India 3.1
India header
Yoga

En unik reise som kombinerer det beste av Indias severdigheter med spennende aktiviteter som rafting, kajakk og rappellering. Opplev Taj Mahal i soloppgangen, utforsk Delhi fra setet i rickshawen og se hinduene utføre sitt ritual ved Ganges- elven mens solen forsvinner.

Bli med på en fottur i den vakre naturen og kjøl deg ned i fossefallet som stuper nedover fjellkanten. Toget tøffer av sted med retning Agra, forbi landsbyer og lokale som vinker. Utforsk den fascinerende byen Jaipur, hvor hellige kuer, menn med turban og kvinner i fargerike sarier er en del av bybildet.

Den perfekte reisen for deg som ønsker å oppleve Indias beste sider – på en litt uvanlig måte!

View of Rajpath ceremonial boulevard from the Secretariat Building towards the India Gate - New Delhi

DAG Norge – Delhi

Avreise fra Norge. Mellomlanding og flybytte i Europa. I Delhi ønskes dere velkommen av en representant fra vår lokale samarbeidspartner i India. Dere mottas med den gjestfriheten som kjennetegner landet. Transport til hotellet for innsjekk.
Utforsk deretter Indias hovedstad med rickhaw, som tar dere gjennom den gamle bydelen. I det smale gatene myldrer det av mennesker, vogner og selgere. Husene er smale på gateplan, og strekker seg i høyden. Midt i gatene ligger kuer og gumler, helt uanfektet av trafikken.

Varanasi 2

DAG 2: Delhi – Rishikesh (med tog)

Etter frokost er det transport til togstasjonen hvor dere går om bord toget til Rishikesh, som ligger ved bredden av Ganges- elven. Om kvelden blir dere vitne til et hinduritual som kalles Aarti: Hundrevis av stearinlys flyter på blader nedover den hellige elven. En helt unik opplevelse som foregår ved solnedgang, ved bredden av Ganges- elven.

Rishikesh 1

DAG 3: Rishikesh

Tidlig opp slik at dere får med dere soloppgangen fra Kunjapuri Temple. Begi dere så ut på en åtte kilometer lang vandretur, som byr på panoramautsikt over Ganges- elven, med de mektige Himalaya-fjellene i bakgrunnen. Underveis kommer dere innom lokale landsbyer og ser hvordan bøndene jobber. Topp det hele av med en avkjølende dukkert i fossefallet Neer Gaddu for deretter å returnere til Rishikesh.
Om kvelden blir det et besøk på Beatles Ashram, som ble grunnlagt etter at The Beatles besøkte India i 1968 for å meditere.

Rishikesh 2

DAG 4: Rishikesh

Dagen til egen disposisjon slik at dere selv kan velge hvordan dere vil tilbringe dagen. Hva med en kajakktur, white water rafting, rappellering eller sykkeltur med fjellsykkel?
En dag med aktiviteter – som byr på adrenalinkick uten sidestykke!

Togreiser i India 1

DAG 5: Rishikesh – Delhi (med tog) – Agra

Frokost og så blir dere kjørt til togplassen for tog tilbake til Delhi. Videre til Agra med bil hvor et besøk på det berømte Agra Fort venter. Den enorme festningen i rød sandsteinen er mildt sagt imponerende.

Reiser til India

DAG 6: Agra – Jaipur

Dagen starter med et besøk til Taj Mahal er verdensberømt og nærmest et symbol på India. Foruten å være usedvanlig vakkert har bygningen også en fascinerende kjærlighetshistorie knyttet til seg. Besøket skjer ved soloppgang, og solen som danser lett på den vakre bygningen er et fargespill uten sidestykke.
Kjør så til Jaipur, også kjent som Den rosa byen. Hellige kuer vandrer mellom ranke menn med turban og buskete skjegg. Kvinnenes sarier er en orgie av farger og vogner trukket av okser eller kameler farter forbi.
Innsjekk på hotellet og resten av dagen fri til og utforske denne sjarmerende byen.

Jaipur India

DAG 7: Jaipur

Dagen brukes til og utforske denne vakre byen. Intet besøk er komplett uten en tur til Amber Fort. En jeep sparer dere for den strabasiøse turen opp til fortet, som strekker langs bergkantene.
Fortsett så med en omvisning i byen, med blant annet Palace of Winds, City Palace og Jantar Mantar (Astronomical Observatoty). Dere får også mulighet til å rusle rundt på markedene.

Jaipur 1

DAG 8: Jaipur – Delhi

Formiddagen fri til å handle og rusle rundt i Jaipur. Om ettermiddagen kjøres dere tilbake til Delhi, for en siste natt i India.

