Det er lov å ha det moro på jobben!

FIRMATUR TIL ISLAND

Fra kr. 4 290,- PR. PERSON

Lille Island. Så vakkert. Så sjarmerende. Så utmerket for en firmatur, Kick-Off, julebord eller jubileum.

Legg neste firmatur til Island, og gi de ansatte noe å glede seg til. Island er nært, spennende og unik. Det er umulig å overse den lille øya som destinasjon til neste firmatur.

En reise hit inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte, som igjen fører til økt motivasjon og trivsel på arbeidsplassen.

Med spektakulær natur og storslagne utsikter tilbyr Island de perfekte omgivelsene for en vellykket firmatur eller konferanse, ispedd spennende aktiviteter. Hvorfor ikke kjøre Superjeep, bade i varme kilder eller ri på islandshest?

Det er lov å ha det moro på jobben!

Sykkelturer på Island 6

DAG 1: Norge – Reykjavik

Avreise fra Norge. Vel fremme på flyplassen på Island blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til sjarmerende Reykjavik for innsjekk.

Vi anbefaler at dere legger inn et stopp ved Den blå lagune, som ligger midtveis mellom flyplassen og Reykjavik. Et forfriskende bad i de varme kildene, er den beste starten dere kan få på oppholdet på Sagaøya.

Om kvelden kan vi arrangere middag på en av byens trivelige restauranter.

Overnatting: Reykjavik

Island 10

DAG 2: Opplev Island

Den lille øya har så mange aktiviteter å by på at det nesten er vanskelig å velge.

Bli med på Islands mest berømte rute, Den gylne sirkel. Opplev det vakre fossefallet Gullfoss og geysirområdet hvor Strokkur spruter kaskader av vann opp i luften. Det blir også et besøk på Thingvellir, en historisk nasjonalpark hvor Islands Allting ble grunnlagt. Lunsj underveis.
Turen gjøres enten med buss eller Super Jeep.

Om ønskelig kan utflukten også kombineres med andre aktiviteter, som rideturer, rafting (sesongbetont), kjøring med ATV eller snøscooter på isbre.

Om kvelden kan det arrangeres felles middag.
For dere som ønsker en middag utenom det vanlige, anbefaler vi en ekte vikingfest. Vikinger og syngende valkyrjer serverer grillet lam og islandske spesialiteter sammen med mjød og Svartidaudi.
Hva med å legge inn en viking-kidnapping?

Kanskje ønsker dere å innta middagen hjemme hos islandske familier (avhengig av størrelse på gruppen)?

Overnatting: Reykjavik

Reiser til Island

DAG 3: Reykjavik – Norge

Etter frokost blir dere kjørt til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge.

PRIS: FRA KR. 4 290,- PR. PERSON

TUREN VARER I 3 DAGER/2 NETTER

Startpakken inkluderer:

  • Fly Oslo – Reykjavik – Oslo i økonomiklasse
  • Flyskatter
  • 2 netter på hotell i Reykjavik, inkludert frokost
  • Transport flyplass – hotell – flyplass
  • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner på Island

Tilleggsvalg:
Vi har et bredt tilbud av spennende aktiviteter som kan legges til.
Turen kan fint forlenges med en ekstra dag.
Kontakt oss gjerne for et kostnadsfritt tilbud.

Reiseperiode: November - mars

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF PÅ VAKRE ISLAND

PRIS: Fra kr. 17 230,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Golfatmosfære er det ikke mange som forbinder med Island, men Sagaøya byr på store og uforglemmelige golfopplevelser. Faktum er at det er utrolig spennende å spille her – med helt annerledes baner enn i Norge. Her er ingen trær, men en knallhard, svart lava i røffen som krever at du har tungen rett i munnen når du slår. Det er hele 70 baner på den lille øya, og i Akureyri ligger verdens nordligste bane.

