Island får dere garantert i julestemning!

JULEBORD PÅ ISLAND

Fra kr. 7 650,- PR. PERSON

Islandsk kultur er rik på juletradisjoner, og mørket er faktisk bare en fordel når man skal feire lysets høytid.

I uformelle omgivelser får dere sammen oppleve mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Vintervakre Reykjavik er det perfekte sted å avslutte året sammen med kollegaer.

Restaurant Reykjavik byr på et utsøkt julebord. Her serveres de beste tradisjonelle islandske julerettene, side om side med skandinavisk julemat.

Island får dere garantert i julestemning!

Sykkelturer på Island 6

DAG 1: Norge – Reykjavik

Avreise fra Norge. Vel fremme på flyplassen på Island blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til Den blå lagune. Et avslappende bad i de varme kildene gir en minneverdig start på julebordsreisen.
Etter et forfriskende bad fortsetter dere til Reykjavik, og innsjekk på hotellet.
Om kvelden er det middag med kollegaene på en av hovedstadens fine restauranter. Deretter kan dere utforske Reykjaviks yrende og berømte natteliv.

Overnatting: Reykjavik

Reykjavik 3

DAG 2: Reykjavik

Dagen til egen disposisjon. Om kvelden spaserer dere til Restaurant Reykjavik, med sentral beliggenhet i sentrum. Her er det duket opp til et lekkert julebord, med både islandsk og internasjonal julemat. Menyen inkluderer tradisjonell islandsk julemat som lam og fisk, men også amerikanske og skandinaviske juleretter. Det islandske kjøkken er kjent for å bruke lokale råvarer i tilberedningen.

Etter middag kan dere koble av på en hyggelig pub eller på dansegulvet. Reykjavik byr på en rekke alternativer, og har noe for enhver smak.

Overnatting: Reykjavik

Den Gylne Sirkel 5

DAG 3: Den gylne sirkel

I dag skal dere oppleve Den gylne sirkel, en klassisk rute som byr på en herlig miks av naturens underverker.

Start med geysiren Strokkur, som med få minutters mellomrom sender kokende vann og damp 25-30 meter opp i været. Kjenn jordens indre krefter når dere rusler rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder.

Fortsett så til majestetiske Gullfoss, også kjent som ”Den gylne fossen”. Her henger kaskader fra fossen i luften som fint regn, og i solskinnet dannes det flotte regnbuer.
Gullfosskafferi er et perfekt sted for dagens lunsj.

Den vakre nasjonalparken Thingvellir er siste stopp for dagen. Dette var samlingsplass for Islands Allting i over 800 år. Ved nordvestlige hjørne bør dere gå opp på kanten av lavaskrenten og nyte den formidable utsikten over Islands største innsjø Thingellirvatn og sletten Thingvellir.
Island ligger midt på sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten. I Thingvellir er forskyvningen når de to kontinentene glir sakte fra hverandre, svært tydelige. En tur i ravinen, mellom de høye klippeveggene, er absolutt å anbefale.

Overnatting: Reykjavik

Den Gylne Sirkel 6

DAG 4: Reykjavik – Norge

En siste frokost sammen før dere blir kjørt til flyplassen. Innsjekk og fly hjem til Norge.

PRIS: FRA KR. 7 650,- PR. PERSON

TUREN VARER I 4 DAGER/3 NETTER

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 3 netter på Hotel Cabin i Reykjavik, inkludert frokost
 • Inngang til Den blå lagune, inkludert håndkle og en drink
 • Utflukten Den gylne sirkel Express
 • Julebordsbuffé på Restaurant Reykjavik (dag 2)
 • Transport flyplass – Den blå lagune – hotell
 • Transport hotell – flyplass
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner på Island

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Enkeltrom
 • Konferansefasiliteter
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program

Prisen er basert per person på en gruppe bestående av 15 personer.

