Reiser til Sør-Afrika

3 UKER

Kontakt oss i dag!

Det å jobbe som frivillig i Sør-Afrika er en fantastisk opplevelse!
Bare noen timers kjøring fra Cape Town ligger et paradis for kattedyr og dyreelskere: Panthera Africa. Det er ikke alle forunt å sovne til løvebrøl, mens stjernehimmelen blinker over deg.

De store og fantastiske kattedyrene er truet i det ville, og utnyttes i fangenskap. Mange besøkende og frivillige i Afrika er ikke klar over at dette foregår, så Panthera Africa tar stolthet i å snakke på dyrenes vegne. Som frivillig her kommer du ikke bare i kontakt med Afrikas ville dyr, men du får også en opplevelse helt utenom det vanlige. Du utgjør en forskjell og gir en hjelpende hånd til et prosjekt som er basert på ekte og genuin kjærlighet for dyrene.

Ingen dag er lik, og arbeidet utføres etter behov. I hovedsak er det rengjøring av innhegninger, vasking av vannskåler, kontroll av elektriske gjerder, mating av dyrene, vedlikehold av inngjerdinger og området, gårdsarbeid, maling og bygge eller forberede nye innhegninger. Omsorg for dyrene går på å vaske, lage leker og ellers bare tilbringe tid i nærheten sammen med disse utrolige skapningene. Dyrene selv er glad i kontakten – og her har du sjansen til å skape et personlig forhold med savannens konger.

Kom og hør løvene brøle, få kjærlighet og gjenkjennelse fra en leopard, hør prusten fra en tiger og se de verdsette lekene du kommer med, ja, det er uten tvil en velsignelse.
Du knytter ikke bare bånd med dyrene du passer på, men også med de ansatte og andre frivillige fra hele verden. Når solen senker seg over området, dyrene faller til ro, da samles dere rundt bålet med en kald drikke og deler historier, drømmer og ønsker. En perfekt avslutning på en innholdsrik dag. Det er også lagt opp til tid på egen hånd slik at du kan oppleve mer av Sør-Afrika og delta på et bredt spekter med aktiviteter.

Som frivillig på Panthera Africa velger du rett med tanke på bevaring av Afrikas store kattedyr. Dette er et genuint prosjekt med etiske og bærekraftige prosjekter. Panthera Africa er et av få steder i Sør-Afrika som defineres av at de ikke avler, bytter/selger eller tilbyr interaksjon for besøkende. Alt arbeid de gjør er med tanke på dyrenes beste – og det er de firbente som står i fokus.

Frivillig arbeid på Panthera Africa er garantert et minne for livet, og du får nye venner – både på to og fire ben! Bli en del av flokken du også!

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Cape Town – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 3 uker med frivillig arbeid på Panthera Africa
 • Overnatting i firemannsrom hos Panthera Africa
 • Frokost og middag
 • Transport flyplass – Panthera Africa – flyplass
 • Ukentlig transport til butikken for å handle matvarer, drikke og snacks
 • Aktiviteter på tirsdager som arrangeres av Panthera Africa

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise – og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Snacks
 • Aktiviteter og utflukter (Tilleggsutflukter)
 • Transport ikke nevnt i program
 • Personlige utgifter som klesvask, WiFi, telefon osv.

Lengden av oppholdet varier mellom 2 til 6 uker, med mulighet til forlengelse.

Oppholdet kan fint kombineres med noen dager i Cape Town, safari og sol og bad.

Reiseperiode: Hele året.

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF, VIN OG SAFARI I SØR-AFRIKA

9 Dager

Velkommen til herlige Sør-Afrika, et perfekt land for de som liker å svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Eventyret starter i Cape Town. Her skal dere på bytur, oppleve den flotte naturen langs Kapp det gode håp, Table Mountain, spille golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner, smake på vin i det vakre vinområdet og naturligvis se på de ville dyrene!

Les mer

GOLF SAFARI

9 Dager

Rovos Rail er et luksustog trukket av gamle damplokomotiver som tar deg på en episk reise gjennom noen av det sørlige Afrikas mest spektakulære områder. Forventningene vibrerer i luften. En togtur med Rovos Rail er den store reisedrømmen for mange. Kupeene mangler ingenting, og du er omgitt av komfort. Det er noe spesielt å reise med tog. Det er som en rullende, romantisk drøm.

Les mer

MED TOG FRA PRETORIA TIL VICTORIA FALLS

4 Dager

Eventyret begynner når toget forlater Rovos Rails elskverdige stasjon i Pretoria. Så bukter toget seg sørover gjennom Johannesburg og markene i Witwatersrand før det vender vestover langs Magaliesberg– fjellene, tvers gjennom Bushveld Igneous Complex. Dette området er et av de rikeste med tanke på verdifulle mineraler. Toget kjører gjennom Sør-Afrika, Botswana og Zimbabwe. Merk at toget noen ganger kan kjøre nordover gjennom Beitbridge og Zimbabwe, avhengig av tilgjengelighet for toget.

Les mer

MED TOG FRA PRETORIA TIL CAPE TOWN

3 dager

Denne 1600 kilometer lange reisen er en perfekt illustrasjon av Sør-Afrika, som én verden i ett land. Her reiser du gjennom vidstrakte sletter i den sentrale delen av landet, det såkalte Highveld, gjennom de ufruktbare områdene i Great Karoo, tøff så videre gjennom de spektakulære fjellkjedene og det vake vinlandet i Kapp–området. Siste holdeplass er Cape Town, Moderbyen i Sør–Afrika, hvor Table Mountain troner over byen.

Les mer

CAPE TOWN, VINLAND OG HVITHAI

8 Dager

Over Cape Town ruver byens landemerke, Table Mountain. Dette er det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

Les mer

SHONGOLOLO EXPRESS – SOUTHERN CROSS

15 Dager

Denne imponerende 12 dager lange reisen mellom Pretoria og Victoria Falls foretar spennende stopp i Sør-Afrika, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.Togeventyret starter i Pretoria, og de første dagene går reisen østover forbi de mektige Drakensberg Mountains til Kruger nasjonalpark hvor utrolige safariopplevelser venter.

Les mer

FRIVILLIG ARBEID MED KATTEDYRENE

3 Uker

Det å jobbe som frivillig i Sør-Afrika er en fantastisk opplevelse! Bare noen timers kjøring fra Cape Town ligger et paradis for kattedyr og dyreelskere: Panthera Africa. Det er ikke alle forunt å sovne til løvebrøl, mens stjernehimmelen blinker over deg.

Les mer

AFRIKANSK FAMILIEEVENTYR

10 Dager

Legg familieferien til KwaZulu–Natal, ferieprovinsen par excellence. Denne rundreisen er lagt opp på barnas premisser: Fantastiske safariopplevelser og barna gjennomfører et kurs for å bli Junior Ranger (viltvokter).

Les mer

OUT OF AFRICA

8 Dager

En magisk bryllupsreise beriket med ville dyr i verdensberømte Kruger nasjonalpark og tropeparadiset Mosambik hvor det blir late dager på stranden. Eventyret starter i Kruger nasjonalpark hvor dere bor på Lukimbi Safari Lodge …

Les mer

AFRIKANSK BRYLLUPSEVENTYR

15 Dager

Denne luksuriøse bryllupsreisen starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her bor dere på Winchester Mansions, Cape Towns ledende kysthotell. Under oppholdet blir det en dagstur rundt Kapp– halvøya …

Les mer