– Bare sand mellom tærne…

På vakre Indigo Beach går hverdagen i glemmeboken. Her er det bare å sparke av seg skoene, lene seg tilbake og nyte dagene! Turkist hav slår rolig inn over den kritthvite stranden og kokospalmene svaier lett i vinden.

Indigo Beach er et lite, koselig boutiquehotell, rett ved Paje-stranden, på sørøstkysten av Zanzibar.

Hotellet har 9 romslige bungalower, hvorav 8 har direkte tilgang til havet samt en privat, liten hage. Alle bungalowene har terrasse, takvifte, myggnetting, sittegruppe, sofa, spisestue, bad med dusj og toalett, utemøbler og safe.
Bungalowene har ett eller to soverom.

Indigo Beach har også 2 familiebungalower med havfront og 1 familiebungalow i hagen. Alle bungalowene kan ta 2 voksne og 2 eller 3 barn.

Det er også 10 rom, som ligger omgitt av en vakker. Det er rundt 40 meter til stranden. Alle rommene har myggnetting og vifte.

Fasiliteter inkluderer privat strand, svømmebasseng, restaurant, bar, hage, bibliotek, barnepass og Barneklubb (4-10 år) og gratis WiFi i resepsjonen.

Aktiviteter som tilbys er snorkling, kite surfing, kano, windsurfing, dykking, sykkelutleie, hesteridning og fisketurer.

Måltidene inntas i beduinteltet, omgitt av vakre omgivelser. Det kan også arrangeres middag for de ønsker en romantisk atmosfære.

Hotellet ligger 55 kilometer fra flyplassen og Stone Town. Jozani Forest er 14 kilometer unna.

Indigo Beach passer utmerket for de som ønsker et koselige lite boutiquehotell med ekte Zanzibar-følelse!

Oppfyll drømmen i dag

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING PÅ ZANZIBAR

Indigo Beach Zanzibar

På vakre Indigo Beach går hverdagen i glemmeboken. Her er det bare å sparke av seg skoene, lene seg tilbake og nyte dagene! Turkist hav slår rolig inn over den kritthvite stranden og kokospalmene svaier lett i vinden.
Indigo Beach er et lite, koselig boutiquehotell, rett ved Paje-stranden, på sørøstkysten av Zanzibar.

Les mer

Fruit & Spice Wellness Resort

Turkisblått hav. Frodige, grønne og eksotiske trær og blomster. En lett bris, som får palmene til å svaie lett. Følelsen av avslapning, ferie og magi. Alt er i perfekt harmoni med naturen. Fruit & Spice Wellness Resort er et fem-stjerners hotell som ligger i Mchangamle, på den sørvestlige delen av Zanzibar. Her finner du en perfekt balanse mellom det moderne og tradisjonelle, komfort og enkelthet, autentisitet og teknologi. Et utmerket sted å tilbringe drømmeferien, hvor hverdagens jag svinner hen og kropp og hode slapper av.

Les mer

Z-Hotel Zanzibar****

Z-Hotel ligger på den idylliske stranden i Nungwi, på den nordlige delen av Zanzibar. Her har du direkte tilgang til kritthvit strand og Det indiske hav. Hotellet er en herlig blanding av elegant moderne design med tradisjonelle afrikanske trekk. Kombinasjonen skaper en unik og avslappet atmosfære. Hotellet er omringet av en vakker tropisk hage. Boutiquehotellet har 39 rom i ulike kategorier.

Les mer

Pongwe Beach Hotel

Hotellet har flott beliggenhet direkte på en kritthvit, puddermyk strand, turkisblått hav og omgitt av palmer. Her finner du garantert roen – og hverdagens stress og mas forsvinner. Pongwe Beach ligger på østsiden av Zanzibar, i et stille område uten andre hoteller i nærheten. Hotellet tilbyr rom 20 i ulike kategorier. Rommene er smakfullt innredet i typisk afrikansk stil, med stråtak og treverk. Alle rommene har terrasse/balkong, vifte, myggnett, bad med dusj og toalett, safe, badekåpe, badeprodukter, sittehjørne og gratis WiFi. Sea View suitene har egen plunge pool.

Les mer

Michamvi Sunset Bay

Et sjarmerende og koselig hotell på sørøst- siden av Zanzibar. Hotellet ligger ved Chwaka Bay, med kritthvite strender og turkisblått hav rett på utsiden av døren. Dette er en liten perle, som byr på en avslappet atmosfære, gjestfri personale, utmerket service og meget god mat. Nyt en tropisk drink på solsengen mens du graver tærne ned i sanden, speider utover Det indiske hav og vinden rusker lett i palmetrærne.

Les mer

Essque Zalu

En romantisk og intim destinasjon med beliggenhet i en naturlig bukt ved Nungwi, på nordøstkysten av Zanzibar. Her kombineres luksus med en genuin følelse av å være på rett sted til rett tid. Dette vakre boutique hotellet befinner seg med det turkisblåe indiske hav på en side og en frodig, grønn skog på den andre. Her, på Essque Zalu, kan gjestene skape sitt eget paradis, i sin egen luksus, med en svak duft av krydder som sprer seg med den varme, tropiske vinden.

Les mer