokost på hotellet.

Formiddagen til egen disposisjon slik at vi kan slappe av ved bassenget eller ta en spasertur i det vakre nærområdet.

Transport til vingården La Gironda, som produserer flere forskjellige vintyper. Besøkende blir med på en rusletur gjennom vinrankene og så ned i kjelleren for å høre mer om prosessen.

Besøket avsluttes med vinsmaking av fem forskjellige vintyper og en lett lunsj.

Transport tilbake til hotellet.

Om ettermiddagen skal vi lære å lage italiensk mat. En italiensk kokk med lang erfaring tar oss med på en kulinarisk reise hvor vi selv deltar med å forberede og lage dagens middag.

Kjøkkenet på Villa Bella Piemonte har plass til åtte personer av gangen så vi deles i to. Den ene gruppen kokkelerer på kjøkkenet mens den andre nyter noe godt i glasset. Så bytter vi plasser.

Alle spiser middagen sammen, og hever glassene for et herlig måltid i godt samlag.

Frokost på hotellet.

Vi blir kjørt til flyplassen i Milano for avreise hjem til Norge. Det er direktefly tilbake til Oslo Gardermoen, hvor vi ankommer om ettermiddagen

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Milano – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 4 netter på Villa Bella Piemonte
 • Alle måltider (frokost, lunsj og middag)
 • 2 glass vin, vann og kaffe til lunsj og middag
 • Besøk på vingården Contratto i Canelli, inkludert vinsmaking
 • Besøk på vingården Cascina Collina, inkludert vinsmaking og litt fingermat
 • Besøk på vingården La Gironda, inkludert vinsmaking
 • 1 halvdagstur til Asti
 • 1 matlagingskurs på Villa Bella Piemonte
 • Transport i henhold til program
 • Norsk reiseleder fra Unike Reiser
 • Lokale engelsktalende guider på vingårdene

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program

REISEVILKÅR

Nedenfor følger generelle reisevilkår for Unike Reiser AS (heretter kalt UR).

Disse vilkår gjelder for alle våre reiser med mindre det foreligger særskilte reisevilkår for den aktuelle turen. På reiser med særskilte vilkår vil dette fremkomme av turpresentasjonen eller i egen kontrakt. Der reisevilkårene fraviker Alminnelige vilkår for pakkereiser går UR sine reisevilkår foran da de Alminnelige vilkår er en bransjenorm som kan fravikes i visse tilfeller.

 1. Påmelding
  Påmelding kan skje elektronisk via vår nettside, på e-post eller pr. telefon. Angreretten som ellers er til stede ved fjernsalg gjelder ikke ved kjøp av reisetjenester. Avtalen mellom partene anses inngått ved bekreftet bestilling og innebærer aksept av turens reisevilkår. Bestillingsbekreftelsen må kontrolleres grundig straks den mottas. Vennligst påse at navn på alle reisende stemmer overens med passet. Eventuelle feil skal rettes før betaling av depositum finner sted. Senere endring vil kunne medføre gebyr.
 2. Depositum og sluttbetaling
  Etter bestilling av reisen vil den reisende få tilsendt en reisebekreftelse/ faktura. Depositumet må innbetales innen syv dager. Manglende betaling av depositum medfører ikke at avtalen bortfaller. For reiser innen Norge og Europa er depositumsbeløpet kr 2.500 pr. person. Fakturagebyr er kr. 60,- per faktura. Depositumet regnes som delbetaling av reisens pris. Sluttbeløpet forfaller til betaling 65 dager før avreise. Reisedokumentene sendes på e-post cirka 2 uker før avreise.

Vilkår i dette punkt avviker fra normalen slik beskrevet i Alminnelige vilkår for pakkereiser. Dette som følge av garantier og forpliktelser til underleverandører.

 1. Endret/avvikende flyreise
  Ved tilleggsbestilling av flybilletter, det vil si bestilling av flyreiser utenom våre gruppe- og tilslutningsbilletter, skal disse betales innen 7 dager. Beløpet er ikke refunderbart. Ved bestilling av flybilletter utenom våre gruppebilletter og/eller ved kjøp av en reise uten transport til/fra startstedet, er det den reisendes ansvar å møte på avtalt sted og til avtalt tid for videre transport/program med gruppen. Eventuelle forsinkelser eller uteblivelse fra den reisendes side gir ikke rett til prisavslag eller erstatning for tapt arrangement, det være seg for hele eller deler av programmet.

