Yoga 2
India header
India 3.1

DET GYLNE TRIANGEL OG HIMALAYA


Delhi – en by full av legender.
Agra – byen med Taj Mahal.
Jaipur – Kongelige palasser og vakre fort.

Til sammen utgjør de Indias Gylne triangel. Denne reisen byr på legender, imponerende monumenter, gjestefrie mennesker og de maleriske fjellene i Himalaya! Ladakh- regionen er fjell, stillhet og natur. På utflukt i nære og fjerne områder rundt Leh lærer dere å kjenne en rekke flotte klostre, og får et godt inntrykk av hvor sterkt den tibetanske religionen står i området.

Denne reisen er for de som ønsker å kombinere den tradisjonelle reisen i India (Det gylne triangel) med spektakulære naturomgivelser – og noe utenom den vanlige allfarvei!

Delhi 5

DAG 1: Norge – Delhi

Avreise fra Norge. Mellomlanding og flybytte i Europa. I Delhi ønskes dere velkommen av en representant fra vår lokale samarbeidspartner i India. Dere mottas med den gjestfriheten som kjennetegner landet. Transport til hotellet for innsjekk.
Om ettermiddagen blir det et besøk på Jama Masjid, Indias største moské. På vei til Raj Ghat (minnemonument til Mahatma Gandi) passer dere det majestetiske Red Fort.

Jaipur 2

DAG 2: Delhi – Jaipur

Frokost og så kjører dere til Jaipur, den levende hovedstaden i delstaten Rajasthan. Jaipur er også kjent som Den rosa by, takket være fargen på bygningene. Om ettermiddagen kan dere utforske de lokale markedene og butikkene.

Jaipur India

DAG 3: Jaipur

I dag starter dagen med et besøk på det spektakulære Amber Fort. En jeep sparer dere for den strabasiøse turen opp til fortet, som strekker langs bergkantene.
Fortsett så med en omvisning i byen, med blant annet Palace of Winds, City Palace og Jantar Mantar (Astronomical Observatoty).

Reiser til India

DAG 4: Jaipur - Fathepur Sikri – Agra

Etter frokost tar dere farvel med Jaipur og kjører til Fathepur Sikri, en storslagen palassby. Den står, vel fortjent, på UNESCOs verdensarvliste.
I Agra er det innsjekk på hotellet før et dere utforsker Agra Fort, den nest mest besøkte attraksjonen. Den enorme festningen i rød sandsteinen er mildt sagt imponerende.
Når solen begynner å forsvinne i horisonten går turen til Taj Mahal, et av verdens syv underverk. Taj Mahal er verdensberømt og nærmest et symbol på India. Foruten å være usedvanlig vakkert har bygningen også en fascinerende kjærlighetshistorie knyttet til seg.

Leh 1

DAG 5: Agra – Delhi – Leh

Ta farvel med Agra og kjør til Delhi hvor dere sjekker inn for fly til Leh i den østlige provinsen Ladekh. Byen Leh ligger i 3500 meters høyde. Her skal dere lære å kjenne en rekke buddhistiske klsotre (gompa), hvor vitner om hvor sterkt den tibetanske religion står i området. Det blir litt hvile før dere setter kursen mot Shanti Stupa og Leh Palace. Etter endt besøk her er det satt av tid til å utforske det lokale markedet.

Likir Monastery

DAG 6: Sham Valley

Etter frokost kjører dere til det tusen år gamle klosteret Alchi, det eneste klosteret som er bygd på flat mark i Ladakh- regionen. Fortsett så til Likir Monastery for å se den flotte treetasjer høye Dharma Wheel Gompa. Alle besøkende blir imponert over den massive Buddha- statuen.

Khardungla Pass

DAG 7: Nubra Valley og Hundur Sand Dunes

Etter frokost kjører dere til Nubra Valley via Khardungla Pass, den høyeste kjørbare veien i verden (5602 meter over havet). Dere ankommer Hundur sent på formiddagen. Etter lunsj står dere fritt til å utforske Deskit, Hunder Village eller bli med på en kamelsafari i sanddynene.

Overnatting i telt.

Leh 2

DAG 8: Leh

Etter frokost besøker dere Deskit Monastery, som imponerer med sine 515 år. Dere kjører så tilbake til Leh via Khardungla Pass. Ettermiddagen fri til egne opplevelser.

Pangong Lake

DAG 9: Leh - Pangong Lake – Leh

Etter en meget tidlig frokost går turen til Pangong Lake, som ligger i 4267 meters høyde. Innsjøen er syv kilometer på sitt bredeste, men 130 kilometer lang. Her nyter dere den vakre utsikten og føler dere i ett med naturen og omgivelsene. Returner til Leh for overnatting.
Merk at det er lang kjøretid i dag: 4,5 time hver vei.

View of Rajpath ceremonial boulevard from the Secretariat Building towards the India Gate - New Delhi

DAG 10: Leh – Delhi

Frokost på hotellet og så tar dere farvel med Himalayas majestetiske fjell og vakre omgivelser. Transport til flyplassen og fly til Delhi. Vel fremme i Delhi blir dere møtt på flyplassen for en siste sightseeing tur i India. Første stopp er Humayun’s Tomb, som regnes som prototypen for det mer berømte Taj Mahal. Deretter Qutab Minar, den høyeste minaret i India. Et fantastisk monument oppført av de første muslimske herskene. Sist på dagens program er det vakre India Gate, den 42 meter høye triumfbuen og Presidentpalasset Rashtrapati Bhawan.

