10 dager/9 netter (lavsesong)

7 dager/6 netter (høysesong)

I Zimbabwe finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker. Landet er også hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls.

Zimbabwe har mer å by på enn fossefall. Zambezi-elven lokker med båtsafari og kanoturer. Velkommen til en vill verden med flodhester som dupper i vannet, elefanter langs vannkanten, krokodiller på bredden og hylende hyener. Solnedgangen er ulik alle andre du har sett; det er som om solen eksploderer før den forsvinner.

Det blir også en annerledes og spennende safariopplevelse på togturen med Elephant Express.

For ikke å snakke om safariopplevelsene! Hwange nasjonalpark er landets største; en uoppdaget perle hvor det er dyrene som hersker. Dere blir garantert bitt av safaribasillen etter besøk i denne spektakulære parken!

Overnatting skjer på de luksuriøse lodgene Gorges Lodge i Victoria Falls, Camelthorn Lodge i Hwange nasjonalpark og Zambezi Sands River Camp i Zambezi nasjonalpark.

En unik reise i et bemerkelsesverdig land – med spektakulære opplevelser!

Gorges Lodge 1

DAG 1: Norge – Victoria Falls

Avreise fra Norge. Vel fremme i Victoria Falls blir dere hentet av en sjåfør, som kjører dere til Gorges Lodge. Her får dere én av de beste utsiktene i hele den sørlige delen av Afrika. Den lekre lodgen ligger fantastisk til på kanten av Batoka Gorge, hele 200 meter over Zambezi-elven. Når kvelden kommer, kan du sitte på verandaen din og nyte solnedgangen.

Overnatting: Gorges Lodge

Zambia Victoria Falls

DAG 2: Victoria Falls

Frokost på lodgen. Deretter foreslår vi at dere legger opp dagen slik at dere starter med en guidet tur til Victoria Falls, med lunsj ved fallene. Dagen avsluttes med cruise på Zambezi-elven i solnedgangen. Begge aktivitetene er inkludert.

Hwange nasjonalpark 1

DAG 3: Victoria Falls – Hwange nasjonalpark med Elephant Express

I dag går turen til Zimbabwes største nasjonalpark, Hwange. Det er ikke hvilke som helst transportmiddel dere tar for å komme til parken, men Elephant Express (Elefantekspressen)! Toget er spesialbygd for safari og tilbys kun til Imvelos gjester. Togturen tar rundt to timer, og tar dere langs Hwange. En annerledes og spennende safariopplevelse.

Innsjekk på Camelthorn Lodge, hvor en autentisk safariopplevelse venter. Lodgen ligger i det beste området av Hwange, omgitt av de ikoniske akasietrærne.
Ikke langt fra lodgen er bygd et gjemmested under bakken, foran et vannhull, hvor du kan fotografere blant annet elefanter på utrolig nært hold.

Safari foregår både til fots og i bil, med en erfaren guide.

Overnatting: Camelthorn Lodge

Hwange nasjonalpark 3

DAG 4: Safari i Hwange

Dere velger selv hvordan dere ønsker å legge opp dagen i Hwange. Det er mulig med følgende aktiviteter: Safari i åpen safaribil, fotsafari, fotografering ved vannhullet, besøk på pumpestasjonene hvor dyrene kommer for å slukke tørsten (med pikniklunsj under trærne) og besøk på lokal landsby og skole.

Overnatting: Camelthorn Lodge

Zambezi Sands 1

DAG 5: Hwange – Zambezi nasjonalpark

Så er tiden inne for å oppleve dyrelivet ved Zambezi-elven, en av Afrikas største elver. Dere blir hentet på lodgen og kjører gjennom Hwange til Zambezi Sands River Camp, som ligger vakkert til rett ved elven.

Her kan dere bli med på safari til fots og i bil, eller utforske Zambezi-elven i kano eller motorisert båt. Kanskje frister det å prøve fiskelykken?

Overnatting: Zambezi Sands River Camp

Magisk reise på Zambezi 1

DAG 6: Zambezi nasjonalpark

Vi anbefaler å starte dagen med en kanotur. Du opplever en helt spesiell nærhet til naturen og dyrene fra kanoen. Ro mellom nettverket av øyer og se elefanter, flodhester, krokodiller, antiloper og et variert fugleliv. Det er mulig med pikniklunsj på en av øyene. Om ettermiddagen kan dere dra på cruise i solnedgangen.