Delhi 2

DAG 9: Delhi – Norge

Utsjekk etter frokost og så blir dere kjørt til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge.
En fargerik og minneverdig reiser over…

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Delhi – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 8 netter på hotell, inkludert frokost
 • All transport i henhold til program
 • Engelsktalende guide i henhold til program
 • Inngang til attraksjoner/severdigheter i henhold til program
 • 1 rickshaw tur i Old Delhi
 • 1 båttur i Varanasi
 • 1 Aarti i Rishikesh (om kvelden)
 • Togbillett Delhi – Rishikesh – Delhi
 • Fottur til Neer Gaddu
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i India

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til India
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Transport ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Valgfrie aktiviteter (dag 4)
 • Tips til sjåfør/guide
 • Kameraavgifter ved monumenter/severdigheter

Prisen er basert på at to personer reiser sammen og deler rom.

Reisen kan også forlenges med sol og bad i Goa.

Reiseperiode: Hele året.

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SYKKELTUR I INDIA

VARIGHET: 13 Dager

Denne reisen tar dere med på en minneverdig sykkeltur i delstaten Rajasthan. Ranke rajput-menn bærer turbaner, glitrende øreringer og store buskete skjegg. Kvinnenes sarier er en orgie av farger og med tråder i gull.
Dere sykler gjennom det vakre landskapet i Indias største delstat, forbi rismarker, hellige kuer, innsjøer og fjellsider. Underveis skal dere oppleve landsbyer, fort og monumenter.

TIGERSAFARI I INDIA

VARIGHET: 14 Dager

Denne reisen tar deg med til tigrenes rike og nasjonalparkene Bandhavgarh, Kanha og Corbett, og gir deg sjansen til å se en av verdens vakreste dyr i sine naturlige omgivelser. Parkene er også hjem til en rekke andre dyrearter, så det blir noen minneverdige møter med Indias ville natur. Reisen inkluderer også et besøk til Agra, hjem til Taj Mahal, selve symbolet på India.

DET GYLNE TRIANGEL OG HIMALAYA

VARIGHET: 11 Dager

Til sammen utgjør de Indias Gylne triangel. Denne reisen byr på legender, imponerende monumenter, gjestefrie mennesker og de maleriske fjellene i Himalaya! Ladakh- regionen er fjell, stillhet og natur. På utflukt i nære og fjerne områder rundt Leh lærer dere å kjenne en rekke flotte klostre, og får et godt inntrykk av hvor sterkt den tibetanske religionen står i området. Denne reisen er for de som ønsker å kombinere den tradisjonelle reisen i India (Det gylne triangel) med spektakulære naturomgivelser – og noe utenom den vanlige allfarvei!

FARGERIKE INDIA

VARIGHET: 9 Dager

En unik reise som kombinerer det beste av Indias severdigheter med spennende aktiviteter som rafting, kajakk og rappellering. Opplev Taj Mahal i soloppgangen, utforsk Delhi fra setet i rickshawen og se hinduene utføre sitt ritual ved Ganges- elven mens solen forsvinner. Bli med på en fottur i den vakre naturen og kjøl deg ned i fossefallet som stuper nedover fjellkanten. Toget tøffer av sted med retning Agra, forbi landsbyer og lokale som vinker. Utforsk den fascinerende byen Jaipur, hvor hellige kuer, menn med turban og kvinner i fargerike sarier er en del av bybildet.

KERALA OG THE BACKWATERS

VARIGHET: 7 Dager

Cochi er Keralas kulturelle og økonomiske hovedstad. Byen ligger både på fastlandet og en rekke øyer, hvor den portugisiske og nederlandske arven er ganske synlig. Bli med på en oppdagelsereise i den herlige byen. Deretter går turen ut i naturen, til Periyar viltreservat, hvor elefanter, fugler, aper og andre ville dyr venter. Intet besøk til Kerala er komplett uten en natt på husbåt, som seiler på Vembanad-sjøen. Eventyret i India avsluttes med late dager på en lekker strand, hvor palmene danser lett i vinden og bølgenes brus luller deg i søvn.

KLASSISKE INDIA

VARIGHET: 14 Dager

Denne reisen tar dere med til Indias største severdigheter, og byr på fargerike tradisjoner, kultur og spektakulære monumenter. Besøk Delhi med sin fantastiske historie, blandet sammen i gammelt og nytt. Agra, hjemsted til Taj Mahal, symbolet på kjærligheten. Den hellige byen Varanasi. Jaipur med sine fort og palasser. I Ranthambores ville jungel speider dere etter tiger, mens solen våkner opp.

YOGA OG MEDITASJON I KERALA

VARIGHET: 9 Dager

India er et land med lange tradisjoner innen meditasjon, spirituell energi og yoga. Ta det et skritt lenger enn yogatimene på helsestudioet, og få et dypere innblikk i både religionen og filosofien, kombinert med opplevelser, storslått natur og reiselyst. Denne turen går til Kerala som ligger som en grønn landstripe klemt inne mellom fjellene og havet, og er en av Indias minste stater. Det perfekte stedet for spirituell meditasjon og yoga.