Golfspill på Island gir deg garantert en følelse av konstant å få hole in one!

SPILL GOLF PÅ VAKRE ISLAND

Fra kr. 17 230,- PR. PERSON

Golfatmosfære er det ikke mange som forbinder med Island, men Sagaøya byr på store og uforglemmelige golfopplevelser. Faktum er at det er utrolig spennende å spille her - med helt annerledes baner enn i Norge. Her er ingen trær, men en knallhard, svart lava i røffen som krever at du har tungen rett i munnen når du slår. Det er hele 70 baner på den lille øya, og i Akureyri ligger verdens nordligste bane.

På denne reisen vil du få oppleve tre av Islands unike baner, hvor du kan teste dine evner. Reiser du i juni eller juli kan du også spille under midnattssolen - og du skal lete lenge for å overgå en slik spilleopplevelse. Én av banene du skal utfordre deg selv på, ligger på Vestmannaøyene, en herlig øy i seg selv.

Turen er basert på at du kjører selv rundt på Sagaøya, med stopp på noen av Islands store attraksjoner. Gå ikke glipp av et varmt bad i den verdenskjente Blå lagune, se geysiren Strokkur og vakre Gullfoss. Så er det den islandske maten, sjarmen, menneskene og nærheten til naturen.
I tillegg kommer da god, eksotisk og morsom golf.

Golfspill på Island gir deg garantert en følelse av konstant å få hole in one!

SPA på Island 1

DAG 1: Norge – Reykjavik

Avreise fra Norge. Opphenting av leiebil på flyplassen på Island.

Besøket på Sagaøya starter med et avslappende bad i den berømte Blå lagune, som ligger som en oase midt i et lavaområde. Vannet holder 350-400, og er lysende turkisblått.

Etter et forfriskende bad anbefales at dere kjører til den lille fiskerlandsbyen Grindavík. Her ligger det aktive geotermiske området Krýsuvik, med kokende gjørmepøler og sterkt svovelgule partier.
Fortsett langs kysten til det vakre området Grimsnes. Innsjekk på hotellet.

Ettermiddagen tilbringes på hotellet eller med en runde golf på Ljósafoss Golf Course (9-hull).

Overnatting: Hótel Borealis

Golf 1

DAG 2: Vestmannaøyene med golf og sightseeing

Etter frokost kjører dere til Vestmannaøyene, en vakker øygruppe med grønne og brune farger.
Dere tar ferje over til Vestmannaøyene, hvor dere skal spille en runde golf i et ganske så unikt landskap. Dette er en 18-hulls bane. Banen er kort, men spektakulær. Hvert år avholdes Volcano Open, som feirer de enorme kreftene Moder Natur er i besittelse av.
Her er det klubbhus med utmerkede fasiliteter, restaurant, bar og en tv-stue. Mulighet for utleie av både golf cart, trolley og golfkøller om nødvendig.

Etter endt golfrunde bør dere få med dere litt av hva Vestmannaøyene og Heimaey har å by på. Det anbefales å ta turen opp til vulkanen Eldfell, som hadde et voldsomt utbrudd i 1973. Det damper fremdeles fra fjellet, og ruinene står som minnesmerker over de voldsomme begivenhetene som inntraff den gang. Et besøk på Eldheimar Museum gir et godt innblikk av vulkanutbruddet.

Ferje tilbake til fastlandet. Det anbefales det å kjøre en liten omvei via vakre Seljalandsfoss på vei tilbake til hotellet.

Overnatting: Hótel Borealis

Sykkelturer på Island 3

DAG 3: Golf og Secret Lagoon, Gullfoss og Geysir

Etter frokost sjekker dere ut fra hotellet og starter dagen med en runde golf på Kiðjaberg Golf Course. Dette er en 18-hulls bane, med flott beliggenhet mellom elven Hvitá og innsjøen Hestvatn. Banens layout er i perfekt harmoni med landskapet, med elven Hvitá som det dominerende aspektet. Det er ganske så spektakulært å se elven flyte forbi det 14. hull.
Det er et klubbhus med utmerkede fasiliteter og restaurant.
Utleie av golf cart, trolley og golfkøller.

