BRYLLUPSREISE PÅ HAWAII

SPØR OSS OM PRIS

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve

Våre eksperter skreddersyr gjerne reisen for deg!

– Kjærlighetsøy nummer 1 for bryllup og bryllupsreiser!

Med sine kritthvite strender flankert av palmetrær, asurblå hav, spektakulære natur, brusende fossefall, slående vakre solnedganger og følelsen av Aloha: Hawaii var skapt for romantikk!

Hawaii er ikke bare perfekt for en bryllupsreise, dere kan også gifte dere, feire bryllupsdagen eller fornye løftene. Eller kanskje tenker du å fri til din hjertes utvalgte? Uansett hvilke hensikt dere har så vil Hawaii oppfylle drømmen om en romantisk ferie.

Ønsker dere å gifte dere, er utvalget over steder dere kan si ja til hverandre, nesten uendelig. Bryllupspaviljonger finnes på de vakre strendene på de fleste av øyenes luksushoteller. Eller dere kan ta av skoene, rusle barfot i sanden og utveksle løfter under svaiende palmetrær på en uberørt strand før dere rusler hånd i hånd inn i solnedgangen.

Par som ønsker en litt mer eventyrlig opplevelse kan leie helikopter og legge vielsen til et enda mer øde sted, som et bortgjemt fossefall eller en privat strand. Hva med å begynne deres nye liv sammen mens dere ser rød og glohet lava strømme fra vulkanen Kilauea på Big Island eller si ja mens solen kommer opp over krateret på vulkanen Haleakala på Maui?
Du kan bli gift på hesteryggen, mens dere dykker i Hawaiis krystallblå hav, ombord i en kajakk eller på en ubåt hvor delfiner og hvaler er deres vitner. Romantiske Hawaii tilbyr utallige muligheter for at den store dagen blir enda mer utenom det vanlige.

Uansett hva dere velger så vil vielsen utføres med Hawaiis tradisjonelle kjærlighetsgave: Blomsterkransen (lei). Den kommer i alle farger, størrelser og former, men jasmin og orkideer er et must. Ønsker dere å sette deres personlige preg på blomsterkransen, kan dere være med på å lage deres egne som overrekkes partneren under vielsen.
Bruden kan også velge å bruke en haku lei, en krans av lokale blomster, som huladanserne bruker. Om ønskelig kan hun lære huladans før seremonien slik at hun kan utføre en dans til ære for sin nybakte ektemann etter bryllupet.

Bryllupsreisen kan selvfølgelige tilbringes på Hawaii etter bryllupet. Har dere allerede giftet dere og ønsker å tilbringe deres første tid som gift sammen i romantiske omstendigheter, er Hawaii et fantastisk reisemål. Velg gjerne en kombinasjon av de ulike øyene, for hver øy er unik og har noe spesielt å by på. Tilbring noen dager med aktiviteter og utflukter, lei bil og kjør rundt på Big Island, Maui eller Oahu. Så kan dere avslutte med late dager på stranden på enten Lanai eller Kauai. Valget er deres, og uansett hva dere velger og hvilke øyer dere bor på, så vil dere oppleve at Hawaii gir dere en god start på resten av deres liv som mann og kone. For ALHOA betyr ikke bare hallo. Det betyr også kjærlighet…..

Unike Reiser hjelper deg å sette sammen det perfekte bryllup og/eller bryllupsreisen. Vi hjelper dere med formaliteter og organisering før avreise. Når dere ankommer Hawaii vil en bryllupskoordinator ønske dere velkommen og sammen planlegger dere den store dagen.

La romantikken blomstre på vakre og fantastiske Hawaii!

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

OPPLEV HAWAII

Maui

Maui er den nest største av Hawaiis øyer, og desidert den mest populære blant besøkende. Øya lokker med mil etter mil med forlokkende strender, en kulinarisk reise som er like fargerike som de beste tropiske cocktailene, flotte hoteller, spennende opplevelser, shopping, aktiviteter og vulkanen Haleakala.

Les mer

Bryllupsreise på Hawaii

Med sine kritthvite strender flankert av palmetrær, asurblå hav, spektakulære natur, brusende fossefall, slående vakre solnedganger og følelsen av Aloha: Hawaii var skapt for romantikk! Hawaii er ikke bare perfekt for en bryllupsreise, dere kan også gifte dere, feire bryllupsdagen eller fornye løftene. Eller kanskje tenker du å fri til din hjertes utvalgte?

Les mer

Molokai

Molokai er den øya som er minst påvirket av turisme. Flertallet av befolkningen nedstammer fra polynesierne og bebyggelsen likeså. Den vestlige kulturen har enda til gode å utdanke (og konkurrere) med den lokale, og det sies at huladansen ble oppfunnet på nettopp Molokai. I følge legenden skal lærestedet for den første timen i huladans ha funnet sted i fjellene på vestsiden av øya. Du trår med andre ord på hellig mark, og hvert år er øya vert for den store festivalen Molokai Hula Piko.

Les mer

Lanai

Lanai var en gang kjent som Ananasøya, ettersom den ble kjøpt opp av ananasdyrkeren James Dole i 1922. Dermed ble Lanai gjort om til verdens største plantasje for dyrking av ananas. Dole grunnla også øyas største by, Lanai City. I dag er det ikke så mye ananas som dyrkes, selv om 98 prosent av øya fortsatt eies av selskapet. I stedet er Lanai en forlokkende øy, med følelsen av totalt privatliv og uforstyrrede områder.

Les mer

Kauai

Kauai er den fjerde største øya og den nordligste. Den er også den eldste av øyene og den første som ble bebodd. Hit ankom folk flere hundre år før de slo seg ned på øyene omkring. Det var også her James Cook først gikk i land da han landet i Waimea i 1778.

Les mer

Big Island

Som navnet tilsier er dette den største av øyene. Større enn alle de andre øyene til sammen, faktisk på samme størrelse som Wales. Øya hevdes å være oppkalt etter den polynesiske navigatøren Hawai’iloa, som skal ha oppdaget øya. Den lokale historien sier at navnet ble gitt av kong Kamehameha I da han forente alle øyene. For å unngå misforståelser mellom delstaten Hawaii og øya Hawaii, refererer befolkningen til sistnevnte som Big Island.

Les mer