Reiseperiode: 16.november – 9.desember

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF PÅ VAKRE ISLAND

PRIS: Fra kr. 17 230,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Golfatmosfære er det ikke mange som forbinder med Island, men Sagaøya byr på store og uforglemmelige golfopplevelser. Faktum er at det er utrolig spennende å spille her – med helt annerledes baner enn i Norge. Her er ingen trær, men en knallhard, svart lava i røffen som krever at du har tungen rett i munnen når du slår. Det er hele 70 baner på den lille øya, og i Akureyri ligger verdens nordligste bane.

ROMANTISKE ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 780,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Alle har behov for å komme seg vekk fra hverdagens stress og mas iblant. Da er Sagaøya den perfekte løsning. Reisen inkluderer både land og by, og starter med at dere trekker dere tilbake to netter på et flott firestjerners hotell i Selfoss. Leiebil er inkludert. Med utgangspunkt i Selfoss kan dere dra på utflukter og aktiviteter etter eget ønske.

RIDE, RIDE RANKE PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 11 370,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Island er et vidunderlig sted! Det magiske landskapet, med sine geysirer, varme kilder, isbreer og fossefall. Det aller beste er å oppleve den imponerende naturen fra hesteryggen. Denne rideturen foregår i området rundt vulkanen Hengill. I løpet av disse dagene vil du og din lille islandshest bli gode venner, og utforsker Sagaøya sammen.

JULEBORD PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 650,-
VARIGHET: 4 Dager

Islandsk kultur er rik på juletradisjoner, og mørket er faktisk bare en fordel når man skal feire lysets høytid.
I uformelle omgivelser får dere sammen oppleve mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Vintervakre Reykjavik er det perfekte sted å avslutte året sammen med kollegaer. Restaurant Reykjavik byr på et utsøkt julebord. Her serveres de beste tradisjonelle islandske julerettene, side om side med skandinavisk julemat.

FIRMATUR TIL ISLAND

PRIS: Fra kr. 4 290,- pr. person
VARIGHET: 3 Dager

Lille Island. Så vakkert. Så sjarmerende. Så utmerket for en firmatur, Kick-Off, julebord eller jubileum.
Legg neste firmatur til Island, og gi de ansatte noe å glede seg til. Island er nært, spennende og unik. Det er umulig å overse den lille øya som destinasjon til neste firmatur. En reise hit inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte, som igjen fører til økt motivasjon og trivsel på arbeidsplassen. Det er lov å ha det moro på jobben!

FAMILIEFERIE PÅ MAGISKE ISLAND

FAMILIEPRIS: Fra kr. 45 710,-
VARIGHET: 10 Dager

Island er et magisk sted for familier! Denne vakre øya er skapt av ild og is, og overalt hvor dere reiser vil dere være i nærheten av vulkaner og isbreer. Denne reisen er basert på at dere kjører selv rundt på Sagaøya. Overnatting skjer på trivelige bondegård og i hytter. Under oppholdet på bondegårdene inviteres familiens minste med et besøk i fjøset, hvor dyrene skal både klappes og mates. Underveis får dere oppleve Islands store severdigheter, som Den blå lagune, Gullfoss, Geysir, nasjonalparken Thingvellir, Vestmannaøyene og ridning på islandshest.

VIKINGFESTIVAL PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 9 785,-
VARIGHET: 4 Dager

For drøye 1000 år siden ankom sunnfjordingen Ingolf Arnarson Island. Han var lyst fredløs i Norge etter et drap. I 874 brakte han med seg familie og tjenestefolk fra Norge. Arnarson ble så begeistret for Island at han reiste en gård der hovedstaden Reykjavik nå ligger. I de kommende årene fulgte mange nordmenn hans eksempel. De utvandret med frender, treller og husdyr og slo seg ned i det islandske lavlandet. Bli med på en uforglemmelig opplevelse for alle vikingentusiaster!

BARNAS ISLAND

PRIS: Fra kr. 6 215,- pr. person
VARIGHET: 6 Dager

Ta med barna på en innholdsrik reise til magiske Island!
Opplev Sagaøya med sine praktfulle fossefall, svarte lavastrender og en magisk natur som er hentet ut fra eventyrenes verden. I løpet av reisen blir dere med på hvalsafari, rir på den sjarmerende islandshesten, bader i varme kilder, besøker dyreparken i Reykjavik og utforsker landskapet.