fbpx

Trøffeljakt og festival i Piemonte

En tur som pirrer alle sanser!

Hjem » Gruppereiser » TRØFFELJAKT OG FESTIVAL I PIEMONTE

Totalpakke:
 • Flyreise
 • Hotell
 • Måltider
 • Transport
 • Utflukter
 • Reiseleder

Bli med på trøffeljakt i Piemonte!

Herlige Piemonte venter på deg – med velsmakende retter laget av lokale råvarer, utmerket vin og trøfler.
Vi skal bli med på trøffeljakt, besøke to vingårder og delta på det verdenskjente trøffelmarkedet i Alba. Hvert år samles tusenvis av mennesker til fest, hvor gatene er pyntet og bodene er fylt med all slags gode smaker.

Dette er en tur som pirrer alle sanser!

HØYDEPUNKTER:

 • 4 netter på Villa Bella Piemonte, omgitt av vakre vingårder.
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag).
 • Trøffeljakt med hund og engelsktalende guide.
 • Trøffelfestival i Alba – med mulighet for mat- og vinsmaking.
 • Besøk på to vingårder, inkludert vinsmaking.

Bilder

Hotell

Villa Bella Piemonte

Dette koselige Bed & Breakfast-stedet ligger rett utenfor Nizza Monferrato i Piemonte-regionen. Her bor du omgitt av flotte vingårder og vakker natur. På klare dager kan du se Alpene mellom Italia og Frankrike.

Villa Bella ble bygd i 2016, og drives av et svensk ektepar.

Det er totalt 8 rom på Villa Bella, med mulighet for enten dobbeltseng eller separate senger på hvert rom. Alle rommene har privat bad og gratis WiFi.

Seks av rommene ligger i andre etasje, og to av disse har en liten balkong. De to siste rommene ligger i en forlengelse på bakkenivå. Hver av disse har sin lille «private» uteplass.

Fasiliteter inkluderer spisestue/møterom, salong og bar. Det er et stort hageområde med sittegrupper og et innbydende bassengområde med fantastisk utsikt. Det er solsenger rundt bassenget.

Kjøkkenet er moderne, og vi tilbyr de beste råvarene fra det italienske landskapet.

Den absolutt beste måten å oppleve Piemonte og alle de fantastiske stedene rundt Villa Bella på, er med el-sykkel. Du kan leie direkte av oss.

Program

Morgenavgang fra Oslo Gardermoen med direktefly til Milano.
Vi ankommer Milano flyplass og kjører buss til Nizza Monferrato i Piemonte-regionen.

Innsjekk på Villa Bella Piemonte og tid til hvile.

Vi besøker Grappa-destilleriet Berta.

Om kvelden blir det transport til restauranten La Viranda. Her serveres hjemmelaget piemontesisk mat, forberedt av mammaen i familien. Den 80-år gamle kvinnen trives aller best på kjøkkenet, hvor hun tryller frem den ene velsmakende retten etter den andre.
Det er inkludert to glass vin, vann og kaffe til maten.

Transport tilbake til hotellet.

Frokost på hotellet.

Piemontes store skatt er trøfler – og dere skal lete etter disse dyrebare skattene som befinner seg dypt nede i jorden. Det beste våpenet du kan ha, er en hund. Sammen med en engelsktalende guide skal dere ut i skogen for å finne trøffel. Hvor mye trøffel finner dere?

Etter lunsj går turen til vingården Coppo

Middag på restauranten Taverna Margherita.
Det er inkludert to glass vin, vann og kaffe til maten.

Transport tilbake til hotellet.

Frokost på hotellet.

Vi kjører til Trøffelfestivalen i Alba, hvor dere får tid på egen hånd.

I over 90 år har trøffelentusiaster fra hele verden kommet til Alba White Truffle World Market for å smake på den eksklusive og dyre råvaren. Trøffel har en helt særegen aroma, og er en av verdens mest ettertraktede matvarer. Vi får også mulighet til å lære mer om bruken av trøffel i mat eller som smakstilsetning.

Lunsj på restauranten Acquasale.
Det er inkludert to glass vin til maten.

Festivalen avsluttes rundt klokken 16:00. Felles transport tilbake til Villa Bella.

Om kvelden spiser vi middag på Villa Bella.
Det er inkludert to glass vin, vann og kaffe til maten.  

Frokost på hotellet.

Formiddagen til avslapning.

Vi kjører til restauranten Salici Ridenti hvor vi ønskes velkommen til lunsj.
Det er inkludert to glass vin, vann og kaffe til maten.

Deretter besøker vi vingården Cascina Collina, som drives at et norsk ektepar. Det produseres åtte viner på gården, og produksjonen baseres på økologiske og biodynamiske prinsipper.