UR har ikke ansvar for tap som følge av at den reisendes egne bestillinger av transport eller andre reisetjenester, ikke kan benyttes på grunn av oppståtte endringer i de programfestede tidspunktene for gruppens reise- eller flytider når endringene skyldes forhold arrangøren ikke kan lastes for. UR gjør oppmerksom på at de fleste flyselskaper kansellerer hjemreisen dersom utreisen ikke benyttes.

 1. Avbestilling mot gebyr
  Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer:
 • Inntil 105 dager før avreise: kr 750 pr. person
 • Fra og med 105 til 65 dager før avreise: Depositumsbeløpet
 • Fra og med 65 til 36 dager før avreise: 50% av reisens pris
 • Fra og med 36 dager og fram til avreisedato og ved manglende fremmøte avreisedagen: Ingen refusjon.

Vilkår i dette punkt avviker fra normalen slik beskrevet i Alminnelige vilkår for pakkereiser. Dette som følge av garantier og forpliktelser til underleverandører.

 1. Avbestilling/kansellering ved ekstraordinære omstendigheter
  Reisebransjen og UR følger Utenriksdepartementets reiseråd. Den reisende har som hovedregel rett til å avbestille sin reise dersom det på reisemålet eller i umiddelbar nærhet av dette de siste 14 dager eller kortere før reisen tar til, konstateres krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller andre begivenheter som kan likestilles, og det er rimelig grunn til å anta at disse forhold også vil være på avreisedagen. Ved avbestilling av foran nevnte årsaker, refunderes tilgodebeløpet. Reisen kan imidlertid ikke avbestilles av foran nevnte årsaker hvis begivenheten som legges til grunn for avbestillingen var eller burde vært kjent ved bestilling.

En reise kan kanselleres/endres uten erstatningsplikt av UR dersom:

 • Det ikke er påmeldt et tilstrekkelig antall deltakere på turen, se punkt 8. UR skal gi den reisende beskjed om eventuell kansellering av turen senest 20 dager før avreise.
 • Det inntreffer uunngåelige og ekstraordinære omstendigheter utenfor URs kontroll. Eksempler kan være: Fare for krig, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer, arbeidskonflikter eller lignende.
 • Forhold på reisemålet/langs reiseruten som gjør det risikabelt eller urimelig å gjennomføre turen, og som UR med rimelighet ikke kunne forutse. For pkt. 2 og 3 vektlegges ved vurdering blant annet Utenriksdepartementets reiseråd og lokale myndigheters uttalelser. Om UR kansellerer en reise og fristen for betaling av sluttbeløpet er forfalt, er manglende sluttbetaling på kanselleringstidspunktet å anse som avbestilling fra kundens side, og gebyrer som ved en ordinær avbestilling vil gjelde.
 1. Reise- og avbestillingsforsikring
  UR anbefaler alle reisende å ha gyldig reiseforsikring som også bør dekke eventuell hjemtransport, samt Europeisk Helsetrygdekort ved reiser i Europa. UR anbefaler å tegne en avbestillingsforsikring dersom dette ikke er inkludert i reiseforsikringen. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de nødvendige forsikringer. UR har ikke ansvar i situasjoner og forhold den reisende kunne ha forsikret seg mot og som ikke skyldes arrangøren eller noe denne har ansvar for.
 2. Pass og visum
  Selv om det ikke er passtvang innen Schengen, vil mange flyselskap og hoteller likevel kreve gyldig legitimasjon. Utenfor Norge er det kun pass som gjelder som gyldig legitimasjon for nordmenn. Vær oppmerksom på at mange land, rederier og flyselskap krever at passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemreisedato. Dette kan også gjelde for reiser i Europa. Visumkrav til aktuelle reisemål er oppgitt i turens program på vår nettside. UR forholder seg til visumregler for norske statsborgere. Hvis den reisende ikke reiser med norsk pass, må man selv sjekke visumregler for sitt statsborgerskap til det aktuelle reisemålet. Det er den reisendes ansvar å sørge for å ha gyldig pass og eventuelt visum ved avreise for seg selv og den/de man bestiller for.
 3. Forbehold
  Hvis ikke annet er oppgitt i programmet, er en gruppereise basert på minimum 15 betalende deltakere. Ved færre deltakere kan UR kansellere reisen, øke prisen eller tilby turen uten norsk reiseleder. Dette skal meddeles den reisende senest 20 dager før avreise.

