Reiser til Zimbabwe

8 DAGER/7 NETTER

Kontakt oss i dag!

Denne turen er en luksusreise, som gir deg det beste av hva Zimbabwe har å by på: Fantastiske Victoria Falls, spektakulære safariopplevelser i Hwange nasjonalpark, kanotur på Zambezi-elven, utmerkede lodger, velsmakende måltider, togtur og vakre solnedganger. Bedre enn dette kan det ikke bli!

Gorges Lodge 1

DAG 1: Norge – Victoria Falls

Avreise fra Norge. Vel fremme i Victoria Falls blir dere hentet på flyplassen og kjørt til Gorges Lodge, kjent for sin spektakulære utsikt, som er beskrevet som en av de beste i det sørlige Afrika. Når solen er på vei ned kan dere bli med på en guidet (engelsktalende guide) tur langs kanten på Batoka Gorge og se etter ørn. Det serveres snacks og drikke. Om kvelden er det danseshow, med lokale danser, sang og musikk. Middag på lodgen om kvelden.

Reiser til Zimbabwe

DAG 2: Victoria Falls

Frokost på lodgen. Start dagen med en guidet tur (engelsktalende guide) til de spektakulære Victoria Falls. Lunsj med fallene og deretter et cruise på Zambezi-elven.
Middag på lodgen om kvelden.

Camelthorn Lodge 5

DAG 3: Elephant Express til Camelthorn Lodge

Etter frokost går turen til Zimbabwes største nasjonalpark, Hwange. Dere blir hentet på lodgen og kjørt rundt to timer til inngangen til nasjonalparken. Her går dere om bord Elephant Express – elefantekspressen! Toget er spesialbygd for safari og tilbys kun til lodgens gjester. Dere tilbringer 2-3 timer på toget, som tar dere gjennom Hwange til dere ankommer Camelthorn. Innsjekk på lodgen.  Lodgen har bygd sitt eget undergrunns ”gjemmested” (hide) foran et vannhull, hvor dere blant annet kan fotografere elefanter på utrolig nært hold. Middag på lodgen om kvelden.

Hwange nasjonalpark 2

DAG 4-5: Hwange nasjonalpark

Store flokker med elefanter og bøfler. Gnuer og sebraer som gresser. Antiloper i alle størrelser og former. Fugler som kvitrer og løver som hviler i skyggen. Hwange nasjonalpark er Zimbabwes største nasjonalpark, og det er safari som står på programmet de neste dagene.
Dere velger selv hvordan dere ønsker å legge opp dagene i Hwange. Det er en rekke aktiviteter å velge mellom: Morgen- og ettermiddagssaferi i åpen safaribil, safari til fots, nattsafari, besøk ved vannhullet og besøk på en lokal skole og landsby.

Zambezi Sands 4

DAG 6: Zambezi Sands

Så er tiden inne for å oppleve dyrelivet ved Zambezi-elven, en av Afrikas største elver. Dere blir hentet på lodgen og kjører gjennom Hwange nasjonalpark til Zambezi Sands, som ligger vakkert til rett ved Zambezi-elven, i nasjonalparken ved samme navn. Både hovedlodgen og rommene er bygd på opphøyde tredekk med utsikt mot elven.

Magisk reise på Zambezi 5

DAG 7: Zambezi Sands

Dagen starter med en kanotur på elven. Her opplever dere en helt spesiell nærhet til naturen og dyrene fra kanoen. Ro mellom nettverk av øyer og se elefanter, flodhester, krokodiller, antiloper og et spennende fugleliv. Mulighet for pikniklunsj på en av øyene. På ettermiddagen er det cruise i solnedgangen – en herlig avslutning på oppholdet i Zimbabwe!

