BLACK LEG RANCH

SPØR OSS OM PRIS

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve

Våre eksperter skreddersyr gjerne reisen for deg!

– Working ranch i North Dakota!

Kom å oppleve Ville Vesten! Gå tilbake i tid, til den gang cowboyene red over de åpne slettene. Til et landskap hvor indianerne jaktet bison i flokker på 10 000 eller flere. Styr hesten på stier fra 1800-tallet mens kveget drives fremover. Se et landskap som ikke har endret seg så mye siden de nybyggerne ankom eller Lewis og Clark la ut på sin ekspedisjon i 1804. Black Legende Ranch ble grunnlagt i 1882 og er eldre enn North Dakota! Ranchen eies og drives fortsatt av samme familie som la ned grunnsteinen i det forrige århundre.

Et opphold her gir dere ikke bare basisinnføring i hvordan en ekte kvegranch fungerer, men også en historielekse i området fra nybyggernes tid og frem til i dag.
Dette er ikke en ”dude ranch” eller en ”working ranch”. Det er en ”Working Cattle Ranch”. Med åpne armer blir du ønsket velkommen og får en ekte cowboy- opplevelse.

Trehyttene er sjarmerende og varierer i størrelse.
Deer Dwelling Lodge har veranda, soverom, bad, spiseområde, flatskjerm-tv, oppvarming, fire senger og fullt utstyrt kjøkken. Den kan ta opptil fem gjester.
Pheasant Haven Lodge har veranda, 6 soverom, to bad med dusj, Jacuzzi, flatskjerm-tv, pokerbord, 14 senger, fullt utstyrt kjøkken, stue og spiseområde. Den kan ta opptil 14+ gjester.
Grand Lodge er i gåavstand fra Deer Dwelling lodges og Pheasant Haven. Her er det en stor bar, private suiter med eget bad (hvorav en har jacuzzi), kjøkken, veranda, flatskjerm-tv og gratis WiFi.

Hesteridning står i fokus på denne ranchen, og gjestene fordeles etter ferdigheter. Dette er ikke den vanlige rideturen på oppmerkede stier, men mer over et åpent landskap. Rideprogrammet avhenger av hvilke oppgaver som skal utføres og dine ferdigheter. I mai ankommer kveget og det er gjerne i denne perioden at det meste av kvegflyttingen skjer.
For familiens yngste deltagere er det egne opplegg for riding, og barna lærer også om hestene.
Merk at det er ingen hesteridning på søndager.

Aktiviteter som tilbys er hesteridning, sykling, fotturer, kjøring med ATV, leirbål, fiske, hay rides, petting zoo, svømming, underholdning og muligheter for å være med på kvegdrift.

Inkludert i oppholdet er overnatting, 3 måltider om dagen (frokost, lunsj og middag), hesteridning (1-2 ganger om dagen), underholdning på kvelden, aktiviteter (spesifiseres ved ankomst), lokale skatter og tips.
Ikke inkludert er alkoholholdig drikke. Merk et noen av aktivitetene kommer i tillegg.

Ranchen er åpen i perioden april og ut august. Det er minimum 3 netters opphold. Passer for familier, venner og par.
Barn under 2 år anbefales ikke.

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

OPPLEV VILLE VESTEN

White Stallion Ranch

En av de mest populære ranchene i den sørlige delen av Arizona, med flott beliggenhet ikke langt fra byen Tucson. En sjarmerende ranch som ligger ved foten av Tucson- fjellene og i nærheten av Saguaro nasjonalpark. Dette er en familiedrevet ranch med høy standard og komfort. Her kommer du tett på naturen og rideturene tar deg gjennom et ulendt terreng med fjell og kaktus. I 50 år har familien har familien True ønsket sine gjester velkommen med åpne armer og introdusert dem til en ferie de aldri glemmer!

Les mer

Triple Creek Ranch

Dette er det ultimate innen luksus- ranches, med hytter som ligger lunt i skogen ved fjellkanten i vestlige Montana. Romantiske omgivelser, spektakulær natur, utsøkte måltider med noe godt i glasset og en service som topper det meste, gjør Triple Creek til et av beste stedene i verden. Leter dere etter den perfekte ranch- følelsen hvor dere blir skjemt bort? DETTE er ranchen – uten tvil!
Dette er en ”Kun for voksne” ranch og aldersgrensen er 16 år.

Les mer

Tombstone Monument Guest Ranch

Ranchen ligger omgitt av åpnet og ulendt terreng, med utsikt over Dragoon Mountains. Tidligere hørte området til Apache – indianerne, og hele området er rikt på historie. Det er kun 5 km til byen Tombstone, hvor du kan rusle i fotsporene til Wyatt Earp, Doc Holliday og den fredløse Curly Bill Brocius. Gjester på Tombstone Ranch føler ikke som de har reist vekk, men at de har reist tilbake i tid!

Les mer

Tanque Verde Ranch

Dette er det mest kjente ranch- programmet i Arizona. Ranchen ligger øst for Tucson og grenser til Saguaro nasjonalpark. En av Amerikas eldste kveg- og gjestrancher som har blitt oppgradert til en luksuriøs ranch som byr på den ultimate opplevelsen. Om det gjelder mat, aktiviteter eller overnatting, så tar vertskapet stolthet i å gi deg et eksepsjonelt opphold. Ranchen ligger vakkert til i ørkenområdet, omgitt av Rincon- fjellene.

Les mer

Stagecoach Trails Guest Ranch

Denne ranchen ønsker gjester i alle aldre velkommen til å komme og oppleve en Dude Ranch hvor Gamle vesten blandes med den nye. Ranchen ligger i den nordvestlige delen av Arizona, i Mohave- ørkenen. Når du ankommer Stagecoach er det som å trå tilbake i tid, og du føler deg som en ekte cowboy. Dine verter, JP og Tricia McCormick, gjør sitt ytterste for at gjestene skal føle seg som en del av familien og få et minneverdig opphold.

Les mer

Black Leg Ranch

Black Leg Ranch ble grunnlagt i 1882 og er eldre enn North Dakota! Ranchen eies og drives fortsatt av samme familie som la ned grunnsteinen i det forrige århundre. Et opphold her gir dere ikke bare basisinnføring i hvordan en ekte kvegranch fungerer, men også en historielekse i området fra nybyggernes tid og frem til i dag. Dette er ikke en ”dude ranch” eller en ”working ranch”. Det er en ”Working Cattle Ranch”. Med åpne armer blir du ønsket velkommen og får en ekte cowboy- opplevelse.

Les mer