Reiser til Sør-Afrika

10 DAGER/9 NETTER

Kontakt oss i dag!

Legg familieferien til KwaZulu–Natal, ferieprovinsen par excellence. Denne rundreisen er lagt opp på barnas premisser: Fantastiske safariopplevelser og barna gjennomfører et kurs for å bli Junior Ranger (viltvokter). Dere stifter også bekjentskap med det stolte folkeslaget Zuluene og avslutter familieeventyret med sol og bad på noen av Sør-Afrikas beste strender.

Rundreisen starter i Durban hvor dere henter leiebilen. Deretter setter dere kursen nordover til et av de mest spennende områdene i Zululand. Første stopp på eventyret er Thanda Private Game Reserve. Reservatet har et rikt dyreliv, og er hjem til De fem store (elefant, løve, leopard, neshorn og bøffel). Ved ankomst blir barna (og foreldre) tatt imot med den gjestfrihet som Sør–Afrika er så kjent for. Barna får utdelt en sekk med nødvendig utstyr for å gjennomføre sitt kurs for å bli en junior ranger. Barna blir med en viltvokter ut i naturen og lærer om dyr, fugler, spor og planter. Etter endt opphold får barna et diplom og premie. Programmet tilpasses alderen på barna.
Thanda vet at selv om dere er på familieferie, er det alltid godt med litt ”voksentid”, så mens familiens minste aktiviseres, kan dere slappe av med massasje eller delta på noen av de andre utfluktene som tilbys.

Safarieventyret er slutt, og med familiens nyvervede Junior Rangers i bilen, reiser dere videre til den uberørte kyststripen nord for Sodwana Bay, helt mot grensen til Mosambik. I denne bortgjemte bukten med sin langstrakte strand og krystallklart vann ligger Thonga Beach Lodge, omgitt av uberørt natur. Her bor dere i en frittstående suite, inspirert av Thonga– folkets arkitektur. Her anbefales en kanotur mellom flodhester og krokodiller.

Etter fire netter på Thonga kjører dere tilbake til Durban hvor dere sjekker inn på Oyster Box for tre netter. Hotellet ligger rett ved stranden i Umhlanga, et lite tettsted nord for Durban. Her finner dere restauranter, shopping og vannaktiviteter i umiddelbar nærhet. Det er to svømmebasseng (oppvarmet), barneklubb og kino så barna kommer ikke til å kjede seg.

Snipp, snapp, snute så var eventyret i Sør-Afrika over. Dere kjører til flyplassen hvor dere leverer leiebilen og sjekker inn for fly hjem til Norge.

Dette er Sør-Afrika på barnas premisser – og de kommer garantert til å ville reise tilbake!

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Durban – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 3 netter på Avalone Guest House, inkludert frokost
 • 3 netter på AmaKhosi Safari Lodge, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 3 netter på Edge of the Sea i leilighet
 • Safari i AmaKhosi viltreservat i henhold til program
 • Transport Durban flyplass til Avalone Guest House
 • Transport Avelone Guest House til AmaKhosi Safari Lodge
 • Transport AmaKhosi Safari Lodge til Edge of the Sea
 • Transport Edge of the Sea til Durban flyplass
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Sør-Afrika

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Dokumentasjon på fødselsattest og eventuelt oversettelse av disse for innreise til Sør-Afrika for barn
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Transport ikke nevnt i program
 • Utflukter/aktiviteter ikke nevnt i program

Prisen er basert på 2 voksne og 2 barn under 12 år.

Om dere ikke ønsker å kjøre selv, kan det fint arrangeres bil med sjåfør på transportetappene.

Reiseperiode: Hele året.
I perioden november – februar kan dere bli med på skilpaddesafari. Da kommer havskilpaddene opp på land for å legge egg. En fantastisk opplevelse!

