Golf, vin og ville dyr på safari

SPILL GOLF, BESØK VINGÅRDER OG DRA PÅ SAFARI I SØR-AFRIKA

Fra kr. 35 795,- PR. PERSON

Velkommen til herlige Sør-Afrika, et perfekt land for de som liker å svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Eventyret starter i Cape Town, en kosmopolitisk storby, med flott beliggenhet.

Det er ikke uten grunn at Cape Town er en av verdens mest populære feriebyer. Noen sier den er verdens vakreste. Med Table Mountain som kulisse, ligger byen der som ”et stykke Europa i Afrika”. Her skal dere på bytur, oppleve den flotte naturen langs Kapp det gode håp, Table Mountain, spille golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner, smake på vin i det vakre vinområdet og naturligvis se på de ville dyrene!

wine 5

DAG 1: Norge – Cape Town – Steenberg

Avreise fra Norge med mellomlanding i Europa. Ved ankomst Cape Town blir dere møtt og kjørt til Steenberg Golf & Wine Resort, som ligger 20 minutters biltur fra Cape Town. Steenberg er et 5* hotell med en historisk vingård, med fantastisk beliggenhet mellom vinranker og majestetiske fjell.
Her kan dere nyte vin, golf (18-hulls bane), spa og historie i rolige og vakre omgivelser.

Golf

DAG 2: Steenberg Golf & Wine Resort

Steenbergs 18-hullsbane blir stadig rangert blant golfbanene med de beste forholdene i Sør-Afrika av Golf Digest’s årlige top 100. Vingårder, skog og vann utgjør en naturlig variasjon i landskapet og gir banen sitt særpreg.

Reiser til Sør-Afrika

DAG 3: Valgfritt program

Dere kan enten spille en runde golf til eller bli med på en utflukt i Cape Town og omegn. Hva med å besøke vingårder i Vinlandet? Eller ta turen til Cape Town for et besøk på Robben Island og Table Mountain for å se solnedgangen? Kjør langs kysten til Kapp det gode håp, besøk museer, markeder eller tilbring en dag på stranden. Du kan også oppleve Cape Town fra luften på en helikoptertur. Opplev den multikulturelle siden av Cape Town på Walk the Freedom Tour, hvor dere blir kjent med lokale innbyggere. Vi besøker ”District six” hvor innbyggerne ble tvunget til å bo under apartheid, til den rike kulturen som blomstrer i de lokale townshipene.

Turene er ikke inkludert og vi anbefaler at de bestilles sammen med reisen for å sikre plass.

Fancourt 2

DAG 4: Fancourt Golf Estate

Dere drar videre til Fancourt, Sør-Afrikas fremste Golf Estate. Fancourt har tre forskjellige golfbaner, Outeniqua, Montagu og Links – alle designet av Gary Player og åpnet i 1991. Størrelsen på området er tre ganger større enn Monaco! The Fancourt Hotel, som er en fin blanding mellom moderne luksus og klassisk eleganse som tilbyr overnatting for enhver smak. For de som ikke spiller golf er det tennisbaner, sykling, turstier og fisking. I tillegg kan det arrangeres piknik, rideturer og Off-Road sykling.

Fancourt 1

DAG 5: Golf på Fancourt Golf Estate

Det er forskjellige baner på Fancourt:
Montagu: Oppkalt etter Montagu passet, opprinnelig designet av Gary Player, og er per i dag rangert blant topp 10 av Sør-Afrikas beste baner.

Outeniqua: Outeniqua er oppkalt etter fjellkjeden i området, og er sett på som en lettere bane Montagu; mer åpent utseende, men har likevel sine utfordringer. Vannhindringer eller strømmer kommer i veien for 11 av hullene, inkludert 4 av de siste 5.

Links: Banen er i dag rangert av Golf Digest South Africa som den beste banen i landet. Gary Player har beskrevet Links som den største av hans prestasjoner når det gjelder design og banen brukes hvert år til Gary Player Invitational.

Bryllupsreise i Sør-Afrika 1

DAG 6: Safari i Gondwana

Det er tid for safari og dere kjører videre til Gondwana viltreservat, det eneste i verden med fynbos vegetasjon. Fynbos er ”lyngplanter” som kan overleve hardføre forhold med lite vann. Området er lite i arealstørrelse, men stort i artsrikdom, og står på UNESCOs verdensarvliste. De har selvsagt også et spennende dyreliv, inkludert De store fem (elefant, løve, bøffel, neshorn og leopard)!

Det er ikke bare safariopplevelsen som er fantastiske. På Gondwana er det store runde hytter (75 m2) bygget i tradisjonell stil, med alle moderne fasiliteter, panoramautsikt fra sengen, glasstak over senga for stjernekikking og eget uteområde med utsikt over et vannhull.

Fotsafari 3

DAG 7-8: Safari i Gondwana viltreservat

Safarien starter tidlig om morgen, da er sjansen størst for å se dyr. Opp ca kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser, og tilbake til lodgen for ”brunch”. Avslapning ved bassenget før det er ”High Tea”, en snacks lunsj, før dere igjen drar ut på safari. I solnedgangen serveres det drinker på savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safari guide og ”tracker” (spor-leser). Tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien eller løvene viser seg frem!

Det blir to safarietapper (morgen og ettermiddag) per dag.

