18 DAGER/17 NETTER

Kontakt oss i dag!

Hektisk storbystemning i verdensmetropolen New York med alle severdigheter og attraksjoner. Det er ganske så sikkert at tiden ikke står stille i New York – og at byen aldri sover!

Pennsylvanias fjell reiser seg i det fjerne og du gjør inntog i Philadelphia, hvor prominente herrer møttes for å diskutere kolonienes løsrivelse og Uavhengighetserklæringen ble underskrevet. Washington er maktens korridor og monument etter monument vitner om USAs krefter utenfor landets grenser. Fortsett langs Atlanterhavskysten med besøk i sjarmerende og autentiske byer, late dager på stranden og fart og spenning i Orlando.

MG8146

DAG 1: Norge - New York

Avreise fra Norge. Vel fremme i New York går du gjennom passkontrollen og så tar dere taxi til hotellet på Manhattan. Resten av dagen til egen disposisjon slik at dere kan bli bedre kjent med den verdensberømte og meget fascinerende storbyen.

Overnatting: New York City

New York

DAG 2-3: New York

Velkommen til byen som aldri sover, og der ingenting er umulig. New York City venter på dere, med sine verdenskjente severdigheter: Empire State Building, Frihetsgudinnen, Times Square, Wall Street, Central Park, Ellis Island og minnesmerket etter 11.september. I tillegg bugner byen over av flotte museer og et bredt utvalg restauranter, barer og butikker. Tiden kommer ikke til å stå stille i New York!

Overnatting: New York City

DAG 4: New York – Philadelphia

Opphenting av leiebil og så ser dere Manhattans skyline forsvinner i bakspeilet, og Pennsylvanias fjell reiser seg i det fjerne omgitt av uendelige kornmarker som bølger i vinden. Neste stopp: Philadelphia. Dette er ikke er en hvilken som helst storby, for den var datidens største kosmopolitiske by. Det var her prominente herrer møttes for å diskutere koloniens løsrivelse fra kolonimakten England og det var her Uavhengighetserklæringen ble forfattet og underskrevet i 1776. Byen er herlig sjarmerende, med en rekke museer, restauranter og barer.

Overnatting: Philadelphia

The White House, Washington DC

DAG 5: Philadelphia – Washington D.C

Etter frokost setter dere kursen mot maktens sentrum og USAs hovedstad: Washington D.C.
Vi anbefaler et besøk til Georgetown, som fremstår som en landsby i storbyen. Slik føles det når du står i Georgetowns hovedstrøk, M Street, med fasjonable butikker innredet i gamle byhus. De historiske husene innbyr til en rusletur i skyggen av magnoliatrærne. Du kan også slappe av langs kanalen, og det er et bredt spekter av restauranter og barer.

Overnatting: Washington D.C.

Washington D.C. 1

DAG 6: Washington D.C

USAs president, kongresspolitikere og lobbyister kjemper side om side i storpolitikkens hovedstad. Monument etter monument vitner om supermaktens menneskelige omkostninger i dunkle kapitler av den amerikanske historien. Men Washington er også moro og leven, med artige museer og trendy barer og butikker.
Ikke mange byer i USA kan by på så mange museer som Washington D.C. Det er til og med gratis adgang til de aller fleste av dem, og det gjør fornøyelsen enda større. Langs The Mall ligger de som mektige paleer side om side, og her er muligheter for å bli klok på alt fra romfart til fransk impresjonisme til nyhetsjournalistikkens historie og nazistenes jødeforfølgelse.

Overnatting: Washington D.C

Shenandoah National Park

DAG 7: Washington D.C. – Charlottesville

Forlat maktens sentrum og kjør sørover gjennom det naturskjønne Shenandoah nasjonalpark til Charlottesville, hjem til Thomas Jefferson, en av grunnleggerne av USA.

Overnatting: Charlottesville

Reiser til USA

DAG 8: Charlottesville – Virginia Beach

I dag vil turen ta deg gjennom Richmond, en av USAs eldste byer. Det var her de berømte ordene ”Give me liberty or give me death” ble uttalt i 1775, som utløste Uavhengighetskrigen. Videre til historiske Williamsburg før dere ankommer Virginia Beach, kjent for sine strender og natteliv.

Atlantic Beach USA

DAG 9: Virginia Beach – Atlantic Beach

Fortsett inn i delstaten North Carolina og ankom Atlantic Beach, hvor en dag på stranden venter.

Overnatting: Atlantic Beach

Charleston USA

DAG 10: Atlantic Beach – Charleston

Ankomst til herlige og autentiske Charleston, grunnlagt i 1670. I byens gater bærer frisen fra havet med seg duften av saltvann inn mellom de gamle byhusene.

