Reiser til Tanzania

14 DAGER/13 NETTER

Kontakt oss i dag!

Denne reisen er den perfekte kombinasjon av golf og safari. Spill noen runder på en av Tanzanias vakreste baner og begi deg ut på safari i noen av Afrikas mest spektakulære nasjonalparker!

Eventyret starter med tre dager på Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate. Du utfordrer deg selv på Tanzanias første 18-hulls Championship-bane. Med beliggenhet mellom Mount Kilimanjaro og Mount Meru kommer du garantert ikke til å klage på utsikten mens du spiller.

Så utforsker du Tanzanias ville side med safari i Lake Manyara og videre til verdensberømte Serengeti nasjonalpark hvor løver, elefanter, leoparder og sebraer venter. Ikke mye kan få Serengeti til å blekne. Det må i så fall bli Ngorongoro- krateret! Du kjører 610 meter ned i krateret og det føles som du har ankommet Edens Hage. Hele 25 000 dyr kaller dette for sitt hjem, og kanskje er du heldig og får se det sjeldne neshornet.

Stopp innom en landsby for å hilse på landets smilende og gjestfrie befolkning. I Tarangire nasjonalpark blir du med en smilende og fargerik masai på fotsafari. Turen avsluttes i Arusha, hvor nok en runde på golfbanen venter.

Slå et slag golf og opplev et fantastisk dyreliv – alt på én reise!

Kilimanjaro 4

DAG 1: Norge – Kilimanjaro

Avreise fra Norge. Vel fremme på flyplassen i Kilimanjaro blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til Kilimanjaro Golf Estate hvor dere sjekker inn.

Overnatting: Kili Villas

Reiser til Tanzania

DAG 2-3: Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate

Det å våkne på den tidligere plantasjen gir en spesiell følelse. Ivrige golfere klør etter å hente ut bagen og ta en runde på denne 18-hulls banen (Championsship)!
Eiendommen ligger mellom Mount Kilimanjaro og Mount Meru, så det er ingenting å si på utsikten mens du spiller. Dette er Tanzanias første golfbane, og den er utformet av den irske landslagstreneren og vinner av Kenya Open, David Jones.

Det er en rekke andre aktiviteter om reisefølget ikke ønsker å spille golf.

Overnatting: Kili Villas

Lake Manyara nasjonalpark 2

DAG 4: Kilimanjaro Golf Estate – Lake Manyara

Frokost og så blir dere kjørt til Lake Manyara nasjonalpark hvor frodig regnskog, stappfull av bavianer og apekatter, venter dere. Ved innsjøen går landskapet over til åpen savanne, med store flokker av elefanter og bøfler.
Er dere riktig så heldig vil dere se løver som slapper av i trærne. Parken er nemlig kjent for sine treklatrende løver!
Pikniklunsj i parken.

Overnatting: Escarpment Luxury Lodge

NgoroNgoro 10

DAG 5: Lake Manyara – Ngorongoro-krateret

Ngorongoro-krateret fremstår som et tapt paradis. I bunnen av den utdødde vulkanen vandrer alle de kjente savannedyrene omkring i en helt usedvanlig tetthet. Hele 25 000 pattedyr lever nede i det 260 kvadratkilometer store krateret.
Safarien her er garantert ett av reisens høydepunkter!

Overnatting: Lemala Ngorongoro Tented Camp (campen ligger på kraterkanten)

Ngorongoro-krateret 1

DAG 6: Ngorongoro – Serengeti

I dag setter dere kursen mot sentrale Serengeti nasjonalpark, en av verdens mest spektakulære parker. Safari underveis.

Overnatting: Lemala Ewanjan Tented Camp

DAG 7: Serengeti

Et flimmer av tusenvis av sebraer fyller savannen som en sitrende varmedis. Ingen steder i verden kan du oppleve større flokker med sebraer enn her i Serengeti. Det samme gjelder de herlige gnuene. Her og der rager giraffer opp som kraner på en øde havnekai. Løvefamilier er spredt over hele parken. Det samme er savannens ultimate sprinter, geoparden, som i motsetning til leoparden, jakter om dagen. Hannstrutsen spankulerer rundt på sine lyserosa bein og bruser med fjærene. Store flokker med elefanter trasker over savannen, neshorn lusker rundt og apekattene leker i trærne mens antilopene gresser rolig ved siden av bilen. Her er alle stjernene samlet!

Det er også mulig å bli med på ballongsafari (ikke inkludert).

Overnatting: Lemala Ewanjan Tented Camp

Serengeti nasjonalpark 3

DAG 8: Serengeti – Karatu

En siste morgensafari før dere setter kursen til Karatu hvor dere sjekker inn på lodgen.

Overnatting: Plantation Lodge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DAG 9: Karatu – Tarangire

Dagen starter med venter et besøk i en tradisjonell Masai Boma før dere kjører til Tarangire nasjonalpark.

Overnatting: Tarangire River Camp

Tarangire nasjonalpark 3

DAG 10: Taranagire nasjonalpark

Hele dagen er satt av til safari i parken. Flokker på over 300 elefanter er ikke usedvanlig å se her. Parken er også berømt for en annen beboer, som er mye vanskeligere å se: Den treklatrende pytonslagen, som kan bli flere meter lang. Parken er også hjem til løver, hyener, vortesvin, fugler, neshorn, sebraer og antiloper. Overalt i parken vokser de imponerende baobabtrærne, som masaiene anser som tilholdssted for åndene til høyt ansette forfedre.
Det blir pikniklunsj i parken.