I tillegg tilbys fotsafari, introduksjon og omvisning i planteriket, spabehandlinger, fugletitting, fiske, mountain biking og stjernetitting. Det er også eget ”Junior viltvokter” program for barn (6-12 år) og golfbaner lett tilgjengelig. Disse er ikke inkludert og bestilles og betales direkte på lodgen.

Safari i Zimbabwe 3

DAG 9: Gondwana viltreservat – Cape Town – Norge

En siste morgensafari og frokost før dere returnerer til Cape Town hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge. Eventyret i Sør-Afrika er over. For denne gang!

PRIS: FRA KR. 35 795,- PR. PERSON

TUREN VARER I 9 DAGER/8 NETTER

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Cape Town – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 3 netter på Steenberg Golf & Wine Resort i standard rom, inkludert frokost
 • 2 netter på Fancourt Golf Estate i Classic rom, inkludert frokost
 • 3 netter på Gondwana i Kwena Hut, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag) og utvalgt drikke
 • Safariaktiviteter i henhold til programmet
 • Parkavgifter til Gondwana viltreservat
 • Transport fra flyplass i Cape Town til Steenberg Golf & Wine Resort
 • Transport fra Steenberg Golf & Wine Resort til Fancourt Golf Estate
 • Transport fra Fancourt Golf Estate til Gondwana viltreservat
 • Transport fra Gondwana viltreservat til flyplass i Cape Town
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Sør-Afrika

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Green fees (priser oppgis ved henvendelse)
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Utflukter/aktiviteter ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør og guide

Prisen forutsetter at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Reiseperiode: Hele året

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF, VIN OG SAFARI I SØR-AFRIKA

PRIS: Fra kr. 35 795,- pr. person
VARIGHET: 9 Dager

Velkommen til herlige Sør-Afrika, et perfekt land for de som liker å svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Eventyret starter i Cape Town. Her skal dere på bytur, oppleve den flotte naturen langs Kapp det gode håp, Table Mountain, spille golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner, smake på vin i det vakre vinområdet og naturligvis se på de ville dyrene!

ROVOS RAIL: GOLF SAFARI

PRIS: Fra kr 53 910,- pr. person
VARIGHET: 9 Dager

Rovos Rail har satt sammen en flott 9- dagers tur med nok program til å tilfredsstille selv den mest skarpsindige golfspiller. Det er også lagt opp til utflukter for reisende som ikke spiller golf.

ROVOS RAIL: PRETORIA TIL VICTORIA FALLS

PRIS: Fra kr 24 255,- pr. person
VARIGHET: 4 Dager

Eventyret begynner når toget forlater Rovos Rails elskverdige stasjon i Pretoria. Så bukter toget seg sørover gjennom Johannesburg og markene i Witwatersrand før det vender vestover langs Magaliesberg– fjellene.

ROVOS RAIL: PRETORIA TIL CAPE TOWN

PRIS: Fra kr 18 540,- pr. person
VARIGHET: 3 dager

Denne 1600 kilometer lange reisen er en perfekt illustrasjon av Sør-Afrika, som én verden i ett land. Her reiser du gjennom vidstrakte sletter i den sentrale delen av landet, det såkalte Highveld, gjennom de ufruktbare områdene …

CAPE TOWN, VINLAND OG HVITHAI

PRIS: Fra kr 17 350,- pr. person
VARIGHET: 8 Dager

Over Cape Town ruver byens landemerke, Table Mountain. Dette er det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

SHONGOLOLO EXPRESS: SOUTHERN CROSS

PRIS: Fra kr 50 530,- pr. person
VARIGHET: 15 Dager

Togeventyret starter i Pretoria, og de første dagene går reisen østover forbi de mektige Drakensberg Mountains til Kruger nasjonalpark hvor utrolige safariopplevelser venter.

FRIVILLIG ARBEID MED KATTEDYRENE

PRIS: Fra kr 26 350,- pr. person
VARIGHET: 3 Uker

Det å jobbe som frivillig i Sør-Afrika er en fantastisk opplevelse! Bare noen timers kjøring fra Cape Town ligger et paradis for kattedyr og dyreelskere: Panthera Africa. Det er ikke alle forunt å sovne til løvebrøl, mens stjernehimmelen blinker over deg.

AFRIKANSK FAMILIEEVENTYR

PRIS FOR HELE FAMILIEN:
Fra kr 85 900,-
VARIGHET: 10 Dager

Legg familieferien til KwaZulu–Natal, ferieprovinsen par excellence. Denne rundreisen er lagt opp på barnas premisser: Fantastiske safariopplevelser og barna gjennomfører et kurs for å bli Junior Ranger (viltvokter).

BRYLLUPSREISE: OUT OF AFRICA

PRIS FOR BRUDEPARET:
Fra kr 64 500,-
VARIGHET: 8 Dager

En magisk bryllupsreise beriket med ville dyr i verdensberømte Kruger nasjonalpark og tropeparadiset Mosambik hvor det blir late dager på stranden. Eventyret starter i Kruger nasjonalpark hvor dere bor på Lukimbi Safari Lodge …

BRYLLUPSREISE: AFRIKANSK BRYLLUPSEVENTYR

PRIS FOR BRUDEPARET:
Fra kr 96 095,-
VARIGHET: 15 Dager

Denne luksuriøse bryllupsreisen starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her bor dere på Winchester Mansions, Cape Towns ledende kysthotell. Under oppholdet blir det en dagstur rundt Kapp– halvøya …