ROMANTISKE ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 780,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Alle har behov for å komme seg vekk fra hverdagens stress og mas iblant. Da er Sagaøya den perfekte løsning. Reisen inkluderer både land og by, og starter med at dere trekker dere tilbake to netter på et flott firestjerners hotell i Selfoss. Leiebil er inkludert. Med utgangspunkt i Selfoss kan dere dra på utflukter og aktiviteter etter eget ønske.

RIDE, RIDE RANKE PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 11 370,- pr. person
VARIGHET: 5 Dager

Island er et vidunderlig sted! Det magiske landskapet, med sine geysirer, varme kilder, isbreer og fossefall. Det aller beste er å oppleve den imponerende naturen fra hesteryggen. Denne rideturen foregår i området rundt vulkanen Hengill. I løpet av disse dagene vil du og din lille islandshest bli gode venner, og utforsker Sagaøya sammen.

JULEBORD PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 7 650,-
VARIGHET: 4 Dager

Islandsk kultur er rik på juletradisjoner, og mørket er faktisk bare en fordel når man skal feire lysets høytid.
I uformelle omgivelser får dere sammen oppleve mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Vintervakre Reykjavik er det perfekte sted å avslutte året sammen med kollegaer. Restaurant Reykjavik byr på et utsøkt julebord. Her serveres de beste tradisjonelle islandske julerettene, side om side med skandinavisk julemat.

FIRMATUR TIL ISLAND

PRIS: Fra kr. 4 290,- pr. person
VARIGHET: 3 Dager

Lille Island. Så vakkert. Så sjarmerende. Så utmerket for en firmatur, Kick-Off, julebord eller jubileum.
Legg neste firmatur til Island, og gi de ansatte noe å glede seg til. Island er nært, spennende og unik. Det er umulig å overse den lille øya som destinasjon til neste firmatur. En reise hit inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte, som igjen fører til økt motivasjon og trivsel på arbeidsplassen. Det er lov å ha det moro på jobben!

FAMILIEFERIE PÅ MAGISKE ISLAND

FAMILIEPRIS: Fra kr. 45 710,-
VARIGHET: 10 Dager

Island er et magisk sted for familier! Denne vakre øya er skapt av ild og is, og overalt hvor dere reiser vil dere være i nærheten av vulkaner og isbreer. Denne reisen er basert på at dere kjører selv rundt på Sagaøya. Overnatting skjer på trivelige bondegård og i hytter. Under oppholdet på bondegårdene inviteres familiens minste med et besøk i fjøset, hvor dyrene skal både klappes og mates. Underveis får dere oppleve Islands store severdigheter, som Den blå lagune, Gullfoss, Geysir, nasjonalparken Thingvellir, Vestmannaøyene og ridning på islandshest.

VIKINGFESTIVAL PÅ ISLAND

PRIS: Fra kr. 9 785,-
VARIGHET: 4 Dager

For drøye 1000 år siden ankom sunnfjordingen Ingolf Arnarson Island. Han var lyst fredløs i Norge etter et drap. I 874 brakte han med seg familie og tjenestefolk fra Norge. Arnarson ble så begeistret for Island at han reiste en gård der hovedstaden Reykjavik nå ligger. I de kommende årene fulgte mange nordmenn hans eksempel. De utvandret med frender, treller og husdyr og slo seg ned i det islandske lavlandet. Bli med på en uforglemmelig opplevelse for alle vikingentusiaster!

BARNAS ISLAND

PRIS: Fra kr. 6 215,- pr. person
VARIGHET: 6 Dager

Ta med barna på en innholdsrik reise til magiske Island!
Opplev Sagaøya med sine praktfulle fossefall, svarte lavastrender og en magisk natur som er hentet ut fra eventyrenes verden. I løpet av reisen blir dere med på hvalsafari, rir på den sjarmerende islandshesten, bader i varme kilder, besøker dyreparken i Reykjavik og utforsker landskapet.