Det tas forbehold om endring av pris grunnet forhold utenfor URs kontroll. Slike forhold er valutaendringer, endringer i transportpriser og økning i offentlige skatter og avgifter. UR forbeholder seg retten til å fakturere et pristillegg som følge av eventuelle endringer. Dette forhold går begge veier, og den reisende har rett til prisreduksjon dersom kostnadene reduseres. Et eventuelt pristillegg vil bli varslet senest 20 dager før avreise. Utgjør tillegget mer enn 8 prosent av reisens pris, har den reisende anledning til å heve avtalen.

Reisende som har bestilt dobbeltrom eller del twin-rom må betale enkeltromstillegg dersom den andre part frafaller eller det ikke melder seg en ytterligere person av samme kjønn å dele rommet med. Om dette er aktuelt, kontaktes den reisende og tilleggsfaktura sendes i forkant av reisen. Dette er ingen gyldig grunn til å trekke seg fra reisen.

Informasjon om flytider og flyselskap er foreløpige inntil flybilletten er utstedt. Det tas forbehold om mulige trykkfeil i programmet eller på nettsiden. Vesentlige endringer som skjer etter bestilling, skal meddeles den reisende skriftlig.

Innholdet i våre turer kan bli påvirket av forhold utenfor vår kontroll som for eksempel vær, fremkommelighet, seilingsforhold, arbeidskonflikter og lignende. Dersom slike forhold skaper hindringer for gjennomføring av det oppsatte programmet, vil UR foreta nødvendige justeringer i eksempelvis reiserute og innhold, bytte av transportmiddel og overnattingssted. UR vil bestrebe seg på å erstatte de deler av reiseinnholdet som blir påvirket av endringen med likeverdige alternativer. UR anser ikke reisen som mangelfull om ikke slike justeringer berører mer enn 25 prosent av det oppsatte reiseinnholdet. Avvik fra det avtalte og som skyldes uforutsette hindringer utenfor arrangørens kontroll anses normalt ikke som en mangel så lenge avviket ikke må betegnes som vesentlig.

 1. Den reisendes plikter
  Den reisende må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse. Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må det opplyses om ved påmelding. Vi gjør oppmerksom på at reiseleder ikke kan yte særskilt assistanse til noen av deltakerne under reisen.

Det er deltakers ansvar å være i god nok form, fysisk og psykisk, og ha en god nok helse til å kunne delta på reisen. Det er deltakers ansvar å sjekke med sin lege dersom man er usikker på om man kan delta. Ved fylte 75 år, om ikke annet framkommer av turens program, skal deltaker på reiser utenfor Europa senest ved sluttbetaling 65 dager før avreise fremlegge bekreftelse fra lege om at man er helsemessig skikket til å gjennomføre turen. Dersom deltaker ikke får denne bekreftelsen fra lege og dermed ikke kan delta på turen, gjelder samme gebyrer som ved en ordinær avbestilling.

Den reisende plikter å rette seg etter de regler som er gitt av offentlige myndigheter og URs representanter, og må ikke opptre til sjenanse for medreisende eller andre.

Dersom den reisende grovt tilsidesetter sine plikter, kan han/hun nektes å delta eller utelukkes fra resten av reisen, uten at han/hun kan kreve erstatning eller prisavslag fra arrangøren. Ved utelukkelse etter at reisen er påbegynt, kan den reisende pålegges selv å bære omkostningene ved endret hjemreise. Den reisende kan gjøres erstatningsansvarlig hvis han/hun med vilje eller uaktsomhet påfører arrangøren tap blant annet ved ikke å overholde de bestemmelser som er nevnt ovenfor.