Etter endt omvisning venter vinsmaking. Det blir servert ulike viner og fingermat.

Transport tilbake til hotellet.

Oppholdet i Piemonte avsluttes med pizzakveld på Villa Bella.
Det er inkludert to glass vin til maten.

Frokost på hotellet.

Vi blir kjørt til flyplassen i Milano for avreise hjem til Norge. Det er direktefly tilbake til Oslo Gardermoen, hvor vi ankommer om ettermiddagen.

Dette er inkludert:

 • Fly Oslo – Milano – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 4 netter på Villa Bella Piemonte
 • Alle måltider (frokost, lunsj og middag)
 • 2 glass vin, vann og kaffe til lunsj og middag
 • Trøffeljakt med hund og engelsktalende guide (2 timer)
 • Inngang til Trøffelfestivalen i Alba
 • Besøk på vingården Coppo, inkludert vinsmaking
 • Besøk på vingården Casina Collina, inkludert vinsmaking
 • Transport i henhold til program
 • Norsk reiseleder fra Unike Reiser
 • Lokale engelsktalende guider på vingårdene

Dette er ikke inkludert:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program

Det er begrenset antall enkeltrom på denne reisen.

Vi er behjelpelige med å ordne tilslutningsbilletter til Oslo fra andre byer i Norge.

Unike Reiser er behjelpelig med å ordne hotell på Gardermoen før eller etter reisen.

Prisen er beregnet ut fra minimum 15 betalende deltagere. Ved færre påmeldte kan prisen endres.

REISEVILKÅR

Nedenfor følger generelle reisevilkår for Unike Reiser AS (heretter kalt UR).

Disse vilkår gjelder for alle våre reiser med mindre det foreligger særskilte reisevilkår for den aktuelle turen. På reiser med særskilte vilkår vil dette fremkomme av turpresentasjonen eller i egen kontrakt. Der reisevilkårene fraviker Alminnelige vilkår for pakkereiser går UR sine reisevilkår foran da de Alminnelige vilkår er en bransjenorm som kan fravikes i visse tilfeller.

 1. Påmelding
  Påmelding kan skje elektronisk via vår nettside, på e-post eller pr. telefon. Angreretten som ellers er til stede ved fjernsalg gjelder ikke ved kjøp av reisetjenester. Avtalen mellom partene anses inngått ved bekreftet bestilling og innebærer aksept av turens reisevilkår. Bestillingsbekreftelsen må kontrolleres grundig straks den mottas. Vennligst påse at navn på alle reisende stemmer overens med passet. Eventuelle feil skal rettes før betaling av depositum finner sted. Senere endring vil kunne medføre gebyr.
 2. Depositum og sluttbetaling
  Etter bestilling av reisen vil den reisende få tilsendt en reisebekreftelse/ faktura. Depositumet må innbetales innen syv dager. Manglende betaling av depositum medfører ikke at avtalen bortfaller. For reiser innen Norge og Europa er depositumsbeløpet kr 2.500 pr. person. Fakturagebyr er kr. 60,- per faktura. Depositumet regnes som delbetaling av reisens pris. Sluttbeløpet forfaller til betaling 65 dager før avreise. Reisedokumentene sendes på e-post cirka 2 uker før avreise.

Vilkår i dette punkt avviker fra normalen slik beskrevet i Alminnelige vilkår for pakkereiser. Dette som følge av garantier og forpliktelser til underleverandører.

 1. Endret/avvikende flyreise
  Ved tilleggsbestilling av flybilletter, det vil si bestilling av flyreiser utenom våre gruppe- og tilslutningsbilletter, skal disse betales innen 7 dager. Beløpet er ikke refunderbart. Ved bestilling av flybilletter utenom våre gruppebilletter og/eller ved kjøp av en reise uten transport til/fra startstedet, er det den reisendes ansvar å møte på avtalt sted og til avtalt tid for videre transport/program med gruppen. Eventuelle forsinkelser eller uteblivelse fra den reisendes side gir ikke rett til prisavslag eller erstatning for tapt arrangement, det være seg for hele eller deler av programmet.

UR har ikke ansvar for tap som følge av at den reisendes egne bestillinger av transport eller andre reisetjenester, ikke kan benyttes på grunn av oppståtte endringer i de programfestede tidspunktene for gruppens reise- eller flytider når endringene skyldes forhold arrangøren ikke kan lastes for. UR gjør oppmerksom på at de fleste flyselskaper kansellerer hjemreisen dersom utreisen ikke benyttes.

