– Romantikk i luksuriøse omgivelser!

En romantisk og intim destinasjon med beliggenhet i en naturlig bukt ved Nungwi, på nordøstkysten av Zanzibar. Her kombineres luksus med en genuin følelse av å være på rett sted til rett tid. Dette vakre boutique hotellet befinner seg med det turkisblåe indiske hav på en side og en frodig, grønn skog på den andre. Her, på Essque Zalu, kan gjestene skape sitt eget paradis, i sin egen luksus, med en svak duft av krydder som sprer seg med den varme, tropiske vinden.

Essque Zalu tilbyr 40 suiter, i tillegg til 9 villaer med enten tre eller fire soverom. Alle suitene og villaene har utsikt mot Det indiske hav eller den frodige hagen.
Suitene består av et stort soverom, sitteområde og veranda. Hvert rom har sin egen individuelle sjarm og design. Rommene har himmelseng med myggnetting, aircondition, store bad, minibar, tv, safe, hårføner, telefon, te/kaffekoker og gratis WiFi. Oppholdsrommet kan ta to ekstrasenger om du reiser med barn. Suitene kan ta maks tre voksne eller to voksne og to barn. Dette er for å sikre at par på en romantisk ferie får den idylliske tilværelsen hotellets konsept er bygget opp etter.
De ni villaene har tre eller fire soverom, fordelt på to etasjer. Disse er tilrettelagt for store familier eller en vennegjeng. Villaene har svømmebasseng/jacuzzi med saltvann, kjøkken, stue, spisestue og tre eller fire bad. Ønsker du massasje i villaen, er det ikke noe problem siden disse har eget massasjerom.

Fasiliteter inkluderer et stort utendørssvømmebasseng, barnebasseng, jacuzzi, to restauranter, tre barer, spa, treningssenter og gratis WiFi.

Hotellets restauranter tilbyr kun á la carte, og det brukes lokale råvarer og produkter. I enden av den lange bryggen ligger Jetty Restaurant & Bar, hvor du kan slappe av og nyte en forfriskende tropisk drink mens du ser solen forsvinne ned i Det indiske hav. Under hotellets store baobabtre kan du la bartenderen imponere deg med lekre og velsmakende drinker.

Essque Zalu er barnevennlig og familiens minste kan delta i barneklubben «Petit VIP», hvor barn mellom 4 og 12 år deltar på spennende aktiviteter.

Den hyggelige og gjestfrie personalet kan hjelpe deg med å arrangere utflukter om ønskelige. Verdt å få med seg er et besøk hos apene i Jozani Rainforest, Stone Town, kryddertur, delfinsafari, et besøk med snorkling på Prison Island eller shopping på et lokalt marked.

Merk at stranden er ganske liten, og ved høyvann kan den forsvinne helt. Via bryggen har du hele tiden tilgang til en dukkert i havet.
Ved lavvann er det fint å spasere langs stranden til den livlige Nungwi Beach, hvor du også finner små, lokale restauranter.

Essque Zalu passer perfekt for en bryllupsreise, og er desidert det beste hotellet på Zanzibar. Hotellet åpnet i 2011 og er et lekkert femstjerners hotell med personlig service, fantastisk beliggenhet og utmerkede måltider. Her kommer romantikken garantert til å blomstre – lenge etter at dere har kommet hjem igjen!

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING PÅ ZANZIBAR

Indigo Beach Zanzibar

På vakre Indigo Beach går hverdagen i glemmeboken. Her er det bare å sparke av seg skoene, lene seg tilbake og nyte dagene! Turkist hav slår rolig inn over den kritthvite stranden og kokospalmene svaier lett i vinden.
Indigo Beach er et lite, koselig boutiquehotell, rett ved Paje-stranden, på sørøstkysten av Zanzibar.

Les mer

Fruit & Spice Wellness Resort

Turkisblått hav. Frodige, grønne og eksotiske trær og blomster. En lett bris, som får palmene til å svaie lett. Følelsen av avslapning, ferie og magi. Alt er i perfekt harmoni med naturen. Fruit & Spice Wellness Resort er et fem-stjerners hotell som ligger i Mchangamle, på den sørvestlige delen av Zanzibar. Her finner du en perfekt balanse mellom det moderne og tradisjonelle, komfort og enkelthet, autentisitet og teknologi. Et utmerket sted å tilbringe drømmeferien, hvor hverdagens jag svinner hen og kropp og hode slapper av.

Les mer

Z-Hotel Zanzibar****

Z-Hotel ligger på den idylliske stranden i Nungwi, på den nordlige delen av Zanzibar. Her har du direkte tilgang til kritthvit strand og Det indiske hav. Hotellet er en herlig blanding av elegant moderne design med tradisjonelle afrikanske trekk. Kombinasjonen skaper en unik og avslappet atmosfære. Hotellet er omringet av en vakker tropisk hage. Boutiquehotellet har 39 rom i ulike kategorier.

Les mer

Pongwe Beach Hotel

Hotellet har flott beliggenhet direkte på en kritthvit, puddermyk strand, turkisblått hav og omgitt av palmer. Her finner du garantert roen – og hverdagens stress og mas forsvinner. Pongwe Beach ligger på østsiden av Zanzibar, i et stille område uten andre hoteller i nærheten. Hotellet tilbyr rom 20 i ulike kategorier. Rommene er smakfullt innredet i typisk afrikansk stil, med stråtak og treverk. Alle rommene har terrasse/balkong, vifte, myggnett, bad med dusj og toalett, safe, badekåpe, badeprodukter, sittehjørne og gratis WiFi. Sea View suitene har egen plunge pool.

Les mer

Michamvi Sunset Bay

Et sjarmerende og koselig hotell på sørøst- siden av Zanzibar. Hotellet ligger ved Chwaka Bay, med kritthvite strender og turkisblått hav rett på utsiden av døren. Dette er en liten perle, som byr på en avslappet atmosfære, gjestfri personale, utmerket service og meget god mat. Nyt en tropisk drink på solsengen mens du graver tærne ned i sanden, speider utover Det indiske hav og vinden rusker lett i palmetrærne.

Les mer

Essque Zalu

En romantisk og intim destinasjon med beliggenhet i en naturlig bukt ved Nungwi, på nordøstkysten av Zanzibar. Her kombineres luksus med en genuin følelse av å være på rett sted til rett tid. Dette vakre boutique hotellet befinner seg med det turkisblåe indiske hav på en side og en frodig, grønn skog på den andre. Her, på Essque Zalu, kan gjestene skape sitt eget paradis, i sin egen luksus, med en svak duft av krydder som sprer seg med den varme, tropiske vinden.

Les mer