LOS ANGELES

SPØR OSS OM PRIS

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve

Våre eksperter skreddersyr gjerne reisen for deg!

– Hvor film blir til virkelighet!

Los Angeles har sol, varme og attraksjoner i absolutt verdensklasse. Opplev filmstudioene i Hollywood, filmstjernene i Beverly Hills, strandlivet i Santa Monica, hippiene i Venice Beach, surferne i Malibu, tegneseriefigurene i Disneyland og verdensarkitektur i downtown. Los Angeles er den amerikanske drømmen ganger ti. Legg så til 292 soldager i året, ja da er pakken komplett.

Hollywood er USAs drømmefabrikk. Her produseres det film og tv- serier på samlebånd. Her kan du lære om hvordan film blir til, og hvor lett du lar deg lure av det som vises på skjermen. Ta turen på Hollywood Boulevard, men pass på at du ikke kolliderer med en av de mange fansen som går med hodet bøyd. De er nemlig, akkurat som deg, på jakt etter yndlingsskuespilleren på en av bronsestjernene som er nedlagt i fortauet. Foran Grauman’s Chinese Theatre finner du de populære stjernene som Mikke Mus, Marilyn Monroe og Michael Jackson. Her har 200 berømtheter trykket sine hender og føtter i sementen. Så er det Oscar – teateret hvor den lille mannen i gull utdeles hvert år og selvfølgelig en kjøretur forbi filmstjernenes hjem.

Alt blir grønnere og asfalten bedre så snart du passerer byskiltet til Beverly Hills. Her bor de evig unge, de evig vakre og de superrike. Glem ikke å (vindus)shoppe på Rodeo Drive.

Universal Studios er en av Hollywoods største og eldste filmbyer. Du får en hel dag med blendende underholdning i et forrykende tempo, hvor du kastes inn i en filmverden av monstre, jordskjelv, dinosaurer, vulkanutbrudd, eksplosjoner og andre skremsler.

Stemningen fra Baywatch utfolder seg daglig på stranden når strandløver og -løvinner nyter bølgene og den hvite sanden på Santa Monica Beach. Dette er kystens absolutt mest fasjonable badeby. Med 340 soldager i året er det ikke rart at både filmstjerner og turister trekker hit.
Stranden på Venice Beach er det beste stedet å være i LA på en varm helgedag. Spaser langs strandpromenaden Ocean Front eller ta sykkelen langs Dell Avenue.

Nøy deg ikke med å se Hollywood, Beverly Hills og kysten ved Santa Monica. Gigantiske Los Angeles metropolitan skjuler noen av verdens beste museer og fornøyelsesparker i storbyjungelen. På toppen av Brentwood Hills ligger Getty Center, som har en fantastisk utsikt over LA. Kunstmuseet kostet mange milliarder dollar. Om kunst ikke er for deg, kan du besøke noen av byens rikeste og mest berømte sjeler, i Forest Lawn Memorial Park (De rikes gravlund).

Disneyland, med alle de klassiske Disney – attraksjonene i velkjente omgivelser som Torneroses eventyrslott. De elskede figurene som Mikke Mus, Langbein og Pluto møter du i Tomorrowland. Space Mountain er en berg – og – dal – bane hvor du reiser gjennom et mørkt kosmos. Opplev India Jones og hans eventyr i et spektakulært stuntshow og møt Jack Sparrow og en flokk sjørøvere synge av hjertens lyst i Pirates of the Caribbean. Disneyland er for alle.

Lev livet i Los Angeles, den sagnomsuste byen venter på deg!

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

OPPLEV CALIFORNIA

Yosemite nasjonalpark

En eksplosjon av naturens gaver kommer deg i møte. Pompøse fossefall, monumentale klippevegger, virvlende bekker, speilblanke innsjøer, bløte enger og evige kjempetrær. Et lite paradis, der mennesket kan finne seg selv, fornemme sin egen ubetydelighet og gjenvinne litt av respekten for naturen.

Les mer

Los Angeles

Los Angeles har sol, varme og attraksjoner i absolutt verdensklasse. Opplev filmstudioene i Hollywood, filmstjernene i Beverly Hills, strandlivet i Santa Monica, hippiene i Venice Beach, surferne i Malibu, tegneseriefigurene i Disneyland og verdensarkitektur i downtown. Los Angeles er den amerikanske drømmen ganger ti. Legg så til 292 soldager i året, ja da er pakken komplett.

Les mer

San Francisco

San Francisco er etter manges mening USAs vakreste by, uansett hvilken av byens tre porter du åpner. Fra øst kommer du kjørende på den seks kilometer lange Bay Bridge, over bukten og Skatteøya, direkte inn til San Franciscos skyskrapersilhuett. Fra nord svever du, ofte innhyllet i eventyrlig tåke, over Stillehavet på den oransjerøde Golde Gate Bridge og inn i det grønne parkområdet Presidio. Fra sør åpenbares hele herligheten på én gang fra de to høylandene Twin Peaks.

Les mer

San Diego

San Diego har nær det beste klima i verden så her er det trygt å satse på sol, strand og avslapning. Men det er mange måter å slappe av på. En sykkeltur langs kysten. En seiltur på jakt etter flokker av gråhval. En rundtur i havnen og besøk på et hangarskip, en undervannsbåt og en tremastet fregatt. Så er det Sea World – som du ikke må gå glipp av under noen omstendigheter.

Les mer

Midt-California

En reise gjennom det sentrale California gir et innblikk i de gigantiske naturkreftene som har skapt staten. I det ene øyeblikket kjører du 86 meter under havets overflate i Death Valley, og i det neste i 3031 meters høyde over Sierra Nevada – fjellene. Du veksler mellom fuktig havluft i 5-10 graders varme ved kysten, til en tørr varme på 35-40 grader.

Les mer

Nord-California

Opplev verdens høyeste trær, og føl deg som en maur under de over 100 meter høye gigantene. Se en levende vulkan oppkalt etter en dansk eventyrer. Tøm en Bucket of blood – øl i den røffe gruvebyen Virginia City. Bli med på whitewater rafting i en gummibåt ned American River eller ta en roligere båttur med hjuldamper på Lake Tahoe. I Californias hovedstad Sacramento blir gullgraverhistorien levende.

Les mer