 1. Den reisendes reklamasjonsplikt ved mangler
  Den reisende plikter å gi beskjed uten ugrunnet opphold dersom han/hun oppdager en mangel ved reisen. Oppdages mangelen etter at reisen har startet, må den reisende reklamere på stedet til URs reiseleder eller til URs kontor i Sarpsborg, slik at disse blir gitt en mulighet til å rette opp mangelen. Hvis et problem ikke kan løses tilfredsstillende på stedet, kan det klages skriftlig til UR senest to uker etter hjemkomst. Hvis klagen ikke løses tilfredsstillende for den reisende eller UR, kan saken henvises til Reklamasjonsnemnda for pakkereiser.
 2. Generelle vilkår
  Det vises til Pakkereiseloven av 15.06.2018, samt Alminnelige vilkår for pakkereiser av 01.07.2018 og særskilt deres formuleringer om at «Opplysninger som er gitt i kataloger eller brosjyrer eller annet informasjonsmateriell som arrangøren har utarbeidet eller viser til, regnes som en del av avtalen».
 3. Medlem av Reisegarantifondet – din trygghet
  UR er medlem av det norske Reisegarantifondet og har stilt den til enhver tid nødvendige garanti.

ALMINNELIGE VILKÅR FOR PAKKEREISER – klikk her

Smittevern

Under gjennomføringen av turen vil Unike Reiser følge myndighetens retningslinjer for å unngå smitte av Covid-19. Om vi ser oss nødt til å kansellere turen, vil deltakerne få sitt tilgodebeløp refundert.

Her kan du lese våre smitteverntiltak: Smittevernstiltak for påmeldingsturer

Sjekkliste før avreise i koronatider

Når du skal ut å reise, er det ditt eget ansvar å holde deg oppdatert på de til enhver tid gjeldende innreiseregler, både for landet du skal til, og tilbake til Norge. Det er derfor litt mer å tenke på når du skal ut på reise i disse tider. Her har vi laget en oversikt med lenker til relevante nettsider så du lettere kan holde deg oppdatert.

Dersom du er fullvaksinert eller har hatt korona de siste 6 månedene, og har et gyldig koronasertifikat, er du per i dag unntatt regler om innreisekarantene når du kommer tilbake til Norge etter din reise. Du slipper også per i dag krav om attest på negativ Covid-19 test, innreiseregistrering og test på grensen. Disse reglene kan endre seg på kort varsel, så du er til enhver tid pliktig til å oppdatere deg på reglene som gjelder for akkurat deg i din situasjon.

Vi har et ønske om at alle gjester på våre gruppeturer skal føle seg trygge, både innad i gruppen og ellers på reisen. Derfor må du ha et gyldig koronasertifikat for å kunne kjøpe en utenlandsreise hos oss fra 1.oktober 2021. Du finner mer informasjon om dette i punktet KORONASERTIFIKAT PÅ UTENLANDSREISER

Har du bestilt tur med oss, vil du senest 2 uker før avreise motta avreisebrevet for din tur. Dette brevet inneholder informasjon spesifikt knyttet til din reise.

Vi forholder oss for øvrig alltid til UD sine reiseråd. Disse finner du her. Skulle UD mot formodning utstede et reiseråd i landet eller regionen du skal reise til, vil vi avlyse turen og ditt tilgodehavende vil bli tilbakebetalt.

De viktigste tingene å tenke på når du skal ut på reise i Europa:

✔️Pass og reiseforsikring: For mange av oss har det blitt en stund siden vi har vært på reisefot. Sjekk at passet ditt er gyldig, og bestill nytt i god tid dersom du trenger det. Vi minner om at mange land krever at pass er gyldig i 6 måneder etter hjemkomst, spesielt utenfor Schengen.

Gyldig reiseforsikring er helt avgjørende hvis du blir syk, utsatt for en ulykke eller noe annet uventet - både i forkant og under reisen. Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt i god tid før avreise for å sjekke at du har gyldig forsikring og hva den dekker.