Zambezi Sands 1

DAG 8: Zambezi Sands – Victoria Falls – Norge

Etter frokost blir dere hentet på lodgen og kjørt til flyplassen i Victoria Falls for hjemreise.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Victoria Falls – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 2 netter på Gorges Lodge, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag) og utvalgt drikke
 • 3 netter på Camelthorn Lodge, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 2 netter på Zambezi Sands, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • Safari i Hwange nasjonalpark med engelsktalende guide i henhold til program
 • Inngang til Hwange nasjonalpark
 • Utvalgte aktiviteter på Gorges Lodge
 • Utvalgte aktiviteter på Camelthorn Lodge
 • Utvalgte aktiviteter på Zambezi Sands
 • Transport Victoria Falls flyplass til Gorges Lodge
 • Togtur med Elephant Express fra Gorges Lodge til Camelthorn Lodge
 • Transport Camelthorn Lodge til Zambezi Sands
 • Transport Zambezi Sands til Victoria Falls flyplass
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Zimbabwe

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Zimbabwe (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Utflukter/aktiviteter ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør og guide

Prisen forutsetter at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Reiseperiode: Hele året, med unntak av jul og påske.
Juli – oktober er beste perioden for safari da dette er den tørre perioden). Merk at i denne perioden kan det være lite vann i Victoria Falls, men synet er fortsatt spektakulært!

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

BRYLLUPSREISE TIL VAKRE ZIMBABWE

8 Dager

Dette er turen for de som ønsker en bryllupsreise helt utenom det vanlige!
Dere bor på fantastiske lodger, går om bord Elephant Express, som tar dere med til Hwange nasjonalpark, drar på safari, begir dere ut på en båttur på Zambezi-elven, besøker en landsby og fotograferer dyrene på nært hold ved vannhullet i en spesiallaget grotte. Victoria Falls skal naturligvis også oppleves.

LUKSUS I UNIKE ZIMBABWE

10 Dager

I Zimbabwe finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker. Landet er også hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls. Zambezi-elven lokker med båtsafari og kanoturer. Velkommen til en vill verden med flodhester som dupper i vannet, elefanter langs vannkanten, krokodiller på bredden og hylende hyener. Solnedgangen er ulik alle andre du har sett; det er som om solen eksploderer før den forsvinner.

MAGISKE ZIMBABWE

7 Dager

Zimbabwe er et bemerkelsesverdig og magisk land! Det frister med enestående natur, et rikt dyreliv, vennlige mennesker og opplevelser du aldri glemmer. Landet er hjem en av Afrikas største attraksjoner: Victoria Falls. Med sine 1,7 kilometer i bredden og 108 meter i høyden, er fossefallene et spektakulært syn. Men Zimbabwe har så utrolig mye mer å by på!
Denne fantastiske reisen tar deg med på safari i Sable Sands private viltreservat, hvor ville dyr gjerne viser seg frem. Flokker med elefanter og bøfler dukker opp i horisonten. Gnuene trasker rundt og sebraene, som naturligvis er kledd i sine pysjamaser, rolig gresser i morgensolen.

SPEKTAKULÆRE VICTORIA FALLS OG SAFARI I HWANGE

7 Dager

I Zimbabwe finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker. Landet er også hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls. Så venter en annerledes og spennende safariopplevese når dere går om bord på Elephant Express (som kun er tilgjengelig for gjester på Imvelos lodger). Toget tar dere med langs kanten av Hwange nasjonalpark. Her venter noen magiske dager med spektakulære safariopplevelser i Zimbabwes største nasjonalpark. Hwange er en uoppdaget perle, og hjem til De fem store

DEN KOMPLETTE REISEN

12 Dager

Zimbabwe er et bemerkelsesverdig land, som byr på opplevelser som rett og slett tar pusten fra deg! På denne reisen får dere oppleve de mektige Victoria Falls, hvor lyden av vannet som braser over kanten minner om torden. Men Zimbabwe har mer å by på enn fossefall. Zambezi-elven lokker med båtsafari og kanoturer. Velkommen til en vill verden med flodhester som dupper i vannet, elefanter langs vannkanten, krokodiller på bredden og hylende hyener.

LUKSUS, SAFARI, ZAMBEZI OG VICTORIA FALLS

8 Dager

Denne turen er en luksusreise, som gir deg det beste av hva Zimbabwe har å by på: Fantastiske Victoria Falls, spektakulære safariopplevelser i Hwange nasjonalpark, kanotur på Zambezi-elven, utmerkede lodger, velsmakende måltider, togtur og vakre solnedganger. Bedre enn dette kan det ikke bli!