Overnatting: Charleston

Charleston USA 02

DAG 11: Charleston

Dagen til egen disposisjon slik at du kan utforske Charleston nærmere. Verdt å få med seg er Museum Mile, som byr på en mengde kultursteder, historiske hjem og fredede bygninger, Fort Sumter, hvor skuddet som utløste den amerikanske borgerkrigen falt i 1861. Det er også flere vakre plantasjer i nærområdet som du kjenner igjen fra utallige filmer.

Overnatting: Charleston

Savannah USA

DAG 12: Charleston – Savannah

Savannah er eldgammel etter amerikansk målestokk, fra 1733. Byen har et fotgjengervennlig, historisk sentrum, turister i hestevogner på brolagte gater og er svært pittoresk. Savannahs stemningsmettede Historic Distric med alle sine attraksjoner er verdt å få med seg.

Overnatting: Savannah

St. Augstine USA

DAG 13: Savannah – St. Augustine

St. Augustine er ansett som den eldste permanente europeiske bosettingen på amerikansk jord. Byen ble grunnlagt i 1565, og ingenting her virker moderne. Langs den sentrale handlegaten St. George Street ligger den ene ”gammeldagse” butikken etter den andre i sjarmerende lave hus. Få også med deg fortet Castillo de San Marcos National Monument.

Overnatting: St. Augustine

Orlando 5

DAG 14: St. Augustine – Orlando

Med duften av karamell i nesen kjører dere videre til dagens endepunkt, den verdensberømte Orlando, hvor fart og spenning venter i de mange fornøyelsesparkene.

Overnatting: Orlando

Orlando 1

DAG 15-16: Orlando

Ingen andre steder i verden får du flere berg-og-dal-baner, større show eller mer eventyr for pengene. Orlando er verdt å oppleve for Walt Disney World, som er kongen av verdens fornøyelsesparker, og består av fire temaparker: Magic Kingdom, EPCOT, Hollywood Studios og Animal Kingdom, i tillegg til vannland og utelivssenteret Downtown Disney. Konkurrenten Universal står bak de to temaparkene Universal Studios og Islands of Adventure. Her er noe for både unge og gamle!

Overnatting: Orlando

Kennedy Space Center, Fla. -- Astronaut Thomas D. Jones speaks to visitors in the Space Shuttle Atlantis exhibit at the Kennedy Space Center Visitor Complex. Photo by Peter W. Cross

DAG 17: Orlando – Fort Lauderdale

Dere bør stoppe på Kennedy Space Center, en av Florida virkelig store attraksjoner. Det er her NASA utvikler, tester og til slutt skyter opp sine romraketter. Besøket er bokstavlig talt ”utenom jordisk”. Fort Lauderdale, også kjent som ”Amerikas Venezia” venter på dere. Et vakkert system av kanaler skiller øya fra fastlandet. Dette er en stranddestinasjon, og dagen tilbringes nok på med å slikke sol. Her er også gode shoppingmuligheter og et enormt utvalg av restauranter og kafeer.

Overnatting: Fort Lauderdale

Miami 001

DAG 18: Fort Lauderdale – Miami - Norge

Siste dag i USA, og dere forlater Fort Lauderdale med kurs for Miami. Leiebilen leveres, og innsjekk for fly hjem til Norge.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – New York/ Miami – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 17 netter på hotell (standard) i delt dobbeltrom
 • Kartbok (PDF)
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • Leiebil i 15 dager, Fullsize (Toyota Camry eller lignende), inkludert forsikring, ubegrenset kjørelengde og lokale skatter og avgifter
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i USA

Prisen inkluderer ikke:

 • ESTA innreise til USA (USD 14,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider
 • Drikke
 • Aktiviteter/utflukter
 • Inngangspenger til attraksjoner
 • Parkering
 • GPS og annet tilleggsutstyr til leiebilen
 • Ekstra sjåfør
 • Bensin
 • Enveisleieavgift for leiebil

Prisen er basert på at 2 personer reiser sammen og deler rom.
To barn under 12 år bor gratis om de deler rom med foreldrene.

Turen kan også kjøres i motsatt retning; Miami til New York

Reisen kan forlenges med noen dager i Miami og/eller Key West.

Reiseperiode: Hele året

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

ØSTKYSTEN OG CANDA

17 DAGER

Fra New York til New York!
En komplett reise som tar dere med til USAs fantastiske byer; New York, Boston, Washington D.C. og Philadelphia. Underveis får dere oppleve den vakre naturen og små, herlige byer og historiske steder. Ingen reise i denne delen av landet er komplett uten et stopp i Niagara Falls. Ta turen til Canada, hvor dere opplever herlige byer som Quebec, Montreal, Ottawa og Toronto.