✔️Reglene dit du skal - bruk appen Reiseklar: Sett deg grundig inn i hvilke regler som gjelder for innreise i landet du skal reise til. Hvis du skal i transitt bør du undersøke om det gjelder egne regler der. Vi anbefaler alle våre gjester å laste ned appen Reiseklar (du finner den på App Store eller Google Play). Her finner du reiseinformasjon til alle land Norge har utenriksstasjoner i. Du kan også ta en kikk på landets egne offisielle informasjonssider eller på EU sine sider.

✔️Koronasertifikat: Finn ditt koronasertifikat på Koronasertifikat - helsenorge.no. Koronasertifikatet har to kontrollsider, en for Norge og en for EU/EØS. Kontrollsiden for Norge er grønn eller rød. Kontrollsiden for EU/EØS er blå. Husk å bruke den blå kontrollsiden for EU/EØS på reise, også når du skal inn til Norge. For en illustrert guide til koronasertifikatet for deg som skal ut på reise, klikk her.

Dersom du har fått to ulike vaksinedoser, oppfordrer vi deg til å sjekke innreisekrav til landet du skal til ekstra nøye. Enkelte land anser koronapass som gyldig dersom det inneholder to vaksiner av samme merke/type.

✔️Sjekk karantenekrav eller karantenehotell: Sett deg inn i hvilke karanteneregler som gjelder dit du skal. Sjekk også hva som gjelder når du kommer tilbake til Norge fra det landet du har tenkt å reise til. Folkehelseinstituttet (FHI) vurderer hver uke hvilke land som har så lavt smittetrykk at det ikke er krav om karantene ved innreise til Norge.

✔️Sjekk om du trenger koronatest: Sjekk om landet du reiser til krever attest for negativ koronatest før innreise og tidspunkt for når en slik test eventuelt må være tatt. Undersøk om du ved returen må ha attest for negativ koronatest som er tatt i løpet av de siste 24 timer før ankomst til Norge.

✔️Krav om innreiseregistrering retur til Norge: De fleste må registrere seg i innreiseregisteret entrynorway.no før ankomst til Norge. Vi oppfordrer også alle på reise til å registrere seg på http://www.reiseregistrering.no.

Du kan lese en mer utfyllende versjon av denne huskelisten på regjeringens side Til utlandet i sommer?

Vær obs på at informasjon om koronasituasjonen endrer seg raskt. Sjekk temasiden Koronasituasjonen for siste nytt fra regjeringen, eller Helsenorge.no for oversikt over gjeldende råd og regler om koronaviruset.

Koronasertifikat på utenlandsreiser

Grensene er åpne i Europa og vi kan reise igjen – endelig!

Vi har et ønske om at alle gjester på våre gruppeturer skal føle seg trygge, både innad i gruppen og ellers på reisen. Derfor må du ha et gyldig koronasertifikat for å kunne kjøpe en utenlandsreise hos oss fra 1.oktober 2021.

Trygghet innad i gruppen
En av grunnene til at det føles trygt å reise nå, er at det i flere land stilles krav til gyldig koronasertifikat der hvor mange mennesker møtes. I mange tilfeller må du vise gyldig koronasertifikat for å komme inn på restauranter og museer. Dette er for å skape trygghet, og for å ivareta gjestenes helsemessige sikkerhet på best mulig måte.

Noen gruppereiser i utlandet er vanskelig å gjennomføre dersom enkeltpersoner i gruppen ikke har gyldig koronasertifikat
De som ikke kan fremvise gyldig koronasertifikat på reise i utlandet, vil i disse dager på grunn av testing ende opp i lange køer for å komme inn og ut av flyplasser. Dette kan skape unødvendige forsinkelser når vi har et reiseprogram som tidsmessig er nøye sammensatt for å få mest mulig ut av ferien.

Det samme kan skje ved adgangspunkt til museer og kirker, eller på restauranter og i butikker. Noen gruppereiser i utlandet er derfor vanskelige, eller umulige, å gjennomføre dersom enkeltpersoner i gruppen ikke har gyldig koronasertifikat.

Lurer du på noe?
Har du spørsmål angående våre gruppeturer eller koronasertifikat, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 73 60 60 99 (man-fre 09-17). Du kan også kontakte oss på post@unikereiser.no 

Har du spørsmål om denne turen?

[caldera_form id="CF61753d56918a4"]

Rull til toppen