Delhi 2

DAG 11: Delhi – Norge

Frokost og utsjekk. Transport til flyplassen for innjekk.
En magisk og uforglemmelig reise i India er over – for denne gang…

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Delhi – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • Innlandsfly Delhi – Leh – Delhi i økonomiklasse
 • 10 netter på hotell og teltleir, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • All transport i henhold til program
 • Engelsktalende guide i henhold til program
 • Inngang til attraksjoner/severdigheter i henhold til program
 • 1 rickshaw tur i Old Delhi
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i India

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til India
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Transport ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør/guide
 • Kameraavgifter ved monumenter/severdigheter

Prisen er basert på at to eller fire personer reiser sammen og deler rom (2 x dobbeltrom).

Reisen kan også forlenges noen dagers vandretur i Ladakh.

Reiseperiode: 1.april til 30.september.

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SYKKELTUR I INDIA

VARIGHET: 13 Dager

Denne reisen tar dere med på en minneverdig sykkeltur i delstaten Rajasthan. Ranke rajput-menn bærer turbaner, glitrende øreringer og store buskete skjegg. Kvinnenes sarier er en orgie av farger og med tråder i gull.
Dere sykler gjennom det vakre landskapet i Indias største delstat, forbi rismarker, hellige kuer, innsjøer og fjellsider. Underveis skal dere oppleve landsbyer, fort og monumenter.

TIGERSAFARI I INDIA

VARIGHET: 14 Dager

Denne reisen tar deg med til tigrenes rike og nasjonalparkene Bandhavgarh, Kanha og Corbett, og gir deg sjansen til å se en av verdens vakreste dyr i sine naturlige omgivelser. Parkene er også hjem til en rekke andre dyrearter, så det blir noen minneverdige møter med Indias ville natur. Reisen inkluderer også et besøk til Agra, hjem til Taj Mahal, selve symbolet på India.

DET GYLNE TRIANGEL OG HIMALAYA

VARIGHET: 11 Dager

Til sammen utgjør de Indias Gylne triangel. Denne reisen byr på legender, imponerende monumenter, gjestefrie mennesker og de maleriske fjellene i Himalaya! Ladakh- regionen er fjell, stillhet og natur. På utflukt i nære og fjerne områder rundt Leh lærer dere å kjenne en rekke flotte klostre, og får et godt inntrykk av hvor sterkt den tibetanske religionen står i området. Denne reisen er for de som ønsker å kombinere den tradisjonelle reisen i India (Det gylne triangel) med spektakulære naturomgivelser – og noe utenom den vanlige allfarvei!

FARGERIKE INDIA

VARIGHET: 9 Dager

En unik reise som kombinerer det beste av Indias severdigheter med spennende aktiviteter som rafting, kajakk og rappellering. Opplev Taj Mahal i soloppgangen, utforsk Delhi fra setet i rickshawen og se hinduene utføre sitt ritual ved Ganges- elven mens solen forsvinner. Bli med på en fottur i den vakre naturen og kjøl deg ned i fossefallet som stuper nedover fjellkanten. Toget tøffer av sted med retning Agra, forbi landsbyer og lokale som vinker. Utforsk den fascinerende byen Jaipur, hvor hellige kuer, menn med turban og kvinner i fargerike sarier er en del av bybildet.

KERALA OG THE BACKWATERS

VARIGHET: 7 Dager

Cochi er Keralas kulturelle og økonomiske hovedstad. Byen ligger både på fastlandet og en rekke øyer, hvor den portugisiske og nederlandske arven er ganske synlig. Bli med på en oppdagelsereise i den herlige byen. Deretter går turen ut i naturen, til Periyar viltreservat, hvor elefanter, fugler, aper og andre ville dyr venter. Intet besøk til Kerala er komplett uten en natt på husbåt, som seiler på Vembanad-sjøen. Eventyret i India avsluttes med late dager på en lekker strand, hvor palmene danser lett i vinden og bølgenes brus luller deg i søvn.

KLASSISKE INDIA

VARIGHET: 14 Dager

Denne reisen tar dere med til Indias største severdigheter, og byr på fargerike tradisjoner, kultur og spektakulære monumenter. Besøk Delhi med sin fantastiske historie, blandet sammen i gammelt og nytt. Agra, hjemsted til Taj Mahal, symbolet på kjærligheten. Den hellige byen Varanasi. Jaipur med sine fort og palasser. I Ranthambores ville jungel speider dere etter tiger, mens solen våkner opp.

YOGA OG MEDITASJON I KERALA

VARIGHET: 9 Dager

India er et land med lange tradisjoner innen meditasjon, spirituell energi og yoga. Ta det et skritt lenger enn yogatimene på helsestudioet, og få et dypere innblikk i både religionen og filosofien, kombinert med opplevelser, storslått natur og reiselyst. Denne turen går til Kerala som ligger som en grønn landstripe klemt inne mellom fjellene og havet, og er en av Indias minste stater. Det perfekte stedet for spirituell meditasjon og yoga.