ROUTE 66

18 DAGER

På legendariske Route 66 er selve reisen målet. Bevegelsen er selve ferien. Det handler ikke om å ligge på en badestrand for å bli brun. Det handler ikke om å se museer for å bli klok. Det handler ikke om å bestige fjell. Vekk fra motorveien kommer du tett innpå det landlige USA og ofte tettere på menneskene. Sett på cruise control og len deg tilbake, mens landskapet fra Chicago til Los Angeles ruller forbi som den beste road movie du noen sinne har sett.

LAS VEGAS OG NASJONALPARKER

12 DAGER

I Las Vegas venter 24 timers nonstop vanvidd hele året. Selv fantasien strekker ikke til. Byen er lys, glitter, kasinoer og opplevelser. Dere hallusinerer ikke – dere er bare i Las Vegas.
Fra gamblerbyen Vegas til vakker natur, stillhet og ro i sjelen. Denne reisen tar dere med på noen av de vakreste stedene i USA: Nasjonalparkene Zion, Bryce Canyon, Capitol Reef, Arches, Monument Valley og Guds gave til menneskene, Grand Canyon.

EN RUNDREISE I VEST

22 DAGER

Dette er en komplett pakke som byr på det beste av den herlige Vestkysten. Utforsk storbyer som Los Angeles, Las Vegas og San Francisco. Besøk USAs vakre og varierte natur i nasjonalparker som Grand Canyon, Death Valley og Yosemite. Reisen inneholder også en kjøretur langs legendariske Highway 1, som tar dere med til små og sjarmerende kystbyer.

TO ØYER PÅ HAWAII

8 DAGER

Start drømmeferien på Oahu, som er Hawaii slik dere kjenner det fra tv. Oahu er Hawaiis tredje største øy, og hjem til øystatens største by Honolulu, og den verdensberømte Waikiki Beach. Bak og utenfor disse stedene ligger et tropisk vidunderland som venter på å bli utforsket. Her får dere en flott kombinasjon av to av Hawaiis vakreste og mest spennende øyer.

TRE MAGISKE BYER

14 DAGER

Utforsk New York med alle sine severdigheter og attraksjoner, New Englands vakre og særpregede landskap, historiske Boston og legendariske Chicago med sine gangsters, musikk og imponerende museer. Besøk tre magiske byer, opplev den fantastiske amerikanske naturen og få en ferie du aldri glemmer!

OPPLEV THE GREAT LAKES OG TORONTO

15 DAGER

En herlig reise som tar dere med til storbyen Chicago, hvor historiens sus ligger i luften, bluesmusikken strømmer ut fra klubbene og imponenrende museer lokker. Dere kjører gjennom vakker natur, små og sjarmerende byer, slapper av på strender og beundrer fossefall i ulike nasjonalparker. Bilbyen Detroit er en interessant opplevelse. I Toronto, Canada, kan dere stå på toppen av én av verdens høyeste bygninger.

OPPLEV ATLANTERHAVSKYSTEN

18 DAGER

Hektisk storbystemning i verdensmetropolen New York, Pennsylvanias fjell reiser seg i det fjerne når ankommer Philadelphia, Washington er maktens korridor og monument etter monument vitner om USAs krefter utenfor landets grenser. Fortsett langs Atlanterhavskysten med besøk i sjarmerende og autentiske byer, late dager på stranden og fart og spenning i Orlando.

BESØK DET ØSTLIGE TRIANGEL

9 DAGER

Opplev de store byene, de landlige omgivelsene og de største severdighetene på USAs fascinerende østkyst. Denne turen tar deg gjennom New York, Niagara Falls, Washington D.C. og Phildelphia. God tur!

OPPLEV ØSTKYSTENS HØYDEPUNKTER

10 DAGER

Denne reisen starter i USAs hovedstad, Washington D.C., og tar dere gjennom historiske byer som Philadelphia og New York før dere ankommer Boston. I hovedstaden vandrer dere gjennom Amerikas historiebok, og se monument etter monument som vitner om supermaktens krefter. Pennsylvanias fjell reiser seg i det fjerne før dere ankommer Philadelphia, hvor USAs første lover ble skrevet og definert.