Etter endt golfrunde bør dere legge turen til Secret Lagoon, for et avslappende bad i varme kilder. Disse ligger ved den lille byen Fludir. Vannet holder 35-40 grader året rundt.

Forsett så deres islandske eventyr med et stopp ved vakre Gullfoss. Her henger kaskader fra fossen i luften som fint regn, og i solskinnet dannes det flotte regnbuer. Så går turen til geysiren Strokkur, som med få minutters mellomrom sender kokende vann og damp 25-30 meter opp i været. Det bobler og syder i området.

Hotellet ligger rett ved geysiren Strokkur.

Overnatting: Hótel Litli-Geysir

Golf på Island 3

DAG 4: Golf - Thingvellir nasjonalpark - Reykjavik

Start dagen med en ny runde golf på Geysir Golf Course, som bokstavlig talt ligger rett ved siden av geysirområdet. Dette er en 9-hulls bane, men meget attraktiv å spille, takket være sin unike beliggenhet, og fordi den helt naturlig. Her er det ingen kunstige baner, gress eller utdypning av banen. Ved minst ett av hullene er spillerne garantert å få med seg minst en eksplosjon fra Strokkur.
Det er et klubbhus, en snackbar, utleie av golfkøller og trolley, putting green, pitching green og en driving range.

Når golfkøllene er pakket vekk i bilen, kjører dere til Thingevllir nasjonalpark, samlingsplass for Islands Allting i over 800 år. Ved nordvestlige hjørne bør dere gå opp på kanten av lavaskrenten og nyte den formidable utsikten over Islands største innsjø Thingellirvatn og sletten Thingvellir.

Så setter dere kursen mot Islands hovedstad Reykjavik, gjerne via dalen Mosfellsheiði.

Overnatting: Skuggi Hótel

Reykjavik 3

DAG 5: Reykjavik - Oslo

Etter frokost kjører dere til flyplassen hvor leiebilen leveres. Innsjekk for fly hjem til Norge.

PRIS: FRA KR. 17 230,- PR. PERSON

TUREN VARER I 5 DAGER/4 NETTER

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo - Reykjavik - Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 2 netter på Hótel Borealis, inkludert frokost
 • 1 natt på Hótel Litli–Geysir, inkludert frokost
 • 1 natt på Hotel Skuggi, inkludert frokost
 • Leiebil i 5 dager (Toyota Corrolla eller lignende), inkludert CDW og ubegrenset kilometer.
 • Tilgang til golfbanene Ljósafoss, Vestmann Island, Kiðjaberg og Geysir
 • Ferjebilletter til Vestmannaøyene (tur/retur)
 • Golfbag på flyreisene
 • Setereservasjon på flyreisene
 • 1 x innsjekket bagasje (á 20 kilo) og 1 x håndbagasje (á 10 kilo) per person på flyreisene
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner på Island

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise - og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Inngang til Den blå lagune, Eldheimar Museum og Secret Lagoon
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Bensin
 • Parkering
 • GPS
 • Leie av golf cart/trolley på banene

Prisen er basert på at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Turen kan fint forlenges med noen dager i Reykjavik eller mer golf.

Ønsker dere å spille under midnattssolen, må avreise skje i juni eller juli.

Reiseperiode: Juni - august

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF PÅ VAKRE ISLAND

PRIS: Fra kr. 17 230,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Golfatmosfære er det ikke mange som forbinder med Island, men Sagaøya byr på store og uforglemmelige golfopplevelser. Faktum er at det er utrolig spennende å spille her – med helt annerledes baner enn i Norge. Her er ingen trær, men en knallhard, svart lava i røffen som krever at du har tungen rett i munnen når du slår. Det er hele 70 baner på den lille øya, og i Akureyri ligger verdens nordligste bane.