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF, VIN OG SAFARI I SØR-AFRIKA

9 Dager

Velkommen til herlige Sør-Afrika, et perfekt land for de som liker å svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Eventyret starter i Cape Town. Her skal dere på bytur, oppleve den flotte naturen langs Kapp det gode håp, Table Mountain, spille golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner, smake på vin i det vakre vinområdet og naturligvis se på de ville dyrene!

Les mer

GOLF SAFARI

9 Dager

Rovos Rail er et luksustog trukket av gamle damplokomotiver som tar deg på en episk reise gjennom noen av det sørlige Afrikas mest spektakulære områder. Forventningene vibrerer i luften. En togtur med Rovos Rail er den store reisedrømmen for mange. Kupeene mangler ingenting, og du er omgitt av komfort. Det er noe spesielt å reise med tog. Det er som en rullende, romantisk drøm.

Les mer

MED TOG FRA PRETORIA TIL VICTORIA FALLS

4 Dager

Eventyret begynner når toget forlater Rovos Rails elskverdige stasjon i Pretoria. Så bukter toget seg sørover gjennom Johannesburg og markene i Witwatersrand før det vender vestover langs Magaliesberg– fjellene, tvers gjennom Bushveld Igneous Complex. Dette området er et av de rikeste med tanke på verdifulle mineraler. Toget kjører gjennom Sør-Afrika, Botswana og Zimbabwe. Merk at toget noen ganger kan kjøre nordover gjennom Beitbridge og Zimbabwe, avhengig av tilgjengelighet for toget.

Les mer

MED TOG FRA PRETORIA TIL CAPE TOWN

3 dager

Denne 1600 kilometer lange reisen er en perfekt illustrasjon av Sør-Afrika, som én verden i ett land. Her reiser du gjennom vidstrakte sletter i den sentrale delen av landet, det såkalte Highveld, gjennom de ufruktbare områdene i Great Karoo, tøff så videre gjennom de spektakulære fjellkjedene og det vake vinlandet i Kapp–området. Siste holdeplass er Cape Town, Moderbyen i Sør–Afrika, hvor Table Mountain troner over byen.

Les mer

CAPE TOWN, VINLAND OG HVITHAI

8 Dager

Over Cape Town ruver byens landemerke, Table Mountain. Dette er det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

Les mer

SHONGOLOLO EXPRESS – SOUTHERN CROSS

15 Dager

Denne imponerende 12 dager lange reisen mellom Pretoria og Victoria Falls foretar spennende stopp i Sør-Afrika, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.Togeventyret starter i Pretoria, og de første dagene går reisen østover forbi de mektige Drakensberg Mountains til Kruger nasjonalpark hvor utrolige safariopplevelser venter.

Les mer

FRIVILLIG ARBEID MED KATTEDYRENE

3 Uker

Det å jobbe som frivillig i Sør-Afrika er en fantastisk opplevelse! Bare noen timers kjøring fra Cape Town ligger et paradis for kattedyr og dyreelskere: Panthera Africa. Det er ikke alle forunt å sovne til løvebrøl, mens stjernehimmelen blinker over deg.

Les mer

AFRIKANSK FAMILIEEVENTYR

10 Dager

Legg familieferien til KwaZulu–Natal, ferieprovinsen par excellence. Denne rundreisen er lagt opp på barnas premisser: Fantastiske safariopplevelser og barna gjennomfører et kurs for å bli Junior Ranger (viltvokter).

Les mer

OUT OF AFRICA

8 Dager

En magisk bryllupsreise beriket med ville dyr i verdensberømte Kruger nasjonalpark og tropeparadiset Mosambik hvor det blir late dager på stranden. Eventyret starter i Kruger nasjonalpark hvor dere bor på Lukimbi Safari Lodge …

Les mer

AFRIKANSK BRYLLUPSEVENTYR

15 Dager

Denne luksuriøse bryllupsreisen starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her bor dere på Winchester Mansions, Cape Towns ledende kysthotell. Under oppholdet blir det en dagstur rundt Kapp– halvøya …

Les mer