OPPLEV DEN HERLIGE VESTKYSTEN

15 DAGER

Eventyret starter i Los Angeles, med alle sine kjente attraksjoner. Deretter følger en rekke flotte opplevelser i nasjonalparker som Grand Canyon, Bryce Canyon, Death Valley og Yosemite. Naturens skjønnhet og imponerende formasjoner vil både fascinere og forundre dere. Det blir noen dager i USAs vakreste by, San Francisco og sene kvelder på kasinoene i Las Vegas. Turen tar dere også med til små, sjarmerende byer langs kysten.

UTFORSK VESTKYSTEN

15 DAGER

Det amerikanske eventyret starter i det som anses som USAs vakreste by, San Francisco, og tar dere med gjennom nasjonalparkene Yosemite, Bryce og Grand Canyon. Hver park har sin unike natur og karakter. Test spillekunnskapene og lykken i Las Vegas, nyt solens varme stråler i San Diego, spaser blant stjernene i Los Angeles og opplev den ville Stillehavskysten med sine herlige byer. Herlige Vestkysten venter på dere!

SMAKEN AV VEST

16 DAGER

California er Drømmenes land, og et USA i miniatyr: Hollywood, Disneyland, San Francisco, nasjonalparker og Highway 1. Her ligger store høysletter og ørkener, snørike fjell, grønne daler med de mest fenomenale vingårder, fornøyelsesparker og en kystlinje med strender og fascinerende klipper.
Det er deluxe-overnatting alle steder.

CALIFORNIA DREAMIN’

15 DAGER

California Dreaming byr på en flott kombinasjon av delstatens velkjente byer som San Francisco, Los Angeles og San Diego. Ta trikken eller tråkk rundt på sykkel i San Francisco, bli fengslet av Alcatraz og fengselets historie. Prøv nye retter i Chinatown og hils på sjøløvene i havnen. Los Angeles er Hollywood, filmstjerner, verdensberømte attraksjoner og Universal Studios. San Diego er sol, late dager på stranden, båtturer og vakre solnedganger.

UTFORSK NEW ENGLAND

15 DAGER

En komplett reise som gir deg det beste av New England!
USA- eventyret starter i historiske og sjarmerende Boston, hvor dere kan utforske byens severdigheter til fots. Så venter New Englands vakre og særpregede landskap, hvor snødekte fjell ruver over skogskledde skråninger, ville skoger der elg og bjørn hersker og små, autentiske landsbyer venter.

OPPLEV ROMANTISKE NEW ENGLAND

10 DAGER

Reisen starter i historiske og sjarmerende Boston, hvor USA i bunn og grunn ble født. Boston er svingete brosteinsgater og bygningsperler fra 1700-tallet, den gang byen gjorde opprør mot den britiske kolonimakten. Bruset fra Atlanterhavet, hvit sand mellom tærne og kystbyer som oser av idyll og hygge. Det er deluxe-overnatting på hele reisen.

OPPLEV VAKRE HAWAII

17 DAGER

Aloha! Det betyr velkommen – og dere føler dere virkelig velkommen på Hawaii, for ordet symboliserer hele oppholdet deres. Hawaii er ett av de beste og koseligste reisemål dere kan tenke dere: Lekre strender, krystallklart hav, vakker natur, flotte hoteller, en behagelig temperatur, vennlige mennesker og et stort aktivitetstilbud. Kombinasjonen er uslåelig!

ØYHOPPING PÅ HAWAII

13 DAGER

Aloha! Hawaii er ett av de beste og koseligste reisemålene dere kan tenke dere. Lekre strender, krystallklart hav, vakker og variert natur og et aktivitetstilbud som gjør det vanskelig å velge hva dere skal gjøre. Naturligvis er Hawaii assosiert med late dager på stranden – og det er ingenting som sier at dere ikke bare kan stikke føttene i sanden og bare slappe av.

SØRLIGE FLORIDA

11 DAGER

Denne reisen tar dere med på en kjøretur under solen til noen av Floridas mest populære steder. Underveis vil dere oppleve mil etter mil med sandstrender, storbyen Miami, alligatorer i Everglades nasjonalpark, verdensberømte The Keys, fornøyelsesparkene i Orlando og avslapning i Fort Lauderdale.

FLORIDA DELUXE

11 DAGER

Denne reisen starter og ender i Miami, og byr på det beste av Solskinnsstaten. Her bor dere på deluxe- overnatting og opplever herlige steder som Miami, Palm Beach, Orlando, Naples og Fort Lauderdale. Opplev solskinnsstaten!

DET BESTE AV FLORIDA

13 Dager

Denne reisen tar dere med til Solskinnsstanes mest berømte byer; Miami, Naples, Orlando, Palm Coast og Palm Beach. Underveis bor dere på deluxe- overnattinger. Det er også mulighet til å legge noen runder med golf om ønskelig.