Overnatting: Zambezi Sands River Camp

Magisk reise på Zambezi 5

DAG 7: Zambezi nasjonalpark – Victoria Falls – Norge

Dere blir hentet på lodgen og kjørt til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Victoria Falls – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • Overnatting på Gorges Lodge (2/3 netter), inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag) samt utvalgt drikke og aktiviteter
 • Overnatting på Camelthorn Lodge (2/3 netter), inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag) samt utvalgt drikke og aktiviteter
 • Overnatting på Zambezi Sands River Camp (2/3 netter), inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag) samt utvalgt drikke og aktiviteter
 • Safariaktiviteter som spesifisert i programmet
 • 1 togtur med Elephant Express
 • Transport flyplass – Gorges Lodge
 • Transport Gorges Lodge – Elephant Express – Camelthorn Lodge
 • Transport Camelthorn Lodge – Zambezi Sands River Camp
 • Transport Zambezi Sands River Camp – flyplass
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Zimbabwe

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Zimbabwe (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør/guide

Prisen er basert på at to personer reiser sammen og deler rom.
I lavsesong er det 3 netter på hver lodge (totalt 9 netter). I høysesong er det 2 netter på hver lodge (totalt 6 netter).

Reiseperiode: 1.november – 30.april (lavsesong) og 1.mai – 31.oktober (høysesong)

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

BRYLLUPSREISE TIL VAKRE ZIMBABWE

8 Dager

Dette er turen for de som ønsker en bryllupsreise helt utenom det vanlige!
Dere bor på fantastiske lodger, går om bord Elephant Express, som tar dere med til Hwange nasjonalpark, drar på safari, begir dere ut på en båttur på Zambezi-elven, besøker en landsby og fotograferer dyrene på nært hold ved vannhullet i en spesiallaget grotte. Victoria Falls skal naturligvis også oppleves.

LUKSUS I UNIKE ZIMBABWE

10 Dager

I Zimbabwe finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker. Landet er også hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls. Zambezi-elven lokker med båtsafari og kanoturer. Velkommen til en vill verden med flodhester som dupper i vannet, elefanter langs vannkanten, krokodiller på bredden og hylende hyener. Solnedgangen er ulik alle andre du har sett; det er som om solen eksploderer før den forsvinner.

MAGISKE ZIMBABWE

7 Dager

Zimbabwe er et bemerkelsesverdig og magisk land! Det frister med enestående natur, et rikt dyreliv, vennlige mennesker og opplevelser du aldri glemmer. Landet er hjem en av Afrikas største attraksjoner: Victoria Falls. Med sine 1,7 kilometer i bredden og 108 meter i høyden, er fossefallene et spektakulært syn. Men Zimbabwe har så utrolig mye mer å by på!
Denne fantastiske reisen tar deg med på safari i Sable Sands private viltreservat, hvor ville dyr gjerne viser seg frem. Flokker med elefanter og bøfler dukker opp i horisonten. Gnuene trasker rundt og sebraene, som naturligvis er kledd i sine pysjamaser, rolig gresser i morgensolen.

SPEKTAKULÆRE VICTORIA FALLS OG SAFARI I HWANGE

7 Dager

I Zimbabwe finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker. Landet er også hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls. Så venter en annerledes og spennende safariopplevese når dere går om bord på Elephant Express (som kun er tilgjengelig for gjester på Imvelos lodger). Toget tar dere med langs kanten av Hwange nasjonalpark. Her venter noen magiske dager med spektakulære safariopplevelser i Zimbabwes største nasjonalpark. Hwange er en uoppdaget perle, og hjem til De fem store

DEN KOMPLETTE REISEN

12 Dager

Zimbabwe er et bemerkelsesverdig land, som byr på opplevelser som rett og slett tar pusten fra deg! På denne reisen får dere oppleve de mektige Victoria Falls, hvor lyden av vannet som braser over kanten minner om torden. Men Zimbabwe har mer å by på enn fossefall. Zambezi-elven lokker med båtsafari og kanoturer. Velkommen til en vill verden med flodhester som dupper i vannet, elefanter langs vannkanten, krokodiller på bredden og hylende hyener.

LUKSUS, SAFARI, ZAMBEZI OG VICTORIA FALLS

8 Dager

Denne turen er en luksusreise, som gir deg det beste av hva Zimbabwe har å by på: Fantastiske Victoria Falls, spektakulære safariopplevelser i Hwange nasjonalpark, kanotur på Zambezi-elven, utmerkede lodger, velsmakende måltider, togtur og vakre solnedganger. Bedre enn dette kan det ikke bli!