ASHNIL MARA CAMP

SPØR OSS OM PRIS

I hjertet av Masai Mara!

Ashnil Mara Camp har desidert en av de beste plasseringer av alle lodger i Masai Mara. Dette er det perfekte utgangspunkt for safariturer samt for avslapning og hygge på lodgen etter endt safarieventyr. Ashnil ligger rett ved Mara – elven slik at du kan beundre flodhester, fugler og krokodiller fra en betryggende avstand mens du koser deg i teltet eller i restauranten.

Ashnil tilbyr 40 luksuriøse telt som er store og flott innredet. De fleste teltene har utsikt mot Mara – elven fra den private balkongen. Badene er moderne og ellers består innredningen av myggnett, safe, hårføner, gardrobeskap, stoler, toalettartikler og lommelykt.
Det er tre familietelt. Disse teltene består av to telt med stue mellom. Alt er bygget på samme platting. Familieteltene kan ta opptil seks personer og egner seg utmerket for barnefamilier.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, lounge, gave/suvenirbutikk, legekontor og tilgang til internett i fellesområdet. Det tilbys også massasje som de som ønsker å bli pleiet og ivaretatt etter en flott dag i bushen.

Restauranten serverer en herlig og velsmakende blanding av internasjonale, asiatiske og afrikanske retter, servert av smilende og gjestfrie servitører.

Når mørket faller over Masai Mara og dyrene går til ro for natten, samles gjestene rundt leirbålet og det blir dans, sang og eventyrfortellinger fra de lokale. Her har du også sjansen til å dele dagens opplevelser med andre reisende.

På Ashnil arrangeres det også guidede fotturer, pikniklunsj i Masai Mara, frokost ved Hippo Pool og middag i bushen.

Ashnil har et stort antall besøkende som kommer igjen år etter år, takket være den fantastiske beliggenheten, god service og gjestfrihet.

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING I KENYA

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli Sopa Lodge ligger vakkert til i landskapet. Afrikas høyeste fjell, Mount Kilimanjaro danner bakgrunnskulissen. Lodgen ligger i et Masai-område, og er et ideelt utgangspunkt for safari i Amboseli nasjonalpark, som ligger 20 minutters kjøretur unna. Det var dette området av Kenya som inspirerte forfatteren Ernst Hemingway til å skrive Snøen på Kilimanjaro.

Les mer

Lake Nakuru Sopa Lodge

Lake Nakuru Sopa Lodge ligger i skråning av fjellene som danner den vestlige grensen av Rift Valley, og byr på flott utsikt over den vakre Lake Nakuru nasjonalpark og innsjøen. Lake Nakuru er et paradis for safariopplevelser, og parken er kjent for sine mange flamingoer og sort neshorn.

Les mer

Lake Naivasha Sopa Resort

Omgitt av et frodig og grønt landskap, med akasiatrær og busker, er hotellet også hjem til en fastboende giraff, vannbukk og apekatter. Om kvelden trekker flodhester ofte opp på plenen for å spise. For å bevare mest mulig av naturen, har Sopa Resort kuttet ned minst mulig trær så hovedbygningen har et nyskapende og kunstnerisk utseende som sniker seg mellom trærne.

Les mer

The Sands at Nomad

Dette lille paradiset ligger på en av Kenyas vakreste strender, Diani Beach, et tropisk paradis med sine kritthvite strender, asurblått hav og palmesus. Med en plassering bare fire grader sør for ekvator, er The Sands at Nomad et utmerket utgangspunkt for en vellykket badeferie i flotte og romantiske omgivelser.

Les mer

The Sands at Chale Island

Ønsker du avslapning i magiske omgivelser, kritthvite strender, turkisblått hav, vakker natur og utmerket service, ja da er The Sands på Chale Island et utmerket valg. Denne lille, magiske øya ligger kun 600 meter fra Kenyas fastland og 10 kilometer sør for Diani Beach. Chale er bare 1,2 kilometer lang og 0,8 kilometer bred.

Les mer

Ashnil Samburu Camp

Bedre beliggenhet på en lodge skal du lete lenge etter! Ashnil Samburu Camp ligger i hjertet av nasjonalreservatet Samburu, rett ved elven Ewaso – Ngiro. Her finner du alt du trenger for en utmerket ferie i bushen: Luksuriøse, store telt, utmerket service, vakker natur, ville dyr og god mat.

Les mer

Ashnil Mara Camp

Ashnil Mara Camp har desidert en av de beste plasseringer av alle lodger i Masai Mara. Dette er det perfekte utgangspunkt for safariturer samt for avslapning og hygge på lodgen etter endt safarieventyr. Ashnil ligger rett ved Mara – elven slik at du kan beundre flodhester, fugler og krokodiller fra en betryggende avstand mens du koser deg i teltet eller i restauranten.

Les mer

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet av nasjonalparken Tsavo East, med en utmerket beliggenhet. Flere vannhull finnes rett i nærheten av lodgen, og vannhullene lokker til seg et rikt dyreliv. Dette er en utmerket lodge, kjent for sin gode service og god standard.

Les mer