BRYLLUP I KENYA

SPØR OSS OM PRIS

VINN GAVEKORT PÅ KR 10 000,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli med på trekning 1. februar

1-min

– Si JA til hverandre på savannen i Masai Mara!

Drømmer dere om et litt annerledes bryllup enn det tradisjonelle? Da er Kenya den perfekte destinasjon.

Savannen i nasjonalparken Masai Mara er det perfekte sted for en romantisk og spesiell vielse. Ikke bare er parken hjem til et spektakulært dyreliv, men det er også noen av de vakreste naturomgivelsene dere kan tenke dere. Bedre bakgrunn for både vielse og brudebilder skal dere lete lenge etter!
Hva med å starte dagen med varmluftballong over savannen? Når dere lander er frokostbordet dekket, og champagnen venter.

Kanskje ønsker dere et strandbryllup, hvor dere kan vandre hånd i hånd på en kritthvit strand. Solen forsvinner ned i Det indiske hav og vinden rufser lett i palmetrærne. Om dette er drømmebryllupet, er Mombasa den perfekte destinasjon.
The Sands at Nomad og The Sands at Chale er to utmerkede hoteller for en vielse – med påfølgende bryllupsreise etterpå.

Si JA til hverandre mens Det indiske hav åpenbarer seg bak dere, blomster er strødd nedover midtgangen, hvit, fin sand mellom tærne og en tropisk bris løfter litt på brudesløret. Hva med en vielse under et 800 år gammelt baobabtre? Kanskje foretrekker dere verandaen på suiten, som ligger fantastisk til på en liten holme, hvor solen kaster sine varme stråler over det krystallklare havet?

Etter vielsen starter bryllupsreisen i magiske Kenya. Bo på flotte lodger, reis på safari, nyt god mat og skål med hverandre ved leirbålet under den afrikanske stjernehimmelen. En bedre start på livet som ektepar kan dere ikke få!

Unike Reiser tilrettelegger deres bryllup og påfølgende bryllupsreise i Kenya. Sammen med lokale bryllupskoordinatorer sørger vi for at bryllupet blir akkurat slik dere ønsker. Enten dere ønsker å feire den store dagen med familie og venner, eller gifte dere i hemmelighet, kan vi hjelpe dere.

Ta kontakt med oss for planlegging av bryllup og bryllupsreise slik at drømmen om en unik start på livet som mann og kone går i oppfyllelse – uten at dere trenger å tenke på organisasjonen av det hele.

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

Ved å sende inn dette skjema godtar jeg at Unike Reiser AS lagrer mine opplysninger, og at de kan kontakte meg via e-post og telefon. Vi oppfordrer deg til å lese våre retningslinjer for personvern.

OPPLEV KENYA

Bryllup i Kenya

Drømmer dere om et litt annerledes bryllup enn det tradisjonelle? Da er Kenya den perfekte destinasjon. Savannen i nasjonalparken Masai Mara er det perfekte sted for en romantisk og spesiell vielse. Ikke bare er parken hjem til et spektakulært dyreliv, men det er også noen av de vakreste naturomgivelsene dere kan tenke dere. Bedre bakgrunn for både vielse og brudebilder skal dere lete lenge etter!

Les mer

Nasjonalparker i Kenya

Tenk på et landskap – og Kenya har det. Fra knasende tørr ørken til frodig regnskog og fra tropiske sandstrender til snøkledde vulkaner. For ikke å snakke om savanne, høylandsslette og frodige daler med friske avlinger, fete kuer og geiter. Legger man til en 480 kilometer lang kyststrekning og en stor del av Afrikas største innsjø, Victoriasjøen, er det ikke en overdrivelse å kalle Kenyas natur for avvekslende. Og fantastisk!

Les mer

Mombasa

Det er ved Kenyas kyst mange velger å vaske støvet av seg etter fantastiske safariopplevelser inne i landet. Kokospalmene og mangotrærnes skygge i Mombasa eller en av de andre kystbyene ved Det indiske hav er gode steder å avslutte den spennende reisen i Kenya.

Les mer

Safari

Flere som har vært på safari vil nikke anerkjennende til Karens Blizens beskrivelse av opplevelsen av nærkontakten med savannens dyr, dufter og lyder som berusende. Noen sier at du glemmer alle livets sorger og føler at du har en flaske champagne innabords og du er inderlig takknemlig for at du lever. Det som er helt sikkert er at safarilivet går raskt i blodet og kan være kraftig vanedannede.

Les mer

Opplev Mount Kenya

Mount Kenya ligner ikke på noe annet sted på jorden. Selv om navnet Mount Kenya ikke er omringet av samme forlokkende mystikk som Kilimanjaro i Tanzania, kan fjellet som naturopplevelse så absolutt måle seg med sin tanzaniske storebror. Faktisk er det en utbredt oppfatning at Mount Kenya overgår Kilimanjaro takket være sin helt enestående og mer varierte natur.

Les mer