 1. Avbestilling mot gebyr
  Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer:
 • Inntil 105 dager før avreise: kr 750 pr. person
 • Fra og med 105 til 65 dager før avreise: Depositumsbeløpet
 • Fra og med 65 til 36 dager før avreise: 50% av reisens pris
 • Fra og med 36 dager og fram til avreisedato og ved manglende fremmøte avreisedagen: Ingen refusjon.

Vilkår i dette punkt avviker fra normalen slik beskrevet i Alminnelige vilkår for pakkereiser. Dette som følge av garantier og forpliktelser til underleverandører.

 1. Avbestilling/kansellering ved ekstraordinære omstendigheter
  Reisebransjen og UR følger Utenriksdepartementets reiseråd. Den reisende har som hovedregel rett til å avbestille sin reise dersom det på reisemålet eller i umiddelbar nærhet av dette de siste 14 dager eller kortere før reisen tar til, konstateres krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller andre begivenheter som kan likestilles, og det er rimelig grunn til å anta at disse forhold også vil være på avreisedagen. Ved avbestilling av foran nevnte årsaker, refunderes tilgodebeløpet. Reisen kan imidlertid ikke avbestilles av foran nevnte årsaker hvis begivenheten som legges til grunn for avbestillingen var eller burde vært kjent ved bestilling.

En reise kan kanselleres/endres uten erstatningsplikt av UR dersom:

 • Det ikke er påmeldt et tilstrekkelig antall deltakere på turen, se punkt 8. UR skal gi den reisende beskjed om eventuell kansellering av turen senest 20 dager før avreise.
 • Det inntreffer uunngåelige og ekstraordinære omstendigheter utenfor URs kontroll. Eksempler kan være: Fare for krig, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer, arbeidskonflikter eller lignende.
 • Forhold på reisemålet/langs reiseruten som gjør det risikabelt eller urimelig å gjennomføre turen, og som UR med rimelighet ikke kunne forutse. For pkt. 2 og 3 vektlegges ved vurdering blant annet Utenriksdepartementets reiseråd og lokale myndigheters uttalelser. Om UR kansellerer en reise og fristen for betaling av sluttbeløpet er forfalt, er manglende sluttbetaling på kanselleringstidspunktet å anse som avbestilling fra kundens side, og gebyrer som ved en ordinær avbestilling vil gjelde.
 1. Reise- og avbestillingsforsikring
  UR anbefaler alle reisende å ha gyldig reiseforsikring som også bør dekke eventuell hjemtransport, samt Europeisk Helsetrygdekort ved reiser i Europa. UR anbefaler å tegne en avbestillingsforsikring dersom dette ikke er inkludert i reiseforsikringen. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de nødvendige forsikringer. UR har ikke ansvar i situasjoner og forhold den reisende kunne ha forsikret seg mot og som ikke skyldes arrangøren eller noe denne har ansvar for.
 2. Pass og visum
  Selv om det ikke er passtvang innen Schengen, vil mange flyselskap og hoteller likevel kreve gyldig legitimasjon. Utenfor Norge er det kun pass som gjelder som gyldig legitimasjon for nordmenn. Vær oppmerksom på at mange land, rederier og flyselskap krever at passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemreisedato. Dette kan også gjelde for reiser i Europa. Visumkrav til aktuelle reisemål er oppgitt i turens program på vår nettside. UR forholder seg til visumregler for norske statsborgere. Hvis den reisende ikke reiser med norsk pass, må man selv sjekke visumregler for sitt statsborgerskap til det aktuelle reisemålet. Det er den reisendes ansvar å sørge for å ha gyldig pass og eventuelt visum ved avreise for seg selv og den/de man bestiller for.
 3. Forbehold
  Hvis ikke annet er oppgitt i programmet, er en gruppereise basert på minimum 15 betalende deltakere. Ved færre deltakere kan UR kansellere reisen, øke prisen eller tilby turen uten norsk reiseleder. Dette skal meddeles den reisende senest 20 dager før avreise.

Det tas forbehold om endring av pris grunnet forhold utenfor URs kontroll. Slike forhold er valutaendringer, endringer i transportpriser og økning i offentlige skatter og avgifter. UR forbeholder seg retten til å fakturere et pristillegg som følge av eventuelle endringer. Dette forhold går begge veier, og den reisende har rett til prisreduksjon dersom kostnadene reduseres. Et eventuelt pristillegg vil bli varslet senest 20 dager før avreise. Utgjør tillegget mer enn 8 prosent av reisens pris, har den reisende anledning til å heve avtalen.

Reisende som har bestilt dobbeltrom eller del twin-rom må betale enkeltromstillegg dersom den andre part frafaller eller det ikke melder seg en ytterligere person av samme kjønn å dele rommet med. Om dette er aktuelt, kontaktes den reisende og tilleggsfaktura sendes i forkant av reisen. Dette er ingen gyldig grunn til å trekke seg fra reisen.