Overnatting: Tarangire River Camp

Reiser til Tanzania

DAG 11: Tarangire – Arusha

Dere tar farvel med Afrikas ville dyr og gjør klar for siste etappe av reisen, som igjen skal utøves på golfbanen. Dere blir kjørt tilbake til Arusha, hvor dere sjekker inn på hotellet. Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting: Kili Villas

Golf

DAG 12-13: Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate

Dagene er satt av til golf og andre aktiviteter (mot tillegg).

Overnatting: Kili Villas

Tarangire Sopa Lodge 2

DAG 14: Arusha – Norge

En siste frokost i Tanzania før dere blir kjørt til flyplassen for innsjekk på flyet hjem til Norge.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Arusha/Kilimanjaro – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 5 netter på Kili Villas, inkludert frokost
 • 1 natt på Escarpment Luxury Lodge, inkludert All Inclusive (frokost, lunsj, middag og utvalgt drikke)
 • 1 natt på Lemala Ngorongoro Tented Camp, inkludert All Inclusive (frokost, lunsj, middag og utvalgt drikke)
 • 2 netter på Lemana Ewanjan Tented Camp, inkludert All Inclusive (frokost, lunsj, middag og utvalgt drikke)
 • 1 natt på Plantation Lodge, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 2 netter på Tarangire River Camp, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • Safari i privat bil (4x4) med engelsktalende sjåfør/guide i henhold til program
 • Inngang til nasjonalparkene
 • Kaffe, te og vannflasker i bilen under safari
 • Besøk i Masai Boma
 • Bruk av 9/18- hulls bane på Kiligolf Championship Golf Course, inkludert caddie, baller, golfcart og køller (dag 2-3 og 12-13)
 • Transport flyplass – hotell – flyplass i Arusha
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • AMREF Flying Doctors, turist evakuering
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Tanzania

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Tanzania (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør/guide (anbefalt USD 20-25,- per bil per safaridag)

Prisen er basert på at to personer reiser sammen og deler rom.

Om kun én i reisefølget ønsker å spille golf, kan programmet på golfdagene tilrettelegges med andre aktiviteter/utflukter.

Reisen kan fint forlenges med noen dager på Zanzibar.

Reiseperiode: 1.-31.mars, 1.-31.mai og 1.november – 15.desember (lavsesong)

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SELOUS VILTRESERVAT OG ZANZIBAR

12 Dager

Denne turen er den perfekte kombinasjonen av safari og late dager i sol og varme. I Selous viltreservat kan du oppleve Afrika fra sin mest øde og utemmede side og på Zanzibar er det er langstrakte, kritthvite strender, bølgebrus og vakre korallrev med varmt og solrikt klima året rundt. Her sniker duften av krydder seg opp i nesen og du opplever historiens sus i herlige Stonetown.

GOLF, SAFARI OG ZANZIBAR

18 Dager

Dette er den ultimate reisen til Tanzania – i hvert fall om du er en golfentusiast med en god dose safarifeber og lengsel etter late dager på kritthvite strender! Spill noen runder med golf på Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate, Tanzanias første 18-hulls Championship-bane. Så utforsker du Tanzanias ville side med safari og flyr videre til Zanzibar for mer golf og late dager på stranda.

TANZANIAS VILLE SIDE

9 Dager

Tanzanias natur er Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskoger og utdødde vulkaner. Verdens største flokker av gnuer og sebraer og Afrikas høyeste fjell. Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på.

PÅ TOPPEN AV AFRIKA

12 Dager

Akkurat som de hvite skyene som for det meste dekker toppen, er Kilimanjaro innhyllet i mystikk og omgitt av myter. Kilimanjaro er Afrikas høyeste fjell (5892 meter) – og vi inviterer deg til å bestige den sagnomsuste toppen! Ingen reise til Tanzania er komplett uten safari, så eventyret avsluttes med noen dager på safari i Tarangire nasjonalpark.

GOLF OG SAFARI I TANZANIA

14 Dager

Denne reisen er den perfekte kombinasjon av golf og safari. Spill noen runder på en av Tanzanias vakreste baner og begi deg ut på safari i noen av Afrikas mest spektakulære nasjonalparker!

DET BESTE AV KENYA OG TANZANIA

12 Dager

Opplev det beste av Afrika, med safari i både Kenya og Tanzania! En uslåelig kombinasjon som byr på dyremøter i verdenskjente parker som Masai Mara og Serengeti. Reisen inkluderer også besøk på Elefantbarnehjemmet i Nairobi, båttur på Lake Naivasha og det spektakulære Ngorongoro-krateret, som anses som Edens Paradis.

SAFARI OG LATE DAGER PÅ ZANZIBAR

12 Dager

Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på. På programmet står verdenskjente Serengeti og Ngorongoro-krateret, hjem til De fem store (elefant, bøffel, neshorn, løve og leopard). Afrikas ville dyr viser seg gjerne frem, og det er lett å bli bitt av safaribasillen når du ser dyrene i sine naturlige omgivelser.