ROMANTISKE ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 780,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Alle har behov for å komme seg vekk fra hverdagens stress og mas iblant. Da er Sagaøya den perfekte løsning. Reisen inkluderer både land og by, og starter med at dere trekker dere tilbake to netter på et flott firestjerners hotell i Selfoss. Leiebil er inkludert. Med utgangspunkt i Selfoss kan dere dra på utflukter og aktiviteter etter eget ønske.

RIDE, RIDE RANKE PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 11 370,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Island er et vidunderlig sted! Det magiske landskapet, med sine geysirer, varme kilder, isbreer og fossefall. Det aller beste er å oppleve den imponerende naturen fra hesteryggen. Denne rideturen foregår i området rundt vulkanen Hengill. I løpet av disse dagene vil du og din lille islandshest bli gode venner, og utforsker Sagaøya sammen.

JULEBORD PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 650,-
VARIGHET: 4 Dager

Islandsk kultur er rik på juletradisjoner, og mørket er faktisk bare en fordel når man skal feire lysets høytid.
I uformelle omgivelser får dere sammen oppleve mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Vintervakre Reykjavik er det perfekte sted å avslutte året sammen med kollegaer. Restaurant Reykjavik byr på et utsøkt julebord. Her serveres de beste tradisjonelle islandske julerettene, side om side med skandinavisk julemat.

FIRMATUR TIL ISLAND

PRIS: Fra kr. 4 290,- pr. person
VARIGHET: 3 Dager

Lille Island. Så vakkert. Så sjarmerende. Så utmerket for en firmatur, Kick-Off, julebord eller jubileum.
Legg neste firmatur til Island, og gi de ansatte noe å glede seg til. Island er nært, spennende og unik. Det er umulig å overse den lille øya som destinasjon til neste firmatur. En reise hit inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte, som igjen fører til økt motivasjon og trivsel på arbeidsplassen. Det er lov å ha det moro på jobben!

FAMILIEFERIE PÅ MAGISKE ISLAND

FAMILIEPRIS: Fra kr. 45 710,-
VARIGHET: 10 Dager

Island er et magisk sted for familier! Denne vakre øya er skapt av ild og is, og overalt hvor dere reiser vil dere være i nærheten av vulkaner og isbreer. Denne reisen er basert på at dere kjører selv rundt på Sagaøya. Overnatting skjer på trivelige bondegård og i hytter. Under oppholdet på bondegårdene inviteres familiens minste med et besøk i fjøset, hvor dyrene skal både klappes og mates. Underveis får dere oppleve Islands store severdigheter, som Den blå lagune, Gullfoss, Geysir, nasjonalparken Thingvellir, Vestmannaøyene og ridning på islandshest.

VIKINGFESTIVAL PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 9 785,-
VARIGHET: 4 Dager

For drøye 1000 år siden ankom sunnfjordingen Ingolf Arnarson Island. Han var lyst fredløs i Norge etter et drap. I 874 brakte han med seg familie og tjenestefolk fra Norge. Arnarson ble så begeistret for Island at han reiste en gård der hovedstaden Reykjavik nå ligger. I de kommende årene fulgte mange nordmenn hans eksempel. De utvandret med frender, treller og husdyr og slo seg ned i det islandske lavlandet. Bli med på en uforglemmelig opplevelse for alle vikingentusiaster!

BARNAS ISLAND

PRIS: Fra kr. 6 215,- pr. person
VARIGHET: 6 Dager

Ta med barna på en innholdsrik reise til magiske Island!
Opplev Sagaøya med sine praktfulle fossefall, svarte lavastrender og en magisk natur som er hentet ut fra eventyrenes verden. I løpet av reisen blir dere med på hvalsafari, rir på den sjarmerende islandshesten, bader i varme kilder, besøker dyreparken i Reykjavik og utforsker landskapet.