Informasjon om flytider og flyselskap er foreløpige inntil flybilletten er utstedt. Det tas forbehold om mulige trykkfeil i programmet eller på nettsiden. Vesentlige endringer som skjer etter bestilling, skal meddeles den reisende skriftlig.

Innholdet i våre turer kan bli påvirket av forhold utenfor vår kontroll som for eksempel vær, fremkommelighet, seilingsforhold, arbeidskonflikter og lignende. Dersom slike forhold skaper hindringer for gjennomføring av det oppsatte programmet, vil UR foreta nødvendige justeringer i eksempelvis reiserute og innhold, bytte av transportmiddel og overnattingssted. UR vil bestrebe seg på å erstatte de deler av reiseinnholdet som blir påvirket av endringen med likeverdige alternativer. UR anser ikke reisen som mangelfull om ikke slike justeringer berører mer enn 25 prosent av det oppsatte reiseinnholdet. Avvik fra det avtalte og som skyldes uforutsette hindringer utenfor arrangørens kontroll anses normalt ikke som en mangel så lenge avviket ikke må betegnes som vesentlig.

 1. Den reisendes plikter
  Den reisende må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse. Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må det opplyses om ved påmelding. Vi gjør oppmerksom på at reiseleder ikke kan yte særskilt assistanse til noen av deltakerne under reisen.

Det er deltakers ansvar å være i god nok form, fysisk og psykisk, og ha en god nok helse til å kunne delta på reisen. Det er deltakers ansvar å sjekke med sin lege dersom man er usikker på om man kan delta. Ved fylte 75 år, om ikke annet framkommer av turens program, skal deltaker på reiser utenfor Europa senest ved sluttbetaling 65 dager før avreise fremlegge bekreftelse fra lege om at man er helsemessig skikket til å gjennomføre turen. Dersom deltaker ikke får denne bekreftelsen fra lege og dermed ikke kan delta på turen, gjelder samme gebyrer som ved en ordinær avbestilling.

Den reisende plikter å rette seg etter de regler som er gitt av offentlige myndigheter og URs representanter, og må ikke opptre til sjenanse for medreisende eller andre.

Dersom den reisende grovt tilsidesetter sine plikter, kan han/hun nektes å delta eller utelukkes fra resten av reisen, uten at han/hun kan kreve erstatning eller prisavslag fra arrangøren. Ved utelukkelse etter at reisen er påbegynt, kan den reisende pålegges selv å bære omkostningene ved endret hjemreise. Den reisende kan gjøres erstatningsansvarlig hvis han/hun med vilje eller uaktsomhet påfører arrangøren tap blant annet ved ikke å overholde de bestemmelser som er nevnt ovenfor.

 1. Den reisendes reklamasjonsplikt ved mangler
  Den reisende plikter å gi beskjed uten ugrunnet opphold dersom han/hun oppdager en mangel ved reisen. Oppdages mangelen etter at reisen har startet, må den reisende reklamere på stedet til URs reiseleder eller til URs kontor i Sarpsborg, slik at disse blir gitt en mulighet til å rette opp mangelen. Hvis et problem ikke kan løses tilfredsstillende på stedet, kan det klages skriftlig til UR senest to uker etter hjemkomst. Hvis klagen ikke løses tilfredsstillende for den reisende eller UR, kan saken henvises til Reklamasjonsnemnda for pakkereiser.
 2. Generelle vilkår
  Det vises til Pakkereiseloven av 15.06.2018, samt Alminnelige vilkår for pakkereiser av 01.07.2018 og særskilt deres formuleringer om at «Opplysninger som er gitt i kataloger eller brosjyrer eller annet informasjonsmateriell som arrangøren har utarbeidet eller viser til, regnes som en del av avtalen».
 3. Medlem av Reisegarantifondet – din trygghet
  UR er medlem av det norske Reisegarantifondet og har stilt den til enhver tid nødvendige garanti.

ALMINNELIGE VILKÅR FOR PAKKEREISER – klikk her

Flyselskap
SAS Oslo Lufthavn Milano 12. okt. 2023 08:20 12. okt. 2023 11:00
Milano Oslo Lufthavn 16. okt. 2023 14:40 16. okt. 2023 17:15

Bestilling

Trøffeljakt og festival i Piemonte

Fra kr. 16 785,- per person

UTSOLGT!

Alle rom er booket, men vi har en ledig plass for kvinne som vil dele rom med kvinne. Kontakt oss på post@unikereiser.no for bestilling.

Har du spørsmål om denne turen?

Send oss gjerne en melding. Vi svarer så fort som